Új privát üzeneted érkezett!

Hmmc!
nem mentek valamikor arrafelé?
nekünk sajnos eléggé kieseik, és én még nem szeretnék nagyon buszozni Enivel. Kocsival meg sem próbálom Kép
köszi
Szilvi
szilvamag

Szilvi!
a szülés sztoridat szándékosan nem akarod ide leírni, vagy még nem volt rá annyi időd? Én kíváncsi lennék....ha a többiek még nem tudják, gondolom Õk is. Ha nem akarod ide akkor írok majd email címet. A férjed álomszülésként írta le és biztosan az is volt, ne fossz meg ettől minket.

egyébént szerintem is pár hét amíg beáll a órája és nem fogj összekeverni Enikő a nappalt az éjszakával. Ezek szerint külön szobában alszik? Lehet hogy igényli a közelséget...

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm

Fúúú lányok teljesen ki vagyok akadva. Muszály itt is kidühöngeni magam. Már 2 hete megint munkásdömping van az utcánkban a HÉV miatt. A házzal szembe a domboldalt beültettük hibiszkusszal, amit 3 éve ápolgatok, locsolok. Ezek a a marhák meg azokon keresztűl gázolnak, rápakolják a kerítést, minden egyes nap teljesen beborítják a sín melletti kövekkel stb.
Kb. 4-en könyörgünk nekik minden áldott nap, szépen inteligensen, hogy ugyan már vigyázzanak rá, 3 méterrel arrébb már semmi nincs, ott is lehet dolgozni, na meg ássuk ki az egyre megviseltebb, töröttebb bokrokat. Erre ma mit látok, szinte csonkig le van törve néhány, a többin meg persze a szokásos 30 centis kőhalom. Eldurrant az agyam és most már elküldtem a k...va anyjukba őket, és a végén még még ők akartak megkéselni engem. Hihetetlen... KépKépKép
myra

Szilvi! Homeós bogyókat itt békáson is lehet kapni a dunai oldalon a szolgáltató házakban lévő gyógyszertárban tuti vannak, meg a corában lévő gyógyszertárban is, és úgy tudom a sübában is van. Segíteni szerintem nem tudnak ezekben, de ha tudod mit akarsz venni, akkor ezekben lehet kapni amit akarsz, és nincs is olyan messze tőletek!
aranyhold

Szilvi
Jövőhéten szerintem megyek, mert mellette dolgoztam és már nyaggatnak a csajok, hogy menjek be. Mit szeretnél?

Myra
Hajrá!!!!! Te vagy a jobb!!!!!
hmmc

Szilvi,

Ha homeos bogyókat keresel akkor tényleg a Kolossy téren lévő patika kifejezetten erre szakosodott de a Kiscelli utcában lévő Kiscelli patika és a Pacsirta patikában (Pacsirta utca) is van bőven homeos cucc. Sőt úgy tudom - az egyik ismerősünknek ő a gyermekorvosa- a kerületben a Wiegner (nem tudom jól írtam-e) doktornő homepata gyermekorvos és a Kiscelli patika rászakosodott.
Remélem segíthettem.
Kika
kika

Sziasztok!

Myra!
Ezeknek is van főnökük. Azzal kéne beszélned! Művezető, vagy mi a fene. A ruhájukon, vagy cuccukon tuti ki van valahol írva, hogy ki a kivitelező. Lehet, h a sok alkohol, meg nikotin elborítja az agyukat, és azért nem lehet beszélni velük, és nyugodtan mond meg a főnöküknek, h meg akartak késelni, és ezt nem fogod annyiban hagyni. Hátha a főnöknek több esze van. Sajnos jobbat nem tudok. Inkább ne is beszélj a munkásokkal ezután, nehogy a mínuszos IQ-jukkal tényleg valami kárt okozzanak benned/neked.

Szilpa

Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Szerintem engem kiszúrt magának a a szerver mert állandóan türelmet gyakoroltat a csatlakozásnál és a végén nem enged be. Ma már úgy jártam vele, mint Myra a melósokkal, csak lazábban küldtem el a Babanet magasságosát a búsba:-))

Pár nap késéssel, de köszönjük mindenkinek a jókívánságokat! Jaj, elfogyott a babalábikónk itthon:-( Húúú, de irigy leszek ezután :-))))))

Szilvi,
Majd csak megtaláljátok Enikőn a "setup.exe" programot és átállíthatjátok nála a napszakokat normál időrendbe:-)) Addig is kitartást és sok pihenést, amikor csak lehet!

Holnaptól lesz egy nagymamánk, átállok a " mindent bepótolok" üzemmódra hétvégéig:-))

Minden jót!

Viki
ccviki

Myra
Végül hogyan vettek vért Lillától? Mit néznek most belőle? Mikor lesz eredmény?
Hogy álltok az enzim-elhagyással?
A hibiszkuszokért őszinte részvétem! (TÉnyleg, hogy bírták ki kint a telet?!) Szurkolok, hogy megmeneküljenek vhogy!
Azért egy jó hír is: köv. talin már 4 liberó-pontot tudok adni! Kép (Sovány vígasz, tudom... Kép)

Szilvi
A szüléstörténetetek engem is érdekelne!!! (A többieknek könnyű, nekik gondolom élőben elmesélted... Kép)

Kika
Komolyan a Kiscelliben is?! Az itt van egy köpésre, én meg mindig elzarándokoltam a Kolosyra (nem mintha az nagy táv lenne, de legalább nem kell a kölköt végigtolni a Lajos u. mellett...) Akkor ezért kérdezte mindig a drnő, hogy hol váltom ki, és említette a Kiscellit (csak vhogy nem volt egyértelmű nekem, hogy a homeós bogyókra gondol)! Tök hülye vagyok... Kép (Egyébként Wegener, ha jól tudom.)

Viki
Hajrá! Kép
(Csak nem pihenni fogsz picit?! Kép Bár a nagyik mellett néha macerásabb, mint nélkülük...)

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!
ígérem holnap szüléssztory lesz, azt hittem megelégedtek férfiszemmel is a történtekről Kép

köszönöm a drukkokat.
Enikőt nem szeretném magunk mellé szoktatni, Kinga olyan magától értetődően aludt első naptól rendesen a kiságyában. Na ja, könnyű a jót megszokni Kép

Myra!
egyetértek Szilpával. Mást sajna nem tudsz tenni. De odagyűlünk anyukák és sok lúd elven "meggyőzzük" őket.

Hmmc!
megpróbálok holnap anyósommal vetetni a Corában, ha nem sikerül, igénybevenném a segítséged.

Szilvi
szilvamag

Kika
Tényleg, milyen lett a muszaka? Kép

Szilvi
Sebi is nagyon fázós volt, a hálózsákot máig nem bírja, szóval neki van a szivacson egy gyapjú derékalj, hogy alulról is melegítse vmi (lehet ilyen kis méretben is kapni, direkt gyerekmintás), nekünk nagyon bejött...
Megelégedni azzal a nyúlfarnyival, amit Máté írt?! Ááááhh...! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Szilvi, Myra
A csípőficam szűrésen nagyon kellemes meglepetés volt, hogy Dr. Körmendi Zoltán (fiatal, nagyon kedves doktor bácsi) vizsgálta Õket, aki a fiúkat is kezelte gerincferdüléssel. Nem is tudtam, hogy pont Õ fog rendelni. A nagyfiúkkal mentem, mert a párom dolgozott, de amikor bementünk a doki bácsi segített vetkőztetni, beszélt a gyerekekhez, a nagyokhoz is volt egy-két jó szava, kérdezett az iskoláról is. Azt mondta, hogy emlékszik is ránk, mert nem jellemző az ikres betege. Egyszóval mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy a szűrésre a Budaiba vigye a picit Körmendi doktorhoz. Időpontot telefonon kell kérni és persze beutaló is kell a doktornéniktől-bácsiktól.

Myra
Tudtál beszélni a munkások vezetőjével? Hogy alakult a dolog?

Szilvi
A szüléstörténetedre és is kíváncsi vagyok.
moncsi4

Sziasztok!

A neten a startlap után a babaszoba rovatban találtam rengeteg információt a picikkel kapcsolatosan, én kifejezetten a babakonyha rovatban vesztem el. Nagyon sok recept van kortól függően. Érdekes módon a 4 hónapos kortól írja receptben a körtét és a sárgadinnyét is. Akinek van egy kis ideje ajánlom, hogy böngésszen a receptek között. Nagy segítség lehet mindenkinek.
moncsi4

Cas!
köszi a tippet, hol vettétek?
először befűtünk, aztán próbálom még öltöztetni, takargatni
mennyivel könnyebb egy nyári gyerekkel Kép

szóval a sztory
délelőtt még bent voltam CTG-n, amnión, aztán hazamentem, megebédeltem, tettem-vettem. Egyszercsak jött egy fájás, de nem vettem komolyan. Vasaltam, mostam, hogy rend legyen, ha esetleg másnap Kép szülnék. Közben jött megint néhány fájás, de azt hittem ezek is csak jósolgatnak.
Így utólag gyanús, de akkor nem figyeltem fel rá, hogy Lucus nem akart játszani velem, csak odabújt, le sem ült, nem engedett futkározni. Ekkor már nekem is feltűnk, hogy több már a fájás, mint eddig. Felhívtam a szülésznőmet, hogy szerinte ez mit jelenthet, lehet-e a délelőtti vizsgálatok utóhatása. Mondta, hogy 5-ig bent van, menjek be, megnézzük. Fogtam apósom és bevitetem magam, párom egyenesen odajött.
A CTG már jelezte, hogy itt bizony ma nem megyek haza. Megvizsgált az ügyeletes, burkotrepesztett, telefon a dokinak. Panni előkészített, de utána már szinte csak kapaszkodva tudtam menni. a szülőszobába menet meg kellett kapaszkodnom a pultban. Még egy kis vajúdás a labdán, de amennyire jó volt itthon rajta lazítani, ott már nem segített. Szinte szünet nélkül jöttek a fájások, megvallom, teljesen megbénítottak, beszélni sem esett jól, dőlt rólam a víz. Folyamatosan kérdezgettek, gondolom, hogy eltereljék a gondololataim, de én csak rángattam párom kezét, hogy feleljen ő, mert én nem tudok. Semmi nem esett jól, ha hozzámértek, az, ha nem volt akit szorongathattam, az.
Aztán jött a parancs, ágyra fel, még egy kis vajúdás oldalt fekve, mert féloldalasan tágultam, aztán egyszercsak azon kaptam magam, hogy háton fekszem és mondják, hogy nyomjak, lazítsak, toljam . . .
És egyszercsak kint is volt a kisasszony, percre pontosan, mint a nővére.
Akkor nagyon megszenvedtem, de így visszagondolva (már amire emlékszem) jobb volt ez így gyorsan, mint fájdalomcsillapítóval az előző, de hosszan.
Nagy köszönet Panninak és doktorúrnak a támogatásért és munkáért.
Érdekes, hogy kicserélték a szülőágyat. Emlékeztem, hogy tudtam annó kapaszkodni valamilyen markolható dologban, most viszont hiába kerestem. Megnéztük itthon a fényképeket és tényleg nem az az ágy van ott. sajnos.
Na kielégítettem a kíváncsiságotokat? Kép

puszi
Szilvi
szilvamag

Moncsi!
mi volt tegnap?
szilvamag

A párom elment megkeresni a főnöküket, kiváncsi vagyok mi lesz.

Homeós bogyóban járatosak: nem tudjátok mit lehetne szedni náthára, torokfájásra, kis köhögésre? Érdekelne a gyereknek és a felnőttnek való is.

Moncsi,
Ezek szerint ott csak normális emberek vannak. Kép Nekünk a gasztroenteorológus doki bácsink is ott dolgozik, és ő is egy tünemény. Kép

Cas,
Most azokat nézik amiket már kapott: búza, zab, árpa, rozs, köles, tej, csirkehús, pulykahús. Na meg ha már egyszer megszúrták a vérképét is.
Nem volt egyszerű. Az ölemben ült, és nekem kellett a karját kifeszítve tartani a csúklójánál és a vállánál fogva. Nagyon igyekezett gyorsnak lenni a néni, de mivel a lefogáshoz muszály szorítani, így még lassabban jön a vér, és a 4 kémcső eltartott egy darabig. Kép
A növénykéim jól bírják a telet, és pont idén érhette el a gyökerük a galambtrágyát mert most indultak be igazán. (Elég szar föld van ott a töltésen.) De ahogy nézem ültethetek újakat. Kép
myra

Myra!
email ment, kérlek nézz rá
köszi
szilvamag

Szilvi,
Válasz ment!!!
myra

Tényleg Szilvi, melyik szülőszobában voltál?
Az 1-esben biztos, hogy van kapaszkodó. Olyan izomlázam volt másnap. KépKépKép
myra

köszi

a "kék szalonban"
szám szerint nem tudom, de ez a legnagyobb szoba
szilvamag

2 HÓNAPJA megy a lakásfelújítás a földszinten, és mindig PONT AKKOR kezdenek flexezni, amikor Sebi végre alszik... Kép Remélem nem kel fel rá...

Szilvi
Nálunk a fűtés kevés volt (pedig 24-25 fokot csináltunk), minden hacuka és takaró ellenére fázott a szivacs felől. A derékaljat anyu vette, itt a Kolosy téren (van egy rövidáru bolt), de ahol párnákat-takarókat árulnak máshol, talán ott is lehet kapni, ez a gyapjú-derékalj nagy divat mostanság úgy látom.

Myra
Köles? Az úgy tudom gluténmentes... Attól is lehet baja?! (Jajjj...)
A vérvétel szörnyű lehetett... szegény Lilla. Kép
Én most vettem Sebinek tojásmentes tönköly-tésztát, holnap megkóstoljuk, meglátjuk mit szól hozzá.
Laktáz-enzimmel hogy álltok?

Kép
Kép
Kép
cas

Pedig az az 1-es. Nem tudom tavaly december óta kicserélték-e az ágyat, de elvileg abban van/volt a legjobb. Lehet, hogy csak nem hajtották fel neked... Kép
Kíváncsiságból megkerestem képet. Alaphelyzetben ott van a fenekem alatti részen behajtva.
Kép
myra

Cas,
Tápit ugye reggelire és vacsorára kap. Ebből a reggelihez 1 hete nem adok neki enzimet. Nem akarom elkiabálni, de mintha nem lenne rosszabb a helyzet, bár amíg állandóan szedte is nagyon buborékos volt a gyerek. Iszonyú sokat pukizik.
A köles tényleg gluténmentes, lehet, hogy csak én láttam úgy mintha annak a kódját is ráírta volna a papírra a doki bácsi.
Nekem most kukoricalisztes tésztát hoznak ide a bioboltba. Állítólag eleve kocsonyásszerűre fő meg, így nem kell pépesíteni. KépKép
myra

Köszi, megérkezett. Pont a leveled olvastam, mikor csöngetett. Még egyszer köszi.

Sajnos már nem ez van
ez volt az egyetlen kép, ahol látszik valami belőle és közkinccsé tehető,
a két évvel ezelőttinek más a színe

Kép
szilvamag

Huh csajok, ezek a fotók! Összeugrott a gyomrom, mikor megláttam a szülőszobát így belülről... Kép

Myra
A tönkölytészta is olyan lesz szerintem, lévén nincs semmi kötőanyag benne, ami összetartsa... Kép
Ha az a tészta beválik, írd már meg a nevét lécccci, hátha találok én is.

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Szilvi,
Köszi a sztorit, tényleg elég gyorsan történtek az események, nem is kaptál túl sok ízelítőt a fájdalmakból:-) Így könnyen ki lehet ám bírni:-))

A szülőágyról meg bizti lelopták emlékbe vagy ereklyének a kapaszkodókat a versenyzők, mint a metrókocsikból a fogantyúkat:-)) De hát minek is van ott az apuka, ha nem élő kapaszkodónak:-)
Én sem tudtam felülni tavaly magamtól, hogy megnézzem Olivér születését első sorból, de dokim nem engedte, hogy lemaradjak a látványról és felkapott ülőhelyzetbe, mint széldzsekit az orkán:-)))

Viszont Peti még Hanna születésekor jót szunyókált az ágyon, miközben én az ajtóban vajúdtam :-))

Amúgy nekem az első szülésem igazi "hangulatos" szülőszobában zajlott. Mint a régi tábori kórházakban, igazi vasrácsos ágyon görcsöltem (ja olyan van még a kórtermekben,persze:-) és tántoríthatatlanul (én agyalágyult baromarcú:-)))))átadtam magam a legvadabb fájdalmaknak. Majdnem ki is nyiffantam, de legalább átléptem a fájdalomtűrés-határom, ahogyan soha többet nem fogom:-)

Cas,
Hát persze, pihizek is... majd, ha jut rá idő. De eddig ez még nem fordult elő:-)) Anyutól jól tudnék pihenni, ragadnak rá a kölkök, mint a sebtapaszra, csak annyi elmaradt meló és intéznivaló jön ilyenkor elő, hogy a betervezett negyedét sikerül megvalósítani.

Na, megyek is.

Viki
ccviki

Lányok egy sürgős kérdés.
A gyerekorvoshoz betegrendelésre is kell időpontot kérni, vagy az csak egészségesnél van?
myra

Myra!
doki és hely függő, egy telefon és biztosra mész.
Miért nem hívod ki? Ha lázas ki kell mennie egyébként is.
szilvamag

Szilvi,
Ez volt a baj, nem vették fel a telefont.
Végül odamentünk simán, és nem volt gond. Láza már nincs, viszont elkezdett vérezni mindkét orrlyuka, Kép de szerencsére csak a náthától van.
myra

Myra,
Mi is a hetekben estünk át egy gyenge lázzal járó náthás betegségen, nem viselte meg nagyon enyémeket, ezzel bíztatnálak. Remélem Lilla is hamar kilábal belőle, komolyabb nátha nélkül!

Segítség kéne:
Tud valaki a III. ker-ben vagy a környékén ortopéd cipőboltot?
Mintha a Flórián tér környékén ajánlottak volna egyet régen, de már nem emlékszem pontosan...
Előre is köszi minden választ!

Viki
ccviki

A vörösvári 10-ben van az Elit cipőbolt, ami a dr Leó cipőket gyártja. http://www.elitrt.hu/uzletek.htm
Én ezt tudom, meg van a salus is, de az nem a 3. kerben. http://www.salus.hu/belindex.php?item=kisker
aranyhold

Myra!
jobbulást Lillának!
mi lett a virágtaposók főnökével?

Viki!
én is csak a DrLeót ismerem, de van egy a Mátyás kir. útján a Csillaghegyi HÉV megállójánál is egy ortopéd cipős, de az lehet, hogy csak felnőtt cipőkkel foglalkozik.
szilvamag

Lányok!
irígykedjetek, milyen segítségem van:
Kép
szilvamag

Sziasztok!

Aranyhold, Szilvi,
Köszi a tippeket! A Salushoz járunk egyébként csak ők nem gyártanak Olivér méretet:-)

Szilvi,
Irigykedek meg ámulok, micsoda klassz "nagytesó" Kinga:-)

Viki
ccviki

Sziasztok!

kinek van tapasztalata terpeszpelenkával?
ez a gumibugyis elég izzasztó szegénynek.
létezik valamilyen "bőrbarátabb" verzió?

Szilvi
szilvamag

Na csajok ez a mai nap nem volt semmi! Nálatok is teljes nyűgi volt ma? Sebi nem akart semmi mást csinálni, csak az ölemben lenni, de néha még úgy is bömbölt. Elaltatni is alig tudtam, pedig hulla fáradt volt. Kép Most szerencsére jobb kedvű...
Ráadásul még nagyanyós is nehezítette a napot, anyámmal súlyosbítva. Szóval ki vagyok nyúvadva rendesen.

Szilvi
Eninek egyből kell a terpeszpelus?! Szegénykém, hogy tűri?
Kinga nagyon ügyes! Nem lesz gondod pótmamára. Kép

Myra
Hogy van Lilla?

Kép
Kép
Kép
cas

Szilvi,

Valamiről biztos lemaradtam... miért kell Enikőnek máris terpeszpelus??

Cas,
Biztos nagyon érzékeny lett Sebi a mai időjárásváltozásra. Szegényke:-( Enyémeknél csak annyi történt másképpen a szokásosnál, hogy nem igazán aludtak ebéd után.

Viki
ccviki

Alvás nálunk sem volt ma, de én ezem már meg sem lepődöm. Ma Sára aludt kétszer 15 percet, de ebből az egyiket is séta közben.

Szilvi
Miért kell terpeszpelus? Anno Dorinának is kellett, ráadtam az eldobható pelusra, de neki sohasincs melege.
hmmc

Sziasztok,
Teus hétfôn megkapta az 5 hós oltását annak ellenére, hogy csak 4 és fél hós. De így jött ki a 4 hetenkénti beosztás.
Az új oltóanyagot kapta (megint 7 ezer Ft). Nemtom hogy van-e eltérés eközött az oltóanyag és a tb által támogatott között, de szerintem ebben van némi Vigyorex. Ugyanis amióta megkapta a szuriját, azóta folyamatosan vigyorog...

Meg is mértük: 7,46 kg. Jó dagi.

Vilmos és Teus együtt nagyon helyesek. Hihetetlenül jól bánik Vilmos a kicsivel. Sôt, meg is lehet kérni néha, hogy játszon a kistesójával, ha éppen nem érek rá és Teus nyügizik.
Engem már nem utál Vilmos, szóval asszem megbékélt. (kopp-kopp-kopp)

Tali? De jó lenne! Olyan régen voltunk már.

Egy kérdés: szerintetek meddig kell még "szoptatós diétát" tartanom? Még mindig nem eszem k-betu˝s kajákat, meg fújósakat se. Teus egyáltalán nem hasfájós. Mit gondoltok?

Hmmc,
milyen biobébiételt veszel? Hollét?

Laga
laga

Ja és még valami: mi a baj a körtével?

És Sára mit csinál amikor nrem alszik?

Laga
laga

Laga
A bébiétel neve: BabyTime. Ma megkóstolta Sára a vegyeszöldség-pürét és a csirkés-rizses zöldségpürét. Nagyon ízlett neki.

Ha nem alszik akkor 3 lehetőség van:
1 játszik
2 üvölt
3 ül az ölemben, vagy állunk a tükör előtt.
Ezeket a dolgokat is úgy hajlandó csendben csinálni, hogy max. 4 méterre vagyok tőle.
Az a baj vele, hogy sírni nem tud, vagy üvölt, vagy sikít. Nikcsinek már volt szerencséje hallani, valami iszonyat hangja van Kép

Én már régóta nem tartom a szoptatós diétát (ilyen gonosz anyuka vagyok), jó ideje már mindent eszek. Egy dolgot nem, mert attól fáj a hasa, tojást.
hmmc

Sziasztok!!

Szilvi!
Irigykedek a nagy segítségedre!! Tök jó, h ennyire odavan az aprócskáért, h még ezt is csinálja!!

Lenne egy kérdésem!!
Ismeri valaki Szökrény Gyöngyi szülésznőt??? Én még egyiket sem ismerem, még nem is ajánlottak senkit nekem. Ma a terhesgondozóban kértem a dokimat, h mondjon egyet. Azt mondta, h mindegyik jó, nem igazán tud kiemelni egyet sem, de ha tőle várok egy nevet, akkor felír egyet a nyolc közül. Õt írta fel. Ismeritek őt? Vagy tudtok jót? Előre is köszi.

Szilpa
Ma töltöttem be a 23. hetet!!

Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület

Myra
Jobbulást Lillának. Kép
Nem az egyes a legnagyobb, hanem a legkisebb. Én az 1-esbe szültem, mivel éjjel én voltam egyedül, még alkudozni is próbáltam, hogy ne a legkisebbe legyünk. Így utólag teljesen mindegy, de a kilátás nagyon jó volt. Kép Ezt láttam:
Kép
Ez pedig az ágy: Kép

Cas
Gyógyulást neked is! Kép

Csak, hogy ne lógjak ki a sorból, én is benyaltam egy vírust, a torkomra ment (szedhetem az antibiotikumot, ennek persze nem örülök). Kép

Hmmc
Te/Ti hogy vagytok?

Szilvi
Babakocsi itt van, gondolom nem olyan sürgős, ezért ha meggyógyultam elvisszük.
Jaj annyira jó volt elolvasni a történeted. Kirázott a hideg. MENNYIRE ARANYOSAK A LÁNYOK!

Moncsi
Megmondom őszintén én 4-5 hónaposan adtam sárgadinnyét Korinak. Nagyon ízlett is neki, viszont dokink azt mondta ráérünk még avval. Most 7 hónaposan már mondta. Kép

Szilpa
Tényleg mindegyik szülésznő nagyon kedves. Kép Mivel nem volt választott szülésznőm (hajnalba kezdtem szülni aztán már műszakváltás is volt), ezért kettőhöz is volt szerencsém. KépKépKép
nikcsi

Sziasztok!

Szilpa
Én nem a Gyöngyinél szültem, de amikor már az osztályon voltam akkor sokszor volt bosztva és nagyon-nagyon szimpatikus volt. Akkor azt mondtam, ha mégegyszer fogadok,akkor csak Õt. Meséltek is ott róla, és tényleg csak jót! Viszont itt közülünk Laga szült nála (ugye Laga?), biztosan tud Neked infót adni.

Laga
Nekem azt mondták anno, hogy kezdjem el szépen, fokozatosan kipróbálgatni az eddig tiltólistán levő kajákat és figyeljem hogy reagál. Ha semmi, akkor onnantól nyugodtan eheted. De ha Teus eleve nem hasfájós, akkor nem hiszem, hogy probléma lehet.

SZilvi
ez ám a segítség! Nagyon aranyos Kinga, mekkora élmény lehet ez neki, biztos büszke is a hugira.:-)
Köszi a sztorit! Azt írtad hogy jobb volt ez gyorsan mint Kingával lassan. Vele mennyi ideig tartott?

Nikcsi
én is úgy tudom,hogy a "Te szobád" a legkisebb és az az 1-es. A növérpultnál balra kell kanyarodni és a legvégén van, ugye?
Asszem én a 3-asba voltam, az ott a pult környékén van...

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm

Mucus
Igen balra a legvégén! Kép
nikcsi

Szilpa
Én a Szökrényné Gyöngyinél szültem az ikreket. Úgy ajánlotta egy barátnőm, aki már a második babáját szülte nemrég nála. Az Én szülésemhez is be kellett jönnie, mert pont nem dolgozott aznap. Még itthon voltam, amikor hívtam mobilon, hogy milyen fájásaim vannak és, hogy egy kicsit véreztem. Úgy megijedtem, hogy baj van, de Õ nyugtatgatott és máris beszólt a Margitba, hogy megyek és várjanak. Õ is elindult és bent találkoztunk. Egy percig sem bántam meg, maximálisan kedves, gondoskodó volt. De már a szülés előtt is tartottuk a kapcsolatot, bármilyen kérdésem vagy problémám volt bármikor hívhattam mobilon. Azt gondoltam,hogy egy szülésznő dolga a szüléssel befejeződik, de a Gyöngyi utána is mindig meglátogatott, ha reggel vagy este jött dolgozni és mielőtt hazament akkor is benézett hozzám. Ja, és a kicsiket folyamatosan látogatta az intenzíven és érdeklődött hogylétük felöl, azután jött hozzám és mindig mondta, hogy hogy vannak a fiúk. A mai napig tartjuk a kapcsolatot e-mail-ben és ha be kell mennem a Margitba, mindig felhívom, hogy tudunk-e beszélgetni,dolgozik-e?
A bedurrant mellem fejésénél is Õ segédkezett, úgyhogy aki szülni fog, minenkinek csak ajánlani tudom, fantasztikus.
Ezen a fórumon is köszönetemet fejezem ki Szökrényné Gyöngyinek, hogy segédkezett Zsombi és Boti megszületésénél 2005.07.02-án.
moncsi4

Nikcsi
Köszönöm neked is a segítséget gyümi ügyben. Tegnap vettem sárgadinnyét a fiúknak, amit lefagyasztok, mint a barackot. Még sütőtököt kell beszereznem, de azt inkább a nagymamámtól hozok majd.
moncsi4

Nikcsi
Még mindig taknyosan vagyok. A gyerkőcök már kigyógyultak, mostmár csak bennem tart ki a nátha.

Én is az 1-ben szültem. De amikor már ott voltunk egyáltalán nem érdekelt, hogy hol fogok szülni, csak szüljek már.
hmmc

Szilvi,
Nem érdekelte. Nem volt ott, nem látta, így nem foglalkozik az egésszel. Kép
Miért kell a terpeszpelus? Nem csak 6 hetesen mentek kontrollra?
Irigykedek a segítségedre. Kép

Köszönjük Lillus jobban van, illetve a taknyon kívűl nincs más baja. Szörcsög egész nap. Csak az első éjszaka volt láza, de azt is úgy viselte mint aki bedrogozott. Kép Hajnali fél 4-ig játszott és nem lehetett a vigyort letörölni az arcáról. Kép Ellenben sikerült a bacikat ráragasztani a szüleire akik viszont haldokolnak. Kép

Cas,
Képzeld nálunk pedig álomkor van. Lilla éjszaka végigalussza a 10-12 óráját (igaz zaklatottan, gondolom a nátha miatt), és napközben is többször 2-2,5 órákat képes lenyomni. Mi meg ezért vagyunk kétségbeesve, hogy most mi van? Hozzászoktunk a nem alvásához. Az nem lehet, hogy minél idősebb annál többet alszik. 1,5 óra ébrenlét után vége van. Ott szoktam toporogni az ajtó elött (arra felébred ha bejövök), hogy biztos valami baja van, ennyi ideig nem aludhat.

Szilpa,
Sok jó szülésznő van. Gyöngyit nem ismerem. Itt a topikból ketten szültünk Tódor Évinél és mind a ketten nagyon szeretjük, és meg voltunk elégedve vele. Õt tudom neked ajánlani! Kép
myra

Azért igazából jó visszanézni a szülőszobás képeket... Kép

Viki
A szél! Már picinek is végigüvöltötte ahogy közeledett... (Érdekes, mert anyu is nagyon megérzi a szelet, kb. amikor a front átkel az Alpokon, neki már minden baja van.)
A nem-alvást hogy bírod? Az idegeimnek nagyon kell az a napi pár óra csend, amíg alszik. Tegnap a délelőtti elmaradt (nekem), mert nagyanyós pont akkor érkezett, mikor Sebi elaludt, és végig szóval tartott, amíg a gyerek fel nem ébredt. Estére teljesen kész voltam, minden idegesített... Belegondoltam, ha Sebi nagyobb lesz, és kevesebbet alszik majd, akkor én is ilyen hisztis leszek, mint tegnap?!

Laga
Beelőztetek! Sebi még csak a jövő héten kapja majd az 5 hós oltását... Kép
Hogy tűrte?

Myra
Ha alszik, az a baj, ha nem alszik, az a baj. Mintha csak magamat látnám!!! Kép Persze ha óvatosan bekukkantok, megvan-e még, egyből felébred ő is. Kép (Azért azt tényleg nem adnám semmiért, amikor feláll a kiságyban, szól, hogy akkor ő már ébren van, és ahogy benyitok, kapok egy nagy mosolyt, és egyből elkezd rugózni, hogy vegyem már fel! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?