Sziasztok!
Dóri!
Lehet,hogy hülye vagyok,de én épp ezért mindig egy kicsit kilyukasztom a körmömmel a husi csomagolását,hogy megszagoljam.Én is azóta teszek így,miután hazahoztam szintén egy "döghúst".Először lelkiismeretfurdalásom volt,hogy hát ilyet nem szabad,aztán kinyílt a pofám,hogy hát a romlott húst meg szabad eladni???Nyugodtan tépd föl kicsit Te is,annyira,hogy megszagolhasd,de haza tudd vinni,ha jó!!
Petra!!
Nekem a fiam 38. hétre született,elfolyt a magzatvizem.Hasonlóra vártam a lánykámnál is,de már a 42. hétnél jártunk,és baromira féltem.Naponta jártunk,de semmi baj nem volt,mehettünk mindig haza.A dokim megmondta előre,melyik az utolsó nap,mikor már nem enged haza.Látta,hogy nagyon parázok a burokrepesztés tényétől,meg hát úgy mindentől,hogy már 2 héttel túlvagyunk....Utolsó előtti nap mondta,csüccs föl,és kicsit megvizsgál.Kicsit jobban megvizsgált,aranyos volt,fogta a combom,nyugtatott,hogy tudja,"kissé" kellemetlen,de talán este jönnek majd a fájások...És jöttek azok a megmentő fájások,már délutántól!!!!Örültünk,mert legalább ezen az egy vonalon beindult legalább valami.Én is teljesen zárt voltam,ezért voltak ők is olyan tanácstalanok.Reggel 7-re kellett bemennem burokrepesztésre,de addigra már jó kis fájásaim voltak.Csak mégsem annyira,hogy az elég legyen,úgyhogy mehetett a repesztés.A doki nem találta a burkot,tőlem kérdezte,nem folyt-e el a magzatvíz,mert itt nincs abból már egy deci sem.Hát nekem semmi szokatlan érzésem,sem fájdalmam nem volt,magzatvíz eltűnt ahogy volt.Arra emlékszem,hogy kevés,de napokig tartó barnás-nyálkás váladék volt,világos színű,amire mondta is a doki,hogy ez ilyenkor már természetes.Lehet,hogy az volt valami magzatvíz-féle besűrűsödve?Kaptam egy kis "gyorsítót",és pár óra alatt megvolt Dorina,épen és egészségesen!!!Neked nem volt ilyen váladék?Mondták a burokrepesztést?Vagy meddig akarnak várni,nálad is a 42. hét utolsó napjáig?
Kriszti