Új privát üzeneted érkezett!

Kitti
Igen ez nagyon rossz hogy mindenki mást mond,és az ember nem tudja eldönteni mit is tegyen.Az én fiam is nagyon hasfájós volt ,de nekünk a köménytea bevált és nem volt semmi gond csak az első két napon míg rájöttünk mi a baj. Kép Kép Kép
Az tény kinek ez válik be kinek az Kép


Én pont azért aggódom ,hogy vajon eleget eszik -e a fiam.CSak szopni hajlandó a mai kb 70 gr gyümin kivül mást nem evett és nem hajlandó még a száját se kinyitni a kaja láttán.Már elmúlt 1 éves.Igaz mindig hizik 30 dkgt havonta,de örök parám hogy vajon a tej elég-e neki Kép

Kép
Kép
nikk0830
 
 


Szia Nikk!

Ebben nem tudok neked tanácsot adni,mert mikor nekem 1 évesen még szopizott Dominik,már rég mást is evett.Valamilyen módszert szerintem ki kell találni,mert ilyenkor már "azt mondják",kell a másféle kaja is a babáknak.Lehet,hogy drasztikus vagyok,de nekem Dorina sokszor csak megmakacsolja magát.Ilyankor kissé kinyitom a száját,épp ahogy sikerül,és beleteszek egy kis kaját.Persze előfordul,hogy nem tetszik őnagyságának,de mikor abbamarad a hiszti,és ízlelgeti a kját,rájön,hogy jé,hát ezt szeretem...És onnantól magától fényesre nyalja a tányért.Hetek óta rendszeresen szinte így kezdjük a kajálást.Persze a túrórudit nem kell noszogatni....Nem lehet,hogy jön a kis fogacskája?Akkor csinálták még nekem ezt a gyerekek.

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok!

Flóci!

Hol lesz helyileg a börze? Érdekelne, mert nálunk sosem hallok semmi ilyesmiről, pedig ezek szoktak a legjobbak lenni. Mi a Kismamásra szoktunk kijárni, de az most nov 19-én lesz (ezt már írtam korábban). Újpest pedig nekem nincs messze (13.ker). Előre is köszi.

Most nem írok többet, álmos vagyok. Legyetek jók.

Reni

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 

 
 

Reni!
Én is 13.ker vagyok!Merre laksz?

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok!

Én is 13.ker.-i vagyok Kép, úgyhogy írjatok arról a börzéről, ha lehet!

Csak ámulok és bámulok, milyen édesek ezek a picik Kép, már nagyon várjuk mi is a babucit. Képzeljétek még csak 33 hetes, de már 2 kg körül van. Hát nem nagyszerű??? Mi nagyon örülünk, hogy ilyen szépen fejlődik, pedig annyira nem is nagy a pocak!

A szoptatással kapcsolatban én azt hiszem, megpróbálom majd igény szerint, aztán meglátjuk beválik-e. A hallottak és olvasottak alapján én is azt mondom, hogy ahány gyerkőc, annyi megoldás.

Puszi
Bea
bigi
 
 


sziasztok,

én igény szerint szoptattam mind2 lányom és egyik sem volt hasfájós (a rendszerűséggel viszont voltak gondjaim és vannak is a mai napig Kép) ... szerencse? szerintem alkati kérdés. ja, és én viszont nagyon gyormorérzékeny vagyok és voltam már csecsemőkoromban is. lett volna esély, hogy örököljék a gyerekeim, de eddig hál'istennek úgy tűnik nem.. Kép Kép

manóci!
még mindig nem jutottam odáig, hogy lencse végre kapjam az ágyat, de ma érzem, hogy sikerülni fog.. Kép

Floci!
képfeltétellel kapcs.ban. lehet,hogy a méret a probléma. ha a megengedettnél nagyobb, akkor egyszerűen nem teszi be. (de nem jelez, hogy gond lenne..) csökkentsd a méretet és utána probáld.
panka1971
 
 


úúú... vagy nem is manó kérte, hanem zitmi??
ehh...nem birom követni az eseményeket Kép Kép
panka1971
 
 


zitmi, ha adnál egy emil cimet, inkább oda küldeném a fotot... (ott nem kell vacakolnom a méretezéssel Kép)
az enyém a profilomban, ha ide nem akarod feltenni..
panka1971
 
 


Sziasztok!

Floci!
Sztem sima megfázásról van szó, de szegény Babámnak ma is annyi trutyit szívtam ki az orrából, nem is tudom, honnan jött annyi.
És még, hogy ne unatkozzunk: szájpenésze lett a Kicsikémnek. De, hogy honnan és hogyan, ne kérdezzétek! Most még azt is ecsetelgethetem.

Dóri!
Irigyellek az átaludt éjszakák miatt, Szona még mindig fölkel egyszer és újabban át is kell rakjam magam mellé, mert különben nem alszik vissza. Tudom, hogy nem volna szabad, de amikor félhulla vagyok, örülök, hogy alszik.

Más téma, bocsi előre is a terjedelemért!
Majd' szétrobbanok, hogy jártam:
Hétfőn kaptunk receptet agyhártya gyuszi elleni oltásra, amit már kisebb korban is kaptunk. El is mentem rögtön a gyógyszertárba, recpt oda, mondják, hogy rendelnek, másnapra meglesz, mondom jó. Vettem még 2 kisebb tételű dolgot, mondják 5500 és egynéhány ft. Csodálkoztam is, hogy előre kérik a pénzt, demindegy kifizettem. Erre ma megyek az oltóag.-ért hát a mocskok nem megint ki akrták fizettetni velem?! Mondtam, hogy jó, akkor most szépen előszedik nekem a hétfői kasszát és utánanéznek. A lényeg, hogy kinyomtatta a gépből a számlámat (Szona taj-a alapján megtalálták) és csodák csodája: nem szerepelt rajta a vakcina. Na ezt adjátok össze!! Most se pénz, se oltóag. Ki tudtam volna a nőt tépni a pult mögül, de hát mit tudnék csinálni, ha egyszer nem adja ide. Visszakértem a receptet, mondtam, hogy ide sem jövök többet és legyenek büszkék magukra, hogy a keresetüket egy 20ezer ft-os gyesből élő anyukán pótolják. Ez a Mammut oldalában üzemelő Retek utcai patikában történt, ajánlom, hogy messze kerülje el mindenki ezt a helyet!!! Van vmi fórum, ahova ezt fül lehetne tenni, hogy szélesebb körben értesüljenek róla és ne járjanak oda vásárolni?

Na jó éjt:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Sziasztok!

MSE! Sajnálom, ami a gyógyszertárban történt, tényleg fölháborító!!! De legalább jól beszóltál nekik! Kép (Nekem sosincs annyi lélekjelenlétem, hogy rögtön odamondjak vmi frappánsat...) De ez tényleg szemétség volt tőlük. Mi is rendeltünk már meg oltásokat (máshol), de sosem kellett előre fizetni.

Jucc (Kép), Manó, Hagnosz, MSE (és a többiek, bocsi, ha vkit kihagytam), irigyellek benneteket, hogy nem féltetek a szüléstől! Azt hittem, ettől a legtöbbünk nagyon fél. Én legalábbis... Tényleg csak én vagyok ilyen gyáva itt? Kép Persze vártam nagyon, de azért mégiscsak féltem.

Jó hétvégét mindenkinek!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Na úgy néz ki ma kiderült a nem evés.Egész éjjel nem aludtunk reggel 7-kor 2x hányt majd 11 körül megint 2x.Du 4-5 körül pedig allergiás kiütések jelentek meg rajta.Bementünk a betesdába ,ahol adtak fenistil cseppet,gél meg kalcium tablettát.De nem tudják mitől van a hányás meg a kiütés Kép Most jól van,a kedve is jó De nagyon bágyadt Megyek is.

Kép
Kép
nikk0830
 
 


Sziasztok Lányok!
Én eddig még nem jártam a Babanetet (mármint fórumozóként), csak a Nlcafén. Viszont most felfedeztem, h van itt is MÁV fórum és nagyon örülök!
Én a 41. hétben vagyok és a KisKelemen az orvosom. Eddig nagyon elégedett vagyok vele és jó volt róla pozitívumokat olvasni. (Lehet, meg is mondom neki, h kukkantson be ide néha ;))
Viszont lenne egy megjegyzésem: többen említetétek, h Apukája nyugdíjba ment. Én tavaszig nála voltam és valóban nyugdíjazták, de úgy, h októberig a felmondási idejét tölti, ami azt jelenti, h egyik héten dolgozik, a másikon nem. Én ezért mentem át a fiához: ha esetéleg nemdolgozós hétre esett volna a szülésem, Apuka be se jöhetett volna. VISZONT októbertől ugyanúgy fog dolgozni, mint korábban, csak külsősként, szerződéssel.
Úgyhogy akinek szimpatikusabb Apuka, annak sztem nem feltétlenül kell megválnia tőle. Nekem KisKelemen jobban bejött, szeretem, ha részletesebb információkhoz jutok egy-egy felmerülő kérdés kapcsán. És bízom az örökölt génjeiben Kép))
Sziasztok,,
szépe vasárnapot mindenkinek!
Petra
tpetra_
 
 


Petra
Köszi az infót,én az idősebbnél szültem,és most szeretnék egy rákszürést,de enm tudtam igazán hogy ő dolgozik-e még,ha nem akkor kihez menjek.Nagyon jókor irtál Kép Kép Kép

Kép
Kép
nikk0830
 
 


Nikk, akkor ezek szerint Te maradsz az idősebbiknél, ugye?
tpetra_
 
 


Sziasztok!

Nikk, remélem már jobban vagytok!

Kriszti!
Mi a Pannónia utcában lakunk, a Dózsa Gy. u.-i megállónál. És Ti? Tényleg! Voltatok végül azon az összeröffenésen? Ha jól emlékszem, esett aznap az eső.

Petra!
Nem kéne már szülnöd? Kislányod lesz (vanKép), hogy ilyen sokáig van bent?

Rájöttem, hogy egy érzelgős liba vagyok. Nekem akkora örömöt szerzett az, amikor (még terhesen) elmentünk UH-ra, és láthattam a bébimet, meg amikor mondták, mennyi a súlya, mekkora a kobak, stb... Van egy ismerősünk, még csak meg sem simizi sohase a hasát (35 hetes terhes) Kép . Szegény bébi igencsak ingerszegény környezetben fejlődik. Szerintem a kommunikáció a babikkal, már a pocakban elősegíti, hogy kiegyensúlyozott legyen a baba, mikor megszületett. Nem 100 %, de legalább az ember mindent megtesz azért, hogy már ott bent jól érezze magát. A másik, hogy én meg sem tudtam állni, hogy ne nyúljak oda, ne simogassam meg, főleg mikor mozgott. De tényleg, lehet, hogy csak én vagyok ilyen hülye érzelgős. Most ilyen kedvem van asszem.

Megyek, mert síró-pityogó lett Levi. Jön a hatodik és a hetedik foga. És ezek végre a fölső egyesek!! Kép Kép

Reni

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Rennye, de, már kellett volna szülnöm....És igen, kislány lesz. Pedig azt mondják, a fiúk késnek. Bár ma a szülésznő azt mondta ctg-n, h egy szép lányra mindig várni kell Kép))
Akkor közel laktunk ám egymáshoz! Most kültöztünk ki Szentendrére (a Pannónia utcába) a Vág utcából. KépTi merrefelé laktok a Pannónia utcában?
Tegnap adtuk el a lakást. Azt hiszem, engem a kislányunk alaposan félreértett! Azt magyarázgattam (agykontrollal), h szeretném, ha eladnánk a lakást, mielőtt szülök. Nos, Annácska ezt úgy értelmezte, h csak akkor születhet meg, ha már eladtuk a lakást......De akkor most már tényleg szabad az út! Kép)))
Én is érzelgős liba vagyok. Milyen idős Levi? Egy babád van?
Tudnátok nekem segíteni? Nem ismerem ezt a rendszert és érdekelne pl, h lehet-e privát üzenetet írni, visszakeresni pl névre stb és vannak-e bemutatkozó oldalak (mint a nlcafén). Vannak egyáltalán ilyen funkciók itt? Előre is köszönöm!
Petra
tpetra_
 
 


Petra
Egyenlőre akkor igen.A következő babával még szeretnénk kb 1 évet várni,ha akkor már nem lesz ,akkor lehet hogy a fiánál fogok kikötni,főleg akkor ha tényleg ilyen jó mint ahogy írjátok Kép

Reni
Hát sajna nem túl jó a helyzet Kép Ma is voltunk a kórházban mertz már az egész testén megjelentek a kiütések a szája pedig bedagadt Kép A dokinő ugyanaz volt mint tegnap,de közölte fogalma sincs mi a baj,ilyet még nem látott :Jó mi??Szóval holnap folytatjuk a dokijárást,remélem vki tud vmit mondani,mert ez idegesítő hogy nem tudom mitől,és azt se hogy mi ez egyáltalán.

Kép
Kép
nikk0830
 
 


Szia Nikk!

Jobbulást a kicsinek! Remélem, hamarosan kitalálják, mi a baj és ha a megfelelő kezelést kapja, tuti pikk-pakk meggyógyul!

Pusz
Bea
bigi
 
 


Bea
Köszönjük a jó kívánságot remélem hat és holnapra semi baja Kép Már alig várom hogy reggel legyen és tudjunk dokihoz menni Kép

Kép
Kép
nikk0830
 
 


Sziasztok!

Szia Nikk!
Ne izgulj biztos hamarosan kiderül, hogy mi okozza a bajt és hamar meggyógyúl a gyermeked!

Szerintem nagyon furcsa ha valaki nem simogatja meg a pocakját pláne ha akkor sem amikor mozog a baba!
A legjobb a terhességben amikor érezzük, hogy valaki odabenntről kommunikál!
Szóval én midíg simogatom a pocakom de már reflex szerűen teszem a kezem a hasamra!

Szeretnék járni terhes tornára, vagy szülés felkészítőre, a MÁV-ban van erre lehetőség?
Ti jártatok?Meg van határozva, hogy hány hetes kortól lehet elkezdeni?

Szia Petra!
Nagyon örülök,hogy Te is KisKelemenhez jársz és Neked is jók a tapasztalataid!Majd megosztod az élményidet a szüléről és a dokiról?Lehet, hogy miközben ezeket a sorokat írom épp a szülőszobában vagy :-)))!

Andita
andita
 
 


Sziasztok!
Neeeeem, nem vagyok a szülőszobán, itt ülök a gép előtt Kép Kép((((( Ma beszél KisKele a főorvossal, h mi a csudát kezdjenek velem....Merthogy minden ok, Babus rendkívül jól van, csak a protokoll azt írja elő nekik, h egy hétnél ne várjanak tovább terminus lejárta után. És az a baj, h tök zárt még mindig a méhszáj: szóval ha beavatkoznak, akkor csak gyógyszeresen tudják megtenni. Mindegy, valahogy csak lesz Kép
Szülés felkészítő van a MÁV-ban (bár nem tudom, mit értesz alatta), minden hónap 2. szerdáján hattól. Megmutatják a szülőszobát és egy szülésznő +vki (valamilyen orvos: szülész, gyerekorvos, azt hiszem, mindig más) előadást tart. Ott torna nincs.
Szerintem a Brendonban jó a torna (Gyöngyösi út), én oda jártam. Kombinált bérlet kapható: mehetsz tornára, jógára, csecsemő-gondozó tanfolyamra, aztán baba-mama jógára, b-m tornára stb... És voltunk papa-mama szülésfelkészítőn is, ott masszázstechnikákat mutattak a kispapáknak és hogy hogy tudnak segíteni vajúdáskor.
Nikk, jobbulás kívánok Nektek!
Petra
tpetra_
 
 


Szia Petra!

Ha még nem vagy a szülőszobán akkor boldogítalak még egy kicsit:-)))))))!
Szülésfelkészítés alatt olyanra gondoltam, hogy elmagyarázzák milyen folyamatokból áll a szülés végül is, hogy mire számíthatunk! Inkább a torna, jóga, masszázs érdekel! Mennyibe kerül a kombinált bérlet és hány alkalomból áll?

Ne idegeskedj biztos nincs semmi baj lehet, hogy elszámolták az időt!Azzal mindíg baj van nem tudják pontosan megállapítani mekkora a baba!A babucid biztos tudja mikor szeretne kibújni, még jól kihasználja a benti klímát és nyugit!!

Andita
andita
 
 


Sziasztok!

Sajnos 2 napig nem működött nálat a babanet valamiért.
Petra! Sok sikert a szüléshez, remélem, gyorsan kapjuk a hírtm, hogy megszületett a bébid!
Nikk!
Remélem, gyorsan meggyógultok. Bizotos valami allergia, nem lehet, hogy valami ételtől??

Szinobaba! Hihetetlen a történeted! Elég szemét rendszerben élünk. Szerintem a fogysztóvédelmi felügyelőséget simán értesítheted. Nálunk meg olyan kicsi a patika, hogy bármit kérek, csk holnapra tudjál szállítani. Ez se jó. Sosincs tápszerük pl. Már marhára unom. Persze nincs kedvem még 20 percet autókázni a másik gyógyszertárig.

Mi meg úgy jártunk szombaton a budakalászi corában, hogy vettünk marhafelsált potm 1000 Ft-ért csomagoltat, és amikor itthon kibontottuk, kiderült, hogy romlott. Olyan döghús szaga volt, hogy majdnem rosszul lettem. Legszívesebben, ha nem este 9 lett volna, visszaviszem és a fejükhöz vágom!! Úgyhogy óvatosan a husikkal.
Most mennem kell, élvezzétek ki a szép őszi időt.

Üdv Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Sziasztok!

Dóri!
Lehet,hogy hülye vagyok,de én épp ezért mindig egy kicsit kilyukasztom a körmömmel a husi csomagolását,hogy megszagoljam.Én is azóta teszek így,miután hazahoztam szintén egy "döghúst".Először lelkiismeretfurdalásom volt,hogy hát ilyet nem szabad,aztán kinyílt a pofám,hogy hát a romlott húst meg szabad eladni???Nyugodtan tépd föl kicsit Te is,annyira,hogy megszagolhasd,de haza tudd vinni,ha jó!!Kép

Petra!!
Nekem a fiam 38. hétre született,elfolyt a magzatvizem.Hasonlóra vártam a lánykámnál is,de már a 42. hétnél jártunk,és baromira féltem.Naponta jártunk,de semmi baj nem volt,mehettünk mindig haza.A dokim megmondta előre,melyik az utolsó nap,mikor már nem enged haza.Látta,hogy nagyon parázok a burokrepesztés tényétől,meg hát úgy mindentől,hogy már 2 héttel túlvagyunk....Utolsó előtti nap mondta,csüccs föl,és kicsit megvizsgál.Kicsit jobban megvizsgált,aranyos volt,fogta a combom,nyugtatott,hogy tudja,"kissé" kellemetlen,de talán este jönnek majd a fájások...És jöttek azok a megmentő fájások,már délutántól!!!!Örültünk,mert legalább ezen az egy vonalon beindult legalább valami.Én is teljesen zárt voltam,ezért voltak ők is olyan tanácstalanok.Reggel 7-re kellett bemennem burokrepesztésre,de addigra már jó kis fájásaim voltak.Csak mégsem annyira,hogy az elég legyen,úgyhogy mehetett a repesztés.A doki nem találta a burkot,tőlem kérdezte,nem folyt-e el a magzatvíz,mert itt nincs abból már egy deci sem.Hát nekem semmi szokatlan érzésem,sem fájdalmam nem volt,magzatvíz eltűnt ahogy volt.Arra emlékszem,hogy kevés,de napokig tartó barnás-nyálkás váladék volt,világos színű,amire mondta is a doki,hogy ez ilyenkor már természetes.Lehet,hogy az volt valami magzatvíz-féle besűrűsödve?Kaptam egy kis "gyorsítót",és pár óra alatt megvolt Dorina,épen és egészségesen!!!Neked nem volt ilyen váladék?Mondták a burokrepesztést?Vagy meddig akarnak várni,nálad is a 42. hét utolsó napjáig?
Kriszti

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok Lányok!
Andita, nem akarok hülyeséget mondani (kismama agyam van..), nézd meg a pontos árakat a brendon.hu-n! 9 ezer körül van a 8 alkalmas bérlet, de abból 5ezer levásárolható az áruházban.
Nekem se működött a Babanet!!!!
Dóri, én tuti visszavittem volna azt a vackot, de én jártam már a Fogyasztóvédőknél is KépNagyon ügyesen tudok reklamálniKép
Kriszti, az én dokim is "megpiszkálna", de mivel tök zárt a méhszáj, nem tud. Holnap 8-ra vár a főorvos, h megvizsgáljon (állítólag ő intenzívebben vizsgál --> lehet, h képes akár kinyitni is). Aztán eldönti, h holnap beindítja-e vagy várunk-e még 2-3 napot.
Ja, burokrepesztés meg egyelőre szintén nem lehetséges, mivel ahhoz sem férnek hozzá.... Vagyis csakis gyógyszeresen tudnak beindítani bármit is.
Nem volt semmiféle trutyim: azt olvastam, h a nyákdugó is csak tágulás hatására távozik. Nos, az sincs Kép
Próbálunk tárgyalni a kiscsajjal, de nehogy már most a dackorszakát élje!!!!!!!! Mert úgy tűnik...
Most hallgattatok vele egy kis Mozartot, állítólag a barokk zenére megnyugszanak. Hadd pihenjen rá egy kicsit a megszületésre Kép
Sziasztok és mindenkinek további szép napot!
Petra
tpetra_
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy így bepofátlankodok, bár tavaly én aktívabb topiclakó voltam. Azóta már majdnem 8 hónapos a kisfiam, aki februárban született a MÁV-ban, dr. Banczik Zoltánnál.
Viszont felfedeztem köztetek a kórházi szobatársamat! Reni-t! Kép Ahogy olvasom minden rendben veletek! ÍRd meg a mail címedet! Az enyém: hunyadyemese@freemail.hu

Még egyszer bocs, csak annyira megörültem nekik!

Mindenkinek további kellemes pocaknövesztést kívánok!

UI: tényleg szuper a MÁV! Kép

Üdv: Meskete

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán
 
 


Sziasztok
Bandó már szerencsére jobban van,szinte alig látszanak a kiütések.Azt hogy mitől volt azt senki sem tudja. KépSajnos,így nem is tudom mire figyeljek jobban oda.

Petra
Hát drukk a lánykának,hogy bujjon ki.De lehet hogy tényleg elszámoltak vmit.A fiam 41 héten született nálam is burokrepesztéssel,de én akkor már 1 ujjnyira kitágultam

Dóri
mi 1x vettünk ilyen helyen húst azt is ki kellett dobni,azóta én se megyek oda húsért.

Kép
Kép
nikk0830
 
 


Meskete Kép Én is Bancziknál szültem 3 évvel ezelőtt, és valamikor mostanában nála szülök majd megint. / már megkezdtem a 40. hetet !/ Minden jó volt vele, elégedett voltál? Ha itt nem, írj priviben: jkoltai@externet.hu
Köszi!
Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd
 
 


Sziasztok Lányok!

Nagyon jó olvasni Benneteket. :-)
Ugyebár én a 16. hetemen még csak gyűjtöm az infokat, tényleges tapasztalatom még nem sok van.
De egy friss és jó azért akad!
Elmentem ifj. Kelemenhez hétfőn. Nagyon szimpatikus és meggyőző volt, úgyhogy átpártolok hozzá! Remélem, hogy a jövőben sem lesz gond. Ezúton is köszönöm mégegyszer a tippeket mindenkinek.

Jópár szülés várható itt a közeljövőben úgy látom. Várom már a beszámolókat. :-)

Szép napot Nektek!

Edina

Edina
ediko
 
 


Sziasztok!

Edina, nagyon örülök, hogy neked is szimpatikus a doki.Szerintem nagy biztonságot ad hogyha úgy érzed jó dokid van és megbízhatsz benne!

Petra, nagyon drukkolok remélem minden rendben van veletek és hamarosan kezedben tarthatod a kislányodat:-)))!

Andita
andita
 
 


Sziasztok!

Drukkolunk Petráéknak!!!!Aki tud valamit,írja le gyorsan!!!Kép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok,
ha a mav korhazban szeretnek szulni (meg nagyon a projekt elejen vagyunk), milyen orvost javasoltok? Mik az elerhetosegek?
koszi!
rachelle
 
 


Sziasztok, én vagyok az...........
Megvizsgált ma a főorvos is (dr Vermes Gábor - nagyon-nagyon normális és jó humorú pasi!!!) és kaptunk még 2 ajándék napot....
Merthogy minden érték (méhlepény állapota, keringés a köldökzsinórban, magzati szívhang) rendben vannak, de tovább már nem várnak: ha Annácska péntekig sem jelentkezik önként, beindítják a szülést. Ma vagyunk 41+1 naposak...
Editko, én egyre jobban bírom a Kiskelement, nagyon jó hangulat szokott lenni a vizsgálatokon. Igaz, már-már ott tartok, h többet látom, mint a férjemet: 1,5 hete naponta találkozunk....
Andita: láttam egy plakátot a MÁV-ban és van ott is torna! Hétfőn és szerdán 2-kor és csütörtökön 1/2 4-kor.
Ja, Rachelle, én a KisKelement javasolom Kép De nagyon jó szerintem a Szabó György (barátnőm nála szült múlt héten, csoporttársa volt az egyetemen). Engem is vizsgált, nagyon korrekt - pókerarc. Õ is fiatal, 34 éves.
Meg nagyon szimpatikus a Gulyás István, nála uh-kon voltam és annyira türelmes, normális...mindig mindent részletesen elmagyarázott. És a 2. alkalom után megismert...
Egyedül Tidrenczellel kapcsolatban vannak negatív élményeim. De van, aki őt is dicséri.
Na, megyek és tovább élvezem az első "ajándék napot". Sziasztok,
Petra
tpetra_
 
 


Petra, Jucc!

Szüljetek gyorsan, már régen volt friss anyukánk!

Egyébként én is vissza szoktam menni balhézni, de most már késő volt, és másnap már nem volt elég energiám hozzá. De legszívesebben az egész üzletet végigszidtam volna. EGyébként sosem veszünk ott húst, most kipróbáltuk. Többet se fogunk, az is biztos.

Üdv Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Jucc, és van valami jele a közelgő szülésnek? Pontosan mikorra vagy kiírva?
P.
tpetra_
 
 


Sziasztok!
Örületes tempót diktáltok,alig tudom követni.

Petra!
Élvezd ki az ajándék napokat,aludj sokat.Utána egy darabig nem lesz lehetőséged. Nagyon drukkolok neked.

Kicsit kellemetlen élményem volt,hogy milyen nehéz valamit telefonon intézni.Andrisom 7 hetes.Kicsit megkésve pénteken megyek a 6 hetes kontrollra a KisKelemenhez. Felhívtam az ambulanciát,hogy időpontot kérjek.Átírányítottak a rendelőbe (újra tárcsázgatás),ahol egy flegma hangú nő közölte most nincs ott aki be tudná írni, keressem fél óra múlva.Pedig rendelési idő volt!Gondoltam lesz ami lesz én nem szenvedek tovább és felhívtam a doki mobilját.Max nem veszi fel ha épp vizsgál valakit.Udvarias volt és ismét bebizonyította,hogy tök jó fej,kb egy perc múlva már tudtam mikor mehetek.El lehet így is intézni valamit.

De izgi!! Petra te akkor már fent leszel a gyerekágyas osztályon. Meglátogassalak?? Kép

Andita!
Szept. 21 körül írtam a MÁVban müködő szülők iskolájáról.Ott minden kérdésedre válasz fogsz kapni,menjetek el a pároddal.Azért fontos,hogy Õ is menjen veled,mert a pasik egész másképp vélekednek a derékfájásról,érzelmi kitörésekről és egyéb terhességi nyűgjeinkről.Tisztelet a kivételeknek.

Reni,Kriszti,Brigi,Edina!
Börze ügyben üzenem,hogy az izzó lakótelepen lakom és itt a nagy játszótéren leszünk. Újpest központól kb 10 perc a 20-as busszal(Erdősor u.végállomás). De ha tudtok valami jó helyet a XIII.-ker.ben ahol ki lehet pakolni és nem zavarnak el szívesen közelebb megyünk.
Talán egy baba-mama klub vagy egy válalkozó kedvű anyuka lakása.Ha jön a rossz idő mi is felköltözünk a térről hozzánk.Ha van még kérdés írjatok nyugodtan a flochagi@index.hu ra. Ott képet is tudok küldeni milyen minőségről van szó.
Megyek mert már álmosodom,és Andris mindjárt ébreszt.
Nem is mondtam!Egy éjszakát már sikerült végig aludni 8-6-ig!!! Kép Kép Kép

Kép
flocika
 
 


Sziasztok!

Petra!
Este, lefekvés előtt igyál meg fél liter tonicot. Nem vicc, nekem beindította a szülést 6 órára rá, hogy megittam (egy csecsemős nővér ajálotta, mert nekem is meg akarták indítani a szülést, amit nem igazán szerettem volna, és bejött). Kép
Levi 8 hónapos lesz 3-án, első, de nem utolsó babánk. Remélem. KépKép A 13.kerületi Pannónia utcában lakunk, 2 utcára a Vág utcától. Profilban találsz emil címeket, ha priviben szeretnél írni vkinek.

Nikk!
Nekünk is voltak egybefuggő hatalmas pöttyeink (már ha a borsóméret pöttynek számítKép), és végül bőrgyógyászhoz vittem Levit, ahol azt mondták, hogy vírus okozta, így jött ki rajta. Adott Fenistil cseppet, és cinkoxidos krémet, 2 nap alatt elmúlt.

Rachelle!
Petrával értek egyet, annyit még, hogy Szabó Gergely, és Petróczy is jó állítólag.

MSE!
Blokk ezek szerint nics? Nem is adtak, vagy hát ki őrzi meg, hiszent gyógyszertárról van szó?!

Kriszti!
Ti hol laktok a kerületben?

Pussz mindenkinek, jó éjt!

Reni

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Sziasztok kismamák!

Köszönöm a terhestornával kapcsolatos infót nagyon jók!

Petra:már nagyon izgulok, hogy mikor bújik ki Annácska:-)!!!!Várom is de kicsit sajnálom is mert nem fogsz írni Nekünk minden nap :-((!!
Nagyon drukkolok, hogy minden jól alakuljon szülés közben és után!

Rachelle: én is Kiskelement(ifj.Kelemen Csaba) ajánlom bár én nem igazán ismerek ott több orvost, de eddig nagyon jók a tapasztalatok róla!Rosszat még nem is hallottam!Én először ugy értem el, hogy felhívtam a MÁV-ot és kértem a Nőgyógyászati ambulanciát általában ott található kivétel a hétfő mert, akkor rendel.

Flocika: köszi olvastam már akkor amit írtál a szülők iskolájáról és meg is néztem a kiírást az ambulancián de ott az áll, hogy 32-34 héttől lehet menni és én még csak 23.hétben járok:-((!Amint lehet szeretnék menni a férjemmel!

Mindenkinek szép napot kívánok!
Petra, pihenj sokat és gyűjtsd az energiát holnapra!!!!!

Andita
andita
 
 


Sziasztok!
Gyűjtöm az energiát holnapra Kép) Most már tuti, h reggel nyolcra megyünk be és délutánra biztosan meglesz a kisasszony Kép Fura ezt így tudni...
Viszont ezt a tonicot tuti kipróbálom. Veszetni nem veszthetek vele, egy praktikával több vagy kevesebb....
- Tegnap 4 órát sétáltunk erőltetett menetben és Szentendre minden sikátorlépcsőjére 2x felmásztam. (Férjem focizik és edzőt játszott - nagyon élvezte Kép)
- Este kb 100 fokos fürdőt vettünk (olyan vízsszámlánk lesz szemptemberre /nagy a kád/, h még egy szülés kijönne belőle Kép),
- házasélet (=kín Kép, de a főorvos parancsolta... )
- ananászt ettem (jó nagy hülyeség...)
És mindennek szerintetek menniy hatása volt????? Párom elaludt a meccs félidejében, annyira kipurcant Kép Én meg ott virgonckodtam, Babáról nem is beszélve.
Andita, KisKelemen hétfőn is van, csak a Podmaniczky utcában, a 6. emeleten. Ott is fogad, Papp Csilla az asszisztensnője. Nagyon jó fej. (Eddig csak 15 alkalommal voltam nála ctg-n, most számoltam meg........) Szülésfelkészítőre meg nyugodtan elmehettek, a kutya nem nézi/kérdezi, hanyadik hétben jársz. Utána elvezetnek a szülőszobára, oda elvileg azok megetnek, akik 2 héten belül szülni fognak. Na, mi korábban mentünk, de senkit nem érdekelt. Ha meg érdekelt volna, azt mondtam volna, h bocs, mi most érünk rá. Egyébként szerintem érdemes több alkalommal is elmenni, mindig más ad elő. (gyerekorovs, szülész stb....)
tpetra_
 
 


Flocika, örülök, ha meglátogaszt, Angeliné néven fogok futni Kép A jelszó legyen: Flocika Kép)))
Na, én amióta a KisKelemennél vagyok, nem telefonálok a rendelőbe. Az apja nem adott mobilszámot, akkor minden alkalommal kín volt elérni. Most élek a mobilszámmal.
Most pedig megyek és megveszem azt a tonicot... - Reni, ha bejön, imába foglalom a nevedet Kép
Mindenkinek szép napot,
Petra
tpetra_
 
 


Na, még valami, aztán takarodok:
párommal azon szórakoztunk, h KisKelement KisKelének fogjuk hívni. KisKele, a gólya. Tudjátok, aki a babát hozza Kép)))
Nagy Kele is babákat hoz Kép
tpetra_
 
 


Petra!

Sok sikert holnapra, hátha bejön a tonicos tipp és már éjjel meglesz a baba! :-))
Szorítok neked, és írj minél hamarabb.

Üdv Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Petra!

Olvasgattam a topikot és Szentendréről azonosítottalak be. Múlt hét kedden együtt voltunk CTG-n. A végén mindketten otthagytuk az esernyőnket, így talán könnyebben emlékszel.
Most kedden pont gondoltam rád, mert most nem láttalak, és azt hittem biztos már babázol. Hát, akkor tévedtem. Viszont drukkolok, hogy ma este minden magától beinduljon. Kíváncsian várom majd a beszámolód. A tonikos tippet meg elrakom talonba, mert úgy néz ki én is megint tovább húzom, mint 40 hét.

Akkor megy a drukk!!!!!!

Ügyesek legyetek!
Brigi

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


Szia Petra!

Holnap nagyon ügyes legyél!Remélem bejön a tonicos trükk!Szerinted Kiskelemen ellátogatna a babanetre nem lepődne meg, hogy napi téma?Biztos jót mulatna Kiskelén ami szerintem nagyon találó:-))))! Azt kívánom holnapra, hogy pikk-pakk túl legyél a fájdalmas részen!
Mihamarabb jelentkezz szerintem nagyon sokan fognak itt várni!

Andita
andita
 
 


Sziasztok!
Brigi, milyen kicsi a világ... De nagyon örültem, h Te is otthagytad az esernyődet, utána meséltem is férjemnek, h na, nem csak én Kép))
Mikor töltitek a 40. hetet? Még nem jársz naponta ctg-re, ugye? Én most számoltam össze a papírjaimat: ma volt a jubileumi 15. ctg-nk Kép))) És úgy néz ki, holnap is lesz egy igazi ünnepi, záró ctg Kép
Andita, én a Kelemen asszisztensnőjétől kérdeztem, h látott-e már ilyen topicot. Mesélte, h igen, jól fel is húzta magát rajta. Valaki nagyon szidta őket (merthogy várni kellett ctg-re - hogyne kellene, mikor egy csomó baba alszik, ezért meg kell ismételni --> csúszás van), beazonosították az illetőt, aki később a következő babával ismét hozzájuk ment... Szóval így szitkozódni ám Kép
Vigyázzatok magatokra ti is, mi ügyesek leszünk holnap!
Fura nagyon belegondolni, h ma van az utolsó pocakos napom. Azt se tudom, mit csináljak...Össze-vissza zabálok meg pakolászok...De hamarosan hazaér férjem és akkor ő majd rendbe vág Kép
Sziasztok,
Petra
tpetra_
 
 


Petra!

Sok sikert, boldogságot, egészséget Annácskának, Anyácskának, Apácskának!! Majd jelentkezz, amikor tudsz! Kép Kép

Reni

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Szia Petra!

Nagyon ügyes leszel,és nagyon szép emléknek kívánom a holnapi napot!!!!Gyűjts ma erőt,pihenj(már amennyire tudszKép )Sok sikert kívánunk!!!És mielőbbi beszámolót,fotóval ám!!!!De jó nektek,úgy vágyom most én is egy pucurkára!!KépKép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


MANÓ!!!!
Merre jagy?????

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok!
Petra!
Talán még benézel ma este.
Holnap 13.00-ra megyek,az ambulancián randizom kedves Gólya bácsival. Kép Remélem hamar végzünk és utánna felugrom.Úgy is kell egy nyugodt hely Andrist megetetni.Apa ma elutazott 4 napra ezért busszal kell mennem.A kis pocak viszont így nem bírja ki míg haza érünk.
Most jut eszembe,ha lehet ne épp 13.00-kor szülj mert akkor várhatunk egy ideig. Kép
Mandula olajat vigyél!! Vagy kérj a szülésznőktől. Jó ha van a gátvédelemhez.
Szorítunk!!!!

Kép
flocika
 
 


Tudtok valamit Zitmiről?
Rég nem láttam az írásait!

Kép
flocika
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?