Na re Pocakosok!
Kész van az autóm.
Jipííí!
Vas! Bucisimi!!!! Édes, ahogy örülsz a vonalzódnak. Olyan jót mosolyogtam rajtad.
Meg persze a többek vonalzója is aranyos!
De látom MSN-es smile-kban is otthon, vagytok.
Nicika! Akkor most nem vágom. Szal megvan, h kell hivatkozást csinálni a képekből? Az excelt ne excellként mendd el, hanem weblapként. (a kiterjesztése ne .xls legyen, hanem .htm, vagy .html. És php-s felület nem tudom h tudja kezelni. Ha weblapjént mented el, nem kell .jpg-t csinálni, a linkelés is működni fog. Ha megvan, csak simán feltöltöd, ahová szeretnéd. Mi az ami nem tiszta még? Kérdezz! Segítek szívesen!
Vagy, ha van MSN-ed, akkor keress meg,
nancsika@msn.com Úgy talán gyorsabb.
Nem tudom, Ti h vagytok vele, de nekem ilyen megérzésem van, h nálunk is kiskukacos lesz. Poci formájából, meg a hízásból, meg az émelygésekből ki lehet *találni*, h milyen lesz a Babó. Úgy tudom, ha előre nő a poci, meg nem seggesedik, meg nem körbe hízik valaki, meg nem látogat rókacsalád soxor, akkor kiskrapek lesz. Nálam is ez van. Aztán persze lehet megint hülyeségeket, beszélek.
Szoktam!
Lányok! Unokatestvérem felesége is babós, most 9 hetes.
Pont most hívott.
UH-val kapcsolatban mondott egy-két tippet. Hogy jól látszódjon a Babuka, ne bujkáljon el, akkor úgy kell menni UH-ra, h tele legyen a húgyhólyagotok. Arra, h ne aludjon közben, előtte enni kell, hogy mocorogjon a bélrendszerünk. Arra állítólag felébred, és Õ is mocorogni fog. Én nem toom, de neki is van már gyermeke. Esetleg akik nem az első csemetét várják, hátha jobban toppon vannak a témában.
Becsi Én is a Kárpát utcába megyek 4D-re. HOLNAP! Júúúj, már annyira várom!
Drukk, az AFP-hez!
Nálam a visszaolvasás úgy néz ki, h megnyitok egy Word-öt, és L kezdek visszaolvasni, meg írni a wördbe.
Pussz,
Nancs 15+3