Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok én megyek előadásra és dokilesre!

Anita
Én nem tudtam képként beilleszteni a vonalzót!

Paga
Én már a mama-baba barát tiramisut is kifejlesztettem! Kép ... csak éppen nem kívánom Kép
Amúgy Camambert sem lehet enni az összes penészes sajt kicsukva... valaki írta már nem emlékszem, hogy valami olyasmit főz amiben van...

Én is 12 kilót lőttem be max hízásnak, de pl. barátnőm HARMINCAT hízott, úgy, hogy vigyázott mit eszik. Ez a hízás ügy nagyon személyreszabott dolog! Én azt sem értem, hogy itt köztünk egy csomóan vagytok akik a 20. hét körül még nem híztak, vagy épp mínuszban vannak... irigykedem

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Paga
Gratulálok a jó Afp-hez, gondolom nagy megkönnyebbülés!
Ami a folyást illeti tényleg sokat pihenjél, de én lehet hogy elmennék dokihoz, hogy lássam az UH hogy minden rendben. Szerinted? Te mikor mész UH-ra legközelebb?

Nicika
Drukkolunk hogy a baba megmutassa magát!Kép
Vendég
 


Paga, miért nem szabad enni fetát??
Én tegnap este baromi nagy adagot benyomtam.
Azt tudom, hogy camabert sajtot nem lehet, de a fetáról nem hallottam.
Sőt tegnap meg azt olvastam, hogy tengeri halakat se együnk a benne lévő higany miatt.Kép
Hát akkor semmi se ehetünk ami finom???Kép

Ildikó13+5
vas
 
 

 
 

Ildikó
Szerintem fetát mértékkel ehetsz nyugodtan. Na nem minden nap, és tonna számra, de ehetsz.
A legfontosabb szó a MÉRTÉKLETESSÉG!!! Mindent lehet, de mértékkel!
titati
 
 


Sziasztok Kismamik!
Mindenkienk nagyon szépen köszönöm a szorítást "szívügyileg", hétfőre tudott intézni az orvosom szív-uh vizsgálatot. Szégyellem magam, de most annyira haragszom arra a sok öregemberre, akik miatt nem tudunk hamarabb menni, azt hiszem, egy kismamának fontosabb lenne, hiszen itt két életről is szó van. Ráadásul egész éjjel kalimpált össze-vissza.Kép
A főnököm is neheztel a hiányzásom miatt, de nem mondtam neki hangosan, hogy nagy ívben lesz...m, csak magamban. Azt hiszi, hogy jó ez nekem?!

Gratulálok a fiúkhoz-lányokhoz!!!Kép
Nagyon örülök a jó eredményeknek is!!!
Annácska, nálatok sem lesz semmi baj, ne aggódj!Kép

Lehet, hogy végleg táppénzre kell mennem, de nagyon jó lenne tartani veletek a kapcsolatot.Kép

Puszi mindenkinek!

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Alina! A jövő héten csütörtökön megyek legközelebb UH-ra. Addig is nagyon vigyázok magamra, és ha bármi még elő fog fordulni, akkor egyből megy a telefon a dkoimnak.

Vas! Úgy tudom, hogy a Feta nem pasztörözött tejből van, de ettől még biztosan nem lesz semmi bajod. Én az elején vagy 4 napon keresztül ettem a kenőmájasos zsömlékat paradicsommal, mert azt nagyon szeretem, s utána olvastam, hogy kanőmájast sem nagyon szabadna, ha jól emlékszem a máj nagy "A" vitamin tartalma miatt (lehet hogy hülyeséget mondtam).

Paga 17+1

Gabi
paga
 
 


Én nem is tudtam, hogy nem lehet camambert sajtot enni Kép én eddig előszeretettel fogyasztottam. De hogy még tengei halat se????? Azt hittem nagyon egészséges!?!?!

Nálunk dörög az ég és esik az eső...bbrrrr

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


Ildikó!
Nem kell minden camabert típusú sajtot elkerülni, csak a nyers tejből készülteket. A MO.-n gyártottak viszont pasztörözött tejből vannak, ehetőek, finomak. Nyilván a fetával is a pasztőrözetlenség a gond, úgyhogy a csomagolást kell irányadónak tekinteni -> ha ráírták hogy hőkezelt tejből, akkor eheted. A legújabb - piaci alapú - Candida hiszti ellenére a nemespenész rajta tökéletesen ártalmatlan.

A higanyos halat meg ne edd kilószámra, csak módjával, mert a telítetlen zsírsavaira viszont szükség van.

Borcsa 19+1

Borcsa
KépKépKép
borsts
 
 


Kenőmájast se???? Én azt is eszem. Mindjárt elájulok! Akkor szegény kismamam mit egyen?

Petra 20+2

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


Mármint a nemespenész a camamberten van Kép
B.

Borcsa
KépKépKép
borsts
 
 


Szerintem kis adagot lehet mindenből enni, csak vannak kiemelt kaják amiből a nagy mennyiség esetleg árthat. Amit az ember megkíván, azt nem véletlenül kívánja.
márti26
 
 


Ildikó (Vas)
Májra nekem is van egy "sztorym" megkívántam és 3 nap alatt bevágtam 60 deka májból resztelt májat! Nem bírtam abba hagyni... ja és ez a 12. hét előtt volt még, amikor a legveszélyesebb.
titati
 
 


BorstsKép

Kicsit megnyugtattál, mostantól olvasom a csomagolást is és nemcsak az árakat Kép

Petra 20+2

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


Sziasztok!

Mamacka, én Dr. Boros Judithoz járok az Istvánban, de az előző babót a Pálfalvi dr-nál szültem, őt is jó szívvel tudom ajánlani neked. Kép Akkor én már a mai előadásról lemaradtam. Szüléselőkészítőre mentél ugye? Mi volt a téma? Tudod a tematikát? Ha igen, elküldhetnéd nekem priviben. Köszi.

Dolgozó csajok! A főnökök nyűgjeire tényleg tojni kell magasról, nem éri meg azért idegeskedni, hogy mi van a munkahelyen.
A lényeg a pocakban van!!!!! Kép

JAJ! Ez a mit lehet, mit nem lehet enni dolog!! Már tisztára elfelejtettem!! Mikor Bogával voltam terhes, akkor nagyon odafigyeltem mindenre. Most meg!! Kép Sokkal lazábban veszem a dolgot. Ami és ameddig jól esik, az jöhet! Eddig 1 kg-t szedtem fel, de sajnos az igazság az, hogy kb 15kg a súlyfeleslegem. Kép

Paga! Szerintem se aggódj egy rózsaszín pötty miatt! A terhesség alatt természetes, hogy megnövekszik a folyás, és tényleg lehet, hogy csak egy jó szex volt az oka. Ez előfordulhat.

Szia Petri! Látjátok, csak hiányolnotok kell az újakat, máris jövünk! Kép

Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Én évek óta nem ettem kenőmájast, de a hétvégén igen. Szerintem is lehet sokmindent enni, csak mértékkel. Az én dokim szerint pattogatott kukoricát se szabad enni, mert nagyon hízlal, egy ismerősömnek meg azt mondta a dokija, hogy egyen p. kukit, mert elveszi a savat. Ki érti ezt?

Ja és ma voltam UH-n, mert a múltkor szemérmes volt a kisboci és nem lehetett megmérni a nyakát.
A nyaka 6.6 cm, a feje 23 mm, a combija pedig 11 mm. És 12 hetesek és 6 naposak vagyunk!

Szeretnék bekerülni a táblába, ha beférek.
A nevem röviden Lívia, lakhely: Budapest, kor: 25 év, utolsó menses: 06.04 (nem eszerint számolnak semmit), egy baba és első baba, baba kora 12+6, nemét nem tudjuk, magzatmozgás még nincs, fényképet mindjárt bűvölök be a rendszerbe, kilók: -3 már csak, és Istvános vagyok, a dokim Mészáros László.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi
 
 


Andrea! Köszi a megnyugtató szavakat. Jól esett!

Evésben szerintem is fontos tudni, hogy mit szabad csak módjával enni, de ha ezekből csak néha eszünk szerintem sem lehet semmi baj belőle!

Paga 17+1

Gabi
paga
 
 


Nercsi!
Köszi a súlygyarapodásokat.Kép

Petri!
Az a baj, h nekem nem volt eddig ilyen. Csak azóta fáj, hogy kezdek gyógyulni. Bízom benne, h el is fog múlni teljesen, és nem fog többet fájni... Mostanában.Kép


Kaja: Lehet nagyon sok mindent nem lehet enni, mert árt, miazmás. Márpedig én havonta 1x csinálok olyan kaját, amibe kell a camanbert sajt. De csak sütve. Max nem eszem meg, de az íze kell bele. Kenőmájas. Nemrégiben is vagy 3 napon keresztül azt ettem, mert annyira kívántam, csemegeubival.
Tényleg az a titka, h mértékkel. Tudja azért a szervezet, h mi az, ami kell neki, és mi az, amit nem akar bevenni. Én inkább hízok, és nem tudok fogyni. Kipróbáltam mindent, a Babóka előtt, h lefogyjak, de sehogy sem ment. Jöhet Norbi, meg a mozgás, még természetgyógyász is volt vagy fél évig. Egy dekát nem fogytam, de lejjebb ment a candidám. Most, meg tessék. Van mikor annyit eszek, mint egy ló. Párom meg csak néz nagyokat, h mennyi fér belém, és nem híztam semmit. Nem tudom, h miért nem hízok pont most, h mi az oka, de örülök neki... Biztos a hormonok, miazmás. De inkább nem forgatom magam ilyenekkel, nem beszélek be magamnak semmit.

Pussz,
Nancsika 15+2

Kép

Kép
nancsika
 
 


Sziasztok kismamik

Azért nem egészen csak a MÉRTÉKKEL kell legyen a jelszó, attól függ, hogy miről van szó!

Nyers dolgokat tilos! Fertőzés miatt! Ugyebár a fertőzésre nem lehet érvényes a mértékkel...

Ilyen a nyers tojásKépa szalmonella fertőzés miatt elsősorban), ami van ugyebár a majonézben és a tiramisuban, viszont mindkettőből ki lehet iktatni.

Nyers hús: no ezt azért ugye ritkábban kívánja meg a kismama... Kép de nem szerencsés a hűtőben nyers hús mellett tárolni az élelmiszert, különösen nem pl. a majonézes-tejfölös cuccokat.

Nyers tej: Egyenesen bociból fejt tejjel is ritkán találkozunk mi városi kismamik... de piacon lehet vele találkozni. Ide tartoznak a nem pasztörizált (nyersen érlelt) sajtok is. A fetában nem vagyok biztos, hogy nyersen érlelt...

Penészes sajtok: ezt én nem ajánlanám... bár talán erre is vonatkozhat a mértékkel.
Máj: vannak dokik akik kifejezetten ajánlják!... nem árt a babának... ennél csak valóban a mértékletesség kell, hogy számítson. De szerintem ha egy kismama ezt kívánja valószínüleg, hogy épp "A" vitamin hiányos.

sós mogyoró, pisztácia: ezt az esetleges gombás fertőződése miatt nme ajánlják... nemrég volt belőle botrány.

fahéj, szegfűszeg, boróka: méhösszehúzó hatása miatt nem ajánlják, de szerintem ezt senki nem tömi kétpofára... egy kevés belefér.

gyömbér: no ez tényleg érdekes... mert vannak akik hányinger ellen ajánlják, vannak dokik akik eltiltják a kismamit, szintén méhösszehúzó hatása miatt...?

tonik: a kinin szintén méhösszehúzódást csinál! Ezzel viszont valóban érdemes vigyázni! A 40.-ik héttől már kifejezetten ajánlatos iszogatni... hátha bejön... Kép

Én ennyiről tudok... egyenlőre Kép
Egyedül a nyers dolgokra nem áll a mértékletesség jelszava ... szerintem.

Ja és még vigyázni kell, hogy alaposan megmossátok a zöldség-gyümölcsöt, különösen amelyik a földdel érintkezik.

No most kiokoskodtam magam... lassan mennünk kell férjecském születésnapját ünnepelni... lehet a kórházi előadásbeszámoló későbbre marad!
sziasztok

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


...még talán marad időm...
Ujvári nagyon szimpatikus! Jó a humora, kedves, megnyugtató és nagyon jó dolgokat mondott... Kép

Próbálom idézni:...
A kismamik előszeretettel rémisztgetik egymást különféle horrorsztorikkal, holott a szülések 80%-a teljesen természetes módon zajlik, minden probléma nélkül. Itt a kórházban 10-20% a császár, de ennek is több mint a fele programozott. Nagyon ritka az az eset amikor valóban vészhelyzet van.
Azt mondta, hogy olyan szüléstörténetet úgy sem fogunk olvasni, hogy minden szép és jó volt, egy egérfaroknyi horrort mindenképpen bele kell csempészni, különben hol marad a hírérték, no meg a kismaminak is kijár érte néhány elismerő tekintet. Ami amúgy is kijár mert mindenképpen nagy dolog gyermeket a világra hozni, de aki elötte áll, jobb ha elosztja a történeteket kettővel.
Neki már van két gyermeke és azt ajánlja apuciknak, hogy ezt az élményt semmiképpen ne hagyják ki. Megerősítő lehet ez az élmény abban is, hogy a nők nem várják a férfitól, hogy megoldjon egy adott problémát.... ez sok férfi görcse állítólag, és ezért is félnek bemenni a szüléshez, pedig pont az ellenkezőjében erősítheti meg az élmény.

A gerincérzéstelenítéstől szerintem elvette a kedvét mindenkinek...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Csak gyorsan beugrottam, hogy eldicsekedjek: a dokimat felhívtam és azt mondta, hogy tökéletes az AFP-m. Azt nem mondta mennyi lett, de így már nem is érdekel. Kép

Májas: alapjáraton nem vagyok egy nagy kenőmájas fogyasztó, de amikor terhes vagyok akkor valahogy mindig azt kívánom, kíváncsi lennék mi lehet benne, mert szerintem a májtartalma az megkérdőjelezhető.

Camambert: Borcsa köszi a tippet, akkor hőkezelt tejből készültet időnként megengedek majd magamnak. A camambert nálam a nagy kedvenc.

Szilvi és Katababa
szisz2
 
 


Sziasztok!

Nicika, türelmetlenül várjuk a beszámolót!! Kép
Andi, akkor már te vagy a 4. Istvános, van még Mamacka, és Czuli. Üdv. Kép ja, és Szelivi! Szóval akkor 5-en.
Mamacka, igen, U. doki többször volt már külföldön, de azért azt nem mondanám, hogy eltűnt. Szerintem érdemes tőle megkérdezni, hogy vállalja-e a szülést, és ha igen, akkor biztosan nem fog átverni!!! Azért örülök, hogy szimpi volt, a döntés pedig úgyis a tiéd! Kép

Petri, a szolnoki kórházi körülményekről sokat mesélhetnék, én szolnokról származom, és mivel a családom tele van orvossal, ezért eléggé ismerem a hentesgézát. Ja, innen köztünk Csirippiri is ott fog szülni, csak ő már régen járt erre. Piri, merre vagy???? Kép

Titati, nekem a kajával egyelőre nincs gondom, amit gyakorlatilag bármikor meg tudok enni és kívánom is: (ne nevessetek nagyon....) párizsis kifli. Így ala natúr. Tegnap az UH előtt is volt még idő, mondtam a páromnak, vegyünk már egy kis párizsit, meg kiflit, és doki előtt meg is ettem egyet. Ennyit az ideális kismama diétáról....nesze neked. Kép

Czuli, a MOM a lényeg, és az 1,5 szerintem jó. Asszem a felső érték, de nem túl azon. Asszem 0,8-1,5-ig frankó. Azért a doki tud biztosat mindig. Kép

Puszi nektek!

Eszti
19+0
Vendég
 


Sziasztok!

Szeretnék én is csatlakozni hozzátok, úgy látom jó kis társaság van itt. Csak tegnap találtam rátok, valamennyit azért visszaolvastam.
Magamról: most várom első és második kisbabámat, merthogy ikrek. Láttam, hogy köztetek is van, aki hasonló cipőben jár, biztos lesz is csomó kérdésem.
Rögtön az első: Mi az a MOM? Már annyi mindent olvastam, de ezt nem tudom beazonosítani.
A kájával kapcsolatban: egy kicsit megijedtem a májasos hozzászólásaitok miatt, mert én az elején (bár még most is ott tartok) két pofára zabáltam a májasos zsemlét. Azóta is néha megkívánom, most azért már nem olyan mennyiségben. De azért látom, nem tilos teljesen.

Zsandi
14+2

Andi
Kép
zsandi
 
 


Na itt vagyok! Nem rég értem haza, aztán kajáltam, aztán videóztam! Kép Magát az UH vizsgálatot nem tudtam követni a monitoron, de felvették nekem videóra! Nagyon aranyos a picurkám! Össze vissza mocorgott! A buksija 45mm, a mellkas átmérő 39.6mm, a combcsont hossz pedig 25mm (amit én picikét kicsinyellek de a doki azt mondta hogy normális) Az uh méretek alapján 19 hetes, tehát behozta az 1 hét lemaradását! Mindenét meg tudták nézni, csak a gerincét és a nemét nem mert teljesen lent van a hasamban, haránt fekvésű. Ezért 1 hét múlva vissza kell mennem hogy ellenőrizhessék a gerincét! Kicsit megijedtem, de már nem félek, érzem hogy jól van a pici és hogy egészséges! Ha a gerincének baja lenne, talán az AFP is jelezte volna! Képet nem kaptam, de majd a videoból teszek fel holnap!

KépKép
nicika
 
 


Sziasztok!

Gratulálok Nicika! Remélem, hogy nagyon élveztél minden percet, amikor láttad a babádat!

Mindenkinek kellemes pocakosodást.

Ki fog a Tétényiben szülni?

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka
 
 


Na jó egy képet azért dobok! Kép

Kép

KépKép
nicika
 
 


Meg még teszek fel!
Kép

KépKép
nicika
 
 


Nancsika! Egyáltalán nem rossz a táblával kapcsolatos ötleted! Viszont a linkelést nem tudom hogy kell megoldani Excelben! Ebben esetleg segíthetnél! Honlapom van, tehát hely van ahova feltölthetem a képeket!

KépKép
nicika
 
 


Figyuzzatok? Az alsó képen az ott mi lehet a lába között? Csak nem az amire gondolok?

KépKép
nicika
 
 


Szia Nicika!
Szupik a képek! Jó volt látni, ugye?
Láttam hogy lövői vagy, Sopronban fogsz szülni?
Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi
 
 


Sziasztok!

Nicika!
Ez azt jelenti,hogy a videót is megtudjuk nézni az nagyon király lenne!!!
Örülök hogy sikerült a képet felrakni köszönöm itt 15+0 hetes volt,majd szombaton csinálok 18+0hetes képet is .A kutyumat is küldhetem?

Annácska!Örülök hogy jó híreket írtál drukkolunk tovább!!

Üdv az új kismamiknak!!! Már tényleg rengetegen vagyunk nagyon jó!!

Czuli!
Az Afp eredmény: 0,8 alatt kórosan alacsony 0,8-1,2ig normális 1,3-1,7ig emelkedett 1,8-2,5ig
magas felette magasan kóros ezt valaki írta már én csak jegyzeteltem,hogy amikor kell tudjam.

Rólunk: Ma hívtam a dokit Afp 0,811 valami ilyesmi azt mondták jó,de holnap megyünk mozizni drukkoljatok,hogy megtudjam 5dkg több vagy kevesebb a törpe.Majd kapok képet és gondolom a pontos eredményeket.

Mindenkinek jó éjszakát!

Babetta 17+4

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta
 
 


Nicika!
Édes a kis Manód.Kép (én majd pénteken fogok gyönyörködni benne)
Hogy mi lehet a képen, azt most passzolnék, de szerintem egy kis kukac? Kép

A táblával kapcsolatban, meg valahogy így gondoltam, most csak magamat tettem bele.
http://www.nancsika.adatpark.hu/baba/tabla.htm
Ha tetszik, akkor egyszerűen meg lehet csinálni. Ha érdekel, akkor leírom, h kell... Jah, és még egy-két + adat is került bele, ha gondolod, és lesz időd, akkor kiegészítenéd az igazi táblát? Köszike nagyon! Kép

Jó8 Nektek!
Pussz,
Nancsika 15+2

Kép

Kép
nancsika
 
 


Sziasztok!

Mariann: én is a Tétényiben szülök (remélem). Te kinél?

Nicika: én teljesen hülye vagyok az uh képekhez Kép Ha nem mondod, hogy az a lába, én rá sem jövök. Szóval passzolom a kérdést. De szerintem, ha az uh-os azt mondta, nem látja, akkor csak nem jött elő ennyire egyértelműen.

Babetta: a normális alatt szerintem nem azonnal a kórosan alacsony van Kép De végülis mindegy. Nekem 0,7 volt Zsomával, és arra azt mondták, határeset.


Mit nem lehet ennivel mákom van. Tejet nem iszom, mert nem bírom, sajtok közül szinte csak a trapistát meg karavánt eszem meg, a májat meg nem szeretem Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!

Először is bocsika, de nagyon felületesen olvastalak bennetetket vissza, dehát nagyon aktívak voltatok!

Eszti! Gratula a kis tököshöz, Bencéhez!Kép

Nicika! Nagyon édes a babád! Én is arra gondolnék, amire Te, főleg, hogy van összehasonlítási alapom, de nem ennék rá mérget!

Megjöttünk a 4D-ről! Annyira szuper volt! Szóval...igen, van összehasonlítási alapom: mivel KISFIÚNK lesz! 100%-ra mondták, és mi is láttukKépKépKép
Készült video is és kép is, mindjárt teszek fel azt is! Édes volt Botondka (beírnád Nicika, hogy kisfiú és Botond a neve? - köszönöm): aludt is közben, huncutkodott is (takargatta az arcát), szopta az ujját, játszott a lábával, mosolygott! Szuper lett a video! Már 3x láttuk, mert a nagyszülőkkel is megnéztükKép
UH szerint tartja a szokásos 1,5-2 hetes többletetKép 20+4-nek mérte a doktornő és azt mondta, szerinte készüljek össze febr. 11-re!KépKépKép (Nicika, szerinted maradjunk a mensi szerinti időpontnál???)
Aztán bementünk a debreceni Brendonba, és egy gyönyörű rugdalózóval leptük meg a mi pici fiúnkat, mert ennyire aranyos volt! (Majd azt is lefotózom)!

Bocsika, hogy már megint csak magunkról írok, de annyira boldog vagyok! Később igyekszem reagálgatniKép

Puszi Mindenkinek!

Anita (Botond boldog anyukája) 18+5 v 20+4???

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Sziasztok!

Bejelentkeznék: megjöttem én is Bajorországból, Kata (19 hónapos lányom, aki először volt 3 napot nélkülem) és én is jól viseltük a távollétet, pocaklakó sem reklamált. Kép

Csak kapkodom a fejem, hogy kivel mi van, meg mennyien csatlakoztak (üdv Kép), nem fogok senkinek sem válaszolni, elnézést, de ez teljesen reménytelennek tűnik. Kép

A májkrémről csak annyit, hogy 1) a májjal azért is érdemes vigyázni, mert méregtelenítő (vagy méregtároló, vagy mindkettő vagy valami ilyesmi) szerv, tehát ha nem "bio" állat mája, akkor megtalálható benne némi antibiotikum és egyebek, amikkel ezeket az állatokat etetik.
2) A bolti májkrémekben rengeteg mesterséges adalékanyag van, az sem éppen hasznos a szervezetnek.
Nade mindez nem csak a várandósokra vonatkozik, úgyhogy ha valaki várandósan májat kíván, annak szerintem oka van - a szervezetének szüksége van rá.

A drukkokat kollektíve küldöm mindenkinek Kép

GyeZsu
gyezsu
 
 


És ami a lényeg, minden rendben van a lurkóval! Épp a gerince, szíve, gyomra, veséje (még ürített is), mája, agyacskája... Mindent precízen leméregettek, megnézegettek! Én azt mondom, nagyon megérte elmenni, főleg, hogy még nincs AFP eredményem (igazán már nem is érdekel), lehet kicsúsznék az ideális időből (amilyen nagy ez a fiúcska)...

Szóval ő Botond:

Kép Kép
Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


A szájával is minden rendben, csak az alsó képnél egy picit lenyomta a karjával...Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Sziasztok új Mamik és babáik!Kép Érezzétek jól magatokat!

A pociképeket mindjárt nézem, mert mikor ott jártam az olvasásban, sz*r volt a monitor és semmit sem láttam!

Hú, de pörgök, erre a hírre....

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Babetta, IldikóKép Szépen alakulgatnak a pocik, gratulaKép

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Anita, nagyon gratulálok Botondhoz! Kép
Nicika, te pedig még légy egy kis türelemmel, jövő héten hátha megmutatja magát a kis lurkó! Kép
A lényeg, hogy egészségesek. Kép

Eszti
19+1
Vendég
 


Most megyek AFP-re. Döbbenetes, hogy én mennyire utálom a vérvételeket...
cory 16+0

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Hű micsoda sztárfotók készültek!... mindenkinek nagy gratula! Kép
Tegnap én olyan kakukktojásnak éreztem magam az előadáson szinte mindenki úgy gurult be, óriási pocihegyek... nekem meg semmi... vagyis csak mi látjuk még Kép

Eszti!
Igen nagyon szimpatikus.... csak arra gondolok, hogy mi van ha elöbb jön, vagy később a babó és nem lesz ott a szülésnél... akkor csinálhatjuk végig egy vadidegennel...???!!!
Az egyik lány is aki nála szült, már pár nappal túl volt a kiírton de még mindig volt három nap amíg hazaér dokibácsi... erre rábeszélte babót, hogy ugyan azt a pár napot még bírja ki... kibírta... ez is egy megoldás!... de pár héttel már nem működne... Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Kép
Sziasztok!!!!


Gratulálok Anitának a kisfiúhoz, Nicikának a jó ultrahanghozKép

Cory, Mariann, én is Tétényis vagyok(bár ezt Mariann tudja).Cory, sok sikert a vérvételhez.Én pont két hét múlva megyekKép

Ma este meg fogorvosKép.Tök félek, mert ugye érzéstelenítés nélkül még soha sem csináltak semmit.
És tegnap megnéztem, amelyik fogam fájhat, az egy hátsó rágófog.Jó nagy.

Az a gond a májjal, hogy én meg három napja rávagyok állva a libamájra.Hétvégén megyünk Tokajba, és csak az jár a szemem előtt, hogy libamájat fogok valahol enniKép.De lehet, hogy ezek után kihagyomKép
Viszont a feta amit ettem pasztőrizált tejből készült, úgyhogy semmi gáz.Kép

Babetta, gratu a jó afp-hezKép

Ildikó13+6
vas
 
 


Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!

Mamacka! Nagyon kimerítő választ adtál az ételekkel kapcsolatosan. Van amiről nem is tudtam, pl. sós mogyi. Köszi!

Szisz! Gratula a jó AFP eredményhez.

Zsandi érezd jól magad közöttünk.

Nikica! Nagyon jók a képek, és videon biztosan még sokkal édibb. Az a lényeg, hogy minden rendebn van, és tényleg lehet, hogy 1 hét múlva a nemét is meg fogod tudni.

Babetta! Jó mozizást neked, aztán majd számolj be hogy milyen volt.

ÉS ANita neked is gratula a fiadhoz, a képek szupik nagyon.

Paga 17+2

Gabi
paga
 
 


Sziasztok!

Anita!

Nagyon gratulálok Botondhoz!!!!Kép Kép Kép
Az én csemetéimnek is a Botond név tetszik. Nálam most a Soma a befutó fiú név, de mi még nem tudjuk, hogy fiú-e vagy lány. (A mi kutyánk is Bogáncs)

MIndenkinek üdv, rentgeteget írtok, nekem pedig (szokás Szerint) alig van időm.

Cory!
Nekem szerdán kell mennem Afp-re, pedig azt hiszem kb. egyidősek vagyunk.

Anitának nagyon drukkolok!

Csemával mi újság?

Ritaa
15+4

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa
 
 


És Cory megy a drukk az AFP-hez.

Gabi
paga
 
 


Még annyit az ultrahangos, meg a mensis időpontról, hogy nekem az ultrahangnál mindig két héttel korábbi időpontot mondtak, mert Olivér olyan nagy voltKép, és mégis 2 nappal született csak előbb.
Levente meg egy héttel előbb jött, de ott már nem emlékszem az uh-s időpontra.
Úgyhogy én a mensis időponttal számolokKép
Ildikó
vas
 
 


Tényleg Ági, Nikica! Azt hiszem ti szoktatok beszélni Csemável. Nem tudtok róla esetleg valami hírt?

Paga 17+2

Gabi
paga
 
 


Vas
Szerintem nyugodtan egyél májat! Ha kívánod biztos nem véletlen!

Nekem egy kicsit idősebbet mondtak az UH alapján mint amit számoltam, de azt is mondta, hogy az elmaradt mensihes való a méret.... ugyhogy biztos én számoltam el...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mamacka!!Eszek is!!!Kép
Leventével pl.pisztáciáztam egész végig, Olivérrel állandóan lazacot ettem, mégse lett semilyen gombás betegségünk, meg idegredszeri gond a hal miattKép
Szerintem is azért óvatosan, mértékletesen mindent lehetKép
Ildikó
vas
 
 


Én nem tudom képként feltölteni a vonalzót!
Anita te, hogy csináltad?

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?