Szép jó reggelt Lányok!
Hú, de nagyon sokat írtatok ma megint.
Cory! Szelivi! Ironram ! Alina! Köszönöm a bíztatást. Megpróbálom legyőzni a fülészetparámat, és elmegyek ma. (de titkon bízom benne, h mire haza jön a Párom, addigra nem fog recsegni.
)
Babetta! Vas! Nagyon csini pocakod van.
Lehet én is csinálok ma egyet. De aztán nem kiröhögni a hájamat.
Titati! Az se rossz.
Mi nem tudom, h mennyik vagyunk. Lehet a Czuli tudja. Azt toom, h én vagyok a legfiatalabb.Aztán a Czuli, meg egy másik lány köbö egyidősek, és van egy 4. lány, aki kicsit idősebb az Czuliéktól.
Evéske az nálam olyan nem sok. Hála az égnem kívánom az édességet, de sajna a melegszendvicsit, meg a péksütiket nagyon.
De az sem viszem túlzásba. Tegnap reggelire egy melegszenya, ebédre egy tányér milánói, vacsira egy fél tányér milánói. Igaz gyümi nem volt tegnap, de ma bepótolom. A mérleg szerint -2-be vagyok. Hát nem tudom. Nem vagyok egy kisdarab, de remélem így is maradok, és mire megérkezik a Babóka, addigra egy 10-essel könnyem leszek!
De jó lenne...
Maminti81! Tök jó, mikor így örülnek a családtagok a kis utódnak.
Nálunk is nagyon boldog volt mindenki, pedig tartottam azért tőle egy kicsit.
Nicika! Csak egy ötlet a táblához. Nem tudom, miben készíted, de, ha Excelben, akkor azt fel tudod tenni valahova, és akkor csak linkelni kell. És akkor annyi oszlop, meg sor van benne, amennyit nem szégyellsz.
És mondjuk a képeket is be lehet linkelni, és akkor nagyban is meg lehet kuksizni, akit érdekel. Ha gondolod, segítek is. De nagyon szuper, h így csinálgatod a táblát, mindenki örömére!
Sok sikert az UH-hoz! Hajrá!
Petri! Üdv köztünk, érezd te is jól magad!
Jó főzést. Én is mingyá’ megyek, kotyvasztok nagyon finomat. Én csak úgy hívom Camanbert sajtos pulyka. Nem tudom mi a pontos neve, de isteni fincsi.
Czuli! De jó, h látlak!
Mizu van bent? Hétfőn már megyek!!! .
Dobj már nekem egy mélt a bentidről a
nancsika@t-online.hu -ra! Próbáltam küldeni Neked, de visszapattog.
Az AFP-hez nem értek, de szerintem, nem lehet rossz!
Márti26! Lettymama2! Petri! Ez a *súlyos* kérdés engem is érdekelne.
Pussz,
Nancsika 15+2