Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Gyorsan írom az eredményt! Kép Utána voiszsaolvasok mindnekit. Ugye 1,9-es MOM-ommal mentem héfőn a NYírőbe UH-ra, de a doki magasnak találta az értéket, azonnal tovább utalt genetikai UH-ra Kép este akartam írni nektek, de nem engedett fel az oldal Kép
Ma 7-re mentem a Szabolcs utcába (Hajdú Krisztinához), aki ugyan 5 perc alatt lezavarta az Uh-ot, de szerencsére mindent rendben talált! Kép Kép Azt mondta, PONT 20 hetesnek felel meg Kép És kislány Kép Kép Kép
Nem akarta megmutatni magát, összezárta szorosan a lábait, de a doki begbökdöste a térdét alaosan, és kicsit kinyitott. Akkor tippre lány volt, de azt mondta ne vegyem kézpénznek. És abban a pillanatban óriási terpesztés lett, és így TUTI lány Kép Ha nem, legfeljebb majd csodálkozunk Kép

Titati 21+5
titati
 
 


Egy ismerősöm mondta aki szintén ebben a helyzetben van, én nem néztem utánna, engem nem érint. Csak azért írtam, mert nektek lehet nem árt utánna járni.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Titati! Gratula a kislányhoz!

KépKép
nicika
 
 

 
 

Remélem Mamacka hogy az ismerősöd nem jól tudja!

KépKép
nicika
 
 


Jaj már úgy utálom magamat, hogy egész nap itt ülök, ráadásul a nyakam is görcsbeáll lassan...

Egy kicsit eltűnök...

Azt még elfelejtettem, hogy vettünk használtan biztonsági övlehúzót. Használ még valaki ilyet rajtam kívül?... szerintem nagyon praktikus valami.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok!

Kicsit hallgattam mostanábam! Tudjátok, még mindig a felfordulás... még mindig nem vagyunk készKép

Ráadásul a babanet is a sírba tesz, sosem működik, mikor lenne pár percem...

Mariannka! Gratulálok a kisfiúhozKép De jó Nektek, hogy már Ti is tudjátok a nemét!

Tunka! Nagyon édes babák, nagy-nagy gratula!Kép

Tünde! Jó nagy lett a pocid! Nagyon csiniKép

Ági! Köszi a hírt Csemáról, továbbra is drukk, és sok-sok +++++++++++++ energia!

Annácska! Gondolok rátok sokat, és nagyon szorítok! Bízom benne, hogy minden rendben lesz!

Nicika! Sajnálom a cicusokat! Sajnos a cicusok csavargósak, benne van a vérükben! Én ezért is vagyok inkább kutyapárti,mert sztem hűségesebbek! De tényleg nagyon sajnálom őket! A tábla szuper csúcs! Esetleg be tudnád tenni a múltkori UH képet? (Vagyis holnap megyünk 4D-re, hátha sikerül jobb képet készíteni Huncutról, és akkor holnap küldöm)! És a haskörfogat: 93 cm.
Tegnap voltam cukorterhelésen! Borzasztó volt! Éppen meg lehetett inni egyhuzamra, fél citromot belefacsarva, de egész délutánig émelyegtem a tömény cukortól! Ennek az eredményét is a védőnőnek küldik! Már több mint 2 hete voltam AFP-n, és még nem hívott a védőnő! Másoknak is ennyit kell várni vidéken???

MIndenkinek nagy-nagy drukk az UH-khoz, AFP-khez!

Pusszantás:

Anita (18+4)

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Nicika
Szerintem kérdezz rá, az okmányirodában biztos meg tudják mondani.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Titati! Engedd meg, hogy én is gratuláljak a kicsi lányodhoz. Mi is lesz a neve?

Paga 17+0

Gabi
paga
 
 


Titati! Gratula a kislányhozKép (Tartják az arányt a kiscsajokKépKépKép )

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Nikica köszi a mai táblát! A cicáddal minden rendben?

Gabi
paga
 
 


Köszi Nicika, Paga Kép

Paga: ha minden igaz Kincső lesz... (nem ám ellopni) Kép

Annácska: NAGY DRUKK!!!!!!!!!!!!!
titati
 
 


Anita! A képet már be is tettem! Nem tudom hogy felejthettem el! De nem csak a tiedet felejtettem el, ugyanis Mamintiét is csak most raktam be! Bocsika!

Paga! A cicám reggel jött enni de már megint eltűnt! Már ügyesen megy, bár fájdalmai vannak! Nem sántít, inkább csak lassú! Szóval jobban van! A másik cicám meg egész nap engem nyúz, mert ugye eddig mindíg együtt játszottak, most meg unatkozik! Röstellem de addig nyúzott amíg most itt alszik az ölemben! De ígérem vigyázok magamra mielőtt bárki is elkezd aggódni! Kép

KépKép
nicika
 
 


Köszönöm Nicika! Nagyon aranyos vagy! Aztán tényleg vigyázni magadraKép (Örülök, hogy már jobban van a cicus!)

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Mamacka,
remélem, hogy ez csak nagyon kósza elképzelés a névviseléssel kapcsolatban.

Tunka, Nicika,
Örülök kicsit, hogy nem csak mi vállaltunk "társadalmilag elfogadhatatlan" módon gyermeketKép
Ti sem terveztek házasulni? A párom teljesen elzárkózik az egész intézménytől, másoknak sem tud szívből gratulálniKép Neki ez még "szabadságot" jelent. Ha-haKépKép
De ha így jól érzi magát, akkor miért ne?

Mondjátok már meg, hogy miért kell egy gyermeket büntetni azért mert a szülei nem házasok csak szerelmesek???Kép
Attól még lesz apja, hogy nekem nem lesz férjem!

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01
 
 


Medike! Egyetértek! Mi ugyan tervezünk esküvőt de csak két év múlva! A párom nem zárkózik el, csak egyenlőre nincs pénzünk rá!

KépKép
nicika
 
 


Medike!
teljesen egyetértek!az én párom is teljesen rosszul van az esküvő szó hallatán is.én azért nagyon szeretnék a felesége lenni,de az a lényeg hogy fülig szerelmesek vagyunk!ő tudja hogy én szeretném és abban megegyeztünk hogy majd a lurkókkal az oldalunkon lesz az esküvőnk. Szegénykém ahogy elmondtuk a szüleinek rögtön elkezdték nyaggatni pedig senkinek semmi köze hozzá.ha megtesszük nem mások kedvéért fogjuk.felnőtt emberek vagyunk nem pedig meggondolatlan gyerekek.
csak amikor mondom valakinek hogy babáink lesznek én hozzá teszem hogy tervezett babák nem pedig csak úgy véletlenül vannak a pocakomba,nem akarom hogy aki nem ismer eléggé bennümket azt gondolja hogy ezzel akarom megfogni a párom.
tunka
 
 


Sziasztok!

Nicika!

Légyszi írd már be, hogy +2 kiló, most vagyok 78.

A hasam óriási, de nem tudok sajna - egyelőre - fotót csinálni és nem tudom megmutatni.

Csütörtökön megyek AFP-re délután 1-re és rettenetesen parázok, hogy mi lesz. Ki mennyit várt az eredményre?
csirippiri
 
 


Sziasztok!

Nicika: bocsi a hanyagságomért mindíg elfelejetem az AFP-t meg a pocak mérést! De bepótolom ígérem!

nevek: Mi már vagy 1,5 éve eldöntöttük a gyerek neveket!Kicsit mosolygós de tulajdon képpen akkor még csak jártunk! Kristóf és Zsófia! ezért most Krizsónak hívjuk! :-))

Nekünk most júliusban volt az esküvőnk és a gyerekek a kötőjeles vezetéknév kombinációt kapják. Én maradtam ami voltam a gyerekek pedig közösek így természetesen mindkettőnk nevét kapják. Egy percig sem volt ebben a kérdésben vita. Mint ahogyan mi mindent egyenlő félként csinálunk.Annyira imádom Õt!

Holnap megyek az új dokimhoz! Nagy reményekkel! Sok-sok kérdéssel és panasszal amit remélem tud orvosolni!

Pusza
Ilu 20
czuli
 
 


Csirippiri! Én még nem tudom az AFP eredményemet! Valószínűleg holnap megmondják! Csütörtökön lenne 3 hete hogy levették! És szerintem ne aggódj miatta! Nekem úgy néz ki hogy jó lett, bár az eredményt még nem tudom. De nálunk úgy van hogyha nem jó az eredmény akkor ajánlott levélben kiértesítenek! Levél meg nem jött!

KépKép
nicika
 
 


Szerintem ne aggódjatok! Ez annyira nem életszerű, hogy egy baba, akit az apukája elismer, szeret, akar, csak azért mert nincsnek a szülők összeházasodva ne vehesse fel az apuka nevét, hogy nem hiszem hogy ezt bevezetik. Bár csinálnak a honatyáink hülyeségeket, de ezt ha elő is terjesztik biztosan nem szavazzák meg. Jogosan!! Engem nem érint, de felháborít ez az egész!! Foglalkoznának értelmes dolgokkal inkább!!!

Szép napot mindenkinek!

Paga 17+0

Gabi
paga
 
 


Czuli! Akkor te már tudod hogy kisfiú? Vagy lemaradtam valamiről? Kép

KépKép
nicika
 
 


Vagy a Kristófot és Zsófiát összeraktad és abból lett a KriZsó?

KépKép
nicika
 
 


Ami a névviselést illeti, én nem tudom meggyőzni a páromat arról, hogy mindkettőnk nevét viselje a Bébikénk. (Mondjuk a házasságot is az ő születése utánra tervezzük mostmár.) De amíg úgy volt, hogy előbb házasság, azután a Bébi születése, akkor is lázadt a közös név miatt. UGyanis az én vezetéknevem megegyezik a volt férjem vezetéknevével, és egy kicsit fura lett volna, ha az én nevem is megkapja a bébi. de ugye nem lesz esküvő, így fellélegezett a párom is. Amikor erről volt szó, olyan aranyos volt, olyan jót szórakoztam....De gonosz vagyok ugye?
csirippiri
 
 


Nicika!

Igen jól mondod összeraktam a két nevet!
Én vagyis mi nem feltétlenül szeretnénk tudni , hogy fiú vagy lány!A lényegen úgysem változtat! :-)
czuli
 
 


Na, én most pont ezzel magyarázom, hogy miért nem házasodunk még most semKép
Nekem ne mondja senki, hogy csak a gyerek miatt vett elKép

Most beszéltem az anyukámmal, persze házasságtéma. Kicsit unalmas, pláne, hogy eddig nem forszírozta senki.
Az anyósom és az anyukám is engem piszkálnak ez ügyben, mert Petinek nem merik mondani. Elhiszem, hogy ők reménykednek, de.....én majd csak akkor fogok házasodni, ha Peti önállóan úgy dönt. Nem zárkózom el mindenáron, de nem is teszek érte semmit.

Na mindegy, csak fogjuk valahogy hívni.

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01
 
 


Én viszont nagyon csalódott leszek ha holnap nem tudják megmondani a nemét! Szeretném végre a nevén nevezni a picit és nem csak Picurinak hívni!

KépKép
nicika
 
 


Én viszont nagyon csalódott leszek ha holnap nem tudják megmondani a nemét! Szeretném végre a nevén nevezni a picit és nem csak Picurinak hívni!

KépKép
nicika
 
 


SziasztokKép

Mamacka Kép

Kérdezz már rá az ismidnél, mert ez minket is érintene. Hasonló az álláspontunk az esküvővel kapcsolatban mint Medikével és Tunkával. Tök fölösleges pénzkidobás, nem a papirtól szeretem őt.

Max egy ötletem van rá, hogy lehet kikerülni, szerintem ha idén csináltat az ember apaságit akkor abba már beirják hogy hogy fogják nevezni a lurkót vezetéknévileg. És mivel az visszavonhatatlan csak nem változtatnak rajta.
Egy nagy kicseszés lenne az állam részéről, ha ezt be akarnák mégis vezetni, brrrrrrrrrrrr

Megyek a védőnőhöz, hála nekem időpontom van, igy remélem nem egy örökévalóságig kell majd várnom.

puszi
Ági
16+5

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Na, most értem a végére Kép

Mamacka, Paga
Én is jártam az ármániába, de nekem nem jön be, mert hiába van angy választék, kultúrált környezet, meg jó ár, S-es, M-es nadrág nincs Kép Pedig 2x is aznap mentem, mikor árut kaptak, és nem volt nekik... aztán 3x telefonáltam, és minidg vazt a választ kaptam, hogy igen jött 3-4 db kis méret is, de már el is vitték őket Kép
egyébként imádok turiba járni, a lányomat szinte csak onnan öltöztetem...szerintem nagyon jó helyek vannak, és nagyon jó, és különleges rucikat lehet kifogni Kép

Tunka
Én pénteken voltam a varrónőnél, nem volt méretem, de lemért mindenem, és most pénteken megyek a 2 nacimért Kép Alig várom Kép Hivatkozz rám nyugodtan, ha mész... (Szebeni Bea)

Nicika
Cicádnak jobbulást!

Ildikó (Vas)
Nagyon édi a fiad Kép

Nevek kapcsán: nekünk is közös vezetéknevünk lesz...mármint a gyerkőcnek Kép Egyenlőre kötőjellel, aztán megszületése utéán megpróbáljuk a BM-ben engedélyeztetni az összevonást is (Kiss-Szebeni helyett Kisszebeni). Mint kidreült, Apukám nagyon távoli felmenői Kisszebenből valók, így talán még nagyobb az esélyünk Kép

Titati 21+5
titati
 
 


Nevek!

Ha az apa nyilatkozik , hogy ő az apa akkor csak nem kapja már az anyja nevét!!!!
Ennyire nem izélhetnek ki a nőkkel!
Nem hiszem el , hogy ezt bevezetik!

(csak egy kis együttérzés.....)
czuli
 
 


Nekem nagyon tetszenek az összevont vezetéknevek, anyukámnak is az van Kép De hát nálunk nagyon brutál lenne: Tersztenyák és Kállai Kép
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Titati,
A gyerekeink fele vezetékneve akkor megegyezikKép

Én is szerettem volna inkább összevonatni, mert ha mégis lehet közös vezetékneve a Manónak és esetleg kisfiú is lesz, akkor nehezen fogják eldönteni, mogy a Márton az most melyik neve is.
Vagy esetleg megkérdezik, hogy miért van 3 keresztneveKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01
 
 


Én most a háziorvosos vizittől parázom Kép Holnap délelőtt megyek el hozzá. 2 éve ő mért egy határeset vérnyomást, és ez alapján küldött el a hipertonia szakambulanciára, ahol 2 mérés alapján (5 perc különbséggel) már gyógyszerre is fogtak. Mostanság meg épp alacsonyvérnyomással küzdök itthon, de dokinál/védőnőnél mindig 120/80-at mérnek. Remélem, minden rendben lesz, de nagyon nem vágyom rá Kép
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Ilu,
az még a jobbik eset, ha az anyja nevét kapja.
De állítólag most van egy olyan jogszabály is életben, amelyik azt mondja, hogy a gyerek 3 éves kora után a gyámhatóság eldöntheti (!) hogy marad a régi neve, vagy esetleg "indokolt az anya legközelebbi férfirokonának vezetéknevére változtatni."
Na, ezt én saját szemmel még nem láttam, de egy ügyvéd barátnőm, mondta, hogy létezik.
Biztosan zizis volt, aki ezt kigondoltaKép
Akkora hülyeség, kogy csak mosolyogni tudok rajta...

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01
 
 


Az én vérnyomásom viszont javult! Eddig ugye 130/80 körüli volt, most meg nem megy 120/70 fölé, sőt általában 100-110 körüli 60-70-es perrel! Kép

KépKép
nicika
 
 


Titati
Talán azért nem találtál mert én elvittem mind... Kép a turi mindig lutri... de én általában szoktam jó dolgokat találni... ott vettem egy Noppies gatyát is 1400 vagy 1900 Ft-ért...
Viszont felsőt én sem találtam normálisat... a boltban meg iszonyat drága 7-8 ezer.

Ennek a lánynak nekem nincs meg a mobilja csak pár hónapja beszélgettem vele akkor mondta. Én csak azért vetettem fel a dolgot mert így akit érint még időben utána tud nézni az illetékes helyen. Amúgy szerintem úgy nézhet ki a dolog, hogy valószínűleg a nevére veheti, hiszen manapság már mindent lehet... csak nem automatikusan és nem ingyen...

Próbáljatok a neten utánnanézni, vagy az okmányirodát felhívni.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Én eleve nem tartom szerencsés dolognak, hogy az anya nevét is megkaphatja a gyerek... pár évtized múlva a családfakutataók a hajukat fogják tépni.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Cory,
Majd holnap gondolok rád, én is megyek a háziorvoshoz.
Ma szül a felesége (a harmadik leányzót) , és remélem, hogy holnap nagyon jó kedve lesz és nem mond semmi gonoszat!

Csak az a baj, hogy a szomszédom és abba még csak most gondoltam bele, hogy nem csak a dokim fogja látni a bugyimat, hanem a szomszédom isKép
Huuuuu, még jó hogy alhatok rá egyet reggelig.

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01
 
 


MedikeKép

Amit irtál az valóban létezik. Viszont ez azokat az anyucikat érinti akiknek az apuci nem vállalja be a babót, és nem is akarja kikényszeriteni (esetleges apasági perrel). Ilyenkor az anya nevére veszik a gyereket és 3 éves kora után döntik el hogy mi lesz a végleges, általában az anya vezetékneve (régebben) megegyezetett az ő édesapjának a nevével (gyerek nagypapija) akkor ő kérvényezte hogy hasznája vezeték nevet. Alapból formasági eljárás, az illetékesek szerint meg a gyerek védelme, hogy ha nagyobb lesz ne csufolhassák.... kicsit már szerintem idejét múlt a dolog, mivel manapság már szinte bárhogy hivhatnak valakit... és a neve nem mutat már szinte semmi a családjogi állását tekintve (házas nem házas stb)

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Ági,
Ha sokáig fenyegetik a páromat az esküvővel, akkor lehet, hogy ő sem vállalja beKépKépKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01
 
 


Nicika: nekem most 100/60 és itthon általában ekörül mozog, de amint meglátok egy fehérköpenyest, azonnal 120/80 lesz, ha meg valamiért még fel is húzom magam, akkor meg az eget verdesi Kép

Mamacka: sikerült megoldani a frissítést?

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok Kép
Csak egy rövid bejelentkezésre van időm.
Reggel voltunk genetikai uh-n és nem lett túl jó az eredmény Kép
További vizsgálatokra küldött a doktornő. Ma délután megyünk cvs-re Kép
Nagyon félek, úgyhogy kérlek titeket nagyon-nagyon szúrkoljatok.

Este jentkezem!

Annácska 13+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Annácska! Megy a drukk, minden rendben lesz, meglátod!!!!
csirippiri
 
 


Annácska: nagyon szorítok!!!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


...megint nem küldi el ...

...no még egyszer:

Cory
Igen sikerült és írtam is azonnal! Köszönöm a segítséget!

Annácska
Szorítunk! Még ez sem kiugró,... barátnőmet is több vizsgálatra küldték, miközben halálra rémítették!

Sziasztok, megyek a férjecskémnek szülinapi ajándékot venni!

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok!


Ez a babanet katasztrófa.....

Annácska, 100000+++++++++++++++++++energia nektek!

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó
 
 


Sziasztok Lányok!

Jó sokat írtatok, nem győzök vissza olvasni.Kép

Nevek: még nem találtuk ki, h mi legyen. Nem bírom rávenni a páromat, h csücsüljön le a gép, vagy egy könyv elé, és ezt nézegesse. Nekem vannak elképzeléseim, de eddig azok nem tetszettek neki.Kép Szal ez még várat magára.
Mi történik ezzel a vezetéknévvel? Mi sem vagyunk még házasok. Úgy terveztük, ha megvan a babuci, majd csak utána lesz egybekelés. Én szerettem volna még idén, de anyuék is lebeszéltek erről, mert akkor kapkodás, meg miazmás lenne. Anyukámék nagy lagzit akarnak nekem is, mint a tesómnak.
Nálunk most lakás project van, mert most még albiban vagyunk.Kép Most ettől a fő a fejünk.Kép
Jah, és nagyon nem vagyok jól.Kép Nem elég, h nem akarok jobban lenni a náthától, most 3 napja úgy döntött a jobb fülem, h bedugul, és nem hajlandó kidugulni, meg ráadásul fáj is.Kép Úgyhogy a doki nem engedett még ezen a héten sem melózni. Mennem kellene fülészetre, de oda valahogy nem tudok. Nem bírom rávenni magam, attól valahogy parázok. Kép Csupa jó hírek.Kép

Lányok
Grat mindenkinek a pocakokhoz, az UH-khoz, a kisfiúkhoz, kislányokhoz, meg minden máshoz, amit kihagytam.

Annácska
Neked és a Babónak külön drukkolok, h minden rendben legyen. Fel a fejjel, bízzunk benne, h nem lesz semmi gáz!!!

Pussz,
Nancsika 15+1

Kép

Kép
nancsika
 
 


Annácska!

Nagyon-nagyon szurkolunk!
Ügyesek legyetek és jó hírrel gyere!!!

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01
 
 


Nancsika
A füldugulás terhesség alatt normális állítólag... olvass utána.. addig ne izgulj miatta...

Annácska
Hatalmas drukk!

MOST drukkoljatok Annácskának... fél 3-ra ment!!!!!
titati
 
 


Cory! Itthon nekem is jobb szokott lenni a vérnyomásom! Téged nem riogattak azzal hogyha magas lesz akkor császár?

Annácska! Nagyon-nagyon szorítok! Este gyere mert aggódunk érted!

KépKép
nicika
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?