Sziasztok Lányok!
Jó sokat írtatok, nem győzök vissza olvasni.
Nevek: még nem találtuk ki, h mi legyen. Nem bírom rávenni a páromat, h csücsüljön le a gép, vagy egy könyv elé, és ezt nézegesse. Nekem vannak elképzeléseim, de eddig azok nem tetszettek neki.
Szal ez még várat magára.
Mi történik ezzel a vezetéknévvel? Mi sem vagyunk még házasok. Úgy terveztük, ha megvan a babuci, majd csak utána lesz egybekelés. Én szerettem volna még idén, de anyuék is lebeszéltek erről, mert akkor kapkodás, meg miazmás lenne. Anyukámék nagy lagzit akarnak nekem is, mint a tesómnak.
Nálunk most lakás project van, mert most még albiban vagyunk.
Most ettől a fő a fejünk.
Jah, és nagyon nem vagyok jól.
Nem elég, h nem akarok jobban lenni a náthától, most 3 napja úgy döntött a jobb fülem, h bedugul, és nem hajlandó kidugulni, meg ráadásul fáj is.
Úgyhogy a doki nem engedett még ezen a héten sem melózni. Mennem kellene fülészetre, de oda valahogy nem tudok. Nem bírom rávenni magam, attól valahogy parázok.
Csupa jó hírek.
Lányok Grat mindenkinek a pocakokhoz, az UH-khoz, a kisfiúkhoz, kislányokhoz, meg minden máshoz, amit kihagytam.
Annácska Neked és a Babónak külön drukkolok, h minden rendben legyen. Fel a fejjel, bízzunk benne, h nem lesz semmi gáz!!!
Pussz,
Nancsika 15+1