Moncsi
Én is a zöldborsót-zöldbabot akartam javasolni, esetleg szilvát is fagyaszthatsz szerintem.
Tényleg, körtét lehet vajon fagyasztani?
Ez a név-cetli-húzás tényleg vicces lehetett!
(Meg a vita 4-esben pláne!)
Myra
Igen, asszem a végén írták is, hogy tényleg kicsit más a Wekerle. Engem viszont meglepett, hogy Gazdagrét ilyen jó hely...
Mi is ma ünneplünk, éppen a 6. hónap betöltését Sebivel...
Ennek örömére a nagyik összevásároltak neki mindenféle jópofa ajándékot... Én Szilviék képei láttán kezdtem pityeregni, mert Enikő annyira Sebi-szerű baba nekem a képeken (talán a méretei miatt is), hogy teljesen visszajött az az érzés, ami akkor volt! És annak már fél éve! Hihetetlen!
Viki
Hát igen, kb. akkor kezdtem ide írogatni, amikor leírtad a szüléstörténetedet, az volt az első, amit olvastam... Huh, mennyire messzinek tűnt még akkor, hogy egyszer én is szülni fogok!
Most meg itt kotorászik a féléves fiam a lábaimnál...
Nagyon csini Olivér abban a ruciban! Sok boldog szülinapot neki! Gyertyája is volt azon a tortán? (Emlékszem öcsikém meg akarta fogni a lángot az első tortáján... Volt nagy sírás-rívás, amikor sikerült!
)
Laga
Hát, vmennyire biztosan meg fogja viselni.
Öcsikémet nagyon sokáig nem lehetett elvinni szinte sehová 1 napnál hosszabb időre, mert teljesen kiborult, ha nem a megszokott dolgai vették körbe. Hogy ettől a "traumától"-e, vagy sem, azt már sosem fogjuk megtudni.
Úgyhogy mi mindig úgy mentünk nyaralni, hogy egy kevés cucc nekünk, öcsikémnek meg az összes párnája, takarója, falvédője, játéka, hogy otthon érezze magát az új helyen - jajj, emlékszem mennyire idegesített, hogy ennyi sz@rt kell cipelnünk neki (mentségemre legyen mondva, akkor kamaszodtam épp...
).
Tényleg, nálatok mizujs Vilmossal? HOgy vannak meg Teussal?
Hmmc
Mikor palacsintázzunk? Tőlem nagyjából bármikor, Sebi 6-án kap oltást, akkortájt ne.
Viszont amíg ilyen jó idő van, nem megyünk ki egyet a Margitszigetre? A hétvégén kétszer is voltun kint, szuper volt!
Szilvi
Kitartás! Emlékezz: minden nappal könnyebb és könnyebb lesz!
Nikcsi
A szobacserét csak viccből írtam! Ha lett volna más megoldás, mi se adtuk volna a hálónkat!!! (Ronda önző szülők vagyunk...
)
A pelust nyugodtan olvaszd be Korinak a többi közé, kár kerülgetni.
Ja, és a pocakosok asszem kimondottan élveznék a pali-talit!
Padlófűtés: úgy tudom igazából csak por szempontjából nem nyerő (nem engedi leülepedni, mert ugye onnan mindig száll fel a meleg levegő), de mivel rendesen takarítotok, nem hiszem, hogy ezzel komolyabb gond lenne...