Új privát üzeneted érkezett!

okés , akkor krétázom..

Koda Kép
Természetesen! Kép és persze köszi szépen
én most ezt találtam : http://www.unas.hu/shop/shop_artdet.php?shop_id=7547&cikk=000924
viszont nekem NEM ezt adták.. csak ez a márka. Ígynem tudom mi ez, valami antikoló decoup. lakk??? bekentem vele a másik cserép tetejét , meg akartam repeszteni. Akkor most hagyjam úgy? No igen. Erre akkor kár lenne ráfesteni, ha úgysem repedne meg.
Mozaik KépKép

Ági

delice

Helló lányok!
Köszi a dícséretet:-)
A nemzetközi kapcsolatok tekintetében viszont csak annyit mondhatok, hogy a meglévő kapcsolataim nektek is megvannak, hiszen Mian, Babi és Stuci révén Edit mindannyiunk kapcsolata :-) Csak legfeljebb nem éltek vele :-(

Babi !
Én azt a keretet csak simán megkrétáznám vagy három barna árnyalat keverékével olyan közepes barna árnyalatúra. Szerintem az lenne a legszebb :-)) Az a hangulatát is fokozná, pedig így is jó :-)
minimaxi

Sziasztok!
Bekrétáztam, lelakkoztam.
És mire megszáradt , ez lett vele.
MITÕL???

http://gportal.hu/picview.php?prt=113350&gid=546421&index=4

http://gportal.hu/picview.php?prt=113350&gid=546421&index=5

delice

Tyűűűű....ilyet még nem láttam! Kiült rajta a fehér alapozó. Valamelyik kencéd nem jó szerintem. Miket kentél fel pontosan és milyen sorrendben?

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Hahóci!
Tegnap egyszerüen nem engedett fel a gép a Babanetre! Kép Most viszont volt böven visszaolvasni való!

Mini,
csak egyeket kérnék szépen, ha lehet! Már mindenböl nem gyüjtök sokat, mert nem tudom hova tenni. Lassan kiszorulunk a lakásból, a hobbym miatt! Kép

Babi,
én is megkrétáznám a lovas keretet, legalább 2-3 árnyalattal. Vagy pacsmagolnám szivaccsal. Valami bézs alapszín, oszt arra oszthatod a barnákat. Kép
Kérded, hogy mit csinálj azokkal a szivecskés tartókákkal!?? Add nekem!!! Kép

Jubci!
Mék az oldaladra, mert most sem enged be ez a disznó gép!

Delice,
ilyentet még én sem láttam! Kép Csak ötletem lehet; nem lehetséges, hogy valami víz, vagy nedvesség érte?
mian

Abby! Jaj! lemaradtál! Kép

Nagggyon tetszik a tálcád! Elárulod, hogy a müanyagot hogyan tudod lefesteni? Én már többször próbáltam, de még nem jött össze! Plextolt teszel a föstékbe?
A pzs tartó is aranyos lett!
mian

Ági!
Még én sem la´ttam ilyet.

Köszi Lányok a tippeket:
Mohika: azt hiszem nem tudnám ugy szépen megcsinálni. Maradok Mini és Koda között.
Jobbulást Neked is Kodácskának is!

Mini! A nemzetközi kapcsolatod egy része kérdezett is (dobozok beférnek-e egymásba, amikböl kisebb nagyobb is van, szállitás miatt, mert ugye rendelni csak akkor tudna ha válaszolnál) mailozott is, nem válaszoltál.

Az oldalt alakitják is, most ezt tudtam csinálni: http://decoupage.webalbum.se/
Az az szöveget tenni a nyito oldalra.
A 09.21.-hez tettem még fel 2 uj képet, ha valakit érdekel.
Lehet tippelni a fura miböl készült (Stuci hamvas barackvirág ne tippelgessenKép! Ö tudja)

A szivecskés szériára senkinek semmi ötlete? BrühühüKép
lingonbabi

Babiiiiiiii!
Bocsi, de azt láttam, hogy itt kérdezted, és elfelejtettem válaszolni:-((((( Már megint az a fránya Cavinton :-((( Emil viszont nem ért még ide :-( Mikor írtál?
Igen azok a dobozok amik egy képen vannak felrakva a, b, c, esetleg d verzióban tökéletesen egymásba rakhatók. A készítőnek biztos nem volt gyerekkorában matrjoska babája és most éli ki magát:-)))))
Ha a görögre vonatkozik a kérdés akkor részemről szabad a gazda mert nem tudom :-(
minimaxi

Sziasztok!
Igen igen van A-m és S-em BY STUCCI Kép köszi a klavit! Mostmár nem leszek olyan relytélyes Kép

Delice!
Ilyen fehéredést, még én sem láttam sosem. De legalább tudsz te is valamit, amit mi sem! Kép
Leszámítva azokat, és hogy kis jólfésült a süni, amit Mohácska is írt. Szerintem ez már egész pofás lett! Fotózd már le azt a bonyolultnevű bigyuszt, hátha úgy előbb rájövünk mi az. Próbálgasd ki valamin, mondjuk a cserép alján.
Babi!
A lovasoknál én is barnára szavazok, valami ló szín-re Kép
A kis szivecskésekbe meg tegyél fincsi sütiket, és küld át Kép
Abby!
Szólj, ha elfogy a kedvenc szalid, asszem egyszer vettem egy zacsival Kép Szép lett a tálcád is, már egész készleted van! Én egy dobozt csináltam belőlle, de elajándékoztam.
Mini mami!
A kukacos kép nagyon édi! Kép Végre sikerült már megnézegetnem. Látom most a fakeret a szerelem. Kiváncsi vagyok mit próbálkozol most. Nagyon kis titokzatos vagy!
Koda!
Gyógyulj, és mozaikolj! Kép

pussz: krimo

Kép
krimo

Szép jó napot mindenkinek!Kép
Babi! Nagyon szépeket csináltál ismét...nekem minden tetszik, különösen a citromos dobozka, de a szali amelyik tetszik neked az nekem is nagyon tetszik!Kép Ugye érted a célzást?!Kép A Lovas is jó lesz én nem mondok semmit úgyis jól fogod megoldani ezt a keretszín problémát!Kép Nagyon ötletes, hogy ilyen keretbe tetted ezt a szalit! A kis szett legyen citromos!Kép nem csak vicceltem, szerintem valami apró virágos szalival elegáns kis készlet lenne!Kép
Koda! Köszi, hogy megnézted a szalit, Minike már jelzett, hogy neki van egy darabkája és elküldi, szóval már nem kell senkinek sem kutatni, köszi még1szer!Kép
Delice! Nekem csak tippem van erre a fehér foltra...nem tudom mivel fújtad le, de nekem már csinált olyat a fixatív spray, ha sokat fújtam a képre akkor kifehéredett száradás után...nem lehet, hogy a fixálódtól ilyen?! Vagy esetleg a cserép régi volt?! Több ötletem nincs sajna. Kép A szalit én is vágom mindíg, a sünit kicsit cakkozni kellett volna. Néha sok időt elvesz, hogy szépen vágjuk a szalit, de megéri! Szóval ha elfogadod ezt a jótanácsot akkor legközelebb már nem lesz gond szerintem!Kép De látod tényleg így tanul az ember, ha próbálkozik!Kép
Mian! Ezt a tálcát lekentem gessoval-amit utálok, de ilyenkor jó- és vagy kétszer átkentem diszpivel amit ugye sárgásra szineztem. De volt már olyan munka, hogy lelakkozott kis szekrényt festettem át, ott nem gessoztam hanem 3szor is lekentem diszperzittel, persze minden rétegnél hagytam száradni és akkor a következő már jobban tapad...és én lusta disznó vagyok és nem szoktam alkohollal vagy mivel letisztítani előtte semmit, pedig biztos szebb lenne akkor...Kép
http://gportal.hu/picview.php?prt=22020&gid=85141&index=16 na róla beszéltemKép
Krimoka! Rendes vagy nagyon-szokás szerint- majd sikítok ha elfogyott a szalim, de én is csomaggal vettem!Kép Ugye milyen előrelátó vagyok! De úgy kerestem már és mikor megláttam...tudod mint majom a farkának!Kép
Kellemes 7végét mindenkinek!
abby
abby

Delice!
Tanácstalan vagyok, fogalmam sincs, mi történhetett Kép
De ha leírnád pontosan, miket kentél rá, hátha jutnánk valamire...

Ezt a széket az oviba készítettem, ez az "ünneplet széke" Kép - a szüli- és névnaposok trónolnak benne:
Kép

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

sziasztok!

ÍGY KÉSZÜLT:
A cserép használt, régebbi darab. Megsuvickoltam, belülről vízkőtelenítettem, majd száradás után diszperzittel 3x átkentem - melybe előzőleg nagyon kevés sárgát tettem.
Száradás után lekentem a megfelelő helyeket, a még korábbról megmaradt - JOVI decuop. rag.lakkkal. Rá a szalvéta. Szárad. Rá még egyszer ugyanaz.
Kréta.
Lakk - Kreatív Kincstár.
Asszem ennyi. És száradás alatt jöttek ki rajta a fehérségek....
Azért jó lett volna, ha valaki látott volna már ilyet.

Tegnap végre voltam Kreatív Boltban.
Koda
A Weidlich-udvarba mentem. Tényleg kedves volt a fiatalember. Rebeka meg persze mindent akart!
Szóval vettem Pannoncolor ragasztólakkot is, Plextolt is, majd próbálgatom.
A Pannoncolort hogyan kell hígítani?

Vettem gipszöntéshez formát is. Igaz még gipsz nincs Kép
Ennek az arányait is írjátok már le légy szives.

Most próbálkozom egy másik cseréppel. De kész kudarc vagyok Kép
NAgyobb ecsettel kentem le Plextol-lal. Tisztár a buborékos lett!
Mire a végére értem, és jöttem a szalvétával, megszáradt az egész!
Újrakentem!
Nem bírtam egyenesen rátenni!
Gáz vagyok nagyon! Kép

De még nem adom fel

Ági

delice

Ott lehet a baj Ági, hogy használt, már egyszer vízköves cseréppel dolgoztál.
Ezekkel sok a gáz valóban és nagyon gyakran kárba vész a munkád, valószínűleg az anyagba beivódott vízkő ütött ki neked.
Szerintem nem érdemes ezen spórolni, a díszítéshez vegyél inkább új kerámiát, mert a porózus szerkezetű agyag előbb utóbb kidobja a benne lévő anyagokat. Vízkő, salétrom stb.

Amit aztán írtál azt nem is értem:-(
Plextollal kented le a cserepet? A plextolt mi a festékhez adalékként használjuk legtöbben, bár valami rémlik, hogy valaki már impregnált vele, de ez nem biztos, ráadásul elég drága mulatság:-(
Szerintem azért praktikus lenne ha kinyomtatnád a deku kisokost, biztos hogy valaki betette már a közelmúltban a linket de hogy ne kelljen keresned, itt találod:
http://www.utd.hu/giny/lap.hu/kisokos.htm
Olvasgasd mielőtt valamibe belevágsz, hogy ne legyen ennyi kudarcod:-)))
Én nagyon szorítok neked, remélem azért a lelkesedésed töretlen :-)))
minimaxi

bocs, tényleg nem volt egyértelmű, amit írtam.
tehát: a múltkor már 2 cserepet lediszperziteztem. AZ egyik, amin kiütött a borzalom.
A másik, azt pedig ma akartam szalvétázni, ill. meg is tettem, plextollal ragasztani próbáltam - ill meg is tettem!
Köszi a linket Kép de most is nyitva van a gépen, ráadásul a kedvenceim közt van egy ideje Kép

" plextol

Ragasztó és lakk is egyben. Egyes szakirodalmak szerint először decoupage ragasztó a szalvéta aljára, majd szalvéta tetejére, végül decoupage lakk tetejére… na most a Plextol 2in1. Meleg vízzel kézről lejön, de ha a decoupaget is elrontod, azt is gyorsan le lehet szedni minden gond nélkül. Szép fényes felületet ad száradás után. Én azért szoktam még külön akrill lakkal lefújni, hogy a nem szalvétás felület is szép fényes legyen."

no ezért merészeltem.
no használt cseréppel nem kezdek többet. téynleg lehet a probléma forrása.. Kép

delice

Krimo!
Nálad volt az ászKép Megprobáltam, közben Abbyi keretei is álmamimban jártak, igy ez lett:
http://decoupage.webalbum.se/allat_djur
Szerintem tök jo lett, már olyan mint ha nem is én csináltam volna.
Aha, értem, ne is csináljam meg, csak sütivel küldjemKép Többieknek elég lenne üresen is, esetleg egy szendvicstortát vele? Csak hogy legyen mit darabolniKép

Abby, kösziKép
Értem én, de az darabra lett, ha csomi lenne adnékKép Kérjél mást, lassacskán mennek fel az ujak is. Van FülesesKép

Mini: mail ugy 2 hete és köszi, nagyon örülök, hogy nem volt olyanja gyerekkorában ill h szállitás miatt jol tervezettKép

Jubi: aranyos ötlet az ünneplö székKép

Agi! Kenj be ragaccsal 1 cm-t, ted rá a szalit, ovatosan -én puha ecsettel szoktam- simitsd rá, hajtsd vissza, ragacs 1 cm, le, rásimit, még kész nem leszel.
Gipszet mindenki másként csinálja, én Minitöl tanultam ugy emlékszem, bö 3dl modellgipsz, -fontos h modell, bár nemtommagyarul 1 v 2 "L" - 5 dl viz. Szorod vizbe a gipszet lassan, hagyod ülepedni, ütögeted, majd ovatosan alig-kevered. Picit sürüsödik és lehet önteni. Állot viz, van aki meleggel csinálja, szerintem ne meleggel kezd! Ja és lefolyoba ne önts gipszet ha nem akarsz renoválni otthon!

Lányom balhézik, javitsátok ki helyesirásom gondolatbanKép
lingonbabi

Babi,
én már tegnap is adtam ötletet a szivecskés hasznosítására! Kép
A lovas kép profi lett!!!
Lövésem sincs, miböl van az a furi keret!?

Abby,
köszi az infót! Kép
A szekrényke pedig még mindíg nagyon tecc!

Jubci,
mesmeg *****-os ötleted volt! Kép Szuper!

Ági!
Fel ne add ilyen könnyen! Biztos boldogulsz; s, ha elakadsz látod mindenki segít!
Csak talán tényleg nem használt cseréppel kellett volna kezdened. Kép Próbálj valami teljesen újat, s akkor lesz sikerélmény is! Kép

Színvonalas hétvégét Nektek! Pusssz
mian

Jubi! Nagyon jó az "ünneplős" szék ötlete is meg maga a darab is mutatós!Kép Gondolom az óvónénik alig várják mi lesz a következő darab, de én is!Kép
A plextolt én arra használom, hogy akrillt kapjak olcsóbban...illetve 1szer már kentem vele keretet, de túl fényes lett, bár szép volt attól függetlenül. Néha a gipszöntéskor is használom, mert talán jobb lesz tőle. Gipszet a Horváth félét használom és olcsón a Tecsóban lehet beszerezni. Ha meg már arra jársz akkor ajánlom a Nagy és tsa. művészellátót is. Rengeteg a pasztellkrétájuk és gyönyörű szinek vannak!
Lingike! Agresszív abby: mást nem kérek!Kép Nekem az kell és kész!Kép Viszont többet ne gyere ide ezzel a nem tudom milyen legyen a keret szöveggel! Olyan szépséges lett, hogy most már az én álmaimban lesznek a te keretszineid drága!Kép Nagyon mutatós darab!
No menek vágom a szalit én is amíg a csöppség alszikKép
abby
abby

Jubika!

Bocsi, hogy az előbb kimaradtál:-(
Tündériek ezek a székek, szerintem alig várják a törpök, hogy ők lehessenek az ünnepeltek akik ráülhetnek:-)))

Babi!
No1 lett a lovas kép:-)))) Nem tudom mi van egyre több levél keveredik el, Orsika is most panaszkodott, hogy Õ se kapott meg leveleket, és van olyan is amit ő küldött és az sem ért a címzetthez. De még jó, hogy itt legalább kiderülnek a turpisságok:-)))

Én most el, hamarosan indulunk Pécsre a Mi Lajosunk anyukájához, majd vasárnap jövök, ha kibírom addig:-( Ha nem akkor bekönyörgöm magam a sógorék gépére:-)))
minimaxi

Babi, Mian
köszi a tippeket!

Abby
Neked is Kép
Hogy használod a plextolt a gipszöntéshez?

delice

Delice!
Ha egy pici plextolt löttyintessz a vízbe, mielőtt beleteszed a gipszet, akkor a végeredmény szilárdabb lesz és kevésbé porlik...

Babi!
Jóóóóóóóóóó lett a lóóóóóóóóóóóóó! Kép

Mohácska!

Aranyos vagy, de most nem tudok neked olyan címet írni, ahol biztosan rámtalál a postás... a csevegő topikban leírtam az okát...

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi!
Köszi Kép
Az első adag most köt, de a 2.nál bepróbálom!

Itt van a másik cserép, a plextolos. Felül bekenve azzal a bigyóval, amire azt hittem elsőre, h repesztő, de aztán sztem nem. Sajnos jó bőven kentem , mert azt olvastam a repesztőt nem kell sajnálni. Nem valami szép Kép :
http://gportal.hu/picview.php?prt=113350&gid=546421&index=6
http://gportal.hu/picview.php?prt=113350&gid=546421&index=7

Ági

delice

Hajrá Ági! Kép

Szerintem ez a cserép már sokkal pofásabb, mint az előzőek!! Kép
Milyen repeszőt kentél rá? Köztes repesztőt vagy felülrepesztőt?

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Kép Köszi Kép

Azt a bizoynos :

SENTA - MAGIC COAT - ANTIQUE DECOUPAGE FINISH
ezt vettem, a boltos hölgy azt mondta repesztő!
de szerintem a ráírás nem egészen az.
és mivel a neten megtaláltam ennek a márkának a repesztőjét, így aztán nem is kentem rá másik színt..

Viszont vettem Marabu repesztőlakkot tegnap. Az Köztes repesztő vagy felülrepesztő?

Ági

delice

Mi van rá írva?

Kép
Kép
Kép
juborka

ÁgiKép

Szerintem köztes, mivel a felülrepesztők rendszerint 2 komponensűek, tehát 2 különböző flakon kell hozzá.
És ez a cserép már tényleg szép lett!KépKép 1-2 ilyen és te is profi leszel!

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok csajok!Mostanában inkább csak olvasok,nem szólok hozzá,mert nem volt mit mutizni.A tieiteket viszont jól megnézegettem.Nagyon klasszakat csináltatok.Ági csak igy tovább.Egy kis gyakorlás és menni fog ez.Aztán majd mi tanulunk tőled.Más téma ha nem baj.Feltettem a gyerekcuccokat a gportálra,ha esetleg érdekel valakit.Szabaditsatok már meg tőlük,foglalják a helyet.Na megyek aludni.Jó éjt mindenkinek,és kellemes hétvégét.
Pussz.Kata
tikiti

Sziasztok!

Dicséreteket köszönöm szépenKép

Mian: a furcsa keret tojásos doboz.

Ági! Ez ma´r sokkal jobb lett. Probáltam rákeresni arra amit irtál, de feladtam.
Ha Marabu köztesrepesztöt vettél .... Na, EZT vetted? http://decoupage.webalbum.se/lakkstb
akkor az 6-8 orát szeret száradni, -hömérséglet nálam ugy huszonpár fok és nem vagyunk pára´sak, ennek van jelentösége- és utána kend rá a következö festékréteget 1 helyen csak 1x átkenve. (most a görögös ezzel van repeszteve) De könyörgöm Ági, vegyél, egy darab valami probadarabkát, NE kaspon kezdj repeszteni.
Gipszet kb 1 ora mulva kiszedheted a formábol, alulrol is jo ha kap levegöt (pl rácson szárad) de engedd néhány orát pihenni elöször ujságokon. Csak teljesen SZÁRAZ gipszre fess és szalvétázz!

El is felejtettem mondani, hogy turiztam csütörtökönKép
lingonbabi

Babi!
Hogy-hogy tojásos doboz? Nem értem! Ha lehet kicsit bövebben!
Nem szégyelled magad? S nem is mutizol? Asszem el kell nekem oda Svédországba menni egyszer! Kép
mian

müködik már?

Kép
krimo

hi hi akkor bemásolom amit tegnap nem hagyott:
Delice!

Én is szoktam Plextollal lakkozni, és nekem is buborékos lessz, szerintem nem megfelelő arányban hígítom vízzel, és habosodik (vagy túll nagy a pemzlim?) Ha viszont nem hígitom olyan hamar rászárad, hogy az se jó. Ezért sasolni szoktam, és amikor kenem, és bubis, addig pacsmagolok rajta az ecsettel míg jók kipukkadnak a szenya kis bugyborékok Kép Magyarul majdnem szikkadásig simizem az ecsettel. Kép

Látom Babi megelőzőtt, akartam írni, hogy szedd ki majd a keretből a gipszet. Én pl 3 napig vártam türelmesen, az elsőnél mikor a lányok felvilágosítottak, hogy ki kell szedni Kép

A gipsz arányát a hobbiboltos bácsi nekem úgy mondta, hogy öntsek vizet a keretbe, aztán azt vissza egy mércésbe, és pont annyi gipsz kell, akkor lessz tele a keret. Ez elég nehézkes, mert szétlocsoltam a konyhába a vizet párszor, és arra is rájöttem, hogy ez a takarékos "bótikeret" arány, mert igy elég könnyü, és törékeny, de + két kanál gipsz, és az már úgy jó. Vagy pedig keverem saccra, és teszek oda kisebb formákat (vajasdoboz...) hogy a maradék se vesszen kárba.

Babi!

Ez "LÓ" szín lett! Kép Elsőre azthittem hogy a füszálak árnyékait is te pingáltad oda Kép

Jubi!

Pofásak a kisszékek!

További szép hétvégét!Nállunk százágra süt a nap!

És ma meg már persze nem süt.....

Kép
krimo

Babi!
Ezt a tojásos doboz történetet kifejtenéd egy kicsit bővebben? Érdkesnek tűnik...Kép

Ezen a vázán végre fel tudtam használni aaz egyik kedvenc szalvétámat: http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/1127723378.JPG

...arra gondoltam, hogy most a költözés előtt még meg kéne dekupálnom az itthoni köcsögkészletet, hogy ne kelljen azokat is magunkkal vinni...szóval most dekupálok, csomagolok, plusz segítek a Páromnak burkolni, plusz.....

Kép
Kép
Kép
juborka

Jippiiiiiiiiii!
MüxikKépKépKép

Jubi! Ez is tetszik, nagyon aranyoskaKép Nagyon tetszenek a szögletesek alapbol, amit rátettél az pedig olyan nagyon nem hagyományos.

Jubi és Mian!
Tojásos dobozt Stucitol tanultam:
Taposni, tépkedni, áztatni, darálni, tapéta ragacsot keverni hozzá és mehet a formázás. Stuci egy dobozt vont be, kapcsot tett rá, Ö finomabbra mixelte. Enyém nyilván szárazabb volt, darabosabb lett, nem lett annyira ledarálva. Foliával kibéletetm egy öntöformát és nyomkodtam bele a masszát. Másnap vajpapirra forditottam, foliát leszedtem aztán száradt bö hétig. Idönként nézegettem, eltörtem 1x, de összenyomtam és ragadt. Olyan kemény valami lett, hogy csiszolásrol szo se lehet. Ilyen rusztikus amilyen. Alapoztam festettem, majd szalvéta´ztam. Itteni dobozok (a 20 tojásosoak okkersárgák és kékek (a kékeket nem gyüjtöm) az otthoni drappokat elég vsz egyszer lekenni.

Krimo! Akkorát nevettem az árnyfestésenKép itt tegnap is napos idö volt, 25 fok. Örülök tecc a loszinKép

Abby, hahaha, mehetek kurzusra Hozzád?
Hogy csináltad a szekrényt?

Kiváncsi vagyok el tudom-e küldeni?

Üdv Babi
lingonbabi

Sziasztok!

Jubi!
Jó kis köcsög lett ez :-)))
Nem semmi turkáldát találhattál ha ilyen jó kis cumók vannak benne:-)))

Mohácska!
Holnap már Orsinál lesznek a köcsögeid:-)))
Írok mailt az egyeztetésre.

Lassan megyek is mert tele az asztal félig kész köcsögökkel, meg csomagolásra váró órákkal és képekkel.
Szép napot! Jó alkotást mindenkinek! :-)))
minimaxi

Sziasztok!
No én most behúzom fülem farkam mert nem alkottam semmit sem a 7végén... Most is halomban áll a vasalni való, közben majd megnézek egy jó kis filmet!Kép De gondoltam nem hagyom ki a dicséreteket!
Delice! Látod megy ez mint a karikacsapás!Kép Fel a fejjel és csak így tovább! Várjuk a következő próbálkozást!Kép
Lingike! Én tudtam a tojásos dobozt!Kép Mert emlékeztem Stucink mondta már ezt a technikát, de mutatós is ám! Kérdezte valaki, hogy honnan van a dinós szali én azt hiszem Tőled! Ugye Te küldted nekem mikor anno nagyon kerestem?! Jubi is küldött de ez nem az!Kép A szekrényke: 3szor lekentem -mindíg csak száradás után-a szinezett diszpivel, rátettem a dekupapírt-praktikában volt ez a mozaik mintás darab-aztán krétázás-szigorúan a mediterrán hangulat jegyébenKép- és fixálás. Ennyi semmi különös csak amit szoktunk. Most lakkoztam csak le a Mini féle jó kis KöberrelKép
Jubi! Nagyon klassz darab lett! Nekem is bejön ez a kockásított stílKép Bár sajna én nem jutok ilyenekhez hozzá...itt is jó lenne egy jó kis turkesz!Kép Nekem is tetszett ez a szali-most utálni fogsz mert ismét ide tolom magamKép- én anno ezt csináltam belőle. Persze az ötlet tőled volt lopvaKép És ez lehetett a 2 vagy 3. ilyen darabKép
http://gportal.hu/picview.php?prt=22020&gid=85141&index=24
1ébként én is bajban vagyok a készletemmel...jó lenne már kis rendet tenni..vagyis bekupálni mindent!Kép
No menek mert a vasalásra szánt időm vészesen fogy!Kép
abby
abby

Sziasztok!
Ellszállt...Kép. Kezdem előről.

Delice!
Alakul... Kép. A Marabu köztes repesztő, nagyon jó! Csak drága Kép. Egyirányba kell kenni, nem mindenki tud vele dolgozni Kép.
Nekem ez van?:
Kép
Nagyon szeretem, és olcsón szereztem Kép.

Jubi!
Vár a címre a szalvi. Ügyi vagy, hogy ennyi mindenre van időd. Ilyen székek vannak nálunk is, dekupálás nélkül.

Babi!
Fotóztam kellékeket. Küldöm majd.

Na kész lettek a cuccosaim. Igaz lemaradt az órám és még mindíg nincs meg a napraforgós kaktusztartó képe, de majd legközelebb.
http://gportal.hu/picview.php?prt=145913&gid=531922&index=25 innen.

Puszi Mohácska

mohácska

Mohika küldjed!

Nagyon aranyos a rozsaszines széria, föleg a filtertarto. Lopikázhatom a formácskáját?
A napraforgos ne hari, nem jön be. Lehet csak foto hibája és elöben meg lenyulnám?Kép

Abbykám, utállak, most a szekrény szinéértKép Bár a kaspo is nagyon édes.

Csináltam valamit: http://decoupage.webalbum.se/furesz/3 és következö. Elsö probálkozás, azé annak talán nem olyan rossz.

Pussz
lingonbabi

Babi!

Csak az a baj, hogy a széria barna és nem rózsaszín Kép. ÚÚÚÚÚÚÚtálom a rózsaszínt!

Puszi Kriszta

mohácska

sziasztok!
csak gyorsan :

http://gportal.hu/picview.php?prt=113350&gid=546421&index=9 innen végig.
a békás nincs kész, a levelét még odabiggyesztem!

köszi a biztatásokat Kép

várom a további véleményezést

Ági

delice

Mohikiszti!
Bocsi hogy "megsértettelek a rozsaszin-uttttállatodban" azt hittem nálunk Ember szinvak, de ugy látszik nem csak ÖKép Nekem most is rozsaszin na jo rozsaszines lila. Ne hari!
szalvik@yahoo.se

Ági!
Egyre jobb. Gratula! A széle alul (fal felé ami lesz) szebb lenne ha lesmirgliznéd a kiállokat, van aki tudja késsel még nedvesen vágni, nálam smirgli müxik jobban.
lingonbabi

Sziasztok Lányok!

Bocs, hogy így ismeretlenül jövök (bár először mki Képés máris két kérdésem lenne. A krétázásról: milyen típussal érdemes? Azt már visszaolvastam, hogy vagy egy rongyra dörzsölöm, vagy lereszelem és papírral, de milyet érdemes venni? A másik szintén krétás: repesztés után a fedőszínre krétázok?

Köszönöm, ha válaszoltok Kép
R.
reva

Abby!
Úgy tűnik, a mi ízlésünk eléggé hasonló! Kép

Mohácska!
Nekem is nagyon tecc a BARNÁS szett!! Kép Bár nem vagyok egy napraforgó rajongó, de nekem tecc, mert olyan különleges a háttér.

Babi!
ezt te egyedül???

Delice!
Na, megy ez neked! Kép

Reva!
Kép
Én pannoncoloros pasztellkrétát használok, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Milyen repesztésre gondolsz? Felülrepesztőd van vagy köztes? A köztesnél a felső festékréteg száradása után lehet a repedésekbe krétázni...

Ez már az új fürdőszobába készült, az ablakban lesz benne valami jó kis növényke...azon gondolkodom, hogy csinálni kéne neki egy társat ennek a szalvinak a másik mintájából...:
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/1127900912.JPG
Õ pedig evőeszköztartó lesz...konyhaszekrény híján Kép :
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/1127900932.JPG

Kép
Kép
Kép
juborka

JubiKép
Köszi a választ, köztes repesztőm van, tehát megvárom, míg a felső festékréteg is megszáradt...
Megyek pasztellkrétáért Kép

Vera
reva

Ejha! Pár napig nem mükszik a Babanet, aztán nem gyöz az ember visszaolvasni! Kép

Mohi Kriszti!
én is lilás rózsaszínnek látom; biztos azért tetszik ennyire! Kép Meg ne sértödj!!!!

Delice!
Látod sikerült! Nagyon tetszik a békásod! S látom, már mertél krétázni is! Remélem, már van sikerélményed! Kép

Reva!
Üdv a fedélzeten! Aztán, ha kész vagy, mutugoss is, jó? Ha pedig kérdésed van, nyugodtan! Valaki biztosan fog tudni segíteni! Kép

Alkottam én is: (innen, lapozni!)
http://gportal.hu/picview.php?prt=85660&gid=414102&index=22
mian

Jubikám, egyedül. Ugye Embered nem oktat inasokat? Pedig rámférne Kép

Reva! Szia ittKép Nekem TOISON D`OR van ráirva arra amit otthon vettem. (Svédországban élek)

Mian, Tégedet csak simán utállak, honnan vannak olyan zöld kocka ötleteid? (Zöld?)
lingonbabi

Hellóóó!

Mennyi mindent csináltatok, bár a felét sem engedte megnézni ez a vacak.
Mohi!
Én is rózsaszínesnek látom Kép Biztos a vaku teszi. De különben szép ám!
Jubi !
A szögletesed nagyon ari lett.
Delice!
Úgy megnézném a békádat, de tojik megmutatni.
Majd próbálkozom később.
Abby!
Kezetfoghatunk alkotás terén Kép De én még vasalni sem vasalok Kép

Viszont jippi jappi juhéj szereztünk fúrót, már csak egy alkalmas időpont kell, és szétfúrom a lakást Kép
No menek teregetni.
Titeket nem lomboz le, hogy így szaraxik a babanet? Elég bosszantó Kép

Kép
krimo

HAHooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!

De nagy csend van ittKép
Jövök és megtöröm: http://decoupage.webalbum.se/fraptr
csak 3 kép.

Üdv Babi

Ui: Most elmegyek fürészelni, hogy nyugodtan irhassatok, nem kajabálok közbeKép
lingonbabi

Babi!

Ha megszorulsz nyugodtan elmehetsz "fa tömegcikk készítőnek" :-))) Újabban így híjják felénk az asztalost :-)))
Nagyon szupi lett minden, a magnóliás doboz is tecc nékem. A kagylós is szép csak a tenger vizes és mifelénk már megint dől az égi áldás :-( így aztán ezzel vegyesek az érzelmeim:-)))

Én ma ilyeneket alkottam, de lefotózni és felrakni csak egyre volt energiám, majd nutatom a többit is a napokban:-)
http://gportal.hu/picview.php?prt=36242&gid=556607&index=1
Innen három kép
minimaxi

Sziasztok!

Megszületett az első krétás cserepem Kép Hála Nektek Kép Íme a fotó. Ennél csak jobb lesz a következő Kép
Csinálok majd albumot is...
Ja és még nem lakkoztam le!
Köszi,
RevaKépKépKép
reva

Bocs, hogy nem egymás alá tettem Kép((
reva

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?