Szép jó napot mindenkinek!
Babi! Nagyon szépeket csináltál ismét...nekem minden tetszik, különösen a citromos dobozka, de a szali amelyik tetszik neked az nekem is nagyon tetszik!
Ugye érted a célzást?!
A Lovas is jó lesz én nem mondok semmit úgyis jól fogod megoldani ezt a keretszín problémát!
Nagyon ötletes, hogy ilyen keretbe tetted ezt a szalit! A kis szett legyen citromos!
nem csak vicceltem, szerintem valami apró virágos szalival elegáns kis készlet lenne!
Koda! Köszi, hogy megnézted a szalit, Minike már jelzett, hogy neki van egy darabkája és elküldi, szóval már nem kell senkinek sem kutatni, köszi még1szer!
Delice! Nekem csak tippem van erre a fehér foltra...nem tudom mivel fújtad le, de nekem már csinált olyat a fixatív spray, ha sokat fújtam a képre akkor kifehéredett száradás után...nem lehet, hogy a fixálódtól ilyen?! Vagy esetleg a cserép régi volt?! Több ötletem nincs sajna.
A szalit én is vágom mindíg, a sünit kicsit cakkozni kellett volna. Néha sok időt elvesz, hogy szépen vágjuk a szalit, de megéri! Szóval ha elfogadod ezt a jótanácsot akkor legközelebb már nem lesz gond szerintem!
De látod tényleg így tanul az ember, ha próbálkozik!
Mian! Ezt a tálcát lekentem gessoval-amit utálok, de ilyenkor jó- és vagy kétszer átkentem diszpivel amit ugye sárgásra szineztem. De volt már olyan munka, hogy lelakkozott kis szekrényt festettem át, ott nem gessoztam hanem 3szor is lekentem diszperzittel, persze minden rétegnél hagytam száradni és akkor a következő már jobban tapad...és én lusta disznó vagyok és nem szoktam alkohollal vagy mivel letisztítani előtte semmit, pedig biztos szebb lenne akkor...
http://gportal.hu/picview.php?prt=22020&gid=85141&index=16 na róla beszéltem
Krimoka! Rendes vagy nagyon-szokás szerint- majd sikítok ha elfogyott a szalim, de én is csomaggal vettem!
Ugye milyen előrelátó vagyok! De úgy kerestem már és mikor megláttam...tudod mint majom a farkának!
Kellemes 7végét mindenkinek!
abby