Heppi!
Sajna lakásbiztosításunk nincs, legalábbis nem tudok róla, szal így jártunk. A honvédségnél talán kapunk vmi kárpótlást, de nem hiszem hogy valami egetrengető összeg lenne.
Ráadásul amíg el nem kezdődik a fűtésszezon addig nem is érdemes hozzákezdeni, mert mivan ha megint elázunk.
Hát az én véleményem akkor sem fog változni, én bárhol laknék, csak ne az elsőn, vagy földszinten kelljen. Ennél nincs rosszabb. Persze nálatok más a helyzet, tőled még el is fogadom ezt a véleményt, de mikor azok papmiznak nekem, akik ebben a házban laknak mittomén az 5-en, vagy 7-en, vagy akárhol, akkor tudok ideges lenni. Tudod, itt lenn babakocsifeljáró van, földszintről indul a lift, szal semmivel sem jobb a közlekedés mint hozzánkig. (ezért más ugye nálatok, mert nincs lift) Az meg, hogy néha elromlik a lift ugyanúgy belefér, mint a beázás, csak a 7.re lépcsőzés nem kerül annyiba, mint újratapétázni, a penészes bútorokat lecserélni stb..
Arról meg még nem is szóltam, hogy mennyi minden hallatszik fel ide, és az említett liftnemműködéskor mindenki az ajtónk előtt csoszog el, éjjel-nappal, cigifüsttel (ami a jó szigetelésnek köszönhetően természetesen beáramlik hozzánk), napi 25*kell felmosni, hogy ne legyen ganés a folyosó előttünk stb..
Aztán az ablak alatti játszótér miatt nem altathatom nyitott ablaknál a kölkeim, mert felvisítják a jobbnál-jobban nevelt, avagy aktív gyerekek, a másik szobában pedig a szintén nagyon jól nevelt okos értelmes gyerekek a babakocsifeljárón gördeszkáznak, korláton görkorcsolyáznak, ami persze olyan hangerővel felhallatszik, hogy ha csumára veszem a tévét, akkor sem hallok szinte semmit, ha nyitva van az ablak.
na, asszem inkább nem is sorolom tovább, sztem sikerült érzékeltetnem mennyire gyűlölök itt lakni alapból, ha még a szomszédokat nem is számoltam hozzá
3/4-ig végeztem a csomagolással, elmosogattam, a konyha most patyolat. Kimostam három adag cuccot, ruhát párnákat takarót mindent amiből trutyisvíz jött. De már nemtok hova teregetni.
Este egy ágyon aludtunk négyen, mert ugye a matrac full vizes, nem is tudom hogy fogjuk kiszárítani. Egyedül nem tudom kivinni az erkélyre, mert dög nehéz. Ha meg bennhagyom akkor csak ömlik ki belőle a víz a padlószőnyegre, ami ugye detto. Anyósoméknak elromlott a takarítógépük, amivel talán ugye kiszívhatnánk a vizet. Meg amúgy sincsenek már itthon ugye. Ráadásul mostanában fog megjönni, úgyhogy ha bátrabb lennék azt mondanám ennél rosszabb nem lehet..
Mendi eszméletlen hisztis, agresszív, szófogadatlan engedetlen az utóbbi időkben, tök tanácstalan vagyok vele, legszivesebben megütném néha, de azért addig még nem fajultam el.
Kevin meg alapból ilyen.
Olyan kialvatlan vagyok, és fáradt, főleg idegileg, hogy csak na. Viszont az jó hír, hogy a múltkori önvizsgálatom annyira jól sikerült, hogy már nem bánt mások baromsága. Na ezt most nem rátok értem, nehogy félreértsétek ám;) Csak a szokásos emberi kapcsolatokra, amikben próbálják leszívni az embert, és gyűlöletet belesugározni, ami eddig sikeres is volt, túl mélyen sajnáltam önmagam ahhoz, hogy ellenálljak, vagy egyeltalán észrevegyem ezeket a dolgokat. De az önvizsgálat óta nem. Azt nem állítom , hogy imádom önmagam, de megbecsülöm, tisztában vagyok a hibáimmal, tudom miket rontok el, és miket nem, és nem engedem magam átverni többé, magamra vállalni olyat, amiről nem tehetek.
na, ezt most így jól elmagyaráztam, bocsi, csak nincs kedvem tovább pakolászni, és húztam az időt
Jó, na bevallom, büszke vagyok magamra, amiért ez pszihológus nélkül, egyedül egymagam elértem segítség nélkül. azaz nem, mert az egyik legjobb barátnőm segített rádöbbennem sok dologra, amik fájtak nagyon ugyan, de szembe kellett nézzek velük.
Jóvanna, húzok már
Betti