Sziasztok!
Na akkor beszéljünk meg egy jövő heti randit.
Piros! Ha nagy az autó, mehetünk együtt, bár kizárt, hogy 3 autós ülés, meg egy bébihordozó befér, hacsak nem 7 személyes. De jövő héten meg tudom oldani az autó kérdést. Ezen a héten már kedden is bent voltam (Katica 2 hós oltás), meg holnap megyek csípő UH-ra, meg hallásvizsgálatra.
Szóval jövő héten beszéljük meg jó idő esetén a szerda délelőtt 10 órát. Püspök erdő szerintem kilőve, mert rengeteg a szúnyog. Viszont marcalvárosban is van egy új fa játszótér, ha nektek az megfelel. A Cuha utca és a Répce utca temető felőli végén a "zöld övezetben".
Szóval 21-e, szerda délelőtt 10 óra?
Helyszín: ?
Amúgy csajok, van egy másik fix programjavaslatom:
október 3., hétfő reggel 9 és délután 1 óra között távcsöves bemutatót tartunk a Megyeház előtti téren. Az ok: részleges napfogyatkozás lesz (ez Spanyolországban teljes!!!). Szóval ha valakit érdekel a látvány, gyertek gyerekestől.
Természetesen csak akkor lesz, ha derült lesz az ég. Október elején még nem szokott nagykabátos hideg sem lenni. Én ott leszek, mint fő szervező és bemutató.
Asszonyfajzat!
Ne hari, de legalább a keresztnevedet megtudhatnánk? Olyan furi így hívni
Vagy valami becenevet?
Szóval a Te fiad mikor született? Nekem Katica lányom 5-én, és 9-én mentünk haza.
Én vittem Lilit a Gézengúzhoz úszásra a Gyáév usziba, és nagyon szuper volt. Ha tényleg kapok autót, akkor Katicát is tervezem vinni.
Bár Lilivel jártunk pár hónapig, sajnos az nem volt elég ahhoz, hogy annyira megszokja a vizet. Ugyanis akkor élvezte, és imádta, de rá pár hónapjára már félt a víztől, és most is. Már úgy értem, hogy a mélyebb víztől.
Anno 800 Ft volt egy óra, és heti kétszer volt babaúszás.
Még egy-két programjavaslat:
PAMACS Egyesület (Papák, Mamák, Csemeték
):
Mozgésfejlesztő torna énekekkel, dalokkal 6 hónapostól 3 éves korig
Játszóház
Benedek ELek Óvoda Cuha utcában
kedd és péntek 10-12
Zsibvásár (ruhák, cipők, könyvek, játékok adás-vétel, csere-bere) 09.17, 10.15, 11.19, 12.17.
ZENEKUCKÓ
Új Akropolisz Kult. Egyesület
Árpád u. 9.
09.18, 09.25, 10.02, 10.09
Egy alkalom 500 Ft/család, hangszerekkel való ismerkedés, játék, tanulás 0-3 éves korig az egész családnak. Lili már volt egyen, és imádta. Csak ketten voltak egy kisfiúval, mert nem nagyon tudták hirdetni, de én most közzé teszem.
Na annyit írtam már, hogy el sem tudjátok olvasni.
Puszi: Bogi