Új privát üzeneted érkezett!

Javaslom, hogy mielőbb célozzunk meg egy napot hogy legyen idő rászervezni és ha van jó ötlet helyszínre, az is jöhetne. Hétvége vagy hétköznap legyen? Nálunk már van suli/bölcsi, így vagy csak a legkisebbet viszem hétköznap délelőtt avgy egy koradélutáni pl. 4-6 közötti időpont lenne nekem jó. Esetleg hétvége, bár akkor a család is rászervezhet. Mi lenne, ha valamelyik jó kis játszótérre mennénk pl. a Püspök erdőhöz vagy az állatkert mellé_?

egyéb ötlet?

P.

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Szerintem, is nyilvános hely legyen, ne ömlesszük rá magunkat egy lakásra se. Nekem a helyszín mindegy. Inkább hétköznapra voksolok,a család miatt. Délelőtt-délután kérdésében tudok alkalmazkodni, így döntsön az, akinek több gyermke vagyon!
Csak gyerünk mááááááááááár!!!
marengo
 
 


Sziasztok!

Jövő hét kedd vagy csütörtök?

Kedden Katcát viszem oltásra, csütörtökön meg csípő UH, és hallásviszgálat. Kedden egész délután megfelel, csütörtök már macerásabb a két külön időpont miatt, és mindegyik délután van. Meg ha Katca belázasodik a keddi oltástól, nem szívesen megyek vele sehová.

Lili náthás, ma már volt láza is. Anyukámtól kapta el, de megmondtam neki, hogy soha többé nem engedek, ha ő beteg. Két hete egész héten prüszkölt, mondta, hogy szedi a gyógyszert, hogy meggyógyuljon hétvégére. Szombaton együtt voltunk, nem tűnt betegnek. Múlt héten mentünk a Balcsira együtt, akkor kinyögte, hogy dupla adag antibiotikumot szed már. Erre Lili elkapta, de remélem Katca megússza.

Én meg az allergiámmal haldoklom. Ha nem megyek ki a lakásból, akkor nincs gond, de amint kiteszem a lábam...

Tényleg. Ma kiderült a csípőszűrésen, hogy nem is mindenkit rendelnek be. Mitől függ, hogy kit hívnak be? Engem mindegyik gyerekkel behívtak, pedig egyiknél sem állt fenn különösebben a lehetősége a csípőproblémának.

Ja, a tali helyszíne nekem is mindegy, úgyis autóval kell mennem.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 

 
 

Csütörtök délelőtt 9-12 Püspök erdei játszótér? Sokkal reggelebb gondolom nem játszik, azután meg ebéd és alvás nálunk a program. Kedden délután nekünk zeneiskola van, így Anna nem jöhet, de a két kicsivel ott tudok lenni 4-6 között.

Piros

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Piros!

Nem kellene valami belvárosi helyet keresni? Vagy egyszerűen csak kimenni a Széchenyi térre, ahol a gyerekek rohangálhatnak galambot etethetnek. Nekem 10h10-kor van az oltás Katicának kedden, így a délelőtt kb. fél 11-ig kiesik, 12-re meg jelenésem van anyósomnál ebédre, utána alvás.

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Nekem jó a Széchenyi tér is. Viszont ketten tudunk találkozni az utcánkban is. Többiek?

P.

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!
Jönnénk Mi is találkozóra,de sajnos a jövő héten elutazunk szerdán és csak vas. kerülünk elő! Majd figyelem a híreket,hátha kitolódik a köv hétre.
Csaó: Judit
fanniflóra
 
 


Én, ha lehet, inkább valami zöldebbe mennék, mint a belváros, pl. hogy pléden tudjam legeltetni a kölköt vagy hasonló.
Na?
marengo
 
 


Szia Mindenkinek!
Júliusban született kisfiam,Márton.Első baba.Vigyorgó,csacsogó,szemlélődő,és már most a túlfáradástól nem alvó.Holnap kapja meg a "kéthónapos" oltását,úgyhogy cidrizek rendesen...Csak túlélem valahogy...
És még a héten kell megjelennünk az újszülött hallásvizsgálaton,valamint az ultrahangon.Kicsit furcsállom,hogy két hónaposan kerül ránk a sor.Felteszem,mindenki ennyit várt.
Nemrég olvastam valahol a babanetről.Örülök,hogy győri társalgó is elérhető rajta keresztül.
Ahelyett,hogy aludnék,netezek...Nem őrültem meg,csak a "baba-időbeosztás" totálisan megkavarta az időérzékemet.Szopiztatás alatt elszundítok,de éjjel csak pislogok.
Betonlakók vagyunk,úgyhogy vágyakozó sóhaj a zöldövezetiek felé.Persze jó itt is.A lakás nagy,minden a közelben "csak az a szép zöld gyep,az hiányzik...".Kár,hogy vége a nyárnak.Szívesen piknikeznék.Persze újként a találkozótokra nincs bátorságom elmenni,de Marengohoz csatlakozva én is inkább "zöldebbe" mennék jó idő esetén.
Nem olvastam végig minden eddigi leveleteket,így nem tudom esett-e szó köztetek babaúszásról.Feltett szándékunk elvinni csöppünket,ha eljött az ideje,de gőzöm sincs hova menjünk.A Hotel Konferenciában tudomásom szerint megszűnt.A Gyáévben pedig még nem érdeklődtem.Október 9-én lesz egy bemutató reggel 10-kor,de nem hiszem,hogy ott lesz alkalmam kérdezősködni.Ha valaki tudna segíteni,megköszönném.Helyszínek,szemléletek,időpontok,bérletárak érdekelnek.
Minden jót mindenkinek!
Pá:Asszonyfajzat
asszonyfajzat
 
 


Szepjoreggelt!Kép

Itt egy masik betonlako, szinten a net elott. Koszi a "kulvarosiak"Kép hozzaszolasait haz-ugyben, nezelodunk, keresgelunk...

Tali: nekunk a kedd delelott fixen nem jo, a tobbi nap alakithato, bar neha Matem nem igy gondolja es rajtautesszeruen elalszik. En is inkabb a zoldre szavazok, ahol a nagyobbak elrohangasznak, kicsik meg elkusznak-masznak, Matet mar nehez babakocsiban "tartani", viszont nem megy még.
Aranyparti extra jatszoter is jo akár, csak nem tudom, nincs-e sok szunyog. De Szechenyi ter is jo, max. csak azzal beszelgetek, aki kocog mellettem, mig Mate kezet fogom, mikor hajtja a galambokatKép

Babauszas: a Gezenguz is tart, talan a fedettben? Elég koran van, mert a babak elsokent mennek vizbe, igy engedi az ANTSZ csak.
Elerhetoseg:
Győri Tagozat, Vezető terapeuta:
Kovácsné Lengyel Mónika
9025 Győr, Liget utca 1.
Tel/FAX: +36 96 439-115
email: gezenguzgyor@gezenguz.hu

Nolo,
sikerult valait elerned?

-Afonya
afonya
 
 


Szia Mindenkinek!
Köszi Áfonya a babaúszás címet.Utánaérdeklődöm,s majd értesítelek sikeres volt-e,minden kérdésemre megkaptam-e a választ (én már csak ilyen kíváncsi Fáncsi vagyok).Majd együtt örülünk. :-)
Kellemes kocogást a picivel.Kitartást hozzá.Nemsokára én is csatlakozom,mert kisfiam meglepően eleven.Pörgölődik,forgolódik.Előreláthatólag perpetuum mobile lesz.A mai szuri után már mindent túlélek.Ha kell,lefutom a maratont.. ;-)Engem jobban megviselt a kötelező oltás,mint a picit.Még nem lázasodott be.Most szunyókál.Futok is zuhanyozni.
Jó éjt mindenkinek!
Pá:Asszonyfajzat
asszonyfajzat
 
 


Miért ne mernél jönni,Asszonyfajzat, én is csábítanám a barátnőm, ha megengeditek, akinek szintén júliusi a lánya! Meg egy olyat is, akinek 15 hós a fia. Jöhetnek?
Vigyázat, péntekig van jó idő! Nekem jó a gyárvárosi hely, szívem szerint kiváncsi lennék a püspökerdeire, de a szúnyogok...
No, akkor ki jön és mikor?
Ugye, csak az elsőt ilyen nehéz összehozni?
marengo
 
 


Bízunk benne, Marengo. Nekem továbbra is jó minden helyszín, mert mindenképpen autóval megyek.Bogi, ha gondolod, el is vihetlek Titeket...

Péntek délelőtt?

P.

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Szia Mindenkinek!
Hogy miért nincs bátorságom elmenni a baba-mama randira?Talán azért,mert nem szeretnék sután téblábolni zavaromban régi,jó ismerősök várva várt első randiján.S a téblábolást tetézném kótyagos történetekkel,amelyek-miután minden ember legjobban magáról szeret beszélni,főleg,ha megfeledkezik a tapintatról-csak a családomról és imádott kisfiamról szólnának.
Amúgy már némiképp túltettem magam az első izgalmakon,és nagyon is szívesen elmennék,de holnapra már elígérkeztünk,pénteken pedig,amint már korábban említettem,újszülött kontrollvizsgálat menetelés lesz a picivel.
Ha későbbi időpontot egyeztetnétek,valószínű,felbukkannánk.Hívnék én is egy ismerős kismamát.Tündéri,kilenc hónapos kislánya van.Ellennénk,azt hiszem... :-)
Amúgy,ha jól emlékszem,Fanniflórának sem jó ez a hét.Kár,hogy vége a nyárnak (mély sóhaj).

Jó éjt mindenkinek!
Pá:Asszonyfajzat
asszonyfajzat
 
 


Sziasztok!

Na akkor beszéljünk meg egy jövő heti randit.
Piros! Ha nagy az autó, mehetünk együtt, bár kizárt, hogy 3 autós ülés, meg egy bébihordozó befér, hacsak nem 7 személyes. De jövő héten meg tudom oldani az autó kérdést. Ezen a héten már kedden is bent voltam (Katica 2 hós oltás), meg holnap megyek csípő UH-ra, meg hallásvizsgálatra.
Szóval jövő héten beszéljük meg jó idő esetén a szerda délelőtt 10 órát. Püspök erdő szerintem kilőve, mert rengeteg a szúnyog. Viszont marcalvárosban is van egy új fa játszótér, ha nektek az megfelel. A Cuha utca és a Répce utca temető felőli végén a "zöld övezetben".

Szóval 21-e, szerda délelőtt 10 óra?
Helyszín: ?

Amúgy csajok, van egy másik fix programjavaslatom:
október 3., hétfő reggel 9 és délután 1 óra között távcsöves bemutatót tartunk a Megyeház előtti téren. Az ok: részleges napfogyatkozás lesz (ez Spanyolországban teljes!!!). Szóval ha valakit érdekel a látvány, gyertek gyerekestől.
Természetesen csak akkor lesz, ha derült lesz az ég. Október elején még nem szokott nagykabátos hideg sem lenni. Én ott leszek, mint fő szervező és bemutató.

Asszonyfajzat!
Ne hari, de legalább a keresztnevedet megtudhatnánk? Olyan furi így hívni Kép Kép Vagy valami becenevet? Kép
Szóval a Te fiad mikor született? Nekem Katica lányom 5-én, és 9-én mentünk haza.
Én vittem Lilit a Gézengúzhoz úszásra a Gyáév usziba, és nagyon szuper volt. Ha tényleg kapok autót, akkor Katicát is tervezem vinni.
Bár Lilivel jártunk pár hónapig, sajnos az nem volt elég ahhoz, hogy annyira megszokja a vizet. Ugyanis akkor élvezte, és imádta, de rá pár hónapjára már félt a víztől, és most is. Már úgy értem, hogy a mélyebb víztől.

Anno 800 Ft volt egy óra, és heti kétszer volt babaúszás.

Még egy-két programjavaslat:
PAMACS Egyesület (Papák, Mamák, Csemeték Kép ):

Mozgésfejlesztő torna énekekkel, dalokkal 6 hónapostól 3 éves korig

Játszóház
Benedek ELek Óvoda Cuha utcában
kedd és péntek 10-12
Zsibvásár (ruhák, cipők, könyvek, játékok adás-vétel, csere-bere) 09.17, 10.15, 11.19, 12.17.

ZENEKUCKÓ
Új Akropolisz Kult. Egyesület
Árpád u. 9.
09.18, 09.25, 10.02, 10.09
Egy alkalom 500 Ft/család, hangszerekkel való ismerkedés, játék, tanulás 0-3 éves korig az egész családnak. Lili már volt egyen, és imádta. Csak ketten voltak egy kisfiúval, mert nem nagyon tudták hirdetni, de én most közzé teszem.

Na annyit írtam már, hogy el sem tudjátok olvasni.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Szia Mindenkinek!
Igazán sajnálom,hogy a becenevem nem tetszik,pedig a párom agyalta ki egy szédült délutánon,még évekkel ezelőtt.Szerintem nagyon muris.Hosszú,fura,de muris.Ez Benne a jó.Na,még a végén önérzetemben érzem megbántottnak magam.Pedig nem vagyok sértődős.Ja,ha egy névhez érzelmileg kötődünk...Amúgy a profilomban szerepel a teljes nevem (naív és amatőr módon csaknem teljesen kitöltöttem az adatlapot regisztráláskor).Azért ismét bemutatkozom:nevem Nagy Krisztina.A barátaim egy elírás miatt Kriszinek szoktak szólítani.

Bogi!
Köszi a fejlesztő foglalkozások címét.A zenekuckó érdekel a legjobban.Szoktam furulyázni a picinek,és a napokban határoztam el,hogy megtanulok gitározni,mert a pengetés mellé énekelni is lehet.Az éneklés és a tánc is mindennapos programunk.Esküszöm,mintha néha visszadúdolna nekem Csöppöm.
Kisfiam Márton július 8-án született délután,császárral (bár eljutottunk már a toló fájásokig:kijutott a "jóból", természetes módon szerettem volna világra hozni),így valószínüleg elkerültük egymást.Amúgy:GRATULA kislányodhoz!!!
:-)))
Napfogyatkozást remek lenne megszemlélni...Szorítsunk,hogy derűs idő legyen.

Szép napot mindenkinek!
Pá:Asszonyfajzat
asszonyfajzat
 
 


Sziasztok!

Nekünk jó a szerda délelőtt! A helyre is kíváncsi lennék, jó játszótér-ötlet mindig jól jön.

Bogi! Az autó csak 5 üléses, de délelőttönként nekem csak egy gyerekem van, emrt a másik kettő suliban, illetve bölcsiben van. 3 ülés meg 2 felnőtt elfér, ezt lepróbáltuk már. Igaz, annak is vannak előnyei, ha nem vagyunk összekötve.

ha esetleg másnak segít a fuvar, nyitott vagyok, csak Bogival utcaszomszédok vagyunk.

Nekem tetszik a neved Asszonyfajzat, csak kicsit hosszú így szólítgatni. Majd rövidítünk...:-))

Gyertek talira bátran, személyesen még mi sem találkoztunk eddig. Beszélni meg mindannyian a saját kis csodáinkról szeretünk a legjobban.

Üdv,

Piros

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Szia Mindenkinek!
Csend van és nyugalom.Hideg,mert könyörtelenül beköszöntött az ősz.Szunnyad a környék.Csöppöm is szokatlanul sokat szendergett.Még szerencse,hogy tegnap ragyogó időben sétálhattunk csípőultrahangra és hallásvizsgálatra.Farkasbogi,lehet,hogy találkoztunk is.
Félek,a jövő heti sokszemközti beszélgetésünket elmossa az eső és elfújja az északi szél.
Piros!Örömmel tölt el,hogy tetszik az asszonyfajzat név,de nyugodtan szólíthattok Kriszi-nek.Egyszerűbb,és arra is hallgatok...

Most megyek fürdizni,hogy összebújhassak szeretteimmel,mint a kismalacok...

Szép álmokat mindenkinek!
Pá:Asszonyfajzat
asszonyfajzat
 
 


Nekem miden jó, idő, hely, sőt én még az időjárással is ki vagyok békülve, ha nem esik! Szóval nekem tökéletes.
Fanniflóra? Most, hogy így átcsúsztunk a jövő hétre?
Asszonyfajzat!
Te vagy a harmadik Krisztina köztünk, úgyhogy , ha talizunk, én maradok Marengo, bár téged, nyílt utcán megszólítani izgi lesz (hi-hi). Amúgy barátnőm meg 9-én szült szintén császárral, nem a 301-ben voltál véletlenül? (Az a "mi szobánk")

Bogi!
Ezek nagyon jók, én már azt hittem, ilyen törpéknek még nincs semmi szervezett program.

Hol van a harmadik Krisztina? (Mosziv)

Üdv, és tessék jönni szerdán!
marengo
 
 


Sziasztok!!!

Eltüntem, ezer bocsánat. Kép

Bogi:
miattad jöttem!!!!!!
Neketk is ma volt a keresztelő ugye?? A Szentlélekbe. Kép
Nekünk is. Rögtön felfigyeltem a névre. Kép

Hajni&Marcell. Kép
Vendég
 


Meséljetek a keresztelőről! Baj van,be kell mennem az egyetemre: szerda 13,30-tól 17,55-ig van órám és 12,25-kor indul a vonatom. Ugrott a szerda...
marengo
 
 


Szia Hajni!

Miért nem szóltál? Nekem is gyanús volt valami, és átfutott egy olyan érzés rajtam, hogy tuti van itt egy kedves babanetes ismerős! Kép
Na mindegy!
De legközelebb nem megyünk el egymás mellett! Kép

Lányok!
Szerda déelőtt akkor megfelel a Marcal I-en a játszótéren? Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Bogi:
én voltam a világos szoknya, fehér csizma. Kép
Ránk is köszöntél a pap szobája előtt. Kép

Nem akartam szólni, mert Ti sem voltatok egyedül, meg mi sem.. meg úgy gondoltam h nem alkalmas a hely sem. ...
Majd legközelebb.. végülis nem lakunk messze egymástól. Kép



Hajni
Vendég
 


Akkor jól éreztem én.
Szerdán tudtok jönni talira?
Akkor tudunk dumcsizni

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Bogi:
nem hiszem.
Szarul avgyok, fáj a fejem már 1 hete, hányok, nem bírok enni stb...
Ez odaig durvult az éjjel, h már fennt lenni sem bírok.Kép
Ha esteleg addig magjavulok akkor talán...
De nem hiszem. Kép

De ha van kedved valamikor összefuthatunk egy séta erejéig valamelyik délután. Kép
Persze ha jobb idő lesz...

Na visszafekszem..

Hajni
Vendég
 


Szia Mindenkinek!
Ezen a héten sem sikerül összehozni a randit?Pedig fellelkesülten rákészültem.A már említett Kedves kismama barátnémnak is említettem:beprogramozta magát-előre elvégez minden házimunkát.
Persze az égre pillantva,nem jósolok jó időt szerda délelőttre,mégha ma 10 körül tűrhető volt az időjárás.Rossz idő esetén mi sem megyünk.

Hajni20!Valami lehet a levegőben,mert nekem is hasogat a kobakom (és nem a belészorult lángelmétől :-))) ).Talán a front visel meg,talán a hirtelen jött hidegben huzatot kaptam.Anyukám is szenved.Jobbulást!

Marengo!Kitartást az iskolához.Nekem is hátravan még az államvizsga.Elvégeztem a szakomat (szociálpedagógus-művelődésszervező),csak a záróvizsgát halasztottam el.A munkahelyem és a baba miatt.Képtelen voltam ennyi felé szakadni.Minden elismerésem azoké,akik elhatározásaikat véghez viszik,minden területen kifogástalanul megfelelnek az elvárásoknak.Bárcsak én is "szuper-univerzális-nő" lehetnék... ;-) Jó tanulást!

Milyen izgalmas,hogy összefutottatok a keresztelőn.Az égi jelek jó barátságot vetítenek előre.
Mennyibe kerül egy keresztelő?Minden felekezetnél azonosak az árak?Van jelentősége a keresztelő megszervezésekor,hogy a házaspár tagjai más felekeztűek?Mikor szokás megkeresztelni a piciket?Járatlan vagyok e témában.

Szép napot mindenkinek!
Pá:Asszonyfajzat
asszonyfajzat
 
 


Sziasztok!

Szerintem próbáljuk meg azt a szerdát! A meterológia szerint addigra javul az idő. Legalább részben jöjjön össze a csapat. Elsőre nem lenne rossz...

Üdv,

Piros

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Oké, szerda mehet. Délelőtt 10?

Asszonyfajzat!
Amúgy múltkor nem azt mondtam, hogy nem tetszik a beceneved, hanem ez tényleg egy olyan név, ami férfi szájából hangzik jól. Most képzeld el, elkezdem kiabálni Neked ezt a játszótéren Kép Kép

Nos. A keeresztelőnek nincs ára. Az egyháznak elvileg kötelessége mindenkit megkeresztelni, aki keresztény szeretne lenni.

A szokás: egyházadót befizeted, ami 1500 Ft/fő (felnőttek után szokás fizetni). A keresztelő után szoktak adni az egyház számára adományt, de pl. azt is megteheted, hogy ha van alapítványa az egyháznak, akkor annak adsz adományt. Még az adódból is leírhatod. Annyit adsz, amennyit gondolsz.

Amúgy dicsekszem egy kicsit. Az egyik nagypapa a Jordán folyó vizéből hozott, és gyermekeink azzal lettek megkeresztelve. Kép

Na akkor a szerdai viszont látásra!

HAJNI! Jobbulást!
Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Kicsit eltüntem, de már itt vagyok. Biztos, hogy van valami a levegőben, mert én most lábalok kifelé a náthámból, a múlt héten azt se tudtam, hogy fiu vagyok vagy lány. sajnos Zselyke is elkapta, pedig azt olvastam, hogy elvileg ő védetséget élvez az én nyavajámmal szemben. Akkor ez sem igaz?

Áfonya!
Mi Győrszentivánon lakunk, nekem tetszik. Van bolt, orvosi rendelő, bölcsi, ovi, isi. És béke meg nyugalom, és megfizethető árak.

Asszonyfajzat!
A bébiuszás engem is érdekelne, bár még van időnk, mert Zsezse csak 6 hetes lesz szombaton. A korházban kaptunk egy szórólapot ezen az Ikva utcában a Pattantyús szakközépiskolában is hirdetnek, a foglalkozást Kulcsár Ottó vezeti, tel: 06 20 332-8945, még nem beszéltem velük, de akkor felhivom és összevethetjük a másik hellyel.

Tud valaki baba-mama tornáról? Vagy babamaszázsról? Hol lehet ilyeneknek utánna nézni?
A holnapi találkát én kihagyom a gyogyuló náthánk miatt, de október 3-án kiváncsi vagyok a napfogyatkozásra.

Csók: Orsi

Kép
sorsoly
 
 


Szia Mindenkinek!
Az a rossz előérzetem támadt,hogy holnap délelőtt nem lesz jó idő.Mit jó idő!Lehet,hogy az eső továbbra is benedvesíti a házak szemét.
Szerintem, ne eröltessük a holnapi talit,mégha én is voltam az,aki a leginkább méltatlankodott a randi esetleges elhalasztása miatt.Mindenkitől elnézést kérek akaratoskodásom miatt.Ami késik nem múlik,rossz pénz nem vész el,...és folytathatnám:egyszer csak összefutunk.

Farkasbogi!Köszi a keresztelő információkat.Szégyellem,hogy ennyire járatlan vagyok e témában.Családom római katolikus,de nem gyakoroljuk a vallásunkat:nem viseljük jól a rituálékat,a kötött szertartásokat.Papi közvetítés nélkül igyekszünk emberhez méltóan,jóra törekedve élni (azért a Bibliát ismerjük :-) )Párom evangélikus,és az ő családja nagyon szeretné,ha meg lenne keresztelve a pici (főleg a nagymamája-ezek a nagymamák...).Valójában a gyermekemre szeretném bízni a felekezet-választást,sőt azt is,hogy egyátalán megkeresztelkedik-e.Annakidején majd nyiladozó,kamasz lelkével eldönthetné,mit szeretne.De a család...Mi lenne jobb?Általában nem vagyok ennyire döntésképtelen.Kérlek Benneteket,adjatok tanácsot.
Előre köszönöm.

Kellemes időtöltést mindenkinek!
Pá:Asszonyfajzat

U.i.:Farkasbogi szólíts Kriszinek.Tudni fogom,hogy nekem intézed szavaid.

Sziasztok
asszonyfajzat
 
 


Szia mindenkinek ismét!
Sorsoly!Neten találtam érthető,követhető babamasszázst.Nemrég próbáltam ki pöttyömön.Nagyon élvezte.
www.vitalitás.hu/konyvek/bab/babamassz2.htm
és még találsz jónéhány leírást a startlap babaúszás.lap.hu-n (ha nem jelenik meg lap,akkor írd be a google keresőbe:babúszás www.google.co.hu ).
Értelemszerűen,itt babaúszásról is gyarapíthatod információid.
Úgy tudom,hogy a terhesgondozóban,illetve a kerületi védőnőnél kell érdeklődni babaúszás(csak nemrég tudtam meg),babatorna,babamasszázs tanfolyamok után.Olykor maguk a védőnők mutatják meg a masszás és torna alapfogásokat.
Babaúszás bemutató lesz október 9-én,reggel 10-kor vagy a Hotel konferenciában,vagy a Gyáévben.
Jó egészséget a csöpp tündérkéhez!

Szép álmokat!
Pá:Asszonyfajzat
asszonyfajzat
 
 


Sziasztok Lányok!

Végre tudok egy kis időt szakítani, hogy írjak is, ne csak olvassak. Az építkezéssel lassan finiselünk, okt. 24-én szeretnénk költözni, már levegőt is alig kapunk, annyi a tennivaló.

Hát a lányom pedig egy örökmozgó. 7-én volt hét hónapos és előtte 3 nappal egyszerre tanult meg ülni és felállni is. Jó is lesz már végre neki is, hogy lesz hely ahol mozoghat, mert a panelben bútor bútor hátán.

Szóval két okból nem jelentkeztem a talira, egyrészt el sem tudom képzelni, hogy mit csináltam volna a játszótéren vele, mert hát babakocsiban nem tartható, plédes módszer az idő miatt aligha jött volna össze, meg onnan is indul füvet legelni, szóval az sem jött volna össze.
Másrészt ma kell mennünk új konyha járólapot választani, mert ami lett volna 4 hét múlva tudták volna csak beszerezni.

Amikor beszélgettetek a taliról nem mertem ajánlani, mert annyira egy véleményen voltatok a kinti programról, hogy nem akartam beleszólni, tudva, hogy valószínű nem tudok jelen lenni (pedig nagyon szeretnék), de most felvetem, hogy mi lenne, ha egy játszóház szerűségben találkoznánk? Még sosem voltam, nem tudom milyen, szerintetek megfelelő lenne? Én ugyanis a gyerkőcöt ilyen helyen tudnám csak lefoglalni.
Ott aztán kedvére mászhat.

Itthon nagyon nehéz vele, mert kevés a hely, meg nagyon szereti a társaságot. Gyakran viszem ezért ismerősökhöz. Úgy néha fél órát is el tud játszani egy helyben anélkül, hogy elmozdulna. Itthon szinte sose. Megy felfedezőútra.

Kíváncsi vagyok mit szóltok. Abba aztán az idő sem szólhat bele.

Puszi mindenkinek!

Krisztina
mosziv
 
 


Sziasztok!

Hát a javuló idő rendesen keresztbe tett Kép

Kriszi Kép!
Ilyen szempontból a keresztelő valóban kicsit kuszának tűnik számodra. Én úgy voltam vele, hogy engem annak idején nem kereszteltek meg, és felnőtt koromban döntöttem úgy, hogy megteszem. (Bár az egy kicsit kiábrándító volt, hogy a hittanosok 99%-a azért volt ott, és azért keresztelkedett, mert templomi esküvőt szerettek volna, mert az olyan sikk.) Nekem nem lehetett templomi esküvőm, mert az egyház szerint a férjem még mindig az első feleségének a férje Kép
Mi azóta nem járunk templomba, hogy Lili megfogant. Egyszerűen nem jutott rá idő, aztán meg mindenféle zűrök jöttek közbe (Piros, Te ismered a történetet)

Kriszti!
A játszóház is jó ötlet. A LLoydba van is egy, azt hiszem Tappancs a neve.
De van a Benedek Elek oviban is, amit írtam egyik nap, kedd, péntek 10-12-ig.

Na csajok! Mi legyen?

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sajnálom, hogy Nektek sem jött össze a találka.

Én nagyon szívesen mennék játszóházba, ha a többiek is úgy gondolják szervezzük meg. Ennek már sikerülnie kell.

Azt nem tudom, hol van a Benedek Elek ovi, azt válasszuk ami könnyebben megközelíthető és van parkolóhely is.

No megyek, végignézem ahogy ma apa fürdeti a gyerkőcöt.

Kriszti
mosziv
 
 


Sziasztok!
Csak ma jutottam el a gépig! vasárnap este jöttünk meg és 2 nap kellett mire felszámoltam a csomagokat,ma dolgoztam,így el sem tudtunk volna menni a találkozóra! Az okt.3-ai távcsöves buli érdekelne ! Bogi!: bele is nézhetnek atávcsőbe,mert akkor óvoda helyett mindkettő inkább odajönne,aztán 1-2 óra tappancsot szerveznék,hogy tudjunk 1-2 szót beszélgetni is .
jó lenne?
Válaszoljatok: Judit
fanniflóra
 
 


Szia Mindenkinek!
Kiváló,mi több remek ötlet a játszóházi találka.Más anyukák is így találkoznak egy kis lélegzetvételnyi beszélgetésre.Egyik szomszédunk rendszeresen ellátogat a Tappancsba.Nagyon elégedett (persze nem is lehetne más,hisz' az anyukája ott dolgozik).Neten meg is kerestem a honlapjukat.Meggyőző.Egészen kedvet kaptam gyerekzsúrt rendeztetni velük.Persze korai még,de álmodozni nagyon jó róla.
Az áraik elfogadhatóak,és a parkolási lehetőség is biztosított.Csak egy probléma van:6 hónapos kortól fogadják a gyerekeket,mint a bölcsödékben.
Kár,hogy bezárták Győrben a Gekkó játszóházat.Ott újszülött kortól lehetett jelentkezni fejlesztő foglalkozásokra.Szívesen dolgoznék játszóházban,mint fejlesztő pedagógus...
Kíváncsi vagyok,hogy a Tappancsban csak szabad játék és tematikus játékirányítás van csak (a nyelvoktatáson kívül),vagy célzott készségfejlesztés is folyik?Szívesen megnézném a gyakorlatban Deákné B. Katalin Anya,taníts engem című könyvében olvasható készségfejlesztő feladatait.

Farkasbogi!
Hány órakor kezdődik a Zenekuckó foglalkozás?18-án arra jártam 10 körül,de kisfiam mélyen aludt,így még érdeklődni sem tértem be.Ritka alkalmak egyike,amikor séta közben nem szemlélődte félholtra magát,hanem elszundított.Nem háborgathattam nyugalmát.

Szép álmokat!
Pá:Asszonyfajzat
asszonyfajzat
 
 


Sziasztok!

Kriszti!
A Benedek Elek ovi a Marcal I-en van, annak a játszótérnek a közelében, ahol találkoztunk volna. Tudjátok hol van a Cuha utcában a Tanítóképző kolesza? A 10 emeletesek. Na a mögött van. Parkoló is van, és könnyű megközelíteni.
Kriszi!
A Zenekuckó 10 órakor kezdődik. Most vasárnap lehet, hogy megyünk. Én szeretnék menni.

A Pamacs játszóházat még megkérdezem, hogy milyen.

Judit!
Természetesen bele lehet nézni az összes távcsőbe. Ha derült lesz az ég, érdemes lesz kijönni.

puszika

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Én most vagyok itt először,de nagyon örülök ,hogy rátaláltam erre az oldalra.
Az én lányom ma egy éves,és engem is érdekelne milyen a Pamacs játszóház.Ha valaki megtud valamit,írjátok be legyetek szivesek.Előre is köszönöm

sziasztokKép
Vendég
 


Sziasztok!

Úgy látom elég lett volna 1 nappal eltolnotok a találkát. A játszóház majd egyszer engem is érdekelni fog. Kép
Megkérdeztem a másik babaúszást, szombatonként van, több időpontban, alkalmanként 1300 Ft/baba + két felnőtt, de ha a hónapot előre kifizeted 1100 Ft, kell vinni igazolást, hogy a gyerek meg te is egészséges vagy.
Távozom, mert a lányka felébredt.

Üdv: Orsi

Kép
sorsoly
 
 


Szia Mindenkinek!

Csilla 31!
Boldog születésnapot kislányodnak!
Nagyon örülök,hogy csatlakoztál.Általa többen lettünk "újak".Új csatlakozó,új szemlélet:szélesebb látókör.

A Pamacs játszóházról még nem hallottam.A neten sem találtam infót.
Oda is csak betöltött 6 hónapos kortól lehet vinni a gyerekeket?Biztos az oltások miatt...

Képzeljétek,kisfiam rátalált a kezeire és a lábfejére (2 és 1/2 hónapos).Élvezettel szemléli magát,és ízlelgeti.Már meg-megragad játékokat,a lógó színes szalagokat pedig hintáztatja;nevet rájuk.Mást se csinálnék egész nap,csak gyönyörködnék benne.Napról napra nagyobb a gőgicsélő "szókincse":az ap,ma,agu,grugru kiegészült a gi és a ki hangocskákkal.Esküszöm,néha utánozza a hanglejtésünket (mint már egyszer korábban).
Könnyekig megható csoda,amin keresztül megyünk.Ki hitte,hogy ennyire jó anyának lenni...
No,elég a szentimentalizmusból.Kicsit elérzékenyültem.Biztos a megfázás az oka és a kialvatlanság.(Minket sem került el az őszi nátha.) :-)))Imádom a kisfiam,és kész.Együtt fedezzük fel a világot.
Megyünk is sétálni,mert ragyog a nap.Csodás idő van.Ilyenkor a legjobb hullámzó lombkoronákat kikémlelni.

Szép napot mindenkinek!
Pá:Asszonyfajzat
asszonyfajzat
 
 


Sziasztok!

Asszonyfajzat!
Köszönöm a jókivánságot és az üdvözlést.Biztos nagyon tündéri lehet a kisfiadKép

Érdeklődtetek a babaúszásról,ezért megosztom a tapasztalataimat.Mi már fél éve járunk a lányommal,fél évesen kezdtük és nagyon élvezi.A sátorosba járunk szombatonként,három csoport van.A kezdő piciknek szól,akik most ismerkednek a vízzel,mi a középsőbe járunk(haladók lettünk),és
van egy csoport a nagyobb babáknak.Ha bérletet veszel,akkor 1100ft/óra,különben 1300.
Szerintem érdemes kipróbálni,a babák imádják.
Úgy merül,mint egy kis tengeralattjáró,és szinte még nem is volt beteg.Az immunrendszert is erősíti.Ez az én véleményem,de szerintem egy próbát mindenképpen megér.


jó babázást mindenkinekKép
Vendég
 


Szia Mindenkinek!

Csilla 31!
Köszi a babaúszás infót.Tutira megyünk úszni.Még egy hónap és startolunk...
Kisfiam fotóját megtekintheted a profilomban.Te is tegyél fel egyet Csöppödről.Szupi érzés "hencegni" egy kicsit.
Most megyek babázni.Kicsit megcsúsztunk a fürdivel,és a szopi is időszerű... :-)

Jó éjt!
Pá:Asszonyfajzat
asszonyfajzat
 
 


Szia Mindenkinek!

Farkasbogi!
Ezer bocsi,ha ma voltatatok a Zenekuckóban.Az egész családon elhatalmasodott az őszi nátha.Nemhogy kigyógyuktunk,még Pöttyöm is szörtyög.
Hiába a ragyogó idő,fájó torokkal,lötyögő fejjel nehezen oldódtunk volna a zene hullámhosszán...
Tehát elhalasztottuk a kuckóba kucorodást.

Látom,csendes volt a hétvége e társalgóban.Gondolom mindenki ki-,és felhasználta a langymeleg napsugarak éltető erejét.
Most búcsúzom,mert még azt hiszitek,szómenésem van... :-)

További szép napot mindenkinek!
Pá:Asszonyfajzat
asszonyfajzat
 
 


Sziasztok!

Engem is érdekelne a Zenekuckó.Szeretném megkérdezni mikor,hol és mennyi idős kortól lehet részte venni rajta?Ha nem lenne gond,mi is ellátogatnánk oda a lányommal.Köszönöm előre is az infót.

Volt már valaki a Benedek Elek oviban lévő játszóházban?Milyen?

Asszonyfajzat!
Megnéztem a kisfiadat a profilodban,ténleg tündériKép
Én is feltettem Pannáról egy képet.

Szép napot és jó babázást mindenkinekKép
Vendég
 


Szia Mindenkinek!

Nem tudom mi történhetett tegnap,de hiába próbálkoztam,a Babanetet nem tudtam megnyitni.
Ki hinné,hogy ennyire látogatott lap szervere is összeomolhat;csak az lehetett a baj.Persze "ami elromolhat,el is romlik..."

Csilla31!
Köszönjük a kisfiamra vonatkozó kedves szavakat.Tegnapelőtt már én is rálestem Csöppöd fotójára,de aznap már kétszer egymás után küldtem néhány sort,így inkább későbbre halasztottam a megérdemelt dícséretet.:
Elragadó tünemény!Fitos nózi,puszilni való orca,kíváncsi tekintet:ugyanolyan morzsolni való édesség,mint az én Marcim.
Korábban olvashatsz a zenekuckóról...Na,jó.Megkönnyítem a dolgod:

ZENEKUCKÓ
ÚJ AKROPOLISZ KULT.EGYESÜLET
ÁRPÁD ÚT 9.
500,-ft/család/alkalom 10°°
0-3 éves korig

"FIX PROGRAMJAVASLAT":
Részleges napfogyatkozás megfigyelése
október 3-án 10°°-13°°-ig
Városház térről

BENEDEK ELEK ÓVODA
CUHA UTCA
játszóház kedd,péntek 10°°-12°°
Zsibvásár 10.15;11.19;12.17

Kellemes időtöltést,jó játékot!

Marengo!
Amint már korábban említettem,július 8-án szültem (42. hétben),császárral.A 302-es szobában voltunk.A bírónő (akit zavart az éjszakai fény) szobatársa voltam.Előfordulhat,hogy váltottunk pár szót (tekék hálóing volt rajtam legtöbbször).Volt rá példa,hogy babával a kézben beszélgettem a folyosón.
Szülés előtt,a 39. hetemben, a terhespatológián is vendégeskedtem.Akkor az nst szoba melletti 107-ben feküdtem.
Szóval nem a 301-ben vártuk a hazamenetelt,de a közvetlen szomszédban.

Sorsoly!
Találtam baba-mama torna lehetőséget:
BARTÓK BÉLA MEGYEI MÛV. KP.
BABA-MAMA JÓGA
kedd,csütörtök
6 hetestől-8 hónapos korig 10°°-11°°
8 hónapostól-24 hónaposig 11°°-12°°
Patyi Renáta
30-522-2674

Igaz,hogy a jóga nem hagyományos értelemben vett babatorna,de talán hatékonyabb.
Továbbá otthon,magad is tornáztathatod,fejlesztheted gyermeked
a DEÁKNÉ B. KATALIN:ANYA,TANÍTS ENGEM című könyvből (Libri könyvesboltban kapható),illetve ennek amerikai elődjéből (vigyázat,az elméleti részben sok mára elavult nézet,helytelen hozzáállásra tanító megjegyzés van,viszont a gyakorlati fejlesztő program kiváló)Dr. Genevieve Painter:Tanítsuk a kisbabát.
Remélem,tetszeni fognak ajánlataim!

Farkasbogi!
Tegnap a kíváncsiság elhajtott az általad ajánlott Cuha-Répce fajátszótérre.Tetszik,de rengetegen voltak.Sorban álltak a hintákért.Sajnálom,hogy csak két hinta van.Még tovább fogják fejleszteni?
piknikező,beszélgető helynek kiváló.Hasonlít a Koupio Park beli térre.
Míg ragyogó őszi idő van,biztos többször elnézünk arra.

Szia mindenkinek!

U.i.:Bocsi a regény formáért...Csak győzzétek olvasni... :-)

Pá:Asszonyfajzat
asszonyfajzat
 
 


sZIASZTOK!

Na mi Picivel voltunk a Zenekuckóban. Oda 0-3 éves korig várják a babákat. (És remélem Évi nem haragszik, ha idelátogat)Aki tartja a foglalkozást, ő is babát vár. Kép

Nekünk nagyon tetszett, Lilinel kiváltképp Kép

Kriszi!
Akkor tavasztól megcélozhatjuk szerintem a játszóteret is.

Hétfőn Napfogyi!
Én mindenképp viszem a gyerekeket, és jó idő is ígérkezik, úgyhogy ha van kedvetek gyertek. Apa a távcsővel lesz elfoglalva, én meg a gyerekekkel Kép

Csilla!
Üdvözlünk körünkben! Én a régi motorosok táborába tartozok Kép
Szóval most vasárnap is lesz Zenekuckó, gyertek, ha gondolod!

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!
Csak beköszönök, hogy megosszam veletek pozitív szülésélményemet, amit nagyszerű nőgyógyászomnak és szülésznőmnek köszönhetek.
Papp Zsolt és Miski Tímea abszolút profi páros! Olyan simán segítettek nekem megszülni iker fiaimat, mint a csuda. Magzatvíz elfolyástól számítva 4 óra alatt meglettek, 2800 és 2700 g súllyal. A második ráadásul faros volt, de az orvosom tényleg tudta a dolgát és semmi gond nem volt. A szülésznő támogatása pedig pótolhatatlan. Szülés után is minden nap jött hozzám!!!

Korábban emlékszem volt nézeteltérés a győri kórház körülményeit illetően.
5 éve én szinte depressziósan jöttem haza, végig szenvedtem az öt napot, ezért féltem nagyon.
Hát pozitívan csalódtam! Csatlakozom Farkas Bogihoz (ugye Te említetted a pozitívumokat), nagyon kedves volt velem mindenki, a nővérkék mindig segítettek. A gyerekorvos és az asszisztense is kifejezetten aranyosak voltak.
A mosdó rész egész kultúrált lett.
Ami zavart az állandó mászkálás. Reggel 6-tól kb. 11-ig szinte negyed óránként jöttek valami miatt. Ezen lehetne optimálni egy kicsit.


Már három hetesek a fiúk, jó babák szerencsére. Esznek-alszanak, nézegetnek na és sírdogálnak is, de nem vészes mennyiségben.
Túl rózsaszín vagyok mi?
(Épp elég depis voltam első lányom születése után, most rámfér egy kis pozitív babázás!)

Üdv Mindenkinek!
Olajfácska
olajfácska
 
 


Olajfácska:
gratula az ikerekhez. Kép
Én is ennéla párosnál szültem ( fogadott volt mindkettő) és a véleményem hasonló. Kép


Hajni
Vendég
 


Szia Olajfácska!

Én is csatlakozom Hajni20-hoz és gratulálok az ikrekhez.Kívánok nagyon sok boldog együtt eltöltött órákat,napokat,heteket,hónapokat és éveket!Kép
Vendég
 


Farkasbogi!

Köszönettel vettük pindurival a fogadtatást és a meghívást. Valamelyik vasárnap biztos meglátogatunk a ZenekuckóbanKép
Vendég
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?