Sziasztok Pocakosok!!!
Üdv az újaknak, életemben nem láttam olyan topikot, ami olyan népes lenne,mint a miénk! Tök jó!!!!!
Alina! Gratulálok a kisfiatokhoz!!!! Nekem nagyon tetszik a Márk név.
Anita! Nagyon szép a pocakod! Én még egyelőre próbálom kidugni, meg simogatni gyakrabban, hogy észrevegyék, mert a 12 hetemhez képest, nagyon pici a hasam. Valahogy a belek is visszahúzódtak, mert már nem vagyok felfújva, és csak másfél kiló plussznál tartok. De majd lesz ez még így se...
CSEMA!!!!!!! Nagyon drukkolunk! Reméljük hamarosan újra itt leszel közöttünk!
Bori! Hűűű, 5 csajszi egy családban...
Azért tök jó, hogy apa így örül nekik.
Ennek is vannak előnyei. Most jönne egy kisfiú, hogy el lenne nyomva, nem?
Mi jól vagyunk, sajna sok a munka, de már annyira jól vagyok,nem fáradok olyan hamar el és elmúltak a rosszullétek is. Tegnap voltam mindenféle vizsgálaton, nagyon örültem, hogy mindent rendben találtak, már a véreredményeim is meglettek mire délután mentem a dokihoz UH-ra. Megmértük mindenét és ha ide bepötyögtem a méreteket (
http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/kiszamolo.htm ), akkor nagyobb babát adott ki, nem beszélve arról, hogy olyan izgága volt a gyerekünk, hogy a dokinak nem kevés időbe telt mire le tudta mérni...
De hál Istennek minden rendben és mi nagyon boldogok vagyunk! Most kell majd felkeresni a védőnőmet, amit nagyon várok,mert úúúúúgy szeretnék már kiskönyvet!!!
Az én férjem is tiszta influenza, csoda hogy még énnem kaptam el. De a sok vitamin gondolom megalapozta a bivalyerős immunrendszerem...
Az AFP-t sima vérvételből nézik?
Nálunk is papás szülés lesz, én sem tudom elképzelni hogy ezt egyedül csináljam végig. Nálunk hál Istennek ez soha nem volt kérdéses...
Nekem is az lenne a kérdésem, mint Titatinak. Mi a különbség a neten lévő LLL füzetek és a között, amit meg lehet rendelni?
Annácska megy a drukk!!! MInden rendben lesz!!!! Nagy élmény volt nekünk is!!!
Nancsika! Gyógyulást kívánok!!!
Ildikó!!! Most akkor már ti is fűtötök? Azt hittem csak én vagyok ilyen fagyos szent...
Scullyx!!! Mikor van a Paulayn a kismama jóga? Melyik nap és hánytól hányig? Mert amit én találtam, az mind munkaidőben van, ém meg dolgozom...
Na rohanok, írjatok!!!
Puszi:
Bartika
12+3