Sziasztok
Örülök hogy ebbe a randa időban egy kis mosolyt csalhattam az arcotokra
Medike
Az én párom már a korház nevétől rosszul van, igy már az elején mondta hogy ne is számitsak rá hogy ő bejön a szülésre. Igy egy barátnőm jött be velem, jó volt hogy ott volt valaki akit régóta ismerek. Egy tuti nem szabad kényszeríteni őket, sokuk a végére ugy is meggondolja magát és bemegy, sőt ők lesznek a legjobban meghatódva.
Az épitkezésnél nálunk is hasonló volt az elképzelés, hogy sok mindent mi csinálunk, de egyre több munkafázist adtunk át a szakiknak, nem birtuk idővel, meg igazán nem is volt kire bizni a manófajünket, hogy amig mi melozunk addig őrá vigyázna valaki. Egy szerencsénk van, nekünk nem kell költözködni, mert a tetőtérben eddig sem laktunk, igaz már nagyon várom hogy feltelpülhessünk.
Maminti
Nagyon vigyázz magadra, kapcsolj kimélő üzemmódba és pihenj amennyit csak birsz.
Paga
MEgértem az érzéseidet, de valahol azt mondják hogy legyünk mindig mi agyafurtak, ha valamit elakarunk érni, mert a pasik szerintem még bonyolultabbul gondolkodnak, mint mi, csak ránk kenik az egészet
Te tudod, hogy mennyire lenne jó, ha ott lenne (tuti szükséged van rá, hamár az elsőnél megismerhetted az érzést hogy ott volt) és ne azon rágd magad, hogy csak azért akar bejönni, mert te mondod és nem magától...
Annácska
Kéne kéne menni felkészitőre, csak most éppen nincs kire hagynom a fiam, és igazán lebilincselő jelenség lenne a tanfolyamon, amint ő szeretne középpontban lenni az előadó helyett
Igazán engem a torna ami még jobban érdekelne.. de az emberjánya ha elakar jutni valahova és fontos neki, ugy is talál rá megoldást
(még keresem)
Lyly
Akkor nagyon öltözz fel, ha ennyire zimankós ott már az időjárás. NAgyon jó kikapcsolódást nektek a pároddal, jó kis hegyi levegő csodákra képes, főleg az orr eldugulásokat tudja gyorsan gyógyítani.
Paga
Az orrpolipot azért észrevennéd, ha azzal állnál szemben, sajnos egy alattomos dolog, mert szépen nővöget
Én nyáron szenvedek sokat terhesség nélkül is, más a páratartalma a levegőnek és ugye az időjárás is más...
Amugy van egy nagyon jó orrcsepp ami tengeri vizes, az nekem sokat segitett annak idején duguláselhárításban. Sajnos nem jutt eszembe a neve
rég használtam.
Minden új csapattagnak üdv a fedélzeten, ezt elfelejtettem az előző hszemben irni, bocsi érte.
És nagy gratula a félidősöknek
puszi
Ági
15+4