Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Ági,
Mindig tudtam, hogy ezt is fordítva csináljukKépKép

Köszi a hírt Csemáról. Elég rosszul hangzik a dolog, de biztosan jól fogja viselni.

A felújításban már én sem látom a végét...pedig az elején annyira tisztán láttamKép
Sajnos nálam a párom úgy döntött, hogy mindenhez ért és mad jó sokat spórolunk... aztán meg az lett belőle, hogy meguntam a "nemhaladást" és most jönnek a szakik sorra.
Az egyedüli bajom az, hogy ott is lakunk, de lényegében nem maradt a házban semmi, csak a falakKép Igy nekem a házon belüli állandó költözés a mumusom...
Meg persze az, hogy a párom most még a lépcsőt is le akarja kerekíteni, hogy bababiztos legyenKép
Az nem számít hogy úgy nem bírja majd átlépni,de ha leesik, legalább nem szögletes púp lesz rajta:-0

De már jön a tél és akkor a szakik végre hazamennek, mert muszály, és akkor majd meglátom, hogy mennyire haladtunkKép

Nem terveztem, hogy ilyen hamar jönni akar majd a manó, gondoltam, hogy kész lesz minden és majd akkor. Na, ez nem így alakult és azóta mindenki ezerrel alkotja a babaszobát.

Azért azt tök jó látni, hogy egy néhány mm-es kis pötty hogy belelkesíti a férfiakatKép

Képzejétek el, ma jön a védőnő családlátogatásra. És még fogalmam simcs, hogy hova tudom majd leültetni...
Remélem azért nem ajánlja fel a manókámat aszomszédnak, mert ott rendezettebbek a körülmények...

Medike

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01
 
 


Sziasztok!

Ági, ez nagyon jó:-) Végre egy kis derü, ezen az esős őszi napon....

Köszönöm, hogy ilyen szívélyese fogadtatok! A kórházi szüléssel kapcsolatban nekem egész jó élményeim vannak. A csecsemősök, a főnővér és a védőnő rengeteget segített a szoptatásban. Bár bennem soha fel sem merült, hogy nem tudok szoptatni, nem tudom miért...Amitől az agyamra ment a kórház az az állandó "átjáróház" volt, frászt kaptam az állandó vizittől. Jöttek a kis gyakornokok, jött a gyógytornász, menni kellett fogászatra, stb. Jah és ami nagyon klassz volt, a szobatársaim, akik rengeteget segítettek. Volt, hogy együtt bőgtünk az ágyon, mert hiányoztak az otthoniak, dehát ugye a hormonok dolgoztak rendesen. De rengeteg segítséget kaptam tőlük. Nem is tudom melyikőtök írta, hogy neki kellett lepedőt cserélnie, húúh ettől enyhén felment az agyvizem. Én az első ágyból felkelésem alkalmából rögtön eláztattam a fél szobát és lelkesen jöttek a nővérkék takarítani. Lehet, hogy szerencsém volt csak?

Nici, engem is bevésnél a tábliba? Márc. 21-re vagyok kiírva, 30 éves vagyok mindjárt(hihetetlen:-)) a második babát várom, szegedi vagyok, ma vagyok 13+6 hetes. Kell még valami? Köszi.

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó
 
 


Annácska, én is már most izgulok, hogy mi lesz a kisasszonnyal, ha szülni megyek....remélem addigra még jobban "okosodik":-)

Csemánnak, rengeteg drukk!

AFP-seknek nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen. Nekem majd csak októberben lesz, toxoplazmával, hepatitissel egyetemben, már alig várom , hogy csapoljanak....

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó
 
 

 
 

Sziasztok! Lyly orrdugulás nálam is van, és tényleg olvastam róla, hogy ez a terhesség alatt teljesen normális, ráadásul én már előtte is küzdöttem vele, csak nem jutottam el orvoshoz, most meg nem mennék, majd ha otthon leszek a babával, és még mindig küzdök vele, akkor talán rászánom magam, hogy megtudjam mitől is van az állandó orrdugulásom (polip, orrmandula, a sok szénsavas üdítő, vagy valami más?)
Ja, és jó nyaralást neked!

Paga 15+6

Gabi
paga
 
 


Csema drukk!!Kitartás!!
becsi
Iklad
 
 


Medike!
Ha a párodat ennyire megrémíti az, hogy veled legyen a szülésnél, lehet érdemes dúlát választanod - bővebb infók a www.szuleteshete.hu oldalon.
És persze még ő is meggondolhatja magát.

Borcsa
17+6

Borcsa
KépKépKép
borsts
 
 


Paga,
köszi, most tudtam meg, hogy Stájerországban 3 fok körüli a hőmérséklet, én meg ifjúsági házakat és síterepeket járok be. Szerencsére a párom is eljöhet velem, így talán lesz egy kis pihi is útközben.Kép

Nyúlanyó,
neked honnan jött ez a kedves név? Nálunk a húgom kiskorában cicamamánal és cicapapának hívta a szüleinket.Kép Neked is hasonló a névválasztásod?

Lyly
15+6

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Medike!

Tudom, hogy nem nyugtat meg, de az én férjem sem akar bejönni a szülésre. Pedig az elsőnél ott volt, és akkor Õ is akarta. Lehet, hogy pont ezért. Először nagyon haragudtam ezért rá, mert bennem fel sem merült, hogy nem akar bejönni, és az nekem olyan jó, hogy ő ott volt. Most viszont már én kezdtem neki mondogatni, hogy nem kell bejönnie, mert amikor elmondtam, hogy milyen jó lenne, ha bejönne, azóta azt mondja, hogy bejön. De csak azért mert én akarom ne akarjon bejönni, csak ha tényleg ő is akarja. Azt meg, hogy más jöjjön be velem, azt nem akarom. Szóval nem teljes az összhang közöttünk e témában, de majd kialakul.

Paga 15+6

Gabi
paga
 
 


Csema! Drukk! Drukk!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkezem, hogy itt vagyok!Kép
Jó volt ez az 1 hetes pihenés. Remélem, nem fog megismétlödni! Másfél hete újabb vérzésem volt, azért írt ki a doki. Ha megint gáz lesz, végleg otthon maradokKép
Hétvégén volt a növéremék esküvöje, tanu voltam + soför, akkor már nem nagyon tudtam pihenni!Kép

Nicika! Már engem is betennél a felturbózott táblába?
Maminti, u.m: júli 11, szülés várható idöpontja ápr. 18, 24 év, elsö baba. Kell még valami? Ja, 10+1Kép

Sziasztok mindenkinek!
Maminti
10+1

Kép
Kép
maminti81
 
 


Sziasztok!
Ambulans szülés (osztrák gyakorlat)
Az ember megszül a kórházban, néhány órás megfigyelés után hazamegy a bébijével... Az első héten a szülésznő naponta, majd a 6. hét végéig hetente jár ki...(ott főiskolai végzettségűek a szülésznők... praxisuk lehet...)

A családomat turbózom ez ügyben... én nagyon nehezen viselem a kórházat... volt benne részem éppen eleget... mikor egészséges vagyok miért kellene ott lennem?
Otthon, a megszokott környezetben jobban tud pihenni az ember...(családom egésze egészségügyi dolgozó....)
Lettymama2
 


SziasztokKép

Örülök hogy ebbe a randa időban egy kis mosolyt csalhattam az arcotokraKép

MedikeKép
Az én párom már a korház nevétől rosszul van, igy már az elején mondta hogy ne is számitsak rá hogy ő bejön a szülésre. Igy egy barátnőm jött be velem, jó volt hogy ott volt valaki akit régóta ismerek. Egy tuti nem szabad kényszeríteni őket, sokuk a végére ugy is meggondolja magát és bemegy, sőt ők lesznek a legjobban meghatódva.

Az épitkezésnél nálunk is hasonló volt az elképzelés, hogy sok mindent mi csinálunk, de egyre több munkafázist adtunk át a szakiknak, nem birtuk idővel, meg igazán nem is volt kire bizni a manófajünket, hogy amig mi melozunk addig őrá vigyázna valaki. Egy szerencsénk van, nekünk nem kell költözködni, mert a tetőtérben eddig sem laktunk, igaz már nagyon várom hogy feltelpülhessünk.

MamintiKép
Nagyon vigyázz magadra, kapcsolj kimélő üzemmódba és pihenj amennyit csak birsz.

PagaKép
MEgértem az érzéseidet, de valahol azt mondják hogy legyünk mindig mi agyafurtak, ha valamit elakarunk érni, mert a pasik szerintem még bonyolultabbul gondolkodnak, mint mi, csak ránk kenik az egészetKépKép Te tudod, hogy mennyire lenne jó, ha ott lenne (tuti szükséged van rá, hamár az elsőnél megismerhetted az érzést hogy ott volt) és ne azon rágd magad, hogy csak azért akar bejönni, mert te mondod és nem magától...

AnnácskaKép

Kéne kéne menni felkészitőre, csak most éppen nincs kire hagynom a fiam, és igazán lebilincselő jelenség lenne a tanfolyamon, amint ő szeretne középpontban lenni az előadó helyettKépKép Igazán engem a torna ami még jobban érdekelne.. de az emberjánya ha elakar jutni valahova és fontos neki, ugy is talál rá megoldástKép (még keresem)

LylyKép
Akkor nagyon öltözz fel, ha ennyire zimankós ott már az időjárás. NAgyon jó kikapcsolódást nektek a pároddal, jó kis hegyi levegő csodákra képes, főleg az orr eldugulásokat tudja gyorsan gyógyítani.

PagaKép
Az orrpolipot azért észrevennéd, ha azzal állnál szemben, sajnos egy alattomos dolog, mert szépen nővögetKépKép Én nyáron szenvedek sokat terhesség nélkül is, más a páratartalma a levegőnek és ugye az időjárás is más...
Amugy van egy nagyon jó orrcsepp ami tengeri vizes, az nekem sokat segitett annak idején duguláselhárításban. Sajnos nem jutt eszembe a neve KépKép rég használtam.

Minden új csapattagnak üdv a fedélzeten, ezt elfelejtettem az előző hszemben irni, bocsi érte.

És nagy gratula a félidősöknekKépKép

puszi
Ági
15+4

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Medike megkérdezhetem , hogy hol laksz, csak megláttam, hogy írod a hatvani kórházat. én hatvani vagyok és én sem szivesen szülnék itt!!

wukk
22+6

KépKép
wukk
 
 


Lányok!

Hatvanban ennyire rossz a helyzet?
Én Gödöllőn lakom, Medike írtad, hogy nem tudod itt milyen lehet a szülészet. Hát , Gödöllőn nincs szülészet!!!A Kerepesi kórházhoz tartozunk, így akinek nincs fogadott dokija, az ott szül.
Az én orvosom a Sote II-esen dolgozik, így az én babám budapesti születésű lesz!
orsi1976
 
 


Orsi
én voltam még 2 éve szülőszoba látogatáson itt a kórházba... hát rosszul lettem pedig nem vagyok egy nyafka, nekem nagyon nem tetszik. de van aki úgy gondolja hogy azt a pár napot kibírja.

wukk

KépKép
wukk
 
 


Ági boszi! Igazad lehet az orrpolip az csak úgy találgatás lehet, ami felmerült egy csomó más dolog mellett. Nem tudom, hogy mitől lehet az orrdugulásom, de nem vészes, csak idegesítő! És abban is igazad van hogy én tényleg örülnek annak, ha bejönne a férjem a szülésre, csak ne lenne az a tudatomban hogy ezt nem magától teszi. Sok időnk van még addig. Biztos jó párszor beszélünk róla és eldöntjük majd.

Jó pocakosodást és jó egészséget minden babának és mamának!

Paga 15+6

Gabi
paga
 
 


Sziasztok!

Még megvagyok ám, csak sok a munka mostanában...

Lyly!
Én vasárnap indulok Grazba, 4 napra egy konferenciára. Egyébként ha már a munkámról kérdeztél jelenleg nőgyógyászati daganatos betegekkel foglalkozom. Elég érdekes, csak néha nagyon szívszorító!!!

Mindenkinek megy a drukk!
Én szerdán megyek UH-ra, már úgy várom!

Puszilok mindenkit!

Holdviola
10+3
Vendég
 


Sziasztok!

Tengervizes orrcsepp: STERIMAR

Maminti: Nagyon vigyázz magadra, pihenj mostár sokat!!

Medike: Mi volt a védőnővel?

Annácska: Te is inkább pihenj, a szüret nem nekünk való most.

Ági: Jó a történet!

Lyly, Scullyx: Drukk az AFP miatt!

Anita: Neked drukk az UH miatt, kérünk képeket!Kép

Babetta: A sztetoszkóppal hallottatok valamit?
Nekem a férjem mindig ráteszi a fülét a hasamra. Előzőnél hallotta a szívhangot a vége felé.

Mindenkinek jó éjt? Tünde (19+4)

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Sziasztok!

Hogy mi valósult meg a szüléstervből? Akkor felteszem az előzményt-folytatást (ez azért nem egy oldal...):

<!--attachment: szulestortenet-266694.doc*mime_msword.gif*application/msword*67.1*szulest%f6rt%e9net*szulestortenet%2edoc --><center><pre>
Képszulestörténet
szulestortenet.doc (67.1 k)</pre></center><!--/attachment-->

A férjek bentlétete szüléskor: az Aktív szülés programban van egy beszélgetéssorozat (nem kell végigjárni, mindenki arra a témára megy el, ami érdekli) van egy beszélgetés az együttszülésről. (Meg a dúlák is ott vannak egy-egy délután, az még ráadásul egy ingyenes program - velük is jó volt beszélgetni.) Nekünk segített. Ott tudtam meg, hogy párom mért fél a bejöveteltől, és igen, az egyik félelme az volt, hogy nem fogja tudni, mit segíthet, és nem fog tudni segíteni.

A tengeri sós orrspray nem a Sterimar?

Lyly, hol dolgozol, hogy ifjúsági házakat látogatsz majd? (Én a szakmában, csak azért érdekel Kép). Én Bajorországba megyek a hétvégén egy projekttalálkozóra - jó, hogy írod az időjárást, sürgősen vissza kéne kérnem a kord kismamanadrágjaimat!

Megy a drukk minden érintettnek! Kép

GyeZsu
gyezsu
 
 


GyezsuKép

Elolvastam a szülés tervedet, és nagyon kíváncsi lennék arra is hogy mi valósúlt meg ebből.Felrakod azt is?

MedikeKép
Nekem Apa az orvoshoz szívesen jön velem ha tud, de a szülésnél a vajudást, azt mondta nem szeretné végignézni, csak akkor szeretne bejönni, amikor már csak nemsok van hátra hogy kibújik a kisbabánk. Én abszolút nem erőltetem hogy vajúdáskor bennt legyen, ha ő úgy érzi nem bírná végignézni hogy szevedek, nem baj. A szép pillanatoknál úgyis már ott lesz.Kép

GyezsuKép
Közben olvasom hogy fel is tetted a másik részt is, mindjárt azt is elolvasom.

Csema
Drukk!!!!!

Képzeljétek, olyan boldog vagyok, jó lett az AFP-m.
Afp:47
MOM:1,4
Azt mondták teljesen jó, normális érték!!!!
Nagy kő esett le a szívemről ám!!
Holnap megyek a kórházba egy részletes UH-ra, majd írom este az redményeket. Remélem minden rendben lesz ott is.

Alina 19+4
Vendég
 


GyeZsu!

Elolvastam, hogy mi valósult meg a tervedből, s tényleg azt látom, hogy szinte minden terveid szerint történt. Nagyon jó hogy meg tudtad fogalmazni a vágyaidat, elképzeléseidet. Gratula neked a szülésedhez, a kórház és a neked segítő személyzet is nagyon extra volt. Jó volt olvasni téged!

Paga 16+0

Gabi
paga
 
 


Alina gratula a jó AFP-hez. UH-hoz megy a drukk, utána írj, és rakj fel képet ha tudsz.

Paga 16+0

Gabi
paga
 
 


Sziasztok!

Orsi,
Köszi az infót, akkor Gödöllő kiesett. Bár ezt nagyon nem gondoltam, hogy pont ott nincs szülészet. Akkor marad Pásztó... Legalább eggyel kevesebb dolgon kell gondolkodnomKép

Wukk,
Én csak dolgozni járok Hatvanba, egyébként héhalmi lettem úgy 1 éve. De az ország ezen részén is csak kicsit több, mint másfél éve élek, ezért csak másodkézből való infóim vannak.

A barátnőm itt fog szülni Hatvanban, most jár a 33. hétben. Először az ő dokijához vitt el, de már akkor láttam, hogy nekem nem ő az igaziKép
Az egész kórház állapota, felszereltsége - amit láttam belőle - elrettentett, sajnos. Mint ahol kicsit megállt az idő.

A pásztói kórház elég klassznak tűnik, de lagalábbis barátságosabb. Ott egy percig sem éreztem magam kellemetlenül.
Persze macerásabb innen oda járni vizsgálatokra, de remélem megéri.

Tünde,
A védőnő? Hát... Eljött tegnap, és az volt az első kérdése - meglehetősen furcsa hangnemben - , hogy mikor akarjuk befejezni a házfelújítást. Na, én meg megkérdeztem, hogy az mit befolyásol jelen pillanatban. Innentől kezdve már nagyon kedvesen elkezdte sorolni, hogy mi mindent nem szabad csinálnom (elég könyvszagúan) , kb. a felétől feladtam, mert meg sem bírtam jegyezni. Mondtam neki, hogy ma este megyek a dokimhoz. És azt kérdezte, hogy miért! Na, vajon? KépKépKép
Eldöntöttem mindenesetre, hogy aranyos is, kedves is, úgy is csinálok, mintha jó kislány lennék, de csak azért mert a védőnőjét nem válogathatja meg az ember kislánya.

Csemáról tudtok valamit?
Jól van?

Maminti,
Örülök, hogy hallunk rólad. Remélem, nem lesz veletek semmi gond!

Szép napot nektek,

Medike 10+3

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01
 
 


Sziasztok!

Gyezsu!
Nagyon jó volt olvasni a szüléstörténetedet! Végigszipogtam... Ugye nem csak én vagyok ilyen sírós? Mostanában mindenen elpityergem magam!

Sajna, tettem egy rossz lépést, úgy érzem. Azt mondtam a férjemnek, hogy ha ö nem jön be a szülésre, akkor behívom az anyukámat, mert valakit magam mellett akarok tudni. Erre azt mondta, hogy inkább ö jön be... De tudom, mennyire nem akar! Nem szeretném kieröszakolni belöle a döntést... Remélem, idövel megoldódik a kérdés!

Kép
Kép
maminti81
 
 


Csema!
nagy-nagy drukk!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Apás szülés! az én párom se jön vizsgálatra.de hétvégén megyünk 4D-re és azt már nagyon várja,szerintem ez olyan nagy élmény lesz neki hogy szeretne majd bejönni(remélem).Én most úgy érzem hogy sokat segítene ha bent lenne mert ha bármi bajom van csak odakucorodom hozzá és megnyugszon.
majd meglátjuk mi lesz.

Tegnap voltam védőnőnél nagyon rendes 1 órát beszélgettünk.
Aztán meg elmentem az orvos -csontkovácshoz.bár még nem merem azt mondani hogy jó a berekam majd csak akkor ha 1 hét múlva sem érzem a fájdalmat.egy pici roppanás volt csak azon a ponton ahol én éreztem .igaz elég drága de ha nem fáj többé akkor megérte.

elküldött egy gyógytornászhoz aki 2-3 hét alatt egyénileg segít megerősíteni azokat az izmokat amik a poci tartásában fontosak.a héten felhívom.

Kismamarucik!
Tegnap anyukámmal mentünk orvoshoz és utána nézelődni.vett nekem egy kismamanacit 2 felsőt és 2 táskát.úgy éreztem magam mint a mama pici lánya olyan jól esett.
a West-end.be vettük a nacit nagyon kényelmes 12 000 ft,a z egyik felsőt is kismamaboltban 8 000 -ért és egy sima butikba vettünk egy nagyon aranyos felsőt 5 000-ért.

ma jön haza a párom .2 napig külföldön volt annyira várom!!!!!

Puszi mindenkinek!!!!!!!!
tunka
 
 


Maminti! Ezzel az apás szülés kérdéssel én is hasonlóképpen vagyok. A párom nem akar bejönni (pedig az elsőnél bent volt), és amikor rájött hogy megsértett vele, és én szeretném hogy ott legyen, azóta azt mondta, hogy bejön, de ez olyan rossz érzés, hogy úgymond "kényszerből" jön be, miattam. De majd kialakul ez is!

Sziasztok

Paga 16+0

Gabi
paga
 
 


Sziasztok!

Paga: azt nem mondta, hogy miért jutott erre az első alapján?
Nálunk ez valahogy egyértelmű volt. Az elején is együtt, a végén is együtt... viszont vizsgálaton sosem volt bent velem.

cory 14+5

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Tunka
Hú, jós drágán vásároltál.... de biztosan szépek...

Annácska
Vigyázz a sok rohangálással. Én is megeröltettem magam a telken (ástam, gereblyéztem, füvet nyírtam, fát metszettem...), ahol egy csepp sík terület sincs, mert panorámás telek egy hegyoldalon. A lábaim azóta leszakadnak, és a jobb lábamon egyre csúnyábban kezd kijönni a viszér Kép

Apás szülés: párom kerek-perec kijelentette, hogy nem fog bejönni (még terhesség előtt bezséltünk róla sokat). Azt mondta, nem tudná elviselni azt a látványt, hogy szenvedek, de ő nem tud nekem segíteni... Mondtam neki többször, hogy a puszta jelenlétével nagyon sokat segítene. Aztán lassan megenyhülni látszik, és már nem tudnám lebeszélni se róla, hogy bejöjjön. Kép

Holnap délután megyek az AFP eredményemért és ha minden igaz hétfőn pedig UH.

Titati 20+4
titati
 
 


Sziasztok!

Vérvételen túl vagyok 5! kémcső vért vettekKép
Remélem az eredmények jók lesznek.

Csemáról nincs hír?

Az én védőnőm nagyon szimpi, mondjuk én eleve ismertem, mert itt ő van a gyerekorvos mellett.

Alina mennyit vártál az afp eredményne?Örülök, hogy jó lett!

Mindenkinél ilyen mocsok az idő?

Becsi 16+4
becsi
Iklad
 
 


Sziasztok Lányok!

Új vagyok itt. Nem tudom, mit szoktak ilyenkor írni bemutatkozásként, bár olvasgatlak már Benneteket egy ideje. Kép Első babánkat várjuk, várjuk, de nagyon.Kép Aminek örültök, annak én is, akiért aggódtok, azért én is.

Apás szülés: Sajnos az én Kedvesem sem szeretne ott lenni velem, de én nagyon szeretném. Nem tudom jó ötlet-e, ha megpróbálom rábeszélni. Mindenesetre mondogatom Neki, és már eljutottam odáig, h mosolyog, és azt mondja: Majd meglátjuk Nyuszika. Szerintem be fog jönni velem... Max felmossák.Kép

Puszi Nektek! Kép

Nancsika 14+1

Kép

Kép
nancsika
 
 


Szia Nancsika!

Üdv itt!

Nálunk apás szülés lesz! Sőtt vajúdás alatt is ott lesz a férjecském!

Csema! Nagyon nagy drukk!!!!

Ilu 19
czuli
 
 


Sziasztok!
Tegnap nem voltam mert babanézőben voltam, de most majd igyekszem visszaolvasni!
Addig is a mai tábla:
Kép
Kép
Kép
Kép

Ja és tegnap csináltam pocifotót is! Nagyon homályos lett, mert a tükröt fényképeztem, ezért csak a kivágott pocak részét mutatom meg! Azért gondolom elhiszitek így arc nélkül is hogy én vagyok a képen! Kép
KépKép

KépKép
nicika
 
 


Nicika!
a 4D után én is teszek fel pocis képet és új uh-t.
És vésd a fejedbe hogy mi sose kételkedünk benned, egymásba.eszembe nem jut a fej nélküli képekről hogy nem az aki magáénak vallja. Bízz bennünk.Értve vagyok!szép a pocikád.
Megmérted már a köldökk körül mekkora én mostanában 84 cm-t mértem .a védőnő mondta hogy a 20.héttől kezd el rohamosan nőni.
puszi
tunka
 
 


Cory! Tehetetlennek érezte magát, és nem tudott segíteni a szenvedésemen, és ezt rossz volt látnia! Azt hiszem kb. ezt mondta!

Paga 16+0

Gabi
paga
 
 


Sziasztok!

Szuper a tábla!
Nicika az UH képek és az új mai pocakfotó az albumomban van! Czuli képei:-)

Ilu 19
czuli
 
 


Paga: aha, a tehetetlenséget az én pasim is mondta, de nekem rettenetesen szükségem volt rá, főleg a második szülésnél.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Úgy el vagyok keseredve!!!!!!!!
anyunak meg kell katéterezni a szívét!
én olyan gyengus vagyok hogy azonnal bőgni kezdtem.tudom hogy manapság már rutinműtét de akkor is rossz a kedvem
tunka
 
 


Sziasztok!

Csemárol csak annyi hogy akkor jöhet haza amikor összevarták Köszöni szépen az összes drukkot

KépKép
csema
 
 


Tunka, bőgd ki magad, aztán próbálj megnyugodni kicsit. Egy kollégám mondta egy kolléganőm szívműtétja előtt, hogy ó, az egy sokkal egyszerűbb dolog, mint az ő kéztörése, amire minden orvos mást mondott és mást csinált volna vele. Szóval fel a fejjel! Kép Muszáj ezen most túllennie, hogy aztán egészségesen élvezhesse az unokáit - addig meg gyönyörködhessen az ő pici, pocis lányában az ő csodaszép kismamaruháiban Kép Kép

GyeZsu
gyezsu
 
 


...bepötyögtem egy kilométert és elszállt... Kép

No még egyszer...

Sziasztok kismamik!
Gondoltam, hogy már ideje beköszönni hozzátok is!
Eddig az Istvános topikban vadásztunk orvosra...
Akkor bemutatkoznánk: én 28 éves vagyok, pocaklakó 10 hetes 4napos a legutóbbi előrejelzés szerint, és úgy néz ki, hogy születésnapi ajándéknak szánja magát. Mostanában majd egy kicsit többet járunk errefelé.... ha nem baj...

mamacka és pocaklakó

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Nekem nagyon nehezen akar működni ez az oldal... Kép

Az apásszüléshez még annyit hozzátennénk, hogy a mi apucink nem hagyná ki semmi pénzért.. hála Istennek mert én meg nem szívesen csinálnám végig egyedül! Együtt kezdtük, úgy a fer ha együtt is visszük végig.
Barátnőm 5 gyereket szült és a férje azóta is nagyon bánja, hogy az elsőnél nem mert bemenni... azóta azt mondja minden apukának, hogy semmi pénzért ne hagyják ki mert ilyen felejthetetlen élményben nem lesz részük többet!... és nagyon bánja az elsőt, amit ugye már nem tud bepótolni...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Alina! Szó sincs a babanetről! Az itteni topicokkal minden oké! A mama net az ahova már nem járok többet!

Babetta! És hallottál valami izgalmasat a sztetoszkóppal?

Csemának én is drukkolok és biztos nem bánja ha elmondom nektek hogy a görcsei miatt infúziózzák! Aztán a doktornő minél hamarabb össze akarja varrni a méhszájat, nehogy valami gond adódjon!

Már én is úgy várom az UH-ot! Én jövő szerdán megyek és azt hiszem belebolondulok ha nem tudom meg a nemét!

Medike! Az én páromat sem túlságosan izgatja az UH, sőt a szülésre sem akar bejönni! Egyenlőre úgy tűnik hogy hajthatatlan, pedig én nagyon szeretném ha ott lenne velünk!

Nyúlanyó! Beírtalak a táblába! Maximum még az kellene hogy mikor volt az utolsó mensid!

Maminti! Téged is betettelek a táblába! Hova valósi vagy?

KépKép
nicika
 
 


Tunka! Most megmértem! A köldökömnél 92cm, alatta pedig - ahol a legszélesebb - 94cm!

KépKép
nicika
 
 


Szia Mamacka! Üdv itt nálunk! Érezd jól magad!

KépKép
nicika
 
 


Szia Mamacka!

Sikerült dokit választanod? Én is az Istvánba akarok szülni és Dr Mészáros Lászlóhoz megyek a jövő héten. Az uncsitesóm nála szült 2 gyerkőcöt is!

Ilu 19
czuli
 
 


Czuli! Már múltkor is kerestem a képeidet, de nem találtam! most jöttem rá hogy rossz helyen kerestem! De már meg van! Úgyhogy frissíteni fogom a képeidet a táblában!

Rólam pedig annyit hogy tegnap begörcsöltem! Be kellett vennem egy No-spát! Az után elmult, de még most is néha szurkál! Gondolom azért mert feszülnek a szalagok!

KépKép
nicika
 
 


Sziasztok!

Nici, köszi szépen, az utolsó mensi 06.14.

Lyly, a párom hív nyúlnak és mivel anyuka vagyok ezért nyúlanyóvá értem:-)

Nálunk apája tuti bejön a szülésre, meg sem fordult egyikünk fejében sem, hogy nem lesz ott. Az első szülés is nagy élmény volt neki, senkinek nem adná oda azt az érzést, hogy elvághatta a köldökzsinórt. Persze őt is megviselte lekileg, hogy nem tudott rajtam segíteni és szenvedni látott, de azt hiszem én belehaltam volna, ha nincs mellettem. Annyira magányos lettem volna nélküle, hogy az leírhatatlan. A fülembe cseng amikor a kitolás volt, ő is szukolt, hogy gyerünk nyomjad:-) Majdnem elnevettem magam a szülő ágyon annyira édes volt, nah most meg bőgök, mert meghatódtam....

Tunka, anyukádnak és neked is kitartást, biztos hamar túl lesz rajta.

Csemának további ++++++++++++++++++++

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó
 
 


Gyezsu
Nagyon jó volt olvasni a szülés élményedet, köszönöm, hogy én is elolvashattam...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Tunka
Nagy drukk anyukádnak!

Nicika:
Ilyen hatalmas a pocid? Az enyém "csak" 86 centi... 2 hét alatt 6 centit nőtt.
Egy kérdés: a táblázatban lévő képre rá tudod szerkeszteni a képen látható pocak méretet is? Ez csak egy kósza ötlet lenne Kép

Cory
Jobban vagy már?
Szerintem a lll füzetekből meg lehet tanulni szoptatni? Én most kinyomtattam mindet. Szerinted hogy készüljek fel a sikeres szoptatásra? Fel lehet egyáltalán?

Titati 20+5
titati
 
 


Czuli
Mi Ujvári dokira gondoltunk, 12. héten szeretnénk meglesni...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?