Sziasztok lányok
Most smseztem Csemával
Mindenkinek nagyon szépen köszöni a drukkokat, nagyon jól jön neki, és nagyon jól esik neki.
Sajnos nagyon megrövidült már most a méhszája, így addig nem engedik haza, amig nem varrják be neki. Mivel már most 1000 es az értéke, igy a genetika eredményét sem várják meg. Infuziót kap és egyéb nyalánkságokat, hogy szó szerint idézem őt
Mennek a drukkok mindenkinek, AFP levételhez, uh eredményhez
Lyly
én is küszködöm orrdugulással, reggelre jól be is szárad
Ez sajna velejár a terhességgel, mert ilyenkor az orr nyálkahártyája sokkal vérbőbb lesz, majd idővel enyhül, talán el is múlik, de erre nincs garancia, meg ugye most még ezt meg is koronázza a drága parlagfű is
brrrrrrrr
Mi egész jól vagyunk, ha jól odafigyelek arra hogy elegendő folyadékot igyak akkor már a hólyaggal sincsenek gondok, de azért kopppkopppkoppp.
Lakásfelújítókkal együttérzek, nálunk is egymást váltják a szakik, néha ugy néz ki a lakás mint egy romhalmaz, porhalmaz és társai... A végét még nem látom, de egyszer tuti lesz
(a lepényhal meg utoljára
)
GyeZsu
Tök jó hogy igy le tudtad irni, hogy mit szeretnél. Én valahol nem voltam képes ilyen jól megfogalmazni. Sajnos nem is maradt tul sok szép emlékem a szülésről magáról, mostani fejemmel már mindent másként csinálnék, (mondjuk másodjára sajnos bizonyos esélyeim nagysága baromira lecsökkent a császár miatt, igaz láttunk már csodát) de hát ezt is meg kellett valamiért tapasztalnom, igy annyira nem viselt meg, legalábbis más minőségben látom már.
Otthonszülés--ambulánsszülés témában én magam részéről egyiket sem választanám. Az otthoninál félnék az esetleges komplikációktól (tudom nagyanyáink, dédanyáink és a sok sok nő az elmult pár ezer év alatt azt se tudta hogy mi az korházban szülni)Az ambuláns meg a fentiek miatt nálam sajna szóba se jöhet.
A császár miatt én egy hetet voltam bent manóval, mire hazajöttünk már sok mindent megismertünk egymásból ez pozitiv volt, de jobb lett volna a három nap és irány haza
Nah gyorsan dugulok mert kisregényt irok a végére...
ÁGi
15+4