Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!
Hát a héten megint elég passzív voltam. De azért olvastalak titeket.

Csema
Gratula a babó mozgáshoz

Ildi
Valóban alkati kérdés a csíkosodás, nemrég olvastam valahol. Ha valaki hajlamos rá akkor kenheti bármivel.
Nekem az elsőnél elég ronda csíkos volt a hasam (már nem nagyon emlékszem mivel kentem). A másodiknál már kevésbé (gondolom már a szövetek is jobban ki voltak tágulva), akkor a DM-ben vettem egy teljesen névtelen krémet csíkokra. Most egyelőre még csak sima testápolóval kenem. de még csík sehol (na ezt lekopogom) Később majd beruházok egy krémre is csak hogy megnyugtassam a lelkiismeretemet.

Szilvi (17+4)

Szilvi és Katababa
szisz2
 
 


Ildi: én most legújabban azt hallottam, hogy állítólag, ha az ember hajlamos a csíkosodásra, akkor a krémek csak rátesznek egy lapáttal, mert felpuhítják a bőrt, és még könnyebben reped. Én passzolom. Baluval nem kentem, repedt, Zsomával kentem, és úgy is Kép

Üdv az újaknak Kép

Szilvi: a csíkok majd a 30. hét után várhatók Kép

cory 14+1

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Köszi mindenkinek!!!!

Tehát én csíkos vagyok, mint állatKép, most marad a mezei testápoló.
Azt viszont még nem hallottam, ha kenem akkor felpuhul, és könnyebben reped.Lehet azért vagyok tigrismintás? Mert én aztán nem sajnáltam ,kentem éjjel-nappalKép

Kösz, puszi
Ildi12
vas
 
 

 
 

Ildi: fogalmam nincs, én már 1kg változástól csíkosodom. Nemcsak a hasam, hanem a karom, mellem, térdhajlat...

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Tigrismamák leszünk...Kép

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Üdv Nyúlanyó és azoknak is, akikről a héten lemaradtam!

Tunka!
Általában az egyik baba mindig kisebb. Több helyen, főleg a "babamozikban" az uh készülék mindkét babához a méretük alapján külön dátumot rendel, és ha egy orvos nem értelmezi a leletet, a naív kismama azt képzeli, hogy különböző idősek a pocaklakói. Viszont ritkán az is előfordul, hogy tényleg két különböző napon volt a peteérés.
Nem emlékszem Tunka, hogy nálad egyformák voltak-e a babák, mert nálam mm-re megegyezett a méretük, viszont a jövő heti uh-on lehet, hogy már cm-es különbség is lesz közöttük (20-án megyek).

Ildikó!
A csíkokban nem tudok segíteni, mert nekem nem volt egyik lányomnál sem, viszont biztos vagyok benne, hogy alkati kérdés és valószínű, hogy ismét megrepedezik a pocakod. Elképzelhető, hogy most az ikrek miatt én is szerzek egypár csíkot ha olyan oriásira nő a hasam.

Bori 19+4

Bori

Kép
borkadorka
 
 


Bori4
nállam eddig minden uh-n volt egy pár mili eltérés.szoktam nézelődni a babanet ikres fórumán és láttam pocis képet azt hiszem VIKTÁRÓL szülés elött 2 nappal és hát percekig csak néztem mert olyan óriási volt.de látszott szépen a dereka és csak előre fele nőtt meg a pocija.(picit megilyedtem hogy ilyen nagy pocóval már nem sok mindent tud az ember csinálni, persze az a fontos hogy szép egészséges súlyuk legyen a babóknak)
tunka
 
 


Bori! Hát én láttam a másik fórumon ikres pocakot! Írtó hatalmas volt! Nagyon érdekes volt látni! Egy vékony nő, hatalmas pocakkal!
Egyébként nekem van ilyen gyümölcs savas krémeme, én azzal kenem, iszonyú drága volt! Majd meglátjuk lesznek e csíkok! Kép

KépKép
nicika
 
 


Sziasztok!

Most sikerült kicsit visszaolvasgatni, anélkül pedig nem akartam nagyon írogatni! igaz most is inkább dolgoznom kéne!Kép

Szia Annácska, Cinóca!
Örülök, hogy ti is itt vagytok!Kép

Annácska!
tehát bukta?Kép
Na nem baj, szülő tervez gyerek végez!Kép

Csíkok
nekem első pocak alatt nem volt, időnként kenegettem, máskor masszíroztam zuhany alatt kesztyűvel, megint máskor olivaolajat kentem rá, de nem valószínű, hogy ezek miatt kerültek el a csíkok. Az utolsó másfél hétben volt nagyon kínos, mert akkor kezdett a köldököm is keményen feszülni, de látható csíkok nem voltak, azonban úgy 4 hónapja épp úgy esett rá a fény, hogy a gyöngyházfényű kis vonalkákat láttam a köldököm körül. A fene se tudja mi a jó!

Látom mindenki szépen gömbölyödik!
Nicika!
Ahogy már sokan írták, Te is csak a saját csibéddel foglalkozz, a többi szórakozás, nem kell vérremenően komolyan venni. Igaz nem tudom mivel bántottak meg, de nem is fontos, csak TE!

Én majd a 12 héten kéreckednék be a táblába, addig ráér, hiszen Hagymácskám még elég mélyen kucorog. Kép sincs. Stb.
majd október második hetében megyek dokihoz, addig hír nem sok. Semmi beutaló, elvileg ráér.

Fogászat!
Mindenképp érdemes figyelni a fogakra és az ínyre, leginkább, mert arra kezdenek gyanakodni az okosok, hogy akinek ínygyulladása van, annál magasabb a koraszülés kockázata. Pontosan meg is magyarázták, hogy valamelyik hormon okolható ezért, de nem emlékszem rá, csak a lényeg maradt meg. No nem riogatni akarok, csak eszembe jutott.

Sziasztok!

Eszter 6+5

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram
 
 


lenne egy intim kérdésem4
nem vette észre valaki hogy a mellbinbó valami ici-pici fehér dolgot termel.először azt hittem a sok testápoló, de szerintem nem az.de ez még nem úgy néz ki mint az előtej mert az csepp lenne.gondoltam tőletek nem ciki ezt megkérdezni
tunka
 
 


Tunka: hogy néz ki? Hol van? Nekem az előtej pl úgy jelent meg, hogy fehér kristályokra emlékeztetett leginkább. Nagyon pici volt, és szeirntem mire észrevettem, rászáradt.
De a mellbimbódat ne kend testápolóval.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Cory!
a mellbinbó hegyén az apró szinte láthatatlan repedésekbe.nagyon pici.és olyan kristályos azt hiszem .gondolom ez is mindenkinél máskor jelenik meg ,neked mikor jelentkezet?
tunka
 
 


Tunka: fogalmam nincs, mert csak Baluval volt ilyen a terhességemnél, mert Zsomával végig szoptattam.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!

Én is csíkos vagyok, pedig az első terhességnél kentem magam. Szerintem is alkat kérdése. Aki hajlamos rá, az úgyis becsíkosodik, aki meg nem hajlamos, annak nem szükséges kennie, illetve valamivel mindenképpen, hiszen én legalább is nagyon viszkettem, de hogy mivel az egy kicsit mellékes. Egy ismerős, aki a Vichytől kiütéses lett bement a patikába, és kért másmilyen krémet, azt mondták neki, hogy van a gyógyszertáraknak saját keverésű striakréme, ami kb. 500.-Ft, azt meg is vette, és egyenlőre neki bevált.

Üdv az újaknak.

Sziasztok

Paga 15+3

Gabi
paga
 
 


Nicika, Tunka!
Már most akkora a hasam, mint a lányoknál pár héttel szülés előtt, mi lesz akkor a végén! Én is megnéztem Vikta hasát, hát az tényleg óriási. Majd én is rakok fel pocakos képeket, de csak a jövő héten tudok, mert a másik számítógépnek, ahonnét a képeket fel tudnám tölteni, elromlott a tápegysége.

Bori

Bori

Kép
borkadorka
 
 


Cory
Az első terhességemnél mire a 16. hetet betöltöttem már tiszta csík volt a mellem. Mondjuk 2 számot nőttem, rövid idő alatt.

Szilvi és Katababa
szisz2
 
 


sziasztok. az előbb mentem pisilni és kb. 3 másodpercig olyan kellemetlen fájdalom ért a hasamnál, olyan volt mintha a méhszájmat érte volna fájdalom. nagyon megijedtem, de mire megijedtem már el is múlt. nemtom felhívjam-e a dokit.
különben nekem is csíkos a mellem és még csak szerdán töltöm be a 16. hetet.
de nekem még egy pillnatig sem fájt a mellem eddig. Még hason is tudok feküdni.

KépKép
erszényes
 
 


Sziasztok!

Kicsit félre vonultam,mert hétfőn megkezdődött újra a munka,így csak hétvégén lesz időm társalogni.Sajnos baromi fáradt vagyok majd vissza olvasom a heti termést.Amit gyorsba láttam,hogy szaporodik a babák és mamák száma.
Üdv nektek lányok és gratula a babákhoz.

Remélem mindenkinél minden rendben és szépen nő a pocakja.

Nicika!
Nem sikerült átküldeni a képet,de köszi a lehetőséget.Majd még próbálkozni fogok csak sikerül egyszer.!!!!

Csíkok:Erre én is kiváncsi leszek,hogy lesz-e majd kiderül.Én most Avon krémet használok és a Milupát is ajánlották.Ezzeket használja valaki?

Tunka!
Nekem is olyan,de szerintem ez normális.

Szerdán voltam dokinál minden rendben van.Bár láttni nem láttam a babát,mert azt mondta ugyis 2 hét múlva lesz a genetikai UH és akkor csinálunk képet. Ma reggel voltam vérvételen az Afp-hez 15+6. Valaki aki ért hozzá nem volt kicsit korán???

Sziasztok Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta
 
 


babetta: nekem azt mondta a vérvétles nővér hogy annyira nem mrevek ezek az időpontok, ughogy szerintem pont jókor mentél. amúgy nked is első bba lesz?
amúgy én jövő héten megek afp-re 16+0 korrl.

KépKép
erszényes
 
 


alig bírok írni ezzel a laptoppal. megőrjít. Kép))
azért remélem olvasható.

KépKép
erszényes
 
 


Én ma vagyok 16 hetes és kedden megyek afp-re, a védőnő és a doki is egymástól függetlenül ezt az időpontot jelölte meg.
becsi
Iklad
 
 


Sziasztok!
Megint annyit írtatok, hogy győzzek visszaolvasni...

Csema
AFP helyett sokkal megbízhatóbb és pontosabb információkat ad egy jó felbontású UH...
CVS után egyébként is magasabb AFP...

Ismerősöm szült 3 éve teljesen normális AFP érték mellett spina bifidás (nyitott gerincű) babát...KépKépKépKép
Sok országban már nem is néznek AFP-t...

Afp értéket befolyásolja többek között a terhesség kora, kismama testsúlya...

Viszont, ami sokkal lényegesebb szerintem... más helyen rutinszerűen szűrik a kismamákat toxoplazma, citomegalovírus, herpesvírus fertőzöttség irányába.... És a terhesség során többször végeznek hüvelyváladékból baktériumtenyésztést...
Lettymama2
 


Lettymama,
hol csinálják ezeket a viszgálatokat?
Engem az AFP-vel együtt küldenek vérbaj-szűrésre, ami szerintem nevetséges (miután rendszeresen jártam szűrőviszgálatokra, már csak kiderült volna?), viszont herpesre, cito-ra, toxoplazmára meg sem kérdezték, hogy akarom-e, hogy megszűrjenek? A hüvelyváladékról már nem is beszélek...
Ezeket nekünk kell kérni?
Mert akkor kérek egy orvosi diplomát is...Kép

Lyly
15+3

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


lyly
hüvelyváladék: azt szülés előtti időben nézik általában....
egyebek: sima vérvétel... védőnővel beszéld meg...
Lettymama2
 


Szép jóreggelt mindenkinek!
LettyKép
tudom hogy igazad van, de nálunk ez van mi meg kispontok vagyunk ezen változtatni.Úgyis leveszik az AFP-t az ember lányának meg nem kell rögtön magába zuhanni ha az érték nem tökéletes!
Sajnos én nem egy esettel találkoztam ahol tökéletes AFP melett született sérűlt bébi.
IronramKép
én is a Péterfi-ben fogok szülni,
VasKép
az összes terhességem alatt mindenféle csodakrémekkel kenegettem a hasam, mégis nagyon csíkos,mostmár nem fogom csak síma testápolóval.
igaz rajtam legalább15kg súlyfelesleg van, még jóKép, hogy most egyenlőre visszafelé megy...
szép hétvégét mindenkinekKép Kép
Csema 15 Kép

KépKép
csema
 
 


Sziasztok!Jó reggelt!

Titati!
Te már a félidőnél jársz,kicsit nagyon irigykedem.Már nagyon szeretnék valami ici-pici ficergést érezni,de eddig semmi.

Nicika!
Most láttam a honlapodat.Nagyon jól megcsináltad.
Patrik baromi jól rajzol,nekem nagyon tetszik.A cicák is nagyon édik most mennyi idős a három cica?

Lettymama!
Tőlem nem kérdezte senki hogy hány kg vagyok.Akkor mi alapján számolják?

Lyly!
Szerintem kérjél nyugodtan orvosi diplomát!

Beszéltem egy kismamával aki szintén 16 hetes terhes,tegnap volt először dokinál.Védőnőnél se járt,és nem megy ÁFP-re sem,már van két gyereke és a második babát otthon szülte.A harmadik babát is otthon szüli.
Lehet hogy ő csinálja jól??? Nem idegeskedik az eredmények miatt.
Én azért maradok a kórháznál.

Mindenkinek szép napot!!!

Babetta 16+0

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta
 
 


Jó reggelt!

tegnap elkezdtem nézelődni itt az interneten és kinyomtatok mindent ami fontos,mert félek amikor keresem majd, akkor nem fogok semmit találni.olyanra gondolok hogy hol vannak kismami boltok ,baba boltok , torna tanfolyam babakocsi, bútor.gyüjtögetem az infót hogyha eljön az idő a vásárlásra tudjam merre érdemes menni.még nem veszek semmit november december környékén akarok csak.persze azért is nézelődöm mert mindenből annyi féle van hogy az ember azt se tudja milyen szempont alapján vásároljon.

Az anyunak az a terve hogy baba boltot nyit ennek én roppantul örülnék mert ruhára akkor nem sok gondom lenne.

Tegnap este egyedül voltam otthon és ilyenkor rám jön hogy bűnözök és olyat eszem amit máskor nem (csoki.popcorn)gondolkodtam és egy nagy adag görög salival, és egy ananásszal "vétkeztem".a sok kalória helyett annyi vitamint adtam a babáknak.

Nem akarok ilyen időt!!!!!!!!!!!!
tunka
 
 


Tunka
Egy linkgyűjtemény: http://www.babazo.hu/linktar/index.html
Hátha találsz közte Neked tetszőt Kép

Titati 20+3
titati
 
 


Sziasztok Jó regggelt!

Nem jelentkeztem 1 hete mert nyaralni voltunk, marha jó időre értünk haza a 30 fokból..KépRemek itt az ősz.

Sajna ennyit nem tudok visszaolvasni, nagyon sokat írtatok, de remélem mindenki jól van, meg a babák is.Kép

Rólunk: 1 hete rúgott először a kisbabám amit éreztem is, de hát már nagyon vártam, mert már ő 18 hetes volt a hét elején.Kép Azóta folyamatosan érzem, hihetetlen jó, reggel, délben, este mindíg mocorog, forgolódik, kapargászik, csak azt nem tudom mikor alszik?Kép

Tunka

Én is idegeskedtem már hogy mért nem érzem őt, hiszen itt is írta valaki hogy már 15 hetesen is érezni lehet. Kezdtem pánikolni, de látod előbb-utóbb mindenki érezni fogja.

Cory

Amikor utoljára írtál, nagyon rosszúl voltál, jobban érzed már magad, elmentek a róka komák?

Kérdeznék azoktól akiknek nem első a mostani terhességük: (vagy aki tud hozzászólni)

Van összefüggés a baba mozgékonysága és a neme között? Mert én most úgy hallottam hogy a kislányok aktívabbak,többet mozognak, vagy ez hülyeség?
Válaszokat köszi

Nicika

Veled mi újság? Valaki megint megbántott a másik topikban, vagy mért voltál szomorú? (Tök jó az új tábli, én is köszike hogy csinálod és vezetedKép)

Alina 19+2 (hogy megy az idő)Kép
Vendég
 


Nicika

Most néztem a táblát, és látom hogy hagytál helyet a magzat mozgásnak. Beírnád hogy nekünk 18.hét? KÖSZI
Vendég
 


Sziasztok!

Babetta: én szivem szerint kihagytam volna az afp-t, de a dokim nagyon nem akar ebbe belemenni, úgyhogy megcsináltatom, csak igyekszem nem figyelni rá.
Szülés: otthon nem mernék szülni. Szaksegítséggel sem. De az ambuláns szülés nagyon tetszene Kép

Alina: most 2 napja csak émelygés volt, de majd meglátjuk, mi van. Köszi az érdeklődést Kép
A mozgás és nem közötti összefüggés passz. Nekem két fiam van, de már pocakban is ég és föld volt a viselkedésük.

cory 14+2

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Titati!

megnéztem az oldalt és volt rajta lista mi kell a babának és mennyibe kerül mindez .500 000 ft egy babaának, nekünk kettő lesz.én ennyire saccoltam de a párom kinevetett hogy ennyi most majd jól meglepődik.persze tegnap meg én döbbentem le a babakocsi árakon.ikerkocsi 120 000 alatt nem nagyon van még használtan sem. még szerencse nagy a rokonság és már látom milyen beleéléssel fog mindenki vásárolni.persze mindenből 2x annyit.

Aina! végre valaki aki akkor érezte a mozgást ami a nagy könyvbe meg van írva.türelmesen várom én is.és gratulálok!!!!!!!!!

16+5
tunka
 
 


Tunka: én láttam jóval olcsóbban ikerkocsit használtan is, meg újonnan is.
Ezt pl http://www.bababirodalom.hu/product.php?id=670
http://www.bababirodalom.hu/product.php?id=672
http://www.babashop.hu/catalog/product_info.php?products_id=483
Vagy ez (ez már volt, de a másik helyen drágább: http://interstore.hu:1080/?page=3&uid=H4yc5zLoDsykC4bV&menu=020203&id=__hauck1
http://interstore.hu:1080/?page=3&uid=H4yc5zLoDsykC4bV&menu=020203&id=__Pikolo6
http://interstore.hu:1080/?page=3&uid=H4yc5zLoDsykC4bV&menu=020203&id=__cam_20
Most így hirtelen ennyi. Ezek azért jóval olcsóbbak és mind vadonat új. Persze ikerkocsinál nem egyszerű, hogy beférjen a csomagtartóba meg boltba meg mindenhova.
Bútorból nem kell duplaannyi, mint egy babához, és az pl brutális árakon van. A ruhából tényleg duplamennyiség kell, de a következő anyagilag nagy tétel majd a cipővásárláskor jön elő. De az tuti, hogy ikrekkel még kevésbé egyszerű a dolog, mint egy gyereknél.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


cory
Ambulans szülésen én is gondolkozom...KépKépKépKépKép
Csak az a baj, hogy itt legalább 48 órát benn kell maradni, akkor is csak úgy engednek el, hogy aláírod a papírokat... (saját felelősségedre jöhetsz el)
Lehet, hogy a szülésre utazom 600 km-t?

babetta
hát ezt nem tudomKépKép
Azért otthon szülni kockázatos... ha probléma adódik...
Lettymama2
 


Sziasztok!

Nyúlanyó: Üdv. közöttünk! Remélem jól fogod itt érezi magad!
Itt tényleg mindig jó a hanglat és mindenki csak segíteni akar a másiknak és megosztani az élényeit a többiekkel.

Titati: Szépen nő a pocid, nagyon csini vagy!!! KépKép

Ildi: Nekem is tiszta csík a hasam, biztos adottság kérdése! Már nem is foglalkozok vele. Majd a plasztikai sebész KépKép

Czuli: Nekem is mellső falon van a lepény. Ez teljesen jó. Gond akkor van, ha lent van a méhszájnál, olyankor nem lehet szülni, csak császárral.

Bori: Nem semmi miken mentél keresztül, remélem ezután csak jó dolgok történnek!!!

Csema: Örülök, hogy jól vagy, azért pihenj sokat!

Mindenkinek szép hétvégét!!

Tündi

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Sziasztok!

Na, én is írok már nektek, mert eddig csak olvastam meg magunkról írtam. Tematikusan fogok írni, nem név szerint - bocsi Kép

Terhességi csíkok: eddig nem látszottak, most, hogy kezd megint nőni a hasam, megint kezdenek előjönni. Különösebben nem zavar.

Tesó: nálunk Kata hamarabb tudta a kistesót, mint az apja (na jó, apja sejtette már egy ideje, de hivatalosan csak később tudta meg). A nevét, ahogy hívjuk (Bababó), nagyon hamar megtanulta, sokszor mondogatja, és a legváratlanabb pillanatokban kapok a pocakomra puszit. Kép

Otthon szülés - ambuláns szülés: hát igen, most, hogy már lenne kihez hazajönnöm... Szeptember végén elutazom pár napra, az lesz a főpróba, hogy bírja Kata nélkülem (meg én nélküle Kép).

Babacuccok: egy barátnőm három jótanácsa körbejárt a társaságban, most csak kettő jut eszembe: várd meg, amíg a család, barátok minden feleslegessé vált babaholmit összehordjanak; legyen listád, hogy a babalátogatóktól mit kérj, ha megkérdezik, mit hozzanak.

Karfiol: a legegyszerűbb receptet senki sem írta: sós vízben megfőzni a rózsáira szedett karfiolt, majd vajon vagy olajon pirított zsemlemorzsában megforgatni. Tejföllel leöntve isteni!

Felfázás: valaki írta, hogy van egy jó kúrája, amit elküld nekem szívesen, csak akkor nem reagáltam, most meg nem találom, kérhetném a profilomban lévő e-mail címre?

Ági, a könyvbelsők lehet, hogy túl nagyok a freemailnek, megpróbálnád a gyezsu@gmail.com-ra? A narancsos dobozzal kész vagyok Kép Szerintetek hogy lehet tartós narancskarikákat készíteni?

Nicika, köszi a táblát Kép

Gyerekesek, mákot lehet már adni egy 19 hónaposnak? Úgy kívánok egy kis mákos gubát Kép

Lányok, az Aktív Szülés Programra fog járni valaki? Én szeretnék menni kismamafitnesszre meg testharmóniára (ez egymás után van kedd du.), meg néha benéznék más programokra is.

Szép hétvégét, menjetek műemléklátogatni, most vannak a kulturális örökség napjai!

GyeZsu
gyezsu
 
 


GyeZsu: én rettenetesen rosszul viselem a kórházasdit. Az elsővel is kivoltam a 4 naptól, pedig egy rossz szavam nem lehetett ott senkire. Csak valahogy utáltam, hogy ott vagyok, jól vagyok, gyerek is jól van, akkor meg miért nem alhatok kényelmesen a saját ágyikómban Kép Főleg, hogy a párom otthon volt, míg kórházban voltam (felmondási idő), és amint hazamentünk, mennie kellett dolgozni (az új helyre).
Szerintem simán mehet a mák Kép

Lettymama: nálunk már 24 óra után hazaengednek (asszem), csak kell, hgoy a gyerekorvos vállalja a gyerek fogadását. De ez még odébb van Kép
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Lányok!

Milyen az ambuláns szülés??
Írja le valaki bár én maradok a kórháznál de kíváncsi vagyok rá.
Köszi

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta
 
 


Babetta: ambuláns szülés: bemegy az ember szülni a kórházba, és legkésőbb 24 óra múlva távozik. Itthon ennél rövidebb időről nem nagyon hallottam.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Cory!
Én errol sosem hallottam.Ezt én is bírnám mert a 4 napot rosszul fogom viselni az biztos.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta
 
 


Babetta: sajnos ma ez még nagyon kórház és orvosfüggő is Kép Meg hát első szülőnél ritkán engedik. De egy érdeklődést megér.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Cory!
Lehet hogy nálam is jön rókica,mert kimentem a kertbe szőllőt szedni,persze megettem vagy félkilót.Most meg mindjárt kitacsolok.Minden este így járok de olyan finom ,hogy nem bírom kihagyni.

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta
 
 


Babetta: bennem meg csak a hideg szőlő marad meg tutira Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Babetta! Elente 4 cicám volt, de egyet elütött az autó! Aztán nem sokkal utána a másikat is, csak nem mondtam el nektek! De nagyon szomorú voltam! Most már csak a két lánycicám maradt! A tarka, meg a perzsa! Ha jól emlékszem akkor a kicsi 5 hónapos, a perzsa pedig 5 és fél! És iszonyú ragaszkodóak! Imádom őket!

Alina! A másik fórumot elhagytam, mert iszonyú bántó dolgokat vágtak a fejemhez! Én meg elég érzékeny vagyok, főleg így kismamaként és kiborult a bili… de már túl vagyok rajta!

Gyezsu! Amennyire én tudom, a narancskarikákat lassú túzön sütőben kell szárítani! De jó időigényes folyamat! Majd karácsonyra én is ki akarom próbálni, mert nagyon szép dísze lehet a fának!

KépKép
nicika
 
 


Szóval most így néz ki az én két kis lánycicám!

KépKép

KépKép
nicika
 
 


Ja és a mai táblát is felrakom!
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
nicika
 
 


Nicika, helyesek a cicák! A miénk kissé kegyvesztett lett, mióta gyerek van: egyáltalán nem jöhet be a lakásba. A narancskarikát kipróbálom majd még karácsony előtt, és beszámolok róla.

Cory, Babetta, én jól viseltem a kórházat, barátnőm volt a szobatársam, gyerek végig velem volt, párnámat vittem - az ágy mondjuk magas volt, székről másztam fel Kép Meg hát nagyon gyenge voltam, úgyhogy nem volt rossz, hogy kiszolgáltak... De azt hiszem, most nagyon fogok vágyni hazafele. Meg is fogom beszélni az orvossal, meg a gyerekorvossal, hogy legyen azért meg nekem ez a lehetőség. Majd írok megint "szüléstervet" Kép

GyeZsu
gyezsu
 
 


Sziasztok!

A 2005. tavaszi babás topikból vagyok. Van 2db kismamanadrágom és 1db kismamaszoknyám, amit eladnék, együtt 10,000 Ft-ot szeretnék értük. A hasrész saját anyagából van. 160cm-es magasságra valók. Email a profilomban.

Kép

Kép

Kép

Angéla
angéla
 
 


GyeZsu és Nicika! Kép
A tavasziaktól vagyok én is, és a narancskarikás dologhoz szólnék, mert szoktam csinálni mindig Karácsonyra. Nagyon egyszerű, leírom, hogyan készítem. Ha beindul a fűtési szezon, akkor sütőpapírt teszek a fűtőtestekre. Veszek szép narancsokat és nagyon vékonyan éles késsel felszeletelem őket. A szép szeleteket a sütőpapírra teszem , szépen egymás mellé. Pár nap alatt kiszáradnak, ha tényleg meleg a fűtőtest. Semmivel nem kell aztán tartósítani, évekig megmaradnak. Kép Aranycérnára fűzve, le lehet lógatni többet is pl ablakkilincsre rakva, de kitűnő ajándékdíszítő is. KépKép Sütőben még sosem csináltam, mert így mindig sikerül, és a fűtőtest úgyis meleg, meg kb 2-3 nap alatt elkészülnek. Kép
Ne haragudjatok, hogy zavartam, egészséget kívánok a pocakosodáshoz!
Vezso
vezso
 
 


Köszi Vezso!

KépKép
nicika
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?