Sziasztok!
Na, én is írok már nektek, mert eddig csak olvastam meg magunkról írtam. Tematikusan fogok írni, nem név szerint - bocsi
Terhességi csíkok: eddig nem látszottak, most, hogy kezd megint nőni a hasam, megint kezdenek előjönni. Különösebben nem zavar.
Tesó: nálunk Kata hamarabb tudta a kistesót, mint az apja (na jó, apja sejtette már egy ideje, de hivatalosan csak később tudta meg). A nevét, ahogy hívjuk (Bababó), nagyon hamar megtanulta, sokszor mondogatja, és a legváratlanabb pillanatokban kapok a pocakomra puszit.
Otthon szülés - ambuláns szülés: hát igen, most, hogy már lenne kihez hazajönnöm... Szeptember végén elutazom pár napra, az lesz a főpróba, hogy bírja Kata nélkülem (meg én nélküle
).
Babacuccok: egy barátnőm három jótanácsa körbejárt a társaságban, most csak kettő jut eszembe: várd meg, amíg a család, barátok minden feleslegessé vált babaholmit összehordjanak; legyen listád, hogy a babalátogatóktól mit kérj, ha megkérdezik, mit hozzanak.
Karfiol: a legegyszerűbb receptet senki sem írta: sós vízben megfőzni a rózsáira szedett karfiolt, majd vajon vagy olajon pirított zsemlemorzsában megforgatni. Tejföllel leöntve isteni!
Felfázás: valaki írta, hogy van egy jó kúrája, amit elküld nekem szívesen, csak akkor nem reagáltam, most meg nem találom, kérhetném a profilomban lévő e-mail címre?
Ági, a könyvbelsők lehet, hogy túl nagyok a freemailnek, megpróbálnád a
gyezsu@gmail.com-ra? A narancsos dobozzal kész vagyok
Szerintetek hogy lehet tartós narancskarikákat készíteni?
Nicika, köszi a táblát
Gyerekesek, mákot lehet már adni egy 19 hónaposnak? Úgy kívánok egy kis mákos gubát
Lányok, az Aktív Szülés Programra fog járni valaki? Én szeretnék menni kismamafitnesszre meg testharmóniára (ez egymás után van kedd du.), meg néha benéznék más programokra is.
Szép hétvégét, menjetek műemléklátogatni, most vannak a kulturális örökség napjai!
GyeZsu