Cas
Azt elfelejtettem leírni, hogy szombat 17 órától van az úszás!
Pelus: kicsit lehúzod a babylove minőségét, nekem teljesen bejött, már ha van. Én viszont most nagyot csalódtam a Liberoba. Valami selejtes csomagot foghattam ki (már az új típusra koncentrálhatnak), mert a felét szívem szerint kidobnám. A tépőzáras része össze van gyűrve, sőt volt ami el/le is volt szakadva, szóval egyáltalán nem használható. Amikor nem volt libero és babylove sem, akkor kipróbáltam a rossmanost. Hát nagyon nem győzött meg!
Mucus
Fiad fél a víztől? Mármint a nagy víztől?
Eszti
Köszi!
Viki
Köszönjük szépen a vendéglátást, végre most jól sikerült, nem úgy, mint az első! A kaja nagyon fini volt, de ezt már ott is dicsértem.
Gyerekeid tök jók, és milyen csendesek voltak. Hannának a hangját pl egyszer sem hallottam. Marciét a végén már igen!
Szilvi
Nagyon szépen köszönöm a taxit!
Én meg teljesen fizetség nélkül leléptem, pedig igazán kiverhetted volna belőlem legalább az ígért K-Vitamint!
Én majom elfelejtettem. Nagyon örültem, hogy Rólad is kiderült, hogy milyen környezetbarát vagy (papír hulladék). Babakocsi, ha minden igaz ma vagy holnap meg lesz, de az ár még mindig nincs lefixálva.
Kori már elkezdett menni (4kézláb), szóval a habtapi már nem izgi, sőt. Helyette inkább a szőnyeg szélét eszi és a parkettát nyalogatja, ti mivel mostok fel ilyen helyen?
Most bulizunk, mert a boro boro megy a rádióban!
Még a firss hszakt nem olvastam, de Szilvi férjének valami jobbulást kell kívánni. Szóval vigyázzatok magatokra!