Új privát üzeneted érkezett!

Drágáim!
Kicsit megint elmaradtam, most tettem le a telefont Nikinozsóval, a mi Gólyamamánkkal folytatott beszélgetésem után és most már jobban van, de ismét kórházban és sokat gondol ránk! A drága, még ilyenkor is ránk, nem győzök csodálkozni és hálálkodni!!!! Jobbulást és fájdalom-mentes pihenést kívánunk Neki!
Olyan jó, hogy ez a nagy nyilvánosság most sok mindenre fényt derít és, hogy lehet az örökbefogadásról is beszélni- nyíltan! Már előre várom az októberi találkozót, ami hamarosan itt lesz és találkozom sokakkal és megmutathatjuk Lilit is! Remélem a Napsugár-boldogságos-új-Család is ott lesz és már személyesen is megismerhetem a "babanetes" mamákat és sortársainkat!
Szívből gartulálunk Napsugáréknak és a kis Norisz bébinek, hogy ilyen hamar és szerencsésen egymásra találtak és innentől kezdve egy életen át szeressék egymást!
Lili babánk jól van, nem egy sírós fajta, csak ha éhes, most 2700 g-ot nyomott a mázsálásnál és szépen gyarapszik, gömbölyödik.
Kicsit pánikoltam is az etetések miatt, hogy mennyit adjak, és mikor és mihez tartsam magam, mert a keserves sírás nagyon megviseli az anyai szíveket, és én hajlamos vagyok az érzéseimre és nem az eszemre hallgatni.Most, hogy Lili holnap 1 hónapos lesz, már könnyebb a dolgom mert ismerem a sírásait és ráérzek mikor mire lenne szüksége. 1-2 apró malőrtől eltekintve egész jól megvoltunk és most már nálam sokkal könnyebben megnyugszik, mint apánál. Na, nála is, csak picit tovább tart!
Norka,tapasztalatom szerint a páromnak és nekem is az használt a legtöbbet az örökbefogadás tényének, vagy kezdetben lehetőségének elfogadásában, hogy elmentünk egy öribaba családjához és mindent jól kikérdezhettünk és megbeszélhettünk, és nem maradtak félelmeink mert láttuk, hogy annak a gyereknek nincs 3 füle és teljesen olyan mint egy "normális" család! Tudjátok hogyan értem! ;-)
Nagyon szívesen látunk Titeket, ha férjedet rá tudod beszélni, gyertek!
Most kicsit kiugrok mert vendégek jönnek, csók:
idusa

KépKép
idusamoja
 
 


Jó estét!
Itt vagyok megint, és tényleg jó hírek vannak! Anyunak végre megszűntek azok a nagyon fájdalmas görcsei (remélem nem kiabálom el) és most arra vár, hogy holnap mit mondanak neki a dokik! Remélem most már tényleg jó úton halad hazafelé!!!Kép
Köszönjük az együttérzéseteket és a jó kívánságokat!
Napsugaracskáéknak a legjobbakat kívánom én is!

kizsó
 
 


Újabb hír anyuról! Ismét átesett egy kőtörésen, sokkal erősebb és több ütést kapott! Szurkoljatok, hogy holnap már végre tényleg jó hírekkel várjon anyu! (elnézést kérek attól, akit a tegezéssel megbántottam)

kizsó
 
 

 
 

Drága Kizsó! Dehogy bántó - kifejezetten jól esik, ha Tegeződhetünk!! Kép

Puszi Anyukádnak! Már nagyon várjuk!

Csók! - Amneris -

KépKép
amneris
 
 


Kedves Kizsó!
Ezerrel drukkolok a "kőtöréshez" és a gyors gyógyuláshoz!

Mikor lesz a műsor, amit a múlt héten vettek fel?!

Sok puszi,
Di_ti
di_ti
 
 


Kizsó
Szorítunk Anyukádnak, nagyon sokat gondolunk rá.

Mosolygós, Idusa!
Nagyon sokat gondolok rátok. Nézegetem a képeket.Kép Reméljük októberben láthatunk TiteketKép

Amneris, drága barátném! És minden állatbarát!

Ma azt mondták rám, hogy h... vagyok, mert úgy aggódok a kutyunkért. Minden nap két órát vagyunk az állatorvosnál. Igyekszik segíteni, de még nem mondta ki 100%-ra, hogy megmarad. Azt mondták kollégáim altattassuk el. Mi nagyon szeretjük, nem fogjuk. Sokba kerül, de pénz lesz másik. Annak idején nem azért engedtük be az utcáról, hogy majd "megöljük". Felelősséget vállaltunk érte, befogadtuk, ápoltuk, etettük. Ugye nem vagyunk h..-k, hogy így ragaszkodunk hozzá. Ahogy néz a barna szemeivel. Ma már ő maga mászott be a kocsiba. Tudta, hogy oda megyünk, ahol neki segítenek.
A legelső képet ami a hazahozatal után készült nem teszem fel, mert borzalmas látvány. Ezt most csináltam. Azért fehér itt-ott, mert valami löttyöt kapott és holnap rtg....
Kép

Renóca
süni_renóca
 
 


Jó estét mindenkinek!
Di_ti!
Azt mondta anyu a műsorra, hogy a Nagy vita lesz a címe és még pontosan nem tudja mikor fog menni a tv-ben. Figyelni kell a műsort, a tv1-en lesz valamikor.
Renóca!
Tényleg aranyos a kutyusotok! Jobbulást neki, szerintem egyáltalán nem vagytok h...-k hogy ragaszkodtok hozzá!

Más! Októberben a találkozóra lehet hogy én is megyek a lányaimmal. Valószínű, hogy anyut mi fogjuk vinni!

kizsó
 
 


Renóca, ez így helyes, hogy ragaszkodtok hozzá. Õ is épp olyan érző lény, mint mi mindannyian, és meghálálja majd, ha felépül. Én sem altattatnám el, amíg van remény. A kutyák hihetetlenül szívósak. Két éve kb. 50 ezret hagytunk mi is állatorvosnál, nekem is mondták, hogy ezért új kutyát lehet kapni...
Szép, meleg szemmű kutyus, hasonlít a (volt) német vizslánkra.
mera
 
 


Szia mindenkinek!

Drága Renócám!! Olyan jó, hogy így gondoskodtok a kutyusról!!
Az a h...., aki ezért annak tart Titeket! Hisz ö is családtag, hozzátok tartozik! Csak azért mondanátok le róla, mert most baj van vele, ami pénzbe kerül?!
Büszke vagyok rád Kedvesem, hogy ennyi mindent megtesztek érte!
Majd meglátod: a sors valahogy mindíg kompenzálja az efféle áldozatot - én ezt tapasztaltam!
Milyen szomorú most szegénykém... Gondolok majd rá, gyógyuljon meg gyorsan!!! Kép

Kizsó!

Jó, hogy jöttök majd a talira! A lányokat már arcról is megismerjük! Kép

Pusza! - Amneris -

KépKép
amneris
 
 


Kedves várakozók!
Norisz a 211 (39) Gólyahíresünk, de már nem Õ a legfiatalabb három kisfiú született ismét.
"Dolgoztam" a kórházban is, meg nem vagyok én egyedül, profi munkatársaim vannak. Lehet, hogy nehéz napok várnak még rám, amíg megszabadulok a kő törmeléktől, de ez van.
Az októberi találkozó időpontja 2005-10-22.
Aki nyílvántartásba van nálunk kap meghívót hamarosan.
nikinozso
 
 


Sziasztok!

Kizsó drága! Lányoknak sok puszi és köszönjük, hogy irtál édesanyádról!

Renóca! Ne törődj az ilyen emberekkel, Te egy csupasziv lélek vagy, és gyönyörű a kutyus! Meg fog gyógyulni és ő nem felejti el, hogy mit tettetek érte! Az emberek között pedig sajnos van ilyen. Mi volt ma a rtg-en?

Amneris! Most éppen min dolgozol, mit fogsz énekelni?

Nikinozso drága! Jó, hogy irtál, és tiszta szivünkből kivánjuk, hogy gyógyulj meg teljesen, és ne szenvedj!
Az pedig, hogy dolgoztál a kórházban is, nem lep meg, mert tudom, hogy minden gyerek, anya, család sorsa a szivügyed! Kép
Vigyázz nagyon magadra!

Ha nem haragszotok, leirnék egy kicsike történetet a tegnapi napunkról:
Hétfőnként mindig este 6-ig kell dolgoznom, fél 7 és 7 között érek haza.
Tegnap mikor hazaértem a fiacskáim éppen befejezték a vacsorát, én is gyorsan megvacsiztám, aztán jött a nap elmaradhatatlan része: mi történt az oviban. Kérdezgettem őket, hogy érezték magukat, mit, mivel, kivel játszottak, mi történt, stb.
Válaszoltak nekem, aztán egy pillanatra félrenéztem, mert szólt a párom. A következő pillanatban már azt vettem észre, hogy Máté odahúzta a székét mellém, leült, és elkezdett mesélni: "Tudod mami, ma az történt velem, hogy...(de szó szerint igy fejezte ki magátKép )és egyszerűen mesélt a kis saját szavaival. Élmény volt hallgatni!Kép

Azután, amikor kicsit később lefekvéshez készülődtek, és megtörtént a "jó éjt puszi" is, Máté indult befelé a szobájába, majd félúton megállt, megfordult és ezt mondta: "Mami én nagyon szeretlek ám téged!" Kép

Hát a boldogságtól a sirás fojtogatta a torkomat, és annyira, de annyira boldog vagyok VELÜK!Kép Kép Kép

Azért irtam le azt a kis story-t, hogy a várakozóknak erőt adjon, és tudják: biztosan lesz egy kisfiú vagy kislány, aki csak nekik mondja majd ezt! Kép

Bocsánat, hogy hosszú voltam! Mindenkinek szép álmokat!
Vendég
 


Milyen jó érzés lehetett, Drága Matiba!

Számomra ez egy csodálatos gondolat: hogy lesz majd egy ember, aki mindent úgy szeret bennem, ahogy vagyok! Hogy valakinek én lehetek a legfontosabb a világon! Ugye értitek?
A párom is szeret persze, meg minden, de úgy képzelem, egy gyerkőc szeretete valahogy még ennél is több lehet...
Látom, ahogy turnéról hazajövet a kolléganők elé szaladnak a csemeték. Úgy örülnek! Minden boldog rajtuk - még a fülük hegye is anyukát öleli!
Olyan jó érzés lehet...

Anyukámat kérdeztem egyszer, akinek bizony nem volt könnyű élete (leginkább sajnos épp'apukám miatt Kép ): "Mikor voltál életedben igazán boldog?"
Azt mondta: akkor, mikor a gyerekek közül (négyen vagyunk) épp' kicsi volt valamelyik. Nagyon jó érzés volt olyan fontosnak lenni - olyannak, akit ennyire szeretnek...

A munkánk nagyrészét egyébként mostanában a Figaro-próbák teszik ki. A kedves Mozart nem fukarkodott a recitativokkal - legnagyobb sajnálatunkra! Kép
Hogy mér' kell egy vígoperának négy órán át tartani?! Ezt mondja meg nekem valaki!!!
Na inkább nem panaszkodom: kevés szebb "munka" létezik ennél - dalolva keresni a kenyérre valót!
(De akkor se szeretem a reciket - pfujj!! Kép)

Gyógyulj meg Nikinozso!!

Csók! - Amneris -

KépKép
amneris
 
 


Kedves Fórumozók!

Én új tag lennék itt az éterben, ha befogadtok egy kis beszélgetésre.
Röviden a történetem: 4 éve küzdünk babáért, megjártunk 4 lombikot is már, bár bajunk nincsen, kivét, hogy ölöm a kiskatonákat, még sem sikerüt. Júniusban adtuk be a papirokat örökbefogadásra, és most várakozunk a tanfolyamra. Rég óta szerettem volna ha tudok beszélni más öribabára várókkal, de csak most találtam ide. Mosolyogva néztem a gyönyörű babát és már nagyon várom, hogy én is a kezemben tarthassak egy ilyen jó illatú kis csomagot.

Mindenkinek minden jót kívánok!

KépKép
ancsúr
 
 


Matiba: Nagyon szép volt, amit leírtál. És talán az a Matiba vagy, akit már ismerek?

Diti: Te is ismerős vagy? Mi van veletek? Persze olvasgatok utána, csak még nem tudom biztonsággal használni ezt a rendszert. Pl: nem tudom a figurákat sem berakni.

KépKép
ancsúr
 
 


Szia Ancsúr!

Örülök, hogy ránk találtál! Kép Gyakorlatból mondom: nagyon sokat segít, hogy itt összejárhatunk! Sok mindenre rákérdezhet az ember, amire valaki közüllünk biztos tudja a választ. És szerencsére sok "szimpatizánsunk" is van, akik csak a háttérből olvasgatnak, és beírnak, ha segíthetnek. ( Tényleg: Sziasztok "szimpatizánsok"!!! Kép )
No meg lelkileg is sokat jelent átdumcsizni a holtpontokat.
Szóval jó helyen vagy - üdvözlünk szeretettel!!!

Sünikém!! Hogy van a kutyus? Sokat gondolunk rátok idehaza!!!

Csók! - Amneris -

KépKép
amneris
 
 


Szia Ancsúr!

Igen, a "családinetes" Matiba vagyok, csak onnan jobbnak láttam eljönni, nem írni egy pár hónapja. De ez már a múlté, nem szeretnék róla többet beszélni.

Annak viszont örülök, hogy ránk találtál, légy üdvözölve és kérdezz nyugodtan! Jó kis csapat van itt! Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Mosolygós családnak szeretnék gratulálni, gyönyörű Norisz, és micsoda ágyikó.
Egyebként látnak már, csak fejjel lefelé(védőnő mondta), és kb. 1mre.
Majd fogod látni, mikor 1-2 hónap múlva állandóan bandzsít, akkor fordul meg az agyacskájában a látott képKép
Olyan jó volt olvasni, mikor szabiról visszaértem, h mi történt.
Ahogy az archivból haladtam előre egyre növekvő izgalommal vártam a végét.

Védőnői szimatolás nálunk is volt, míg Sárát vártam.Sőt, azóta is egy csomószor bejelentés nélkül betoppan...

Renóca, szegény kutyusKép Remélem felépül.
Mi tavaly ősszel a cicánk feje felett beszéltük meg, h hova fogjuk temetni, az állatorvos se látott semmi remény, másnap arra ébredtünk, h a tálja előtt nyávog hamiért.
Szóval, sztem tuti értette mit akarunkKépKép

Nikinozso, sok-sok gyógyító energia száll feléd.

Puszi,Léna(a egyik szimpatizáns Kép )

Lilypie Pregnancy tickers
nuska
 
 


Matiba, Amneris: köszi szépen!
Tényleg nagyon jó, hogy idetaláltam, már annyit keresgéltem, mert a Családi neten csak küzdő lombikosok vannak és nem igazán tudok már ráhangolódni, meg nem is akarok arra a témára kattani. Annak már vége, lezártam ezen szakaszát az életemnek, most már egy sokkal nyugodtabb, biztosabb jövőre készülök.

KépKép
ancsúr
 
 


Hogy kell feltölteni olyan kis képeket???Kép

KépKép
ancsúr
 
 


Kedves Nikinozsó!
Remélem, most már hamarosan megszabadulsz a kőtörmeléktől és nem kínoznak többet! Mielőbbi jobbulást kívánok!

Ancsúr!De jó, hogy Te is velünk vagy most már! A Családinetet én még olvasgatom, de csak ritkán, mert a krémje már nem nagyon ír és a téma már nekem sem aktuális. Ugye jöttök a talira?!

Renóca! Érzi az a kutyus milyen fontos nektek és hidd el így gyorsabban megy neki is a gyógyulás!

Matiba, Amneris! A szívemből szóltatok! Én is egy ilyen pillanatra várok már évek óta, de remélem már nem sokáig!

u.i. A reggeli hsz-em eltünt, de lehet, hogy én bénáztam el valamit...

Mindenkinek puszi,
Di_ti
di_ti
 
 


Kedves Nikinozsó!
Remélem, most már hamarosan megszabadulsz a kőtörmeléktől és nem kínoznak többet! Mielőbbi jobbulást kívánok!

Ancsúr!De jó, hogy Te is velünk vagy most már! A Családinetet én még olvasgatom, de csak ritkán, mert a krémje már nem nagyon ír és a téma már nekem sem aktuális. Ugye jöttök a talira?!

Renóca! Érzi az a kutyus milyen fontos nektek és hidd el így gyorsabban megy neki is a gyógyulás!

Matiba, Amneris! A szívemből szóltatok! Én is egy ilyen pillanatra várok már évek óta, de remélem már nem sokáig!

u.i. A reggeli hsz-em eltünt, de lehet, hogy én bénáztam el valamit...

Mindenkinek puszi,
Di_ti
di_ti
 
 


Kedves Nikinozsó!
Remélem, most már hamarosan megszabadulsz a kőtörmeléktől és nem kínoznak többet! Mielőbbi jobbulást kívánok!

Ancsúr!De jó, hogy Te is velünk vagy most már! A Családinetet én még olvasgatom, de csak ritkán, mert a krémje már nem nagyon ír és a téma már nekem sem aktuális. Ugye jöttök a talira?!

Renóca! Érzi az a kutyus milyen fontos nektek és hidd el így gyorsabban megy neki is a gyógyulás!

Matiba, Amneris! A szívemből szóltatok! Én is egy ilyen pillanatra várok már évek óta, de remélem már nem sokáig!

u.i. A reggeli hsz-em eltünt, de lehet, hogy én bénáztam el valamit...

Mindenkinek puszi,
Di_ti
di_ti
 
 


Jaj, mi van ezzel a géppel?! Ez egy kicsit sok lesz már belőlem Kép Bocsika!
di_ti
 
 


Diti: Hol lesz a találkozó? És milyen találkozó? Sajnos nem tudok semmiről, tényleg kezdő vagyok még ebbenKép

Volna egy kérdésem: Én tancsinéni vagyok, de sajnos jelenleg munkanélküli, csak itthon tanítok. Ez befolyásolhatja az örökbefogadást? Mert a gyermekvédelmis, aki nagyon aranyos, azt mondta ne is törődjek vele, nagyon szép lakásunk van és majd lesz munkahely is. De én mindig ezen parázok, lehet, hogy hozzászoktam már a sok kudarchoz és félek hinni a boldogságomban?

KépKép
ancsúr
 
 


Sünikém!

Mi újság a kutyussal? Aggódom, hogy vajjon mért nem írsz róla! Remélem, minden rendben!!
Azért is gondolok rátok sokat, mert egyszer nálunk is történt hasonló baleset:

Akkoriban még dobbermanok laktak a második szomszédnál, és egyszer kiszabadultak az utcára. Mi még nem értünk haza, ezek meg jól összeacsarkodtak a mieinkkel a kerítésnél.
Radink a kerítés lábazatára tette a mellső mancsait, úgy üvöltözte, hogy ez itten az Õ portája, tünés! (Rinike akkor még kicsi volt - olyan óvodáskutty, talán ezért nem avatkozott bele.)
A szomszéd néni mesélte, hogy a két dobberman először még csak veszekedett, aztán az egyik hirtelen elkapta Radi mancsát és elkezdte kifelé ráncigálni. Szegénykének felhasogatta a mellkasát a kerités, a mancsáról meg leszaggatta a párnácskákat az a szájzáras szörnyszülött!
Este, mikor végre hazajöttünk, a kis óvodás jött elénk nyüszögve, hogy baj van a barátjával.
A férjem persze rögtön felnyalábolta, és vitte az autóhoz - gyönge volt szegény, mert addigra sok vért vesztett. Én meg a kicsit vettem ölbe: jött velünk, hisz még sose maradt egészen egyedül a portán...

Szerencsére a kutyák is sokmindenből kilábalnak:
szépen felgyógyult a kis hős! Kép
A legnagyobb problémánk hamarosan az lett, ahogy a kötéslefejtésvilágrekordot igyekezett megdönteni... Rendkívüli technikákat sajátított el seperc alatt, én meg loholtam utána, hogy "Jó kutyus! Nem szabad!" Kép

Remélem, nálatok is így lesz, és gyorsan felgyógyul a kis Szomorúszemű!!
Elvégre fontos feladat vár rá: meg kell majd tanítania a jövendö Kicsisünivel, mennyire lehet szeretni a kutyusokat! Kép

Csók! - Amneris -

KépKép
amneris
 
 


Sziasztok!

Nikinozso
Örülök, hogy már otthon vagy, remélem mielőbb csak rossz emlék lesz az egész.

Ancsúr!
Üdv közöttünk!!! Még egy pedagógusKép. Észrevetétek, hogy a lombikosok fele, majd később az örökbefogadók nagy része pedagógus. Pont azok, akik a gyerekek melett döntöttek már tizenéves korukban a pályaválasztáskor.

MINDENKI-nek köszönöm a gyógyító gondolatokat.
Most már kimondta a doki: MEGMARAD.Kép
Tegnap már mohón evett pár falatot és újra "lopott" a cicák edényébőlKép. Kivették lábából az infúziós tűt, de pár napig még kap mindenféle szurit, hogy ne essen vissza. Hamar elfárad, de naponta kétszer jár egyet az udvaron.
A rtg szerencsére nem mutatott ki semmit így arra gondolnak, hogy a magas láz és valami gyulladásos betegség (amit a szomszéd "egészséges" kutyáitól kapott el)miatt nem maradt meg benne az étel. Nagyon le van fogyva, minden bordája kikukucskál. Nagy tempóban nől a szőre, ahol leborotváltákKép. Nemsokára a régi leszKép.

Amneris
A szeme kutyunknak mindig is ilyen szomorkás volt, de most hogy kilátszik a fehér rész méginkább az. És mi lett a kutyutok "párnácskáival" ?
4 óra igazán hosszú. Tudhatunk valami bővebbet a te szerepedről?

Mosolygós család!Kép Idusa család!Kép
Sokat gondolok rátok! Ha majd erre jártok és lesz kis időtök azt szeretném kérdezni hogyan és honnan sikerült anyatejcit szerezni?

Szép napot mindenkinek.
Renóca
Kép
süni_renóca
 
 


Ancsúr!
Az október 22-i Gólyahíres találkozóra gondoltam!Kép

Renóca!Örülök, hogy jobban van a blökitek! Kép

Puszi,
Di_ti
di_ti
 
 


Süni-Renóca: Köszike! Én is észrevettem ezt, 2 volt kolleganőm is ebben a cipőben járt. Valami megérzés volt a pályaválasztás??? Örülök, hogy jobban van a kutyusod.

Diti: És hol lesz a találkozó? Igazán nem vagyok képben, mert még fel sem vehettem a kapcsolatot a Gólyahírrel, amíg ki nem adják a papírt, hogy örökbefogadhatunk. Mivel a tanfolyamra várunk, várunk várunk, nem halad az ügyünk. Jobb szeretném, ha már ott lennénk várólistán. Brühühü.

Még mindig nem tudom a mosolygós arcokat hogyan rakjátok be, nekem sehol nem jelenik meg ilyen. Jó helyen gépelgetek? Nagyon béna vagyok, bocs, hogy itt nyafogok.

KépKép
ancsúr
 
 


Sziasztok!

Ancsúr egy kis segítség: a Gólyahír Egyesület találkozójáról az Egyesület honlapján találsz bővebb infot a MEGHIVÓ MENÜPONT ALATT.

www.golyahir.ini.hu (csak kattints)

Azt, hogy mikor adhatod be a papírokat oda, majd Nikinozso biztosan elmondja, ha erre jár.

Mosolygós arcocskát úgy kell barakni, hogy ahova szeretnéd tenni a szöveg után leütsz egy kettőspontot és a 9 szám billentyűjénél található zárójelet.
Szomorúnál szintén kettőspont és a 8-asnál lévő zárójel.

Puszi a többieknek, majd este jövök, most mennem kell dolgozni! Kép

Még süt a nap! Kép Szép napot Mindenkinek! Kép
Vendég
 


Ancsúr és még egy fontos: mi is úgy mentünk el a találkozóra 2000-ben, hogy még nem volt meg a papírunk, nem hiszem, hogy ez az Egyesületnél gát lenne, szerintem menjetek el nyugodtan! Kép

Ugye Nikinozso nincs változás, így is lehet menni informálódni?

Mostmár tényleg megyek,csak ezt elfelejtettem.
Vendég
 


Matiba: Köszike!Kép

KépKép
ancsúr
 
 


Kedves Ancsúr!
A találkozóra BÁRKI eljöhet akit érdekel a nyílt örökbefogadás. Jelentkezni akkor lehet, ha már a tanfolyam, és a vizsgálatok megvoltak és folyamatban van az engedély.
nikinozso
 
 


Kedves Nikindzsó!

Nagyon szépen köszönöm a választ. Akkor nem maradt más, mint hogy várunk még mindig. Elég szerentsétlenül jelentkeztünk, mert volt már az idén két tanfolyam, de akkor még küzdöttünk, most meg azt mondták hogy talán októberben lesz. Remélem tényleg megvalósul most már októberben a tanfolyam és akkor mi is jelentkezhetünk.Kép

KépKép
ancsúr
 
 


Sziasztok!

Nikinozso!
Örülök, hogy jobban vagy!!!!Kép)) Nem érdemelsz fájdalmat...

Még nincs időm megírni a storinkat teljesen, meg lehet hogy majd akkor jobb lesz, ha már képet is láthattok rólunk... (Az ágyas képben nem felismerhető Norisz, távol van)

Nagyon boldogok vagyunk!!! Nem telik el nap, hogy a Gólyahírnek ne adnánk hálát!!!
Még mindig megkönnyezzük a dolgokat, és egyszerűen hihetetlen.
Mindenkinek kívánjuk, hogy átérezze ezeket a napokat, hogy tudjon felszabadultan boldog lenni, egész nap könnyes szemmel és sírással küszködni a boldogságtól!!! Ezek nem csak szavak, hatalmas érzések amivel majd ti is szembetaláljátok magatokat remélhetőleg.
Egy telefon és attól fogva, még ha nem is 100 %, a boldogság olyan érzéssel tör elő, hogy ahhoz is kell szervezet, hogy megbirkózzon vele. remélem értitek. Most is könnyes a szemem. Azt hiszem ez még élek nem múlik el ha a kicsi fiamra gondolok, erre a gyönyörűségre, akit oly soká vártunk. De már itt van velünk. Ez a baba, Norisz ránk várt.

Egyébként nagyon jó baba, volt 2 napja tápszerváltás miatt problémánk, "még anya is sírt". Nagyon szívszorító érzés, mikor sír a kisfiam, de hál' Istennek csak 1-2 perc, még beleöntöm a cumisüvegbe a tápszert.
Különben megnyugszik nagyon hamar. Érzi hogy szeretjük!
Ha látnátok, hogy mennyire boldog amikor a kezemben vanKép))
Én meg sokszor elbőgöm magam a boldogságtól.
Mikor eszik, akkor mindig fogja a kisujjamKép)) Ha nem fogja meg, "anya megkéri rá"Kép))
Nagyon értelmes a kisfiam, nagyon nagyon sokat beszélgetünk, jól jön, hogy ismerem a gyerekdalokat 1-4. évfolyamig. Van egy dal, amit kifejezetten szeret, arra mindig bealszikKép ("Õsz szele zümmög"a címe)
Vannak periódusok, amikor igényli is, hogy vele legyek (ilyenkor nem alszik el, csak bóbiskol a karomban, és azt játssza, hogy éhes, pedig nem, mert folyamatosan kínálom a tejcsivel, és 1-2 korty után nem kér).
Nagyjából már beállt a napirendünk, még azért vannak pontatlanságok, de valószínű lesznek isKép))
Nagyon élvezem a vele való törődéstKép)))
Rengetegen gratulálnak, hívnak telefonon és sms-t küldenek. Szeretnének már sokan látogatni, de még egyenlőre nem engedem, majd 1 hónapos kora után.
Ajánlom mindenkinek, ha fel meri vállalni, hogy ők mire várnak, mondjjátok!!!
Nem fogjátok elhinni, hogy ma már az emberek, legalábbis akiket mi ismerünk, mennyire örülnek a jó híreknek, még egyí kicsit jobban is, mert tudják, hogy már mióta szenvedtünk, csalódtunk, és mennyite sírtunk, hogy nem jön össze..
Még azt is megkockáztatom, hogy a mi boldogságunk, mindenhol az volt!!!!

(A férjemet 3 napja leültettem a gép elé, és kértem hogy olvasson el titeket. Sírva jött hozzám átölelni... Mindenkinek köszöni a gratulációt!!!)

Huúú, mennem kell, Norisz hív, és ha a fiam szólit , én rohanok!!!!!!!!!

Mindenkinek mielőbbi boldogságot!!!!!
Pusszancs!
Bocsi, ha összevissza írtam...

KépKép
napsugaracska
 
 


Kedves Mosolygós!
Én csak egy kivülálló szimpatizáns vagyok,( ahogy Amneris hívott Kép, folyamatosan olvaslak titeket, egyszer ikres témában írtam is) ennek ellenére én is könnyes szemmel olvastam a leveledet és veletek együtt örülök, hogy beteljesült az álmotok! Kicsit még irigylem is Noriszt, hogy ilyen klassz szülöket kapott! KépTovábbi sok boldogságot vele, Isten áldjon mindhármótokat!

Idusáéknak is gratulálok!

A többieknek pedig további kellemes várandósságot! Kép
Szeretettel:
Mimóza
mimóza
 
 


Napsugi!
El tudom képzelni, milyen boldog-zaklatott lehetsz, hiszen bennem is furcsán intenzív érzések kavarognak máris, hogy tegyesz-ezünk és elolvastam a Gólyameséket. Kép
Tudjátok, amikor elkezdtem ide benézegetni 2-3 hónapja, azért még úgy nem gondoltam, hogy ez lesz az utunk. Vagyis barátkoztam a gondolattal, de olyan messzinek tűnt az egész. Aztán tessék, itt van, persze sok küzdelem és megingás (a párom...) árán, de csináljuk! Már túlvagyunk a pszichológuson is, ma 2 órát ültünk nála, a férjem is annyit beszélt, hogy csak tátottam a számat.
Már csak arra várunk, hogy értesítsenek minket arról, hogy kész a továbbküldendő pakk, illetve az októberi tanfolyamra. Aztán... Kép

Renóca, halkan súgom, még ha nem is drukkoltam hangosan, de innen hátulról nagyon szorítottam a kutyusodért. Sajnos én teljesen bele vagyok betegedve a négylábúakba, és minden velük történt rossz nagyon megérint.
s_norka
 
 


Sziasztok!
MÁr egy ideje olvasom a topicot, és most, hogy Napsugiék boldogságát látom, olvasom, kell írnom: Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok Nektek a kisfiatokhozKépKépKépKépKépKép
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Szia NóriKép KépKép Olvasva a soraidat: teljesen uazt élem át. a harmadik lombik következne, és képtelen vagyok rá. Májusban volt a sikertelen harmadik, azóta kínlódom. Mostanában született meg bennem -lassanként: bennünk, hogy örökbebabát szeretnénk.......
az uram nehezen szánja el magát.
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Mosolygós!
De jóóóó Nektek!Kép Ahogy olvaslak, magam előtt látlak benneteket Noriszal, és persze gombóc van a torkomban a meghatódottságtól.

Kedves Nikinozso!Nagyon örülök, hogy jobban vagy végre és tudsz írni nekünk! Hiányoztál!

Csóközön Kép,
Di_ti
di_ti
 
 


Kedves várakozók!
Holnap két kisfiú örökbeadását intézzük az ország két különböző pontján, nagy az izgalom! Az egyik hivatalnál rendesek, így haza is vihetik a babát. A másik hivatal "bürokratikus", azt a kisfiút csak szerda után vihetik haza a legjobb esetben. De az ország egy másik szegletében egy koraszülött kisfiú is nagyon várja, hogy megismerje szüleit, ez hétvégén fog megtörténni. Látjátok milyen gyorsan megy a sor. Megcsináltuk az átszámozást a találkozóra, csodálkozni fogtok, a meghívó boritékján, a felodópecsét mellett lesz a sorszám. 190 jelentkező van jelenleg.
nikinozso
 
 


NikinozsóKépKép REmélem, mi is hamarosan csatlakozhatunk.... Fantasztikus, emberfeletti erő van Benned, BennetekKépKép Isten áldja meg a munkát, amit végeztekKépKép
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Sziasztok!

Igértem a nap folyamán, hogy még jövök, hát itt volnék.
Vártam már az estét, bár a munkahelyen is tudok irni és olvasni, de itthonról jobban szeretek.

Bocsássátok meg nekem kedves topictársaim, hogy most nem a várakozókhoz szólok először, hanem azokhoz, akik olvasnak minket. Drága Amneris, hogy is nevezted őket? Kép Elfelejtettem. Kép

Egyszóval:

Kedves Gólyahires családtagok, apukák, anyukák! Tudom, hogy olvastok minket, kérlek irjatok is!

Most pedig:

Kedves várakozók, akik még eddig nem irtatok, KÉRLEK BENNETEKET TI IS IRJATOK!

Mosolygós! Nagyon boldog vagyok, hogy irtál. Szinte minden nap néztem, nem jelentkeztél-e.
Elszorult a torkom, olyan szépen, szépet irtál!

Mégegyszer GRATULÁLUNK! Kép

A férjecskéd pedig csak jöjjön és olvassa csak fel neked a topicot és szoruljon csak el a torka, DE KIZÁRÓLAG A BOLDOGSÁGTÓL! Kép

Idusa! Remélem jól vagytok, és Lilike növöget szépen!

Renóca! Kutyuska hogy van?

Töltike, Marcianyu! Hol vagytok? Jó tudom, babáztok, de azért irjatok egy mondatot legalább. Olyan jó olvasni! Kép

Nóri! Jó, hogy irtál! Kép

Madaran! Üdvözöllek körünkben! Kép

Diti! Mi újság, irj egy kicsit magatokról!

Mi jól vagyunk, fiúkák élvezik az ovit, és minden reggel örömmel mennek! Szerencsére sikerült megoldani, hogy ne kelljen nagyon korán mennijük a párommal -, mert ugye már ő is dolgozik -, édesapám viszi őket autóval reggelente, igy együtt tudunk indulni, és látom, hogy tényleg boldogan mennek. Kép

Nem is gondoltam volna, - főleg Dancsinál -, hogy ilyen hamar megszeretik, még csak két hete járnak, de eddig nagyon pozitiv tapasztalataink vannak. Remélem igy is marad! Kép

Olvasgatóknak, iróknak, mindenkinek jó éjt! Kép

Búcsúzásként egy kis képecske, ami nekem nagyon tetszik, és szeretném megosztani veletek.

Kép
Vendég
 


Szia Mindenkinek!

Nagyon fáradt vagyok... - a nyáriszünetben egész elszoktam a munkától. Kép
Azért gyorsan szeretném üdvözölni Annát! ( ANNA, a fülemnek legszebben csengö nevek egyike Kép) Gyere máskor is, Anna!!
És szeretném megköszönni, hogy Sünike beszámolt a kutyus javulásáról!
Örülök Drága Barátném, hogy végül jóra fordultak a dolgok!

Matiba!
Szépséges ez a galamb az üzid végén - csak rápillantanom is nyugalmat ad! Le tudnám én ezt valahogy menteni innen magamnak?
Renóca is olyan édes képeket tesz fel mindíg - jó lenne spájzolni belőlük! Kép

Háááát... - akkor én most bedőlnék az ágyba...

Csók! - Amneris -

KépKép
amneris
 
 


Nikinozso!

Sok boldogságot kívánunk a kisfiúknak és az Apukáknak, Anyukáknak!

MINDENKINEK köszönöm, hogy türelemmel meghallgatta kutyatörténetünket. Jó volt kiírni magamból. Tegnap már nem kellett infúzió. Csak kedden kell újra mennünk varratszedésre, ha addig rendesen eszik. Kaptunk otthonra kenőcsöt a sebekre és egy levél gyógyszert.

Amneris
Úgy próbáld meg lementeni (én így szoktam) egér jobb gomb- kép mentése másnéven.

Matiba
Örülök, hogy a fiúknak tetszik az óvoda.Kép
Sokszor elképzelem hogyan fogja apa vinni majd a mi gyerkőcünket/ gyerkőceinket óviba. Mert amikor délelőttre megyek 6-ra járok. Nem fogom őket hajnalban kirángatni az ágyikóbólKép. Apa úgy is csak fél nyolckor indul, akkor majd hétkor így egy órával tovább alhatnak majd......

Mosolygós
Örülünk, hogy olvastok minket. Ha nem is írsz, jó tudni, hogy gondolsz ránk és lélekben velünk vagy. Mi meg veletekKép.
Sok-sok ölelést küldünk Norisznak és Lilinek!

Szép napot mindenkinek!
Renóca
Kép
süni_renóca
 
 


Sziasztok!

Mosolygós: Én is elolvastam és este megmutattam apának, amit írtál, és könnyes lett a szemünk a meghatódottságtól. Olyan jó olvasni a boldog szavaidat, erőt ad nekünk, hogy türelmesek legyünk, mert most már biztos hogy egy kis örökmozgó ránk vár valahol.Kép

Nikindzsó: Ez csodálatos dolog. Nem tudom, hogy elmegyünk-e a mostani találkozóra, várom a tanfolyamról a jelentést, hogy mikor lesz és ha nem ütközik, akkor megyünk. KépKöszönöm szépen a tájékoztatást.Kép

KépKép
ancsúr
 
 


Sziasztok!
Anna! Kép De örülök, hogy végre látlak. Már nagyon sokan hiányoltunk innen-onnan.
De igazad van, hogy erre gondolsz, esetünkben ez a megmagyarázatlan/funkcionális meddőség olyan kemény dió, amin nem biztos, hogy a lombik segíteni tud, érdemes előre nézni és több lábon állni! Az urad miatt ne aggódj, én is nyafogtam itt sokat miatta, de pár hónap, és sokat alakul. Pláne, ha meg tudod győzni arról, hogy legalább a procedúrát kezdjétek el, aztán majd szépen ráhangolódik. Kép

Nikinozso, hogy vagy? Fájdogálsz még? Írtad, hogy megy a sor, ez nagyon örömteli dolog. Úgy tűnik nekem, egyre több baba kerül örökbefogadókhoz évről évre - vagy rosszul látom?
s_norka
 
 


Egy kis férj-befolyásoló praktika:
ne mondjátok neki, hogy nem, soha többet lombik, mert akkor valóban veszteségként élik meg, ők ugyanis egészen addig reménykednek a vér szerinti utódban, amíg először meg nem látják a öf babát..
A tényeket kell mondani: hosszú az ügyintézés, éveket kell várni, tehát indítsuk el ezt a szálat, és közben még mehetünk lombikra, vagy a lelki teher megszünte után spontán is sikerülhet a baba. Engem megnyugtatna, ha közben látnám a biztosan beteljesülő utat is. Attól, hogy meg lesz az engedély, még várhatunk az örökbefogadással, etc. Legfeljebb kétféle módon is lesz gyerekünk...etc.
Ha azt látják, hogy nem ebben a pillanatban kell lemondaniuk a vér szerinti babáról, hanem még nyitva marad a kérdés, sokkal engedékenyebbek. Főleg, ha érzik, hogy ez a döntés mekkora lelki megkönnyebbülést okoz a párjának...
Nem csapod be ezzel!
mera
 
 


Sziasztok!

Diti! Nagyon boldog névnapot kivánok Neked!

Kép

Amneris drága! Renóca, már megirta, hogy tudod elmenteni a képeket. (rá a képre, jobb gomb és kép mentése más néven - kitalálsz egy nevet és lemented a gépedre)

Ahol pedig találsz képecskéket: (Ez csak egy a sok közül)

http://natloz.znet.hu
Azért is, hogy gyarapodjon a gyűjteményed, és azért is, mert csak neked:

Kép

Renóca! Biztos, hogy a férjed, majd nagy örömmel viszi a gyermeketeket majd az óvódába! Kép
Ez pedig neked:

Kép

Mera! De okosat és okosan irtál! Bár nálunk nem kellett a "férjpuhitás." Ez neked és Kiscsikónak:

Kép

Ez pedig a Mosolygós családnak:

Kép

Ez Nikinozsonak, hogy mihamarabb gyógyuljon meg:

Kép

Ez pedig azoknak, akik a felsorolásból kimaradtak:

Kép


Igérem, mostmár eldugulok és nem teszek be több képet, de olyan jó, hogy tetszik, én pedig örömet szeretnék szerezni. Kép

Sziasztok! Mindenkinek szép hétvégét!
Vendég
 


Küldöm ezt mindenkinek, ha sikerül. Kép)Kép

KépKép
ancsúr
 
 


MatibaKépKép NóriKépKép
Hát, igen. AZ az érdekes, hgoy egyik nap úgy érzem, már majdnem egyetértünk, a köv. napokban meg teljesen elutasítja még azt is, hogy szóba hozzam. De ha összevetem azzal, ahogyan hozzáállt korábban, már most fényévekre vagyunk!!
Egyébként így beszéltünk róla, hogy: legalább több gyerkőcünk lesz, lesz ilyen is, olyan is! Mindig is sok bébit szerettünk volna, aztán csak itt öregszünk egymás mellett. (32-35)
NóriKép, a lombikkal meg az a helyzet, hogy rágondolni sem bírok!!! Tudod, a legutóbbinál -pedig vállaltam az altatás nélkülit- megrepedtek idő előtt, aztán az eredetileg 11 tüszőből maradt vagy 3, úgy vadászott össze a hasüregemből két sejtecskét, amiből másnapra nem maradt semmi. Nem volt transzfer. Akkor könnyen vettem, egy ideig a világ legtermészetesebb dolgának gondoltam, hgoy ilyen is lehet, de azóta telnek a hónapok, és képtelen vagyok újra elkezdeni.... Pedig már júniusban mehettünk volna a köv.-re.... Rémálmaimban látom azzal a bazi nagy tűvel, ahogy közelít, és teljesen kiver a víz.
húú, ez hosszú lett. Na, mindegy, majd csak túúúúl leszünk rajta.
Köszönöm mindenkinek a biztatást!!
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?