Hűha! Lehet, hogy mégsem volt olyan jó ötlet a kritizálás?
Két napig nem fértem géphez, és most egyoldal válaszolni valóm van.
Jubi!
Mostmár jól megnéztem mégegyszer, de akkor is az elsővariáció számai tetszenek jobban. Mármint formára, az hogy nem jó helyen vannak, csak kicsit megtévesztő
Amit Anykó betett ide óralap, az nagyon szépecske! A Lexi is ilyet tett az órájára, csak jól elkaszabolta. És ha jobban belegondolok nagyjából az óra formája is hasonlított a tiédre, csak jó nagyban. Miért nem fotóztam én azt le?
Foltkupács: Tényleg egy mázsa ilyen kaspót szereztél?
Vannak jópofa cukorkapapírok, abból is lehetne ilyent? (akkor sajnos megkéne ennem egy csomó cukit!
)
Lingon!
Nem is láttam a sünisdobozt! Hun van? Úgy megtetszett ez a szali, vidám
Ja a s-ket meg az a-kat persze be tudom másolni, de pont elég gyakori betűk...úgyhogy csak vészhelyzetben!
Te tényleg így kiművelted magad? Nagyon kis ügyi vagy! Emléxem mikor még a másik topikon kezdtél kérdezősködni, hogy milyen ragacs...Úgylátszik tényleg lehet tanulni ezekből a füzetkékből. Nekem meg akkora önbizalmam van, hogy még belesem néztem egybe se
Mondjuk egy ilyen csapattal könnyű!
Ha elakadok úgyis segítetek!
Delice! Üdv itt! Kérdezz bátran, úgy okosodsz!
De az alapokat megtalálod ott a kisokosban.
Aniko!
Olcsó az a tükör, multkor itt "szógálatiztam" hogy csak 495- az IKEÁban, mondjuk válogatni kellet hogy szép erezetűt tanáljak, de volt miben
meg van feketében is , de azt meg se néztem, csak a fára hajtottam!
Mostmár nem tom ki mit kérdezett még, de köszi a kritikákat, ami rémlik arra írok, jó?
A noteszkán gondolkoztam én is, hogy krétázom, de aztán biztos volt valami fontosabb dolgom, mert még lakkozva sincs, pedig a konyhába el kelne...
A kávés... drága párom vette azt a szép szalit amiből a keret van. Hmm sosem gondoltam, hogy feltudom majd használni
De az igyekezet a fontos, és lám jó lett valamire! Egy nagyon kávézós baráti pár kapta. Ja, és ám azt csináltam, hogy a közepén a pohár alatt otthagytam a másik két réteget is, mert nem volt kedvem aláfestegetni fehérrel. Aggódtam egy kicsit, hogy átüt majd az alsó.
Stuccim!
Hát nem ismered Magdinénit?
A Barátokköztben neki van ilyen 'írókája' ott figyeltem ki!
Mini!
Azt én is néztem, hogy egész'cserépszinű' a cserép, csak krétáztad kicsit? Vagy hogy? Nekem tetszik, a sima cserép is, szerintem azért nem mertem még összekenni amiket vettem!
Hajni!
Mostmár nekem is gyanús, hogy sima repesztőt használtál, és azért nem ment beléje a patina, úgy ahogy kellet volna. De nekem semmit sem mondanak a márkanevek.
sziasztok!
krimo