Sziasztok!
Pasik leléptek a CORÁ-ba így van egy kis szusszanásom
Először is Meának hatalmas gratula a gyönyörű babához!
Aysegül pedig csodálatos, mint mindig!
Kinga Botija meg cukorpofa.
Terika, nagyon örülök, hogy jelentkeztél, elhiszem, hogy bokros teendőid mellett nemigen jut időd a fórumozásra. Szuper, hogy Bobót felvették az oviba, azért egy gyerkőccel gondolom Neked is könnyebb. Nagyon ügyi Zalán, hogy ilyen kis cicifüggő, csak így tovább! Nem hiszem, hogy a kilók miatt aggódnod kellene. Szerintem a folyadékbevitelen kívül igazából nem kell többet enni, hanem, ha megoldható inkább rendszeresen egyél, minél táplálóbb, rostosabb ételeket. Én ezt úgy oldottam meg Zsombival az első 3 hónapban, hogy rendeltem ebédet, így mindig időben jutottam változatos ételhez. Miután kialakult egy normális napirendünk, már tudtam magam is főzni délelőttönként.
Zsombinak is volt nyaki hypotóniája, mi a Dévény-módszerrel kezeltettük, heti 2x járt a gyógytornász Zsombi 6 hónapos koráig, neurológushoz a Madarászba jártunk, szerencsére teljesen gyógyultnak nyílvánították. Zsombinak kötött volt a csípője is, így a terpeszpelenkát sem úsztuk meg. Csóró gyerekemnek elég stresszes volt az első félvéve, de azóta is nagyon jó egészségnek örvend, sőt, olyan boldog voltam, amikor az oviban a dadusnéni mondta, hogy Zsombi az egyetlen, aki mindig mindent megesz, válogatás nélkül és még repetázik is
No, volt kitől örökölje az étvágyát.
Mi újság Veresen? Azért nagyon irigyellek a Misszió miatt, én is úgy szerettem, hogy olyan közel van és kultúrált.
Örülök, hogy tetszik a kicsink neve
Én, bevallom őszintén, nem nagyon pihenek. Itt a munka, amit be akarok fejezni január elejére, emellett van egy kis lóti-futi is, fogorvoshoz is járok, még 3 alkalom van vissza és sajnos megsüllyedt a méhem, nem most, még Zsombinál, vagy a szülésnél, így nagyon nyomja a hüvelyt, ezért intimtornára is elküldött a dokim. Azt valószínűleg októberben kezdem csak.
Picus, furi újra munkahelyre járni, ugye? Biztosan kapsz majd olyan munkát is idővel, ami nagyobb kihívást jelent számodra. Gondolom, most szeretnék, ha belerázódnál újra a dolgokba. Miért kell elhozni Andikát ebéd után? Ha van munkád, akkor egész napra kell felvenni, nem?
Krizsi, mindig gondolj ránk, akik elveszítettünk már kisbabát, látod a csoda nem várat magára sokat
Meglátod, hamarosan követed Indigot a sorban, és persze Muti is
Ági, Ti is hogy haladtok, pedig nem is olyan régen jelentetted be az örvendetes hírt. Legalább nem jössz ki a gyakorlatból, már ami a szoptatást illeti. Én már olyan sokat gondolok arra, milyen jó lesz újra szoptatni.
Meg csak úgy, babázni
Szabolcs rengeteget mozgolódik, a hasam még mindig nagyon kicsi, de a doki megnyugtatott, hogy van elég hely neki
Zsombi sokkal kevesebbet rugdosódott, nyugis kisbaba is volt. Lehet, hogy Szabolcs majd bepótolja Õt is? Ó jaj nekem. Majd csak 2 hét múlva megyek a cukorterhelésre, mikor is mész Te? Jó lenne egy kis dumcsival elütni az időt, amit a két vérvétel között ki kell várni.
Shine, nagyon kretén egy dokitok van
A Heim Pál ügyeletét mi is megjártuk egyszer, de bár ne tettük volna, nekem nagyon nem jött be. Remélem nem is kell többet mennünk. Én csak 38 felett szoktam a lázat csillapítani, mert a láz egy természetes védekező reakció. A Panadol nem ér semmit, pláne nem magas láznál. Zsombinak is volt 40 fokos láza, akkor csak a hűtőfürdő, a priznyic és az antipiretikus kúp együttese hatott. Ha sikerül megtalálni a láz kiváltó okát, akkor azt is kezelni kell (általában gyulladás) és azzal egyidejűleg a láz is csökken. Az antibiotikumot, ha lehet, én mindig kerülöm. Inkább homeopátiával próbálkozom. Tényleg, kiderült már a pocilakód neme?
Kinga, Emma, felhívtam a dokinőt, de sajnos nem jön házhoz, legalábbis Biatorbágyra nem, ezért azt ajánlotta adjuk le a kártyát az itteni dokinőnek és hozzá mehetünk a homeós magánrendelésére is. Jövő héten el is viszem Zsombit, hogy az alkati gyógyszereket be tudja állítani, illetve megkapja az immunerősítőt.
Most hirtelen ennyire futotta, mennem kell még vasalni is
Puszi Mindenkinek!
Pirus