Sziasztok!!!
Õrület, hogy miket írtok afp ügyben.Ilyeneket csinálnak, hogy nem adják ki?És ezzel húzzák az agyunkat.Én nem is emlékszem, hogy Olinál hogy adták oda az eredményt.Pedig csak két éve volt.
Most majd 4 hét múlva kell mennem.Bár még itt Gödöllőn nem voltam vérvételen sem, fogalamam sincs, mi a rendszer
Egyébként kösz az aggodalmaskodást, többet nem indulok el kaja nélkül sehova.Pedig volt nálam most is szendvics, de sajnos a táskámban, és nem a pocakomban
meg kellett volna ennem, mielőtt buszra szállok.Valószínű, hogy a vérnyomásom mehetett le, fél óra múlva is csak 105/60 volt az orvosnál
.
Tényleg irtó mázlim volt, hogy rendes emberekkel akadtam össze, nem egy olyan esetről hall az ember, hogy nem segít a kutya sem
Az egyik nő még el is kísért a rendelőhöz, fel is jött velem a lifttel is.Sőt, még egy vizet is vett nekem.Azt se engedte, hogy kifizessem. A térdeimet nyúztam csak szét, arra estem rá.Az egyik kék-zöld, a másik sebes.
Karfiolos receptet én is tudok:
rakott karfiol:főtt rizsre teszel felvert tojásos, tejfölös mártást(egy kis vegetával), erre jöhet a főtt karfiol, esetleg sonka, csirkemell, virsli.Aztán megint egy kis tejfölös trutyi, rizs, a végén ismét a tejfölös tojcis szósszal beborítod, aztán mehet a sütőbe. akár sajtot is lehet reszelni rá.)
Vagy van ilyen tócsni szerű valami is:Itt a főtt karfiolt összetöröd, teszel bele tojást, lisztet, reszelt krumplit, fűszereket, pogácsákat kell csinálni belőle, aztán ki kell sütni olajba.
Én mndegyiket tejföllel tálalva szoktam enni.A tócsnisat meg inkább fokhagymás tejföllel
Aranyos: tegnap a nagy fiam(6 éves lesz) kezébe nyomtam az uh fényképet, hogy szerinte mi ez, és felismerete, mondta, hogy kisbaba
Aztán akkor elmondtam neki, hogy lesz még egy tesója.És annyira be lett sózva, hogy közölte, hogy ő azt szeretné, ha 4-en lennének tesók(persze mindenki fiú legyen
)
Kössem fel a gatyám, mi?
Ildikó11+5