Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Ági:
Leves: Megfőzöm a karfiolt sós, vegamix-es (vegetás) vízben. A felét kis lével összeturmixolom, visszaöntöm a levesbe és öntök bele tejszínt (lehet tejföl is). Egyszer összeforralom. A lényeg a levesbetét: kis vajat olvasztok, felöntöm kis tejjel, ebbe reszelek sajtot. Amikor összeolvadt, zsemle (kenyér) kockákat vágok bele, ezek felisszák a masszát. Ezt jénaiba kiszedem és 10 percig nagy lángon sütöm, amíg megpirul. ezt tálalom a leves mellé.

Húsos: Csirkemell-filé darabokat rakok a tepsibe, erre félig főtt karfiol kerül, rá: reszelt sajtos besamel (vaj+liszt+tej), megsütni, ha kész, akkor még reszelni a tetejére sajtot, amit ráolvasztani.

Tündi

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Gyezsu: Továbbra is jobbulást és ne idegesítsd magad az eü miatt!

Cory: Drukkolok, hogy ne kapd el. Nálunk is a nagylány minden vacak bacit hazahoz, eddig megúsztuk. Én most kezdem neki adni az echinacea golyókat. Eddig ezzel átvészeltük a betegségeket.

Ildi: Nagyon vigyázz magadra! Mitől ájultál el, lement a vérnyomásod? A doki mit szólt hozzá?

Csema: Pihenj nagyon sokat, drukkolok Értetek! Biztos minden rendben lesz!

Mariannka: Régen én is így voltam a munkahelyemen, most itthon is alszom a 2 évessel délután. Szerencsére ő 3 órákat aszik ilyenkor.KépKép

Tündi(18+6)

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


MariannkaKép

Köszi szépen megérkezettKép Kiprobálom majd a hétvégén, remélem segit, mert már unom a sok wc turát. Tegnap is elmentünk sétálni a fiammal, de negyed utról jöttünk is vissza, mert már nem birtam szoritani a dolgot,pedig amikor elindultunk még direkt el is mentem pisilni.

Ildikó Kép
Hu ez nem igazán hangzott tul jól. Még jó hogy volt aki segitett, lassan azt mondhatom ez is ritkaKép A jó az hogy minden rendben a babóval, a megmaradt kérdéseidet meg legközelebb megkérdezed a dokitólKép Jó tanács, ird fel egy papirlapra, igy talán nem marad ki semmi. Manapság én is ezt csinálom, mert a terhességem előrehaladtával én is elég feledékeny vagyok.

CsemaKép
Itt is ilyen sokat kell várni az eredményre???? Én ugy tudtam hogy itt sokkal gyorsabb, lehet hogy rosszul vagyok akkor informálva... Pihenj sokat, képet meg legközelebb kikunyizod tőlükKép

Ági
14+6

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 

 
 

Ági: Én a www.mindmegette.hu szoktam keresni receptet. A receptkeresőbe beütöd az alapanyag nevét és keres.
Hú, de éhes vagyok, biztos azért írok ennyit a kajákról.Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek jobbulás (felfázás, nátha, stb.), ne hagyjátok magatokat legyőzni!Kép

Csema,
minden oké lesz, jó, hogy mára már a görcsök is elmúltak! Vigyázz magatokra, pihizz!

Nicika,
elküldtem a kért anyagot, remélem, tudod hasznosítani!

Eszti,
az "igazi" nevem Ági, a Lyly-t csak a páromtól kaptam becenévként, de annyira megtetszett, hogy ezért lenne Lili a kislány. Nem akartuk/akarjuk, hogy valamelyikőnk keresztnevét viselje, elég gént örököl tőlünk, akkor már a neve legyen más!
Így nem is László (az apukája és a nagypapája után), hanem Bence.Kép

Álomkóros egy nap lesz a mai is, úgy érzem...

Lyly
15+1

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Sziaszttok!
én most jöttem meg AFP-ről az eredményért 1 hét mulva kell hívnom a dokimat! Én is rosszul aludtam mert fájt a hasam de nem a babó miatt hanem inkább magnyomta valami lehet a sok savanyú alma amit tegnap megettem.és reggelráadásul 6-kor kellett kelnem a vérvétel miatt.
legszivesebben én is hazamennék aludni.ez az első hogy ilyen álmos vagyok!

Nicika!
én már majd megőrülök annyira várom hogy érezzem a mozgást pedig azt hittem a két babó miatt elöbb megérzem.én is sokszor csak ülök és a kezem a pocimon és nagyon koncentrálok!

Lidi!
borzasztó hogy elájultél nem ütötted meg magad.én ma ahogy a rendelőbe vártam akkor éreztem hogyha nem ülök le elájulok pedig még sose történt ilyen szerencsére.Vigyázz magadra.én pl érzem hogy reggel innom kell mert anélkül nem jó a közérzetem!

Csema!

örülök hogy túlvagy a vizsgálaton.hol csinálták a Szabolcs utcába mert én ott voltam a dokinőnél uh-n és jövő héten a Praxisba is hozzá megyek!nagy drukk az eredményhez!

Lyly! én a nögyógyásztól kaptam meg ennek a dokinak a számát mert ő ortopéd orvos és csontkovács.maszek rendelő Bajcszy út 50. Dr Klemencsics Zoltán 30/9211949 5000 Ft!és a 15.kerületben is rendel at sztk-ban
tunka
 
 


Új tábla!
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
nicika
 
 


Van még valaki rajtam kívűl aki nem hogy hízna de fogy! Én eddig már 1.5kg-ot fogytam! És kezdek aggódni! 63kg-mal kezdtem!

KépKép
nicika
 
 


Sziasztok LÁnyok!

Sajnálom, hogy ilyen sokan dögróváson vagytok. Itt is beteg mindenki, félek is hogy elkapom, csak úgy nyakalom a berry nektárt, az szokott segíteni átvészelni a telet is.

Én ma megyek UH-ra, de ez potya UH lesz, mert bekunyiztam magam a régi dokimhoz, nem bírom tovább az idegeskedést. Muszáj látnom, hogy van szívhangja a babának és hogy jól van. Jövő kedden kellene mennem az új dokimhoz 12. heti UH-ra (akkor már betöltöm, nem értem miért nem mehettem a héten, de nagyon nem akartam erőszakoskodni) addig nem bírom ki. Lassan már aludni sem tudok az idegességtől, és szerintem a hasam is ettől megy. Kép
Tudom, hogy nem kéne, eddig nem is izgultam, de valahogy bolhát ültetett a fülembe a tény, hogy úgy is elhalhat a baba, hogy semmi tünete nincs, és nem tudok szabadulni a gondolattol. Kép

Na megyek, mert amúgy is csak testileg vagyok itt, dolgozni sem bírok az idegtől... nézem az órát, hogy mikor indulhatok. Rémes. Kép

Bartika
11+2

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Nicika!!!! Az én pocakos fotóm is fel tudod tenni? Elküldjem neked emilben, úgy jobb?

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Nicika: én most egy hét alatt fogytam 2,5kg-t, de hát az én súlyomnál ez még mindig elenyésző.

Ildi: ez az ájulás nagyon durván hangzik. Vigyázz magatokra!

Bartika: valahogy tudatosítani kéne magadban, hogy ez a para nem jó senkinek. Most ezen parázol, később is lesz min, ha meghallod a következő időszak rémtörténeteit (és ahogy eddig megtaláltak, valszeg akkor is megfognak Kép).

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Bartika,
ne izgulj! Minden rendben lesz, azonnal jelentkezz, ha visszajöttél! Megy a drukk, és nyugodj meg!

Nicika,
a fogyás is egy tünet. Csinos kismami vagy, aztán úgyis jön majd a hízás, szerintem te se aggódj. A dokid vagy a védőnőd mit mond?

Tunka,
köszönöm a címet, nevet! ha voltál, írd meg lécci, milyen volt!

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Igen az elején volt bugyborékolás szerű és csikizős érzés, de most már másabb jellegű! Hogy megrúg az azért túlzás, de mindenesetre bökköd belülről! Az ilyen mozgása mindig nagyon hirtelen! És ritka, egyenlőre! A bukfencezése az 1-2 naponta egyszer fordul elő. Amúgy nagyon gyengéd még a pici, szinte alig érezni!

Letty! Szerintem a baba nagyon édes az UH-on! Én jelenleg még hasonló képnek is nagyon örülnék! De majd csak 28-án láthatom a picikémet!

Csema! Örülök hogy jobban vagy! Sokat gondolok rátok!

KépKép
nicika
 
 


Bartika! El is küldheted, vagy ide is felrakhatod a képet! Ahogy neked jobb! Aztán berakom a táblába!

KépKép
nicika
 
 


Lányok!
Felrobbanok Kép Kép Kép
Hívom a helyettes dokit, ugye az enyém szabin van még, hogy AFP eredmény milyen, aszisztens, azt mondja kikeresi. Erre közli, megérkezett. Mondom és mi az eredmény? Hát azt nem mondhatja meg... Kurva jó Kép Ja, és cska terhesrendelésen adhatja ki személyesen (nőgyógyászati rendelésen NEM), így legkorábban jövő hét hétfőn juthatok az eredményhez! Hallottatok már ilyet?????
Kép Kép hú de kivagyok! :-(
szétrobbanok Kép Kép Kép

így is időn túl vették le, ha meg valami gond van, még az időből is kifutok a helyettes doki baromsága miatt Kép

Titati 19+6
titati
 
 


Lyly! A dokit kérdeztem, azt mondta hogy amíg 1kg-ról van szó, addig nem kell izgulni! De hát a hasam nől, úgyhogy talán tényleg nincs baj!

KépKép
nicika
 
 


Sziasztok!
Nálam most indul a napKépKép
Tegnap megérkezett a barátnőm a 4 hónapos kislányávalKépKépKépKép. Péntekig itt lesznek nálunk... Munka most hanyagolva....

Ágiboszi
Majd lesz valami 3-4D UH...Egyszerű a dolog, mert a DOTE-n van ilyen szuper gép... Majd szerzek protekciót... Ott tényleg vizsgálat van, alaposan megnézik a babát, nem csak "babamozi". (annál smucigabb vagyok, hogy arra költsekKépKép)

Csema
Drukkolok neked ezerrel... Hogy-hogy olyan sokára lesz eredmény? CVS előnye az az amniocentesissel szemben, hogy hamarabb ad eredményt.... nekem már 3-4 nap után voltak előzetes eredményeim... a teljes vizsgálati eredményt pedig 3 héten belül megkaptam...
Pihenjél most sokat!!!!
Lettymama2
 


Titati! Nyugodj meg! Nem lesz semmi gond!

KépKép
nicika
 
 


Nicika,
akkor nincs semmi gond! Nő a pocid=nő a bébi=jól vagytok!Kép

Titati,
ilyen nincs, hogy nem mondhatja meg! Tessék hivatkozni a jogaidra! Ha kell, azonosítson be mindenféle adatkérdezéssel, de meg kell mondania, ha jó, ha nem az eredmény! Próbáld meg még egyszer!

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Nicika! Itt megy a pocifotó! Ez a 11. héten készült.
Köszönöm előre is! Én most mentem lányok, majd csak holnap jövök, elkérezkedtem ma délutánra. Kép
Puszi mindenkinek!

Bartika
11+2Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Lányok!!!!
Telefonon nem adhatnak semmilyen felvilágosítást!
Lettymama2
 


Titati!
Nekem egyszerűen a taj szám és a születési dátumra megmondták.
Hivatkozz ránk és arra, hogy ezzel senki nem tud visszaélni! Én is kilennék, de azért nyugodj meg!
Szegény kismamákat még ilyen hülyeségekkel is idegesítik!

Tündi

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Sziasztok Lányok!

Hát, előzetesen is csak szebb napot kívánhatok mindenkinek, mint az enyém.
Már túl vagyok a főnökömön és két be nem tervezett tárgyaláson, (minden hülyét ma fújt ide a szél). A Főnök egészen jól viselte a dolgot, már csak azt nem tudja, hogy mi lesz a céggel nélkülem. Na, persze.... Szerintem gyorsabban megoldja, mint gondolná Kép
Ráadásul szinte egész éjjel nem aludtam, már lassan vége lehetne az allergiaszezonnak, hogy a párom hagyjon aludni.
Amikor meg aludtam, akkor álmomban épp elveszítettem a manókánkat.
Lehet, hogy nekem is ki kellenne találnom valami okosat egy közelebbi UH érdekében, mert elképzelhetőnek tartom, hogy bekattanok.

De legalább finom karfiolreceptet azt tudokKép
Ági, figyelj!

Főzd meg sós-delikátos vízben a karfiolt, egyben, majdnem puhára, de vigyázz, hogy ne essen szét.
Közben darált húsból készíts fasírtmasszát. (tehetsz bele reszelt főtt tojást is, ha szereted).
Ha megfőtt a karfiol, akkor egy tepsiben vagy valami ehhez hasonlóban állítsd a talpára és a rózsák között tömködd ki jó bőven a fasírtmasszával. Közepesen meleg sütőben, fólia alatt kezd el sütni, közben egy kis tejföllel felvert tojással locsolgassad, hogy összetartsa. Amikor már majdnem jó, akkor vedd le a fóliát és a maradék felvert tojásba reszelj sajtot és azt tedd a tetejére, míg szép piros nem lesz. De a sajtot magában is rárakhatod!
Isteni. És nem olyan macerás, mint amilyennek hangzik.

Puszi mindenkinek,
Medike

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01
 
 


Lyly
állítólag az én dokim tiltotta meg a telefonos infó kiadást, itt az sztk-ban.

Tünde
Az én vérewmet a másik kerületi sztk-ban vizsgálták, oda telefonáltram hétfőn, és ott is azt mondták, hogy ők nem adhatnak ki infót, majd a dokinál érdeklődjek szerdán...
így jártam Kép

Szóval muszáj várnom még egy hetet... de legalábbis hétfőig tuti... Most benevezek egy meleg cukros tejre, hátha lenyugszom picit...

Köszi a bíztatást...
Bocsi, még senkit nem olvastam vissza az előző hozzászólásom óta...

Titati
titati
 
 


Medike
Ez fincsi.... én is szoktam csinálni rakott karfiolt...

AFP
Nem akkora a korjelző képessége, mint régebben hitték.... nagyon sok a téves eredmény... A mai, modern UH-készülékek birtokában már EU-ban nem is nézik.... ott legalább nem idegesítik szegény mamikat....
Lettymama2
 


Felugrottam pár percre!
TunkaKép
Igen a Szabolcs utcában voltam, végtelen rendes volt a doktornő én is szeretnék majd hozzá elmenni a praxisba a 18.hét táján mielött befektettnek.Apropó mennyi idővel elötte kell bejelentkezni? és kérhetem hogy hozzá szeretnék menni?
NicikaKép
Köszönöm nagyon jól esett, holnap megy amit ígértem a párom feladja. Én már -4kg-nál tartok.
puszi mindenkinek! Kép
Én is úgy tudtam korábban lesz eredmény, de állítólag nagyon sok a kismama akit csinálnak így nem tudják előbbre ígérni!

KépKép
csema
 
 


csema
ez már a teljes csődKépKépKépKép. Elvileg azért vállalja az ember a CVS-t a nagyobb kockázat ellenére is, hogy annak előbb van eredménye, mint az amniocentesisnek...
Lettymama2
 


Csema!én 2 héttel elötte jelentkeztem be de nem mindíg veszik fel a telegont kitartás!én mondtam hogy kihez szeretnék menni, a dokinő hétvégente van!
lehet hogy nem figyeltem de miért akarnak befektetni?

AFP
nekem is mondta a doki hogy nálunk alapból rossz lesz az eredméy de azétr meg kell csinálni de utána részletes uh.

fáj a gyomrom szerintetek lehet hogy a tegnapi sok savanyú alma okozza?
tunka
 
 


Sziasztok!

Csak semmi aggodalom az AFP eredmény miatt. Mindenki tudja, hogy az eredmény nem túl megbízható, és valójában az UH a legfontosabb. Legyen nyugalom a lelketekben, mert a babák megérzik a feszültséget.

Medike: fütyülj a főnökre és a körülötted lévőkre is. Felírjak neked leszaromtablettát? Kép Nekem sem ártana néha...

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka
 
 


TunkaKép
Mert szar a méhszájam. már most is megvan rövidűlve, sajnos. ha meglesz az AFP eredménye, amire elvileg 25-én megyek és a genetika eredménye akkor összevarrják.Bár tegnap azt mondta a doktornő, lehet kicsit megemeli az értéket, a CVS szóval ne ijedjek meg!

KépKép
csema
 
 


Tunka,
valszeg a savanyú alma...meg az időjárásváltozás is okozhatja.

Csema,
sz összevarrás segít? Olyan hülye vagyok ehhez, neked már csinálták, ugye?

Mariannka,
a "leszarom" tabletta nekem is jöhet, már számolom a napokat, mennyit kell még a melóhelyen töltenem.Kép

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


LylyKép
Hát segít, persze utána feküdni kell, de ezzel tisztában voltam az elején, hiszen Krisztiánnal is végigcsináltam, sajnos 6év alatt nem lett jobb a méhszájam..
No de azért reménykedem, hogy itthon lehetek, s nem kell megint hosszú heteket kórházban lennem!

KépKép
csema
 
 


Cory:
kitartás a rosszullétekhez! Fiúknak meg jobbulást! Vigyázz magadra!

Esztipeszti:
köszi a majdnem félidős gratulációt Kép
Én eddig 2, azaz kettő darab éles, erős súgást éreztem, és mindkettőt múlt héten. Beleremegett a hasam. 1-1 határozott mozdulat volt a pocaklakótól.

Letty:
Szerintem nagyon jó Uh képet kaptál. Én csak örülni tudnék neki a helyedben! Kép

Ildikó:
szép nagyot nőtt a pocid 2 hét alatt...hihetetlen Kép Vigyázz magadra az ájulás veszélyes is lehet Kép

Nicika
Én most a 15 hétig fogytam (5 kilót), a lányommal a 16. hétig fogytam folyamatosan, akkor 4-et összesen.

Nem is mondtam. Lányom egy hétig nagyszülőknél volt, és mikor hazajött, rögtön haspuszival kezdett, és meglepődve közölte: hú, milyen kemény lett Kép szóval ő is észrevette a változást...nem csak nő, de sokkal keményebb is mindt korábban.

Titati 19+6
titati
 
 


Tunka,
nagyon is lehet az alma.....Nálam jött még hozzá szőlő és szilva......GondolhatodKép

Mariannka,
Szeretném kérni azt a leszaromtablettátKép
Néha nagyon nagy szükségem lenne rá. Sajna én még legalább február végéig itt fogom tölteni a napjaim nagy részét. De szerencsére a Főnök csak kéthetente 1x-2x néz be hozzánk és alapvetően nagyon kedvel engem csak nem számított rá, hogy "elveszít"Kép

Lyly
És mennyit kell még ott töltened?

Csema,
NAgyon sajnálom, hogy ilyenen kell keresztülmenned, de reméljük, hogy nem lesz semmi baj! Szorítunk neked!

Medike

De jó lehet az a bogyó még máskorra isKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01
 
 


Csema,
akkor kitartás!!! Nagyon drukkolok nektek, és azért, hogy legalább otthon pihenhess!

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Sziasztok!!!

Õrület, hogy miket írtok afp ügyben.Ilyeneket csinálnak, hogy nem adják ki?És ezzel húzzák az agyunkat.Én nem is emlékszem, hogy Olinál hogy adták oda az eredményt.Pedig csak két éve volt.
Most majd 4 hét múlva kell mennem.Bár még itt Gödöllőn nem voltam vérvételen sem, fogalamam sincs, mi a rendszerKép

Egyébként kösz az aggodalmaskodást, többet nem indulok el kaja nélkül sehova.Pedig volt nálam most is szendvics, de sajnos a táskámban, és nem a pocakombanKépmeg kellett volna ennem, mielőtt buszra szállok.Valószínű, hogy a vérnyomásom mehetett le, fél óra múlva is csak 105/60 volt az orvosnálKép.
Tényleg irtó mázlim volt, hogy rendes emberekkel akadtam össze, nem egy olyan esetről hall az ember, hogy nem segít a kutya semKép
Az egyik nő még el is kísért a rendelőhöz, fel is jött velem a lifttel is.Sőt, még egy vizet is vett nekem.Azt se engedte, hogy kifizessem. A térdeimet nyúztam csak szét, arra estem rá.Az egyik kék-zöld, a másik sebes.

Karfiolos receptet én is tudok:
rakott karfiol:főtt rizsre teszel felvert tojásos, tejfölös mártást(egy kis vegetával), erre jöhet a főtt karfiol, esetleg sonka, csirkemell, virsli.Aztán megint egy kis tejfölös trutyi, rizs, a végén ismét a tejfölös tojcis szósszal beborítod, aztán mehet a sütőbe. akár sajtot is lehet reszelni rá.)
Vagy van ilyen tócsni szerű valami is:Itt a főtt karfiolt összetöröd, teszel bele tojást, lisztet, reszelt krumplit, fűszereket, pogácsákat kell csinálni belőle, aztán ki kell sütni olajba.
Én mndegyiket tejföllel tálalva szoktam enni.A tócsnisat meg inkább fokhagymás tejföllelKép

Aranyos: tegnap a nagy fiam(6 éves lesz) kezébe nyomtam az uh fényképet, hogy szerinte mi ez, és felismerete, mondta, hogy kisbabaKépAztán akkor elmondtam neki, hogy lesz még egy tesója.És annyira be lett sózva, hogy közölte, hogy ő azt szeretné, ha 4-en lennének tesók(persze mindenki fiú legyenKép)
Kössem fel a gatyám, mi?
Ildikó11+5
vas
 
 


Tündi, én is mindig alszom a másfél éves Olivérrel délután.Főleg, amióta terhes vagyokKép

Csema, drukkolunk neked, és sok pihenés ténylegKép

Ildikó
vas
 
 


Medike,
a dokim a legutóbbi vizsgálaton kérdezte, hogy meddig akarok majd dolgozni, azt mondtam neki, hogy december végéig, aztán januárban kiveszem a szabikat, és elvileg februárban már szülési szabin leszek (márc. 8-ra vagyok kiírva). Szóval addig kell kibírnom.Kép
Itt egyre hülyébbek az ügyfelek, és a főnököm is. Kép

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Sziasztok!

Ha lehet, társulnék!
6hét 3napos babám van, ő lesz a második porontyunk!Kép
Olivér épp 18-án lesz 15hónapos!Kép
Péterfyben fogok szülni.

Még nem olvastam vissza itt, de megütötte a szemem Nicika neve. Lehet, hogy mi már találkoztunk a Babaprojekt előtt állók ide topikban?

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram
 
 


Lyly,
milyen szabikat veszel ki?Az ideieket?
Mert Olivérrel én is márc.11-re voltam kiírva, és csak időlegesen adják ki a szabadságot.Tehát havi 2-3 napot, attól függ, mennyi szabid van egy évben, azt elosztják a hónapok számával, és a szülésig csak annyit vehetsz ki.
Legalábbis nekem ezt mondták anno, és csak ennyit adtak ki, de febr.-ban már szülési szabin voltam én isKép
De ha az idei maradékot akarod kivenni, akkor biztos jóKép
Úgyhogy nekem táppénzre kellett mennem a szül. szabi-igKép
Ezt azért kérdezd meg a munkahelyeden.

Ildikó
vas
 
 


Ildikó,
lehet, hogy nálam is az lesz a helyzet, hogy táppénz januárban, ha másképp nem megy. Az utatási irodánál - ahol dolgozom - az a gáz, hogy mi lesz 3 év múlva, lehet, hogy megszüntetik, és akkor elúszott az összes, addig felgyűlt szabim is, ezért akarom megbeszélni bent, hogy januárban adják ki a 2006-os évit. De ha nem megy, akkor táppénz. Egyébként is veszélyeztetett terhesnek vettek a 6. heti kis vérzés miatt.

Eszter,
üdv sorainkban!Kép Szívesen látunk téged is, azt hiszem, mindnyájunk nevében nyilatkozhatok így!

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Sziasztok lányok!

Régen jelentkeztem, azóta úgy tűnik minden rendeben van velem. Holnap megyek orvoshoz, aztán majd Uh-ra talán a jövő héten?
Vas!Kép
Én is gödöllői vagyok. Írtad, hogy nem voltál még vérvételen a rendelőintézetben.
Én már voltam, hát nem nagy szám. Nagyon sokan vannak, bár gyorsan megy a sor. Nem túl kedvesek, és ami a legrosszabb, hogy egy levegőtlen sarokban van az egész, ott zsúfolódik a sok ember.
Bocs, ha elriasztottalak!Kép
Mi egyelőre a Kossuthon lakunk panelban, de most kezdjük az építkezést a Fenyvesi részen.
Gratula a 3.babádhoz!

Minenkinek sok jót, kevés rosszullétet kívánok. Minden nap vagyok, csak inkább olvasok, csendben gyűjtöm az infókat!
Orsi
9+6
orsi1976
 
 


Ironram! Nekem is nagyon ismerős a neved! Biztos hogy találkoztunk már! Gratula a babához és üdv nálunk! Itt én vagyok a tyúkanyó! A lányok neveztek el így! Kép Én vezetem a táblát! Bekerülésileg is nekem kell szólni!

KépKép
nicika
 
 


Lányok! Regisztráljatok a www.pampers.hu oldalán és az első 2000 regisztráló plüss csillagot kap ajándékba! Nagyon aranyosan néz ki a csillag! Én regisztráltam! Az akció 12-én kezdődött, tehát még talán beleférünk, úgyhogy gyorsan-gyorsan! Kép

KépKép
nicika
 
 


Már megint ügyeskedtem! Nézzétek csak:
Kép

KépKép
nicika
 
 


Ha valaki szeretne hasonlót, annak szívesen csinálok! Kép Csak szóljatok! Kép

KépKép
nicika
 
 


Ja az összes képetek tárolva van a gépemen! Szóval újra feltölteni nem kell majd a képeket! Persze csak ha valakit érdekel...

KépKép
nicika
 
 


Ironram! Üdv. közöttünk, gratulálok a babához!

Nicika: Én még várok egy kicsit és jelzem, hogy mikor szeretnék albumot, előre is köszi, nagyon ügyes vagy!!!

Ildi: Aranyos a fiad! Nálunk a kicsi pár napja mindig odajön a hasamhoz és mondja, hogy: benne baba alszik!

Tündi

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Sziasztk!

Nem tudok aludni.

Ironram!
Üdv köztünk!

Nicika!
Köszi a pampers tippet, regisztráltam és azt írják 1 hónapon belül küldik a plüss csillagot.

Lányok!

Mostanában miben hozzák haza a babákat a kórházból? Bébi hordozóban? Vagy mózeskosárban?

Mennyi most az anyasági támogatás? Tudjátok, amit egyösszegű, és a szülés után adják?

Üdv mindenkinek:
Rita
13+4

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa
 
 


Sziasztok!

Ritaa: a babát hordozóban vittem haza mindkétszer. Most már kötelező is az autósülés, meg sokkal biztonságosabb, mint a mózeskosár.

Az egyszeri anyasági meg ha jól emlékszem 55ezer.

cory 14+0

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?