Új privát üzeneted érkezett!

hali!
Nagyon szépeket alkotgattok lányok. Gratula!!!Sajnos nekem semmi időm nem volt erre. Itthon még kész se lettem a takarítással, mennem kellett egy ismerős házát is kiganézni.Kép Na ott se vagyok még kész ezért csak hét elején leszek itthon és megint varricsázni kell, mert összejött pár fusi meló. Kép
Tigrincske, nekem van 2 db abból a virágcsokrosból. Nemrég jött Svájcból. Nézzél be az oldalamra kell-e még valami, mert kettőt nem nagyon érdemes postázni.
Hajci, én úgy tudom, hogy a patinát terpentinnel kell visszatörülni.
Lányok! Abbynek volt egy ötlete, mégpedig az, hogy csinálni kéne egy társtopikot, ahol a nyűgeinket kibeszélhetnénk, ez meg maradjon csak dekus. Mit szóltok hozzá? Szerintem lehetne a címe , mondjuk : CSEVEGÕ,
szorgosstuci

Krimo,
már szerettem volna kérdezni, de mindíg elmaradt:
Azt a tányért, amit a barátosnédtól kaptál; meg lehet tudni, hogy hogyan készült? Porcelán tányér és rá van dekuplizva, vagy üveg és álulról van ragasztva!? És a festése? mitöl ilyen márványos?

Jubci,
Oksi, szavadon fogunk! Kép
Szép az olivás köcsög, de sajnos a másikat én sem látom!
Hány ilyen köcsög van még; vagy titokban korongozol is?

Hajci,
véleményem szerint a patinát azonnal, maradéktalanul száraz ronggyal törölni kell, amint felhordtad! Az elegendö mennyiség benn marad a repedésekben.
Stucek ötletét nem tartom jónak, mert a terpentin a festéket is azonnal oldani fogja és csak egy nagy maszat lesz belöle!

Egyébként én, ha bármi újat próbálok ki (festék, repesztö, felül repesztö, stb) akkor elökapok egy fadarbkát, esteleg egy régebbi rontott, vagy törött képet és egy pici darabon mindent kipróbálok elötte. Ezt javaslom másnak is! Kép

Szép hétvégét mindenkinek! (bár itt szakad az esö! Kép )
mian

SziasztokKép

Olvasgatok, gyönyörködöm, gartulaKép) Idöm = 0, le vagyok maradva dicséretekel, kérdésekkel, köszönömökkel, drukkolással kiállitáshoz, jobbulás Miannak! stb.... majd csak utolérem magam eccer.

Szerintem Hajninál más a gond, erre se a vissztörlés, se a terpentin nem segitség.

Pussz....(várnak a koszos ablakokKép)

Ui: süt a napKép
lingonbabi

Utána kérdeztem és mivel nem tudni, hogy mivel repesztett, így aztán hozom az ötleteket , pl. itt az egyik:

"Mivel többféle patina van, azt is kellene tudni melyikről volt szó.

A Raiyhers vizesbázisú folyékony, azt nedves ruhával kenni és visszaszedni is lehet.

A Deka a ragadós, azt sikerült vagy a terpentillel vagy a foltbenzinnel visszaszedni. Úgy emlékszem a terpenitnnel próbáltam, de nem szerettem azt a patinát, úgyhogy többet nem is használtam. Az antikpasztákat mindkettővel lehet, de míg a foltbenzin teljesen visszaszedhető, a terpentin egy másfajta, rusztikus, olajos fényes felületet ad. Az repedés nélkül is jó ha foltosan vagy csíkosan kenhető. Míg ilyen felületen a foltbenzin teljes feületen a résecskékbe keni a pasztát, ami ezáltal csak átsejlik a felületen."
szorgosstuci

...szóval Hajcikám ! Modjad, mivel is repesztetettél ????????
szorgosstuci

ehun a következő : Repedésekbe szoktam pasztát tömködni, és terpentinnel szedem vissza. a repedés tetején, ha felületi, felső lakkréteg vizérzékeny, pl. a sentánál. De a terpentint bírja.
szorgosstuci

Hulla vagyok...., de
STUCIIIIIIIIII!KépKépKépKép
Köszi, akkor azt a 2db-ot kérném és majd írok neked, mit találtam még!

Sztigris
sztigris

Sziasztok lányok!

Én csak figyelek és NEEEEEEEEEEEMM ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRTEEEEEEEEEEEK SEEEEEEEEEEEEMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIT KépKépKép.
Légyszi légyszi magyarul is!!!!!

Köcike, puszika

Kriszta

mohácska

Moháska, mégis mit nem értessz??????? Kép

Tigriske, felpakoltam egy halom állatost! Kép
szorgosstuci

Stuci!
Én a csevegőt megszavaznám...ha gondoljátok, megnyitom..
Megnyissam?????

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

igen, én is támogatomKép

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

A csevegő nagyon jó ötlet, de valami olyan nevet kellene adni, ami ránk jellemző. PL dekulányok csevegője. Nagyon hülye ötlet???

A másik dolog, ami nekem eszembe jutott, vagyis ami nekem hiányzik az az, hogy nagyon elsiklunk egymás mellett.
Itt arra gondolok, hogy régen voltak építő kritikák, most meg csak annyi, hogy dícséret, pirospont...stb...
Én aki úgy gondolom, hogy igenis sok tanulnivalóm van még a deku téren, szeretnék építő kritikákat kapni. Sajnos nagyon időhiányban szenvedünk, tudom, és csak elsiklunk itt a hozzászólások felett.
Szerintem nem csak én érzem azt, hogy lehet itt még a tudást felturbózni. De ehez kellenek a kritikák.
Én nagyon szeretném pl azt, hogy ....Anikó, én ezt nem így csináltam volna, hanem kicsit így....vagy én több krétát tennék rá, de nem is ebben a színben...van próbáld meg így ezzel a technikával.....stb...stb...
Persze csak akkor, ha valóban rossz az öszhatás.
Én nagyon begyepesedtem a pzs tartókkal és szinte sablonosan csinálom. Ok így is nagyon sok fogy, de jó pap is holáig tanul.
Remélem értitek mire gondolok.
Megvalósítható ez???
Nem akarok neveket mondani, de nem egy példaképem van köztetek és jobban esne egy kritika, mint dícséret! Vagy csak én gondolom így???

ha igen, akkor bocsi mindenkitől.
Megyek a kiállításra..na erről is írok...
Ember alig...eső annál több....vásárlók nuku. Barátnőm, aki fazekas tavaly naponta volt 20 ezer ft-os bevétele, most eddig összesen 6ezer. Nekem tavaly gipszképek voltak kint, és több, mint fele elfogyott, most a facuccokból alig árultam 3000ft-ot. Kép
Ok, hogy ez elsősorban kiállítás, nade akkor is vehetnének pár dolgot.
Ami lényeg, a maradék kőszegre vándorol.Kép Ezért nem vagyok elkeseredve..amúgy biztos az lennék egy kicsit.
Van, aki egy fillért sem árult!!! Nevetséges!
van egy néni, aki gipszből készült hűtőmágneseket vitt ki. Minden kiállításon ott van.
Tavaly alig maradt neki pár darab a több százból, most meg mind jó, ha párat eladott. Kép
Úgy döntöttem jövőre nem megyek. Elég volt. 3 napot ott ülni a semmiért.... brrrrr.... Ok még ma is megyek este 7-ig, de esik az eső.... Kép
Na de nem kesergek itt róla. Amúgy jókat nevetünk a többiekkel, csavargunk is kicsit, sült halat eszünk, koncertezünk...buli van! Kép

Puszi mindenkinek!
Jók legyetek ám!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!

Jó ötlet a csevegő és támogatom Anykót a kritikákat illetően.

Stucika!
Semmit KépKépKép! Vagyis ez az antikoló ez paszta? Azt hittem festék. És mindenféle repesztőre lehet? Én a Viva Dekor antiklakkját használom és a Hobby Line Art Potch deku raglakkját. Használtam a Marabu repesztőjét, de az nagyon kevés és drága. Mondjuk viszont nagyon jó. Kérdés: ha veszek felülrepesztőt, az hány üveges: hogy kell használni? Ha én felülragasztok, akkor is jó? A szalvit hogy repeszti meg, vagy le kell festeni? És akkor utánna lehet patinázni?
Na jó sok kérdést zúdítottam rádKép. De kellenek is az ötletek, lehetőségek, hiszen rendeltem cserepeket Kép.

Puszi
Kriszta

mohácska

helló!

Meghalta klaviatúra, néha a" betüm ninc Meg az s egyáltalán, zóval ne nézzetek béninek, cak ninc kedvem bemáolgatni egyeével. majd reagálok, ha ikerül helyre püfölni. Kép vicce hozzázólá volt? Kép

Kép
krimo

Sziasztok!

Gyertek offfolni!!!! Kép
A "Mi, nők" kategóriában nyitottam meg DECOU-CSEVEGÕ címen!!

Anyko!
Teljesen igazad van! Én is várom a kritikákat!!! Lehet, hogy azért csak dícsérgetünk, mert már túlságosan összenőttünk, és nem akarjuk egymást megbántani Kép De a dícséretekből tényleg nem tudunk tanulni...rajta, kritizáljuk egymást!! Kép Lehet velem kezdeniKép :
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/1126356891.jpg
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/1126356924.jpg
Azt, amit nem tudtatok megnyitni az olivás után, most sem tudom feltenni ide, mármint a linkjét, inkább beszúrom a fotót:

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

...nem tudok mellékletet feltölteni...nézzétek meg - persze csak az, akit érdekel Kép - az oldalamon az egyéb decoupage2 könyvtárban van, hátulról talán a harmadik kép, pálmafás kaspó...

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubikám!

Na akkor most kritizálok: Remélem nincs semmi bajod ezzel a kaspóval!! KépKépKép. Mert nekem még nincsKép. Majd lesz, ha én nem fogok tudni ilyen szépet csinálni! Akkor ugyanis sárga leszek az irigységtől, az meg ugye májpanaszokra utalhat!
Na de komolyan. Szerintem semmi kritizálni való nincs benne, pláne egy olyan tehetséges kezdőtől, mint én.
Amúgy Te tépkedsz, vagy vágsz?

Krimo!
Sztem hagyd így a billentyűzetet. Jót röhögtem! Bocs Kép! Tök jó! Jó kis agytorna lehetne, ha sok olyan szót írsz, amiben sok "a" és sok "s" van.

Na akkor én is kérem a kritikákat: honlapot csináltam: http://gportal.hu/portal/mohacska-babrika/
Ide fogok pakolászni ezekután.

Puszi Kriszta

mohácska

Kérdésem lenne, a profin krétázó lányokhoz:
amikor elöször felteszitek a szalvétát, akkor elkerülhetetlen, hogy a ragasztó ne érjen túl a motivumon. Ott pedig nekem nem akarja befogni a kréta!
Kinéztem a szemem Jubi müveinél, s még véletlenül sem látszik ú.n. "glória" a minták körül!
Hogy csináljátok??????

Jubi,
sajnos most sem látom a müveidet. Elvonulok a portálra, s majd ott megkukucsulom! Kép

Mohi Kriszti,
s, ha már ott leszek, benézek az új oldladra is! Kép
mian

Sziasztok!
Mohácska! Most akkor légyszives írd le, hogy mit milyen sorrendben kentél a dobozkára. mert most én vagyok bekavarodva.Kép
A felülrepesztő 2 komponensű. megfested a tárgyat beszalvizod, majd a step 1-et rákened. Az utasítás szerinti időt kivárod /bár szerintem elég, ha már érintés száraz/ és utána jön a step 2.ezt meg szépen hagyod másnapig száradozni, de rásegíthetsz a hajszárítóval is.Ezután jöhet az antikolópaszta. Ennek is biztos van leírása, hogy hogyan kell használni.
Nekem ez a fajta felülrepesztőm van:
Képés a görögös doboz tetejét csináltam vele, amit már egyszer megmutattam itt.
Kép

Ekkora rianásokat lehet vele csinálni, ha az ember eltalálja a kencék vastagságát. Ebbe mondjuk kréta lett kenve.Miután lelakkoztam a Köberrel és rátettem az ékszerlakkot az is megrepedt a figurákon. Kép
Kimucka, édesen cejpikézel! Kép
Kritikával kapcsolatban; én a multkorában próbáltam elmondani a véleményem és úgy vettem észre, hogy nem aratott osztatlan sikert. Végülis mindenkinek úgy és az tetszik ahogy csinálja, egy kész dolgon már úgysem lehet nagyon változtatni. Ezek után minek azt elmondani, hogy én ezt így vagy úgy csináltam volna? Nem erőltetném rá senkire az ízlésvilágomat.
Mohanéni, kritika kell??? Akkor mondom! Kép Nagyon sötét!!!!!Kép Légyszives valami barátságosabb kellemesebb felületet kialakítani. Ez inkább egy temetkezési vállalkozás honlapjának illene be. Kép((
Na megkeresem a Csevegőt és utána még megtekintem a szomszédasszony lélegzetelállító munkáit is és majd jól megkritizálom! Én aki később kezdte gyűrni az ipart! Kép

Bocsánat, hogy már megint ilyen nagyok a képek!!!!
szorgosstuci

Mian! Amit krétázni akarok azt mindig tapétarag.-al teszem fel, mert azt megfogja a kréta.
szorgosstuci

Jubikám!
Szokás szerint baromirondák! Kép Lennél kedves mindig leírni,a munkamenetet, hogy mi tudjunk ilyen csúfságokat csinálni!? Kép
UGYE TUDOD(?), HOGY IMÁDLAK!? Kép
szorgosstuci

Stucika!

Na én még nem antikoltam Kép. Meg felül sem repesztettem Kép. De ezek után fogok.Úgyis jönnek a köcsögöcskéim, meg pihen itthon 3 dobozka is Kép. Minek kensz rá még ékszerlakkot? Olyat én hol kapok? Bár tavaly megvettem olyat is, hogy plextol, és azóta is itthon pihen az üvegben Kép(.
Köszi a kritikát. Gondoltam én, hogy nem az igazi, de nem találtam olyan képet, ami úgy én vagyok Kép. Vagyis lett volna egy, de nem tudom átrakni a rózsa helyett, mert örökké csak a fejlécbe illeszti be Kép. Meg hát még egy csomó mindent nem is tudok Kép. De majd idővel Kép.
Most akkor nekiállok, várom a további építő kritikákat.

Jubika!
Találtam neked egy szalvit...

Puszi Kriszta

mohácska

Mian!
Én a következőképpen ragasztok a krétás daraboknál: először alapozófestés, aztán ráragasztom a mintát, aztán az EGÉSZ DARABOT ÁTKENEM A MINTÁVAL EGYÜTT dekuraglakkal, és ha megszáradt, akkor krétázom. Így - mivel mindenhol van rajta raglakk - mindenhol egyformán fogja be a kréta. Tudom, hogy nem a leggazdaságosabb megoldás...

Stuci!
Munkamenet? A világos kaspónál semmi különös, csak felnyaltam a mintákat, aztán a felső peremét krétáztam zölddel és barnával. A rózsás vázánál: sárgás alapszín, arra két árnyalattal sötétebb sárga pacsmagolás (sűrű festék összegyűrt papírtörlővel), száradás után felragasztottam a rózsát, aztán pedig krétáztam barnával és sötét rózsaszínnel. Ennyi vóóóna...

Kriszta!
Milyet?????????????????????? Kép
Megyek megkukkantom az oldaladat...

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Mindjárt sííííííííííííííííííííííírok!
Nem tudom átrakni a háttérképemet KépKépKépKépKép

mohácska

Sziasztok!

Stuci..én a kritikánál a technikai kritikát értem, nem pedig stílusit. Na jól megfogalmaztam, de hátha érthető vagyok.
Szóval pont erről van szó, hogyha valaki valamilyen hibát vál felfedezni, mint amit Mian említett "glória" hiba. Vagy épp ez a kréta dolog. Mert ugye eddig én sem tudtam, amit most Jubi leírt, hogy kenjem át az egészet lakkal és úgy krétázzak.
Vagy hogyha a szalvéta ráncos pl. és arra adni tippeket, hogy legközelebb mire vigyázzon, hogyan próbálja. Persze azon már nem lehet segíteni ami kész, de a következőknél talán elkerülhetők ezek a hibák. Idővel pedig teljesen eltünnek és rutinszerűvé válnak a dolgok!
Én így gondoltam a kritikát!

A többit a másik a topikba!

Anikó Kép

Kép

KépKép
anyko

Mohácska! csinálj egy hamis képtárat, amit csak Te látsz, oda töltsd a gépedről a képet és utána másolhatod be. De lehet, hogy nem jó képet akasz feltenni. Most nagyon sok kritériumnak megkell felelnie 1-1 képnek, hogy fellehessen tölteni.
Ha nagyon nem megy akkor küldd el nekem a képet és jelszó, belépőneved és megcsinálom szivesen! Kép
Anikó, de hát ez nem kritika, csak meg kell kérdezni valamit és biztos akad aki tudja a választ.Kép
szorgosstuci

Szijjasztok LányokKép
Szomenésetek van látomKép)

Én a kis kezdö krétás pont ma jöttem rá, ... azt a végére irom... szoval, alapozo, falfesték, ragacsozás, többnyire aprokat decoracscsal, nagyokat tapeta, de ha ez utobbi is kivülkerül, akkor ott másként krétazodik, igy széleit ott is inkább decorag. Igy van nekije aurája még, de lakkozok, és pici krétát- na erre jöttem ma rá- reszelek és az aurás részre pacsmagolok krétát is lakkal ill lakkos ecsettel.

Jubi!
Én végig mindent láttam. Kritika: utállak.

MohikámKép Veledérzek, én is ezt csináltam ( én ma éjjel) csak svédorul, kicsit késöbb átböngészlek.

AnikoKép Hát sajna, majd lesz jobb isKép

Hol a csevegö??????????????
lingonbabi

SziasztokKép

Megnyílt a "decoupage csevegő", utólagos engedelmetekkel!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

szorgosstuci

Köszönöm szépen mindenkinek a krétás okosságokat! Megszívelem öket.
Megcsináltam életem elsö bortartóját; de nem is teszem fel, olyan randa lett!
(Tudod, Stucc, pedig még olcsó sem volt! Kép)

Stucc!
kérdés! mennyire vastagon kened a felülrepesztöt? Olyan nagyon emberesen?
mian

Sziasztok!

Most lett egy kis időm és lefotóztam a múlt heti termést:-)
ezek
http://gportal.hu/picview.php?prt=36242&gid=341068&index=19, innen három kép, az egyikbe különösen bele vagyok esve :-)))
Ancsa ismerősek a szalvik? Köszi:-)
és innen
http://gportal.hu/picview.php?prt=36242&gid=370667&index=14 szintén három.
Végre sikerült úgy fotózni, hogy megközelítőleg visszaadja a kép a valóságos színeket.
minimaxi

Minikém!
Ezek gyönyörűek!Kép
Útállakkk!
A Napraforgós a keblencem!Kép Most én is kezdek rákattani, mamáméknak szoktam ilyen mintával ajándékokat készíteni. Most majd egy sima fehér teáskancsó lesz a következő...gondolom az alapozással lesz gondom bőven! No a többit is akarjuk ám látni!Kép
abby
abby

Sziasztok!

Gyorsan amíg vannak betűim:
Mian!
Azt a szép tálat a Lexi úgy csinálja hogy: üvegből van aláragasztja a szalit, szivaccsal pacsmagolja, aztán belekaristol motívumokat, és alulról lefujja valami spréföstékkel. Majd megtanít ám engem is rá, és akkor tán többet is fogok tudni Kép
Hajci!
Látom már azóta Stuci teljesen leleplezte a felülrepesztés fortélyait.
Az már biztos viszont, hogy nekem csak akkor jöttek elő a repedések, mikor 'emberesen' kenytem. Ráöntöttem a képre, és az ujjamal szétterítettem. A hajszárítót nem ajánlom, láttátok a ládikám Kép Vagyis biztos jó a hajszárító is, de félóra alatt senki ne várjon csodát.
Anikónak igaza van, tényleg csak dícs van mindíg, és csak abból lehet sejteni, hogy valami nem túll sikeres, ha csak nagy halgatás van Kép
Stucimnak meg abban van igaza, hogy nem egyforma az izlésünk (szerencsére!) Szóval azt nem mondhatjuk, hogy én ezt ződre festettem volna inkább, mert akkor én majd ződre festem, de lehet, hogy másnak lilán tetszik.És ez is teljesen rendben van.
De azért a túll vad dolgoknál jobb ha kap az ember jánya valami építőt.
Jubi!
Nem látom őket Kép Majd megkeresgélem, de most addig írok amíg van bötűm! Kép
Mini!
Csudaszép a napraforgós tetszik nekem is jobban, de biztos azért is mert nagyon szép az a szali is.
Mohácska!
Szerintem én lemaradtam a gyászos részről, csak vidám méhecskéket láttam Kép Még majd megvizslatom tüzetesebben is. Sose busulj, ha nem sikerül minden elsőre. Én már el is felejtettem hogy kell csinálni a dolgokat, pedig el akartam dugni a cseréimet, hogy jól ne látszon, mert lusta vagyok rendbe tenni, és képtelen vagyok megcsinálni...

na jó mingyá mutizok, de ezt feldobom, mert ha nem írja be, akkor mindhiába vannak betüim Kép

Kép
krimo

Juhéé, ma teliteszem a topikot magammal! Kép
Akkor a művecskék:
Egy ikeás tükör, megpróbáltam szépen fotózni, mert pont volt a polcon egy nagy csiga, hát...még lenne mit tanulnom Paat emberétől Kép
http://gportal.hu/picview.php?prt=22588&gid=525097&index=14
Szerintem még elfért volna 1-2 réteg lakk rajta, ez a nyers fa csak úgy issza Kép De siettem, és nem mertem már csónaklakkal lekenni.
Ennek 1 hibája van, az viszont elég súlyos Kép Pont fejjel lefelé ragasztottam rá a szalvit Kép , de aztán megoldottam, most lehet válogatni hogy akasszák fel Kép Denevéreknek is jó Kép http://gportal.hu/picview.php?prt=22588&gid=525097&index=15
Ezt a keresztjányomnak csináltam, megfestettem a kis kilógó virágokat temperával, semmi különös:
http://gportal.hu/picview.php?prt=22588&gid=525097&index=16
No és a kis bigyusz, amit a nagyapó segítségével fabrikáltam, khm...a konyhaszekrényt le kéne mosni ahogy elnézem...
http://gportal.hu/picview.php?prt=22588&gid=525097&index=17
Na jó mára megszűntem!
sziasztok!

Kép
krimo

Sziasztok!

Csak én lehetek olyan ügyes, hogy leírok valamit, majd pihenőre teszem a gépet, mert más dolgom van, aztán hazajövök, beülök a géphez, modnván az vár engem, és BEKAPCSOLOM, vagyis inkább ki, hogy elszálljon az egész cucc Kép.

Szal munkamenet nálam: alapozás, krétázás (esetleg fixálás hajlakkal), majd a tépkedett kép felragasztása felülről, szárad, majd fixálás hajlakkal, ha az előbb elmaradt volna, és utánna lefújás akrillan lakkal.
Az utolsó 5 könyvnél elmaradt a lakkal való fixálás. Siettem velük.

Minikém!
Azok a köcsögök nagyon szépségesek. Pedig a rózsás cuccok nem a kedvenceim. Ahhoz képest a honlapockámra is azt raktam Kép.

Krimo!
Nálad meg a sünis tecc nagyon. A többi nem az én világom...

Puszi Kriszta

mohácska

MiniKép
nekem meg a képek közül a 3. tetszik. De az nem is tetszik, henem...henem nem is találok szavakat. Nekem pont ez a világom! 100 %-os telitalálatKép

KrimoKép
Te egy őstehetség vagy! Pont néztem, hogy milyen szuperül felragasztottad a kis sárga virágokat is. Aztán olvastam, hogy fstve vannak. Tökéletes lett, engem totál megtévesztettKép

AnykoKép
olvastam, szépen adtál egy cuccosKép Ügyes vagy!

Koda

Kép

Kép
koda

Lányok! Most sírjak vagy.......zokogjak???
http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=63328978
ajánlom a címre figyelni!!!

Mian, ne csigázz, legalább emilkébe küldd el a képet!

Mini, nekem is a napraforgós tecc! Kép

Krimóca! És kijaza Magdinéni? És akkor most kifojik a pohárból a lőty?? Kép
szorgosstuci

Stuci!

Dobtam egy hátast!!! Ez gipszkép lenne? Te jó ég!!!!!!! És még nem is tecc!
Én annó 500-1200-ig adtam a képeket nagyságtól függően.

Amúgy írt nekem pár érdekes sort az egyik lány, aki rendelt most tőlem képeket. Kőszegen az egyik virág és ajándékboltos üzente nekem, hogy venne a cuccaimból, mert baromi olcsó vagyok a kőszegiekhez képest, akiknek munkái nem is tetszenek annyira a boltosnak. Pl tök gyűröt a szalvi rajtuk.
Én meg azt hittem még a vásáron is, hogy én vagyok nagyon drága! Most megnyugodtam......
De azért pofa is kell hogy egy ilyen képet 3500-ért adjon valaki!!!!
Nem is fog elkelni! Kép

KOda, köszönöm szépen! Még szombaton is el voltam keseredve, de vasárnap szerencsés nap volt! Pedig esettis az eső. lehet ez csalta be a lázogatókat a kiállításra! KépÉs jól is éreztük magunkat!

Most egy karácsonyi 2 hetes vásárt tervezünk kosárfonókkal, más kézművesekkel...stb... Jó lene, ha összejönne. Ennek keretén belül pedig a gyerekeknek lenne játszóház. Bár ahogy a békésieket ismerem.... Kép

Most még sok a takarítani valóm, de jövök és minden alkotást megnézek mostmár!
Puszi!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Hú...hozzá kell szoknom, hogy ittnem offolunk! Bocsi! Kép

Kép

KépKép
anyko

Stucek!

Szerintem se nem sírjál, se nem zokogjál, hanem csak röhögjél, de aztat nagyon.
Végül is ezekre az oldalakra bárki, bármit, bármilyen áron feltehet, és joga van kiröhögtetni is magát.
Amint láttad éppen lejáróban volt már a licitálás, és nem nagyon volt jelentkező :-)))
minimaxi

Stuci!
én is a rögöhés mellett döntöttem...Kép

Anyko!
Örülök, hogy végül jól sűlt el a vásározás! Kép
Már kérni akartam, hogy a vásári cuccok között levő óráról (ami a feltett csoportképen volt) nem tudnál mutatni egy közelebbi képet?

Krimo!
Az IKEA-s tükrön nem találtam kritizálni valót, akárhogy kerestem Kép
A kávés nem az én világom, de a sünis nagyon bejön, igazi, vidám, gyerekszobába való darab Kép
A "kis bigyuszt" én biztosan összekrétáztam volna Kép

Szia Mini! Kép
A nagy képeket vasalod? Vagy mitől lesznek ilyen simák? Szerintem már kérdeztem, csak titkolózol Kép A garnitúrákba sem tudok belekötni...Ügyes vagy!!!

Mohácska!
Előre is köszönöm szépen! Mit kérsz cserébe?

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Csináltam egy órát, ami hmmmm nem igazán jön be nekem...a számjegyeket teljesen elszúrtam rajta, csúnyák, nem a helyükön vannak és nincs semmi stílusuk Kép
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/1126600369.JPG
....aztán gondoltam kijavítom a hibát...hááát, ilyen lett, de nem vagyok vele megelégedve Kép
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/1126600347.JPG
A kérdésem: nincs valakinek valamilyen jó ötlete a számlapra???? Ezért kértem Anykót is, hogy tegye fel az órája képét...

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Köszi a dícséretet Jubi:-)

A nagy képeket is ragasztom, én még nem mertem a vasalásba belevágni. Elég jól sikerül így felrakni, bár azt azért nem mondanám, hogy nincs rajta gyűrődés, esetleg azt, hogy nem sok van és nem túl nagyok :-)

Számlapra nincs ötletem, én nem is tettem semmi jelzést az óráimra:-( Már volt aki mondta, hogy kellene, de mivel szerintem csak rontanék rajta, így nem vágtam bele.
A Tieden viszont a második verzióval nekem semmi bajom:-)))

Krimóca!

Mostan látom, hogy csak akartam írni neked, csak aztán mégsem:-( Csak tudnám, hogy hová tettem már megint a Cavintont:-(((
A kagylós tükör télleg nagyon tuti, a kávés kép szép, de amennyire a deku kezdetén bele voltam zúgva a témába, most valahogy nem érint meg:-( Ez viszont a Te munkád értékéből semmit nem von le:-)
A sünis tündéri, a festéshez külön gratula :-)))
Én a jegyzettömbös verzióra tettem volna itt ott egy kis krétát még. Így is jól mutat, jöhet ide, bár előtte lehet, hogy nekem is konyhaszekrényt kellene mosni:-(
Na mostan akkor megfeleltem az elvárásnak és kritizáltam?
minimaxi

Szia Jubi!

Az óra maga nagyon szép, tetszika stílusod! Kép Viszont a számok...tényleg nem az igazi az elsőn. A 2-on egy picit jobb.Én úgy csináltam, hogy kinyomtattam a számokat egy lapra. Átmásoltam egy zsírpapírra, vagy sütőpapírra ( kinek hogy tetszik ) És azt átdörzsöltem az órára. Ezt csak grafitceruzával lehet, mert az fog át. magyarán kupíroztam. Kép
És utána alkoholos filccel átírtam és kifestettem. Ez az epres órán van.
A másik ( boros ) pedig már ilyen volt, csak átfestettem.
Teszek fel még egy verziót.
Ezt nyomtasd ki szalvétára. Szerintem nagyon guszta.
Kép
ez az epres óra:
Kép
ez sem az igazi, vagyis nekem ez nem igazán tetszik így. Itt még annyi előnyöm volt, hogy szögletes az óra és vonalzóval kimértem a számok helyét. Itt még nincs lakkozva, mert akkor még ennyire sem lesz jó a kép!

tudtam segíteni?
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Jubi!
Pl PowerPoint-ban gyönyörü oralapokat tudsz csinálni, kedvedre valo számstilust választva, kerek, ovális, szögletes, kinyomtatod és 1:1 -ben/vagy x%-al kissebbe, hogy beleférjen és pont papiron kivül tudj rajzolni-festeni kis ügyes kezecskédel ugyan olyat.
Mellesleg nekem tecc a 2. verzio nagyon, kicsit kicsik a számok, viszont gyönyörüen rajzoltak.

Krimo!
Nincs kritizálni valoKép Kávésat is szépen összevágtad. Ugye tudod ugyan ilyen sünis dobozt csináltam napokban? Ismét sztereoban dolgozunkKép
A konyhai tekercstarto is igy tetszik ahogy van.

Mini!
Csak eccerüen naccerüek. Bármelyiket szivesen lenyulnám, föleg a.... és a.... és.....
lingonbabi

Végre! elkezdtem kupálni!!!! Volt vasárnap 24 óra kreatív a TV-ben, s megjött a kedvem, meg ihletem!
Belekezdtem egy jó nagy méretü tálca gyártásába, remélem ma befejezem, s holnap mutizok!

Mini,
szépek a készletek!! A szalvétákat pedig úgy veszem észre ugyesen hasznosítod! Kép

Stucc,
majd eröt gyüjtök, meg összeszedem a bátorságom, aztán megmutizom! De csak akkor, ha megígéred, hogy isti-bizi nem fogsz kiröhögni!!!!

Krimusz,
nekem a jegyzetblokkos jön be igazán! De rosszat egyikre sem tudok mondani!

Jubi,
nekem is van olyan órám, amire egyáltalán nem tettem semmit - s szerintem így is szép!
Másik verzió: csak egyszerü vonalakat húzni.
Harmadik verzió: biztos lehet otthon is kapni öntapadós számokat, különbözö méretben és stílusban. Esteleg azokat felragasztani?
mian

Sziasztok!

Végre van időm végignézni az alkotásokat! Kép Geri esti mesét néz...futrinka utcát! Kép))

Hajni!
A hűtőmágneseid nagyon nagyon tetszenek! Olyan jópofák, hogy feldobná a konyhámat! Kép Elárulod, milyen festéket használsz? Lakkozod is őket? A pipacsos szív is jól sikerült! A kép belseje repesztve van és arra került a pipacs?

Mini!
Te vagy az, akinek munkái egyszerűen a profi szintet érik el! Minden úgy tökéletes, ahogy van! A készletekből nem is tudnék választani! Csak álmodom arról, hogy valaha én is ilyen szépségeket adjak ki a kezemből!

Krimo!

A tükör nagyon jópofa. Drága az alapja? A kávés kis cuki. A sünis is aranyos, főleg, hogy a virág ráment a keretre is. Ez nagyon fel is dobja a képeket! Kép A ceruzatartó is jó. Én is sok konzerves dobozt pucoltam ki, de időm nincs rájuk, így kidobtam a kukába őket! A konyhia üzenőd pedig nagyon tetszik. Szuper ötlet! Eszembe nem jutott volna! Kép

Én ma félig megcsináltam egy dobozt. Kő tapétával vontam be, tetejét kupáltam és 3d lakkoztam. Na ez utóbi nem vált be. Ki kell tapasztalnom!

Szép estét!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Jubikám, nem lehet, hogy maga ez a forma ami nem igazán órának való? Az Anyud órájával is tudod gondod volt, hogy hiányzik valami. Nekem meg maga a forma furcsa órának. Egyébként úgy tudom, hogy hobbiboltban lehet kapni előregyártott számokat.

Miankám ha akarod uttörő becsszavamat adom csak küggyed náááá azt a képet.

Anikó, egyszer felraktam én is oda azokat a kék spriccelt képeimet a tigrist, meg a tollasfejű nöcit, amik ugye nem igazán hagyományosak és 1000-ért se kellett a kutyának sem. Azért csodálkozom ennek a lánynak az önbizalmán.
Látjátok azon a képen volna ám kritizálni való. KépKépKép
szorgosstuci

Sziasztok!

Jubika!
Nekem is a második tecc jobban. Viszont én nem számokat írok, hanem gyöngyöket ragasztok. Ilyet-olyat.
Küldöm...

Hát az a kép: nekem randa és rettenetesen pofátlan a csajszi, csak röhögni lehet rajta.

Na pusz, mert kell a gép az utókornak.

Puszi Kriszta

mohácska

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?