Sziasztok!
A csevegő nagyon jó ötlet, de valami olyan nevet kellene adni, ami ránk jellemző. PL dekulányok csevegője. Nagyon hülye ötlet???
A másik dolog, ami nekem eszembe jutott, vagyis ami nekem hiányzik az az, hogy nagyon elsiklunk egymás mellett.
Itt arra gondolok, hogy régen voltak építő kritikák, most meg csak annyi, hogy dícséret, pirospont...stb...
Én aki úgy gondolom, hogy igenis sok tanulnivalóm van még a deku téren, szeretnék építő kritikákat kapni. Sajnos nagyon időhiányban szenvedünk, tudom, és csak elsiklunk itt a hozzászólások felett.
Szerintem nem csak én érzem azt, hogy lehet itt még a tudást felturbózni. De ehez kellenek a kritikák.
Én nagyon szeretném pl azt, hogy ....Anikó, én ezt nem így csináltam volna, hanem kicsit így....vagy én több krétát tennék rá, de nem is ebben a színben...van próbáld meg így ezzel a technikával.....stb...stb...
Persze csak akkor, ha valóban rossz az öszhatás.
Én nagyon begyepesedtem a pzs tartókkal és szinte sablonosan csinálom. Ok így is nagyon sok fogy, de jó pap is holáig tanul.
Remélem értitek mire gondolok.
Megvalósítható ez???
Nem akarok neveket mondani, de nem egy példaképem van köztetek és jobban esne egy kritika, mint dícséret! Vagy csak én gondolom így???
ha igen, akkor bocsi mindenkitől.
Megyek a kiállításra..na erről is írok...
Ember alig...eső annál több....vásárlók nuku. Barátnőm, aki fazekas tavaly naponta volt 20 ezer ft-os bevétele, most eddig összesen 6ezer. Nekem tavaly gipszképek voltak kint, és több, mint fele elfogyott, most a facuccokból alig árultam 3000ft-ot.
Ok, hogy ez elsősorban kiállítás, nade akkor is vehetnének pár dolgot.
Ami lényeg, a maradék kőszegre vándorol.
Ezért nem vagyok elkeseredve..amúgy biztos az lennék egy kicsit.
Van, aki egy fillért sem árult!!! Nevetséges!
van egy néni, aki gipszből készült hűtőmágneseket vitt ki. Minden kiállításon ott van.
Tavaly alig maradt neki pár darab a több százból, most meg mind jó, ha párat eladott.
Úgy döntöttem jövőre nem megyek. Elég volt. 3 napot ott ülni a semmiért.... brrrrr.... Ok még ma is megyek este 7-ig, de esik az eső....
Na de nem kesergek itt róla. Amúgy jókat nevetünk a többiekkel, csavargunk is kicsit, sült halat eszünk, koncertezünk...buli van!
Puszi mindenkinek!
Jók legyetek ám!
Anikó