Sziasztok!
Visszavonom, amit az előbb írtam, nem fogok tudni mindenkire reagálni, ne haragudjatok
Medike, a nagymamád miatt részvétem.
A manótok nem helyette jön, őt nem fogja tudni senki helyettesíteni - és mégis veletek marad majd, meglátod
És azért vannak normális védőnők is - csak tényleg nehéz, hogy ha az embernek nem normális jutott, akkor sem menekülhet előle. Igyekezni kell figyelmen kívül hagyni (könnyű mondani...), és be lehet számolni neki a véleményével, ajánlásaival nem megegyező saját tapasztalatokról, hátha megváltozik a szemlélete egy idő után.
Vas, elárulnád, hogy ki a dokid és hol fogsz szülni? Azért izgat a kérdés, mert én Gerő doktorhoz járok a Praxisba (bár csütörtökön Gödöllőre megyek hozzá), Kistarcsán fogok szülni, és márc. 27-re vagyok kiírva.
Lányok, ti elgondolkodtatok már rajta, milyen érdekes, hogy ebbe a topikba hányan írhatnának az ország - sőt világ - minden részéről, mégis van pl. 3-4 "topiklakó", aki Kistarcsán fog szülni, vannak, akik ismerik egymást - ez olyan érdekes, nem?
Én ma töltö(tte)m be a 12. hetet, de sajnos felfáztem, azt hiszem. Pihenek most én is, hogy Kata alszik (laptopunk van - így könnyű
), így nem fáj úgy a pocim.
A betegeknek jobbulást, az AFP-ért izgulóknak jó eredményt, az UH-ra váróknak kitartást
Nálunk egyébként Mihály (Misu) a fiúnév, és nálam most éppen Vera a lány, de ez még bizonytalan. Az Esztert én is szeretem, csak egyrészt van már a családban, másrészt nálunk nem nagyon jönnek szóba a magánhangzóval kezdődő nevek (Kocsis a vezetéknév).
Lányok, én a krumplifőzeléket csak habarni szoktam. A héten én is csinálok - imádom
GyeZsu