Sziasztok!
Mártus! Távol álljon tőlem, hogy megbántsalak, és ki sem akadtam én semmin sem, csak te kérdeztél
Remélem, nem haragszol, amiért leírtam, amit leírtam. Most építő jelleggel próbálok segíteni
90 napos: én már egyszer eszeltem ezen egy dolgozó kolleganőm kérésére, akkor most megpróbálom összeszedni, mi működhet belőle. A gyümölcsreggeli, gyümölcsnap, az ugye tiszta ügy. Én a kávémat se hagyom ki sosem, egy kis tejjel.
Ebédek:
Húsnap: lehet enni húst salátával, egy szelet kenyérrel, utána levest, bár utóbbit én el szoktam hagyni. De ez tulképp szerintem jelentheti azt, hogy bedobsz otthon egy szendvicset, tehát kenyér közé egy szelet húst. Vagy virslit. Sült húst persze, nem rántottat. Vagy tehetsz bele paprikát, paradicsomot, salátát, akármi zöldet, vagy vehetsz egy adag salátá hozzá. Én majonézt is szoktam húsnapon, azt még az Atkins is megengedi. És a sajt is belefér. Ja, a leves meg forró vízben egy zacskó instant leveske. Este hasonló, bár nem emlékszem hogy leves van-e, de én nem szoktam.
Keményítőnap: ez lehet sóba-vízbe krumpli, ezt gondolom nehéz megoldani. Lehet rizs, bármilyen zöldséggel, tehát mondjuk akár rizibizi vagy kukoricás rizs, ilyenek. Ezeket végülis dobozkában be lehet vinni, a mikro gyorsan megmelegíti. De lehet mondjuk kukoricakonzerv, sárgarépa, borsó, bab, tudod, mondjuk egy Bonduelle, én legalábbis azt szoktam enni, ha nagyon nincs más. És nem traktállak többet a sült zöldséggel, de még utoljára megemlítem, hogy a kínaiak jót csinálnak, esetleg lehet befelé útközben venni vagy rendelni. Hú, tényleg, meg a török gyorsbüfékben is vannak tisztán zöldséges kaják, nem tudom, merre dolgozol. Este hasonló.
Szénhidrátnap: van ez a pizza dolog, de tény, hogy csak melegen jó. De lehet enni 2 rendes pogácsát vagy valamilyen péksüteményt, én úgy értelmeztem, hogy sósat. De nem tepertőset, nem hústöltelékest, nem sajtost, hanem simát vagy legfeljebb zöldséggel, pizzaszósszal töltöttet. Este nyami, két süti vagy fagyi, utána egy kis étcsoki.
Gyümölcsnap: bármilyen gyümölcs, szőlő is
A nagyobbakból egy étkezésre kettő, az aprószeműekből talán egy-két marék azt hiszem. Szerintem bármennyi
Én ennyit tudtam segíteni, remélem, vannak benne használható öteletek
Mártus! Arra nem válaszoltam, hogy nem vagyok egészségpénztárban tagok, bár nem hangzik rosszul. Csak már annyi felé fizetünk, annyi helyen vagyunk ügyfelek, előfizetők, izék, hogy én már nem akarok többet
Képzeljétek lányok, egy barátnőm elkezdett járni akupunktúrás fogyasztásra. Heti 3-szor megy, azt mondja, egyáltalán nem éhes, pedig csak 900 kalóriát ehet. Ígértek neki 10 kilót 1-1,5 hónap alatt. Kíváncsian várom, de az ára elborzaszt, 27 ezer Ft. Én valahogy olcsóbbra emlékeztem, mert már annyiszor kacérkodtam vele, és annyi kolléganő járt. Meg hát heti 3-szor én a boltba nem tudok elmenni, nem a városba
De azért nem hagy nyugodni a dolog
szirom