Új privát üzeneted érkezett!

Gabi,
tenyleg jol nezel ki, szerintem sem kell mar mas, mint torna vagy kardiotrening, hogy formaban tartsd magad.

Cico,
lehet, hogy igazad van, de en nem veszem annyira komolyan a dolgokat. Nem veszek bio kajakat sem Abelnek, raadasul en fözök neki, tehat tudom, hogy mit teszek bele, semmi olyat, ami neki rossz lenne. MIndent friss alapanyagbol csinalok, tehat szerintem ez igy ok. Virslit pedig eddig ketszer kapott, vagyis csak probalta, mert en nem szeretem, apa pedig szinten nem sokszor eszik. Egyebkent meg mi is felnöttünk, en pl. tapszeren, mert anyamnak nem volt teje, mire egy honappal a születesem utan vegre kiengedtek a korhazbol, esmegis itt vagyok egeszsegesen. Regen pedig mar harom honapos kortol repat almat meg huslevest tukmaltak a babakba, azert most ez is mas. Abel szopis baba volt, tehat mar ez nyereseg. Es a mostani kajait is tenyleg megvalogatom. Tehat ne tünjek felelötlennek es a gyereket mindenfele artalmas dologgal teletömö anyukanak, mert nem vagyok az.


Na mas tema. Megneztük tegnap a lakast, hat lanyok, en csak almodok, hogy oda beköltözünk! Gyönyörüüüüüü volt! Csak draga, mert a berleti dij melle kernek kethavi kauciot es az ügynök szinten kethavi honorariumot, ami mindjart csak ugy 2.600 €, plusz meg ezt a lakast is ki kene fizetni a jövö honapban meg az is, ami össz 4.000 körül lenne, na meg a költözködes stb. Szoval sajna nincs ra keret. De annyira faj a szivem, hogy majd belehalok. Apa pedig csak vigasztal.
Ma is megneztünk egyet a regi föberlönknel, aki azonnal megigerte volna nekünk a lakast, de ennek nincs erkelye es szerintem le is van elve. Igaz, hogy kifestik meg minden, de nyikorog a padlo es van rajta csunya szönyegpadlo, a gyerekszoba nagyon jo, a halo is, a nappali szep nagy, a konyha es a fürdö vilagos es az elöszoba is ok. csak hat akkor mar ahol most lakunk, az sokkal de sokkal szebb es inkabb varunk meg egy kicsit, biztosan akad jobb. Bar ennek az ara jobb lenne, mint a mostani es sokkal nagyobb is lenne, de rajöttünk, hogy ez sokkal szebb. MOst megyünk vissza, mert a ficko ajanlott egy masikat a lakas alatt, amit most megneztünk, az több, mint ketszer akkora lenne, mint a mostani egy oriasi fedett terasszal persze dragabban is, de azt mondta, ha megnezzük, es igent mondanank, akkor mivel ismer, lemenne az arral is. Hat majd meglatjuk. Ja, es akkor a nöci, aki most lakik ott felköltözne oda, amit most neztünk, mi meg megkapnank a nagyot.

Na befejezem, mert litaniat irtam megint, meg mennünk is kell, meg gondolom nem erre vagytok kivancsiak.
Mentem
Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Sziasztok!

Kisméretű grillparti lesz, szóval rohanásban vagyok, csak az érdeklődőknek mondom, hogy 36, és nagyon köszi a gratulákatKép Az ember még horgászik, minimális eredménnyel, szóval csak törpeharcsákat fogott. Miksa meg remélem, alszik még egy kicsit, mert a gombát még nem készítettem elő.

Gabit majd másor szúrom le, mert szerintem tök jól néz ki, és ha én ennyi kiló lennék, akkor nálunk ma csülök lett vóna egy halom krumplival...Kép

Motiot! Ne bánkódj a lakás miatt! Egyébként mi Miksát csak 1,5 évesen tettük külön szobába, pedig nekünk volt, csak valahogy sose álltunk nekiKép Meg én szerettem hallani, hogy ott szuszog a gardróbbanKép Tiszta para voltam különben hetekig, hogynem hallom meg, de ez mára elmúlt.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Halihó Csajok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket! Nagyon jó volt a mai nap, Zsoltika élvezte a nyüzsgést, a vendégeket, az ajándékokat és a tortát is Kép Mindjárt teszek fel fotókat is! Persze a tortából ettem rendesen, de holnaptól kicsit visszafogom magam, mert így hipp-hopp visszajön a 12 kiló Kép

Szirom,
neked is nagyon boldog születésnapot kívánunk! Milyen volt a grillparti? Kép

Motiot,
nyugodtan írd meg, hogy mi a helyzet a lakáskereséssel, mi igenis mindenre kíváncsiak vagyunk Kép Amúgy pedig tényleg biztosan találtok megfelelőt, csak ki kell várni! Mi még mindig együtt alszunk Zsoltikával Kép Sőt, nem is tervezzük, hogy átköltözünk a másik kisszobába - legalábbis egyenlőre.

Ildikó,
így utólag is boldog másfélévességet Olikának! Kép Izmos combok??? Inkább vastagok! De hát ez van, ezt kell szeretni Kép

Cicó,
a szopitól is lehet ám vastag a karod! Az enyém is vastag még, bár már tényleg sokat vékonyodott, a callanetics erre is jó Kép Én úgy gondolom, hogy a szopi elhagyásával a szervezetünk is megszabadul majd egy kis rejtett tartaléktól Kép Legalábbis remélem, hogy így lesz Kép

Lányok, nagyon szépen köszönöm mindenkinek a kritikát, főleg mert nagyon pozitív volt Kép Jólesett, hogy nem láttok kövérnek, a tornát pedig abba nem hagyom, isten őrizz!!! Hétfőtől indul a suli tornatermében, férjem pénteken hozott polifoam-ot, szóval megyek! Kép

Na még néhány kép, és húzok aludni Kép

Itt Zsoltika gyertyát fúj el, kb. 8x kellett újra meggyújtani a gyertyákat, annyira élvezte Zsoltika, hogy fújhatja Kép

Kép

Ajándékokkal:

Kép

Tapétavágóval esett neki a gesztenyének Kép

Kép

Nem igazi ám a tapétavágó! tiszta műanyag, a vizet sem viszi Kép

Jók legyetek!

Gabi

pgaboka
 
 

 
 

Sziasztok!
Nem tudtam jönni, mert az én drága egyetlen párom, kitalálta a hétvégi menüt. A Príma konyhából . Meg vett mindent hozzá. Akkor szembesültem az igazsággal, amikor belenéztem a receptbe. Nem könnyű, elkészítési idő 3 óra. És még a levest nem is csináltam meg! Egyszóval tegnap este főzőcskéztem. Ugyanis szombaton reggel tornázni akartam menni.
Ja és azt is mondta ma, hogy a múlt héten alig csináltam itthon valamit és hogy nyírjam le a füvet. Nem veszi észre , hogy én mit küzdök, hogy itthon rend legyen, de ezt nálunk valahogy nem látszik. És azt sem értik, hogy anyáink, hogyan tudták ugyanezt még nehezebb körülmények között csinálni. Ezek a pasik ! Egyébként kettőt morgok és már segítenek is, mint a kisangyal! Délután pedig lenyírta a füvet. Na azért!
Csütörtökön bekukkantottam, de nem jutottam a hsz-ek végére , olyan aktívak voltatok (hál Istennek)
Mártus!
Nagyon köszi Józsinak a választ. Tényleg nagyon jó és szószerint „kimerítő” választ kaptunk. Én ki is nyomtattam magamnak, hogy lássam a „kis bibliámat. Szeretnék azokon a napokon, amikor nem megyek tornázni hasazni egy kicsit .
Szülinaposok (Szirom és Zsoltika)! Én is csatlakoznék a jókívánságaimmal . Boldog Szülinapot!!!
Ildi! Cicó! Olvastátok, hogy elmarad a hétfői Zenebölcsi? Persze biztos olvassátok majd.
Már f1 ! Megyek a kis ágyikómba!
Megint felszívtam tőletek egy kicsit a lelkesedésetekből.
Susi
ssusi
 
 


Sziasztok! Látom már csak utólag tudok boldog szülinapot kívánni Zsoltikának és Sziromnak - talán még nem túl későn. Nagyon édes Zsoltika a képekenKép Sajnos most nem maradhatok, talán holnap. Láttam, h. elmarad a bölcsiKép Sziasztok!

cicó
 
 


Sziasztok,
na akkor traktallak Benneteket tovabb a lakassal, Gabi buzditasanak hal!
Szoval tegnap megneztük a masik lakast egy szinttel lejjebb, ahonnan a nöci akar a meghirdetettbe költözni. Hat mondanom sem kell, hogy azota is a hatasa alatt vagyok, ahogy hazaertünk mondtam a paromank, hogy azonnal töltsön egy jo nagy pohar bort, mert meg kell emesztenem a latottakat. Es mindezt kettökör delutan! De azert nem vagyok am alkoholista.
Szoval a lakas 130 m2, plusz egy tetös terasz , ami szinten kb 30 m2. Az elöszobaban, ebedlöreszen es konyhaban vadi uj csillogo villogo feher jarolappal egy kis mintaval, az ebedlöben van egy kandallo, amolyan kis romantikus modra, a konyha egy fel lepcsöfokkal lejjebb van, de nyitott, feher fa konyhabutor van benne, beepitett konyhai eszközökkel, sütö külön a fözölapoktol es fent, tehat Abel nem eri el es nem tudja magat megint megegetni, mint a multkor itt. A teraszra a konyhabol es a nappalibol is ki lehet menni. A nappali akkora, hogy apa kosarlabda palankot akart felallitani, abban is van egy fel lepcsöfoknyi szint, vadi uj laminat padloval, a terszra nezö fal tiszta üveg, az utcara nezö oldalon is egy kis erkellyel. A haloszoba akkora, hogy a csajszi a szekrenyt nem a fal melle allitotta, hanem masfel meterrel beljebb, igy mögötte is van böven hely a ruhaknak meg mindennek es meg igy is hatalmas. A gyerekszoba is oriasi es vilagos, Abel elveszik benne, akkora. A fürdö szinten ujonnan csempezve szep feher, kicsit galambszürke mintazattal, fent bordürrel, zuhanyfülke plusz gyönyörü sarokkad es egy oriasi ablak, tehat szinten vilagos. A nappali ket szitje között van egy hatalmas boltiv, kövöl, nincs bevakolva, ugyhogy nagyon rusztikus, a konyha felöli bejaratnal pedig egy fagerenda ki van hagyva, es az is latszik, nagyon jol megcsinalva. Szoval egy alom az egesz. 50 €-val lenne több a lakas, mint a mostanink. Szoval szerintem nem is nagyon gondolkozunk rajta, hanem egyszerüen belevagunk es meglatjuk, hogy menni fog-e. Ha nem, meg mindig kiköltözhetünk, nem igaz? De szerintem okosan menni fog a dolog, ha nem szorjuk a penzt. Bar kene egy -ket butor azert, mert a mostani lakasunk fele ekkora es a butoraink elvesznek ebben a nagy lakasban. De majd szep lassan. Most meg fel kell hivni holnap a föberlöt, hogy hogyan döntöttünk es akkor mikor lehetne menni meg az anyagiak megis hogyan neznek ki pontosan aztan ha minden ok., akkor költözünk, meghozza nagyon hamar. OLyan izgatott vagyok! Tudom, hogy ez csak egy lakas, de akkor is! Ilyen szepröl soha nem almodtam volna, hogy valaha ilyenben fogok lanki. Ja,es a nappaliban van egy gyönyörü cserepkalyha is. Tehat fazni mar biztosan nem fogunk, meg központi fütes is van.
Na most mar eldugulok a lakasommal együtt, mert biztosan unjatok.
Meg annyit, hogy ma reggel 56 kg voltam kereken! Tök jo! Megy ez!!

Na mennem kell, mert fö a leves es meg kell neznem. Meg a sültet is.
Pa, majd holnap jövök
Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


poiu
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 11:23-kor.
vas
 
 


Jó Reggelt Mindenkinek!

Hú, de szuper, Ti aztán termelitek a leveleket. Alig győzök ilyenkor hétfő reggel vissza olvasni.

Magammal kezdem (a kis önző). De, nem is inkább Zsoltikával, azzal a gyönyörű 2 évessel. Boldog, szerencsés, sikeres további 110 évet kívánok még Neki.
Utána jön Szirom, hát Neked mit kívánjak Te Drága? Szóval apuciban nem szűkölködő, horgászni feleslegesen nem zavaró, imádnivaló kis Feleséget, meg Anyukát, és további boldog, sikeres, lottó 5-ben hiányt nem szenvedő életet kívánok.
És Olivérnek is hasonló jókat. A fent leírtakból válogasd össze a Neked tetszőket Ildikó Anyuka.


Szóval akkor Magamról. Szombat reggel arra ébredek, hogy úgy zuhog az eső mint az állat. Nesze neked vadászházi kiruccanás. De, a lényeg, hogy nem maradt el. Az erdő mélyén volt a házikó úgy 7-8 km-re. Egy gyönyörű tisztás közepén. Emeletes, nagy nappalival, óriási konyhával, óriási ebédlővel, óriás terasszal, kandallóval. Az eső hála istennek már nem esett akkor, csak tiszta víz volt minden. Nagyon sajnáltam, mert a gyerekek akkorát futhattak volna a réten, mint a csuda.
Marha pörkölt volt, torta, és pia hegyek a hapsiknak. Kb. 11 körül jöttünk el, mert én marha nem akartam elsöre kint aludni és nem volt Nálunk semmi más ruha. A gyereket visítva vittem ki az autóhoz mert 11-kor még rohangáltak fel-alá a házban. (2,5 éves). Hazafelé, meg majd nem becsináltam, mert szarvas bőgés volt. Attól rettegtem, hogy valami vad kiszalad az úton elénk, én vezettem ugyanis haza felé. Nem nagyon szeretek vezetni, nagyon félek vezetés közben. De, hazaértünk szerencsésen. Azon gondolkozik a társaság, hogy szilveszterre kibéreljük, olyan igazi romantikus bulira, hó, meg szánkózás, stb. Tudjátok mint a WHAM videoklipben ami van.

Gabi!

Az alakod tényleg már csak torna kategória. Tényleg ilyen jó a callanetics?
Ja, Andrásomnak is hasonló katicás tortája volt a 2. szülinapján.

Ildikó!

Allergia? Közérzet?

Ssusi!

Apucinak elmondom amit írtál . Irtó büszke lesz Magára.

Motiot!

Hát, de szuper lehet az a lakás ahogyan áradozol róla. Ha a Tiétek lesz kérnénk ám képeket, de csak utána, mert ugyebár előre ne igyunk a medve bőrére. Nálatok is elromlott az idő? Pénteken olyan buzgóság fogott el, hogy elaludtam a kanapén, és este 6 után már nem volt kedvem menni futni. Jól rá is fáztam, mert szombat óta meg esik ez a hülye eső.

Cicó!

Én, úgy emlékeztem, hogy már Neked is olyan 1 éves a Legénykéd. De még csak nov-ben lesz 1. Akkor tényleg még egy kicsit várjál, úgy a dur bele kajákkal. Én sokat aggódtam, hogy hogyan kéne-lehetne kikerülni ezt a sok E betűs meg ilyen-olyan adalékanyagokat. Nekem, talán annyival könnyebb volt, hogy Anyósomék nagy kertészek és minden zöldséget az Õ kertjükből kapunk így tudom, hogy azok vegytiszták. (kivéve ami a földből és a levegőből kap). De a többivel mit csináljak, gondolkodtam? Virsli, hús, tejtermékek, stb? Aztán rájöttem, hogy ha fejre állok sem tudom Õket ki kerülni. Sajnos a mi generációnknak ezekkel kell együtt élniük. Persze a mai napig is igyekszem olyan kajákat venni (próbálni, legalábbis) ami nincs agyon nyomatva minden hülyeséggel.
A darabos kaja próbákat nagyon jól csinálod, próbálgasd nyugodtan, amit elfogad azt elfogad, ami nem tetszik Neki úgy is kiköpi.

Most Ti jöttök, figyellek Benneteket.

Puszi: Márti
mártus
 
 


Ildikó!

tényleg, mi lesz a fűtésetekkel, mert a múltkor nagyon durva dolgokat írtál, ilyen járólap feltörés meg nem tudom még mit akartak szétverni?

Ssusi!

Szintén Boldog Névnapot Kívánok én is.
Gondolj ide egy olyan nyuszit csokorral a kezében, vagy amelyik állatka jobban tetszik. Én olyan béna vagyok, hogy még nem tudok ilyeneket beszúrni.


Ildikó!

Még mindíg nagyon szépek a Legénykéid. és Te hol vagy a képeken? ilyen bátor Olivér, hogy be mer nyúlni a rácson?

Puszi: Márti
mártus
 
 


Márti, a fűtést úgy csinálják meg, hogy a falba teszik be a csöveket(eddig a padlóban volt, de ugye valahol ereszet), és mivel nem akarunk lutrira nekiesni, feltörni, felszedni 140m2-nyi burkolatot, így a falat vésik szét, és oda teszik a fűtéscsöveket.
Szép kis mutatvány lesz vadiúj házbanKép
Festés így az idén már nem fér bele(anyagilag), tehát fél évig bámuljuk majd a frissen beglettelt csöves falatKép. Szép lesz.
Aztán jönnek a kőművesek is a héten (v. jövő hét elején) házat színezniKép.Na, legalább az szép leszKép
Ha kész lesz, teszek majd fel képet.
Már kiválasztottuk a színt is.

Olivér az a strucchoz is be akart nyúlni, meg az összes állathozKép
(én fotóztam, azért nem vagyok a képeken)

vas
 
 


Lányok, hol vagytok???
mártus
 
 


Sziasztok!

Nem bírok most jönni, vendég volt, most meg kaját csinálok, míg Miksa alszik (de mindjárt ébred), aztán majd valahogy szakítok időt. Köszöntéseket mindenkinek köszi!Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Én meg már voltam itt bőven, aztán megvolt a délutáni szundi isKép, úgyhogy most megint itt vagyokKép

Holnap viszont tuti nem jövök, max. este, mert reggel megyünk be apucival Pestre, aztán megyek 9.30-ra ultrahangra,9.45-re nőgyogyihozKép
Utána meg elmegyünk Olivérrel a budatétényi barátnőmhöz.Úgyhogy kb.este 6 lesz, mire itthon leszünk.

De holnap látom majd a kis bébikét megint!!!!Kép
Majd kérek cd-t a dokitól, és akkor tudok felrakni képet róla.Bár még elég kis formátlan, nyomika.De már mindene van!!!!Kép

Na, puszi
Ildikó
vas
 
 


Halihó Lányok!

Csak egy sorra ugrottam be, mert totál beteg vagyok Kép Vasárnapra elkaptam valamit, fáj a torkom és folyik az orrom, már alig élek Kép Megyek is aludni Zsoltkával.

Mártus,
nagyon kíváncsi voltam, hogy Te mit mondasz a képre Kép Igen, sztem nagyon jó a callanetics! Nekem mindenem olyan jó kis vastag, a vádlim is, és ez a torna sokat vékonyított rajta, régi képekhez viszonyítva nagyon látványos a különbség!

Ildikó,
fűtéscsövek, húha! De most már legalább jó lesz Kép Picikéről a képet nagyon várjuk!!!

Motiot,
naggggyon jól hangzik a lakás, biztosan gyönyörű! Külön jó lehet a hatalmas terasz... Meg a sütő elhelyezése is!
Engem is az érdekelne, hogy a rezsitek vajon mennyivel lesz magasabb? Itthon a közös költség, fűtés nm alapú (panelban), és bár a mi lakásunk nem is olyan veszett nagy, mégis baromi sokat fizetünk Kép Na szóval írj még a részletekről!!!
És nagy-nagy gratula az 56 kilóhoz, szupi ügyi vagy! Mikor voltál utoljára ennyi? Tényleg, Te mennyivel kezdted a terhességet?

Susie,
én is boldog névnapot kívánok! Kép

Mától kicsit visszafogom magam, mert az elmúlt napokban kajadömping volt... Szokás szerint nem merek mérlegre állni...

Sziasztok,
Gabi

pgaboka
 
 


Ezt most olvastam:
http//www.babanet.hu/ultrahang.php?t=fejl&h=12
Anniyra cuki, és olyan izgi, hogy már miket tud, és milye vanKép
"képes sírni...."De miért sír egy ilyen kis pirinyó muki?Kép
Szóval kb. így néz ki, és ezeket tudja az én kisbabám isKép

Ildikó
vas
 
 


Gabi, jobbulástKép

Itt egy kép , hogy jobb kedvetek legyenKépKép

Kép
vas
 
 


Sziasztok,
vagyok en is, csak delelött babacsoportban voltunk, ahol is Abel kiakasztott egy par gyerköcöt, jot bögtek. Mondtam is, többen nem jövünk, mert rossz fiu. De hat szegenyke egyedül van itthon, a többieknek mindnek van tesoja, ö pedig nem tudja, hogyan kell gyerekekkel banni. De sebaj, majd megtanulja.tantol heti haromszor megyünk majd egy orara.

A lakas rezsije külön van meg a 700 eurotol, ezert nem vagyunk meg tök biztosak a dolgunkban, mert szerintem eleg sok lesz. Bar az a lakas biztosan jol szigetelt, hiszen laktunk mar ott es mindig visszakaptunk ev vegen egy csomo penzt.
De hat addig meg fizetni kell. Ma este megkerdezzük a föberlöt, hogy mennyi az annyi es döntünk. De szerintem nem lesz belöle semmi, tul szep, hogy igaz legyen. Most meg valami munkat hajtok, hogy ha megis költözünk, en is hozzak valamit a konyhara, ha mar több lesz a költseg.
De holnap mar többet tudunk majd.
Na mennem kell, mert Abel üvölt, olyan almos.
Puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Olivér már fél 12 óta alszik.
Ezzel már mi is túl vagyunk a teljesen normálisonKép
Legyen mentségére, hogy ma reggel 6-kor kelt.
Meg is nézem , nehogy meleg legyen a feje, mert akkor törölte a holnapi ultrahangomat.
Oké, semmi gondKép
Viszont, most leesett az ágyról.
És visszmászottKép
besz*rás, most meg bámul rám, tök cuki, na, megyek
vas
 
 


Sziasztok!

No, a múltkor ígért pizzaKép:

Kép
Ez a papáé, telepakolva

Kép
Ez pedig az én szénhidrátnapos pizzám, csak paradicsomszósszal, paradicsommal, meg egykis lilahagymávalKép

Kérdésre válaszolva: nem volt jó a grillezés, mert nem így akartam. Tökre kiborultam tőle, bár kicsit röhejes az egész. Az én uram először nagyon kedvesen halászlét akart főzni, de én azt csak tésztával szeretem, ezért választottam a grillezést. Meg azért, mert annyira szeretném már én is kipróbálni, de egész egyszerűen én még az életben egy húst rá nem tettem, mert - nem tudom, hogy megfigyeltétek-e - ha egy pasi grillsütőt vagy bográcsot lát, akkor azt hiszi, hogy ebben csak ő tud főzni, sőt neki muszáj. Dögöljek meg, ha értem. Ezt elmondtam az uramnak, mosolygott, de értette, nem ő volt a ludas. Ideértek a vendégek, már gyújtották is a tüzet, meg már jöttek a húsért, meg adjak, kést meg villát, meg tálat, meg.... Ezt utálom, ilyenkor mindig csak cselédkedik az ember, de most mit mondjak egy vendégnek, annyira végülis nemis vendégek voltak, mert hiszen haverok, de a poénos célzást meg nem értették grillbe borult aggyal... És túl gyorsan is sütötték meg... namindegy. Tök sokat dolgoztam vele, aztán olyan volt, mint ha nem csináltam volna semmit, a pasasok ott feszítettek a sütő mellett, kezükben a grill-lapáttal... Végülis előző este elmentem a gyerekkel bevásárolni, az ember éjszakás volt, így amikor letettem Miksát, éjjel még pácoltam tarját, szombaton csirkemellet, csináltam görögsalit, tejfölös uborkasalátát, előkészítettem a grillezni való gombát, lilahagymát, és mire ők megjöttek a horgászatból, sütöttem túrós pogácsát. Szóval csalódtam, tegnap még bőgtem is miatta, mert nem akartam én az egészet megsütni, de úgy imádok főzni, és mostanában alig van rá időm a kölkec mellett, és úgy szerettem volna kicsit játszani vele legalább a szülinapomon. na, most jól kipanaszkodtam magamKép

Motiot! Jól hangzik ez a lakás nagyon! És ugye, hogy jó a 90 napos? Már mióta győzködöm erről, akit csak lehet, de nem hittetek nekemKép

Ildi! Aranyosak a pasijaid! És a legkisebb bébikéről is várjuk a képet!
Ház milyen színű lesz?Kép

Mártus! Nagyon frappáns volt a jókívánságsorozatKép

Gabi! Jobbulást! Pihenj, amennyit csak tudsz!

Ssusi! Csak azt nem írtad, mit főztél?Kép És addig a párod vigyázott a gyerekre? 3 órát? De hát az tök jó, nem?
Nagyanyáink egyébként úgy csinálták, hogy nem egy gyerekük volt, hanem öt, és elbabáztak a kicsik a nagyokkal. Anyám meg úgy csinálta, hogy nem lakott messze a nagyanyám, és ő néhány órára időnként bevállalt minket. Én meg egész nap, sokszor éjjel is ketten vagyok a kölkecemmel, aki egy tündér, de kemény kis csávó azértKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Jó reggelt Csajszikák!

Hát, Velem nem sok minden történt az elmúlt 24 órában. Torna=0 futás=0. végül is ez is valami nem? Azt árulja már el Nekem valaki, hogy a csudába lehet az, hogy a mérlegen nem mozdul a súlyom semmit, de a ruháimon egyszerűen érzem a változást. Alig eszem vmit. egész nap, nem koplalok, csak a gyomrom annyira hozzá szokott a kevesebb kalória bevitelhez, hogy egyszerűen nem is követelőzik. Ma de. eszem 1 müzli szeletet, 1 túró rudit, szőlőt. 12 után 1 kefirt. Ha hazaérek az fél 4 körül lesz egy kevés krumplis tésztát. Vacsorára meg egy kevés joghurtot üresen vagy egy kis müzlivel. És vége, most ez szerintetek ez olyan sok? Az ebédet sajnos hiába van du. 4 körül, nem akarom el hagyni, mert szükségem van meleg kajára.

Ma du. jön hozzánk 5-re egy biztosítós pali, meg hozza a főnökét is, vmi. életbiztosítást akarnak köttetni Velünk. Van Valakinek ilyen biztosítása? Vélemény?

Ja, és képzeljétek pár hónapja beléptünk egy egészségbiztosítóba. Minden gyógyszertárba vásárolt termék, eg. célra egyéb helyen vásárolt dolgokra az adóból 30 %-ot vissza lehet igényelni. Ja, és pelenkára, mindenféle babaápolási termékre is vonatkozik. Hallott róla vki. már? Vagy van aki belépett? Szerintem nagyon jó dolog, meg gazdagodni nem fogunk belőle, de ha már vissza lehet igényelni azt a pénzt, mér maradjon az állam bácsi zsebében?

Motiot!

Jól teszed, hogy elviszed ilyen helyekre Ábelt, hadd kezdje szokni a gyerek társaságot. Főleg most már kezd jönni a rossz idő, játszira sem lehet annyit menni, még jobban begubózik ilyenkor az ember. Nem véletlen tartja a mondás, hogy gyereknek gyerek a barátja. Nálunk, ha nem lenne az a reggeli fránya elválás, tiszta szívből írnám, hogy nem rossz dolog az a bölcsi. Annyi játékot amennyi ott van még fizikailag sem tudnék elhelyezni a lakásban, nem anyagilag beszerezni.

Gabi!

Részemről is javulást kívánok, vigyázz Zsoltika nehogy elkapja. Már, ha az ilyet ki lehet védeni.

Ildikó!

Tényleg tök jók az UH-os képek, ki is raktam a kedvencek közé, nehogy elveszítsem mire Nekem is aktuális lesz a nézegetése. Ügyesek legyetek de. allergiát megkérdezd (ha még van egy kis időd bekukkantani hozzánk).

Szirom!

Hát ahogy leírtad, tényleg elég szomorú asszonyi oldalról nézve a történetet. Nem csodálom, hogy kiakadtál, azt hiszik, a palik, hogy tényleg csak ennyiből áll az egész főzés. Emlékszem szegény Szüleimnél is voltak a főzésből viták abból, hogy ha pl. Anyu pörköltet főzött és kihívta Aput a konyhába, hogy kóstolja meg mi kell még bele, már úgy nézett ki utána mintha az egészet Õ főzte volna.

Cicó hol lehet?

Írjatok légyszí, de ne csak du. 2 után.

Puszi Mindenkinek: Mártus
mártus
 
 


Sziasztok!

Najó, most írok, nem délutánKép Az én gyerekem megszelídül, ha UB40-et hallgat, és ez most derült ki két napja. Követeli, hogy kapcsoljuk be, mondjuk ez az este a tévézés rovására ment, de közben meg az apja tudott netezni, és megcsináltam a kajáját békében. Õ pedig a nappali közepén építőkockából levest főzött a nagyfazekamban és kevergette fakanállal, sőt kóstolgatta isKép Ha már a főzni szerető családnál tartunkKép

Mártus! Mi mindketten nagyon szeretünk főzni, és ebből nem is nagyon szokott gubanc lenni. A grillezést én sem erőltettem, mert ugye ha társaság van vagy mi megyünk valahová, akkor ki legyen a gyerekkel, ha nem én. Csak most szerettem volna, namindegy, már így is túl sokat nyávogtamKép
Most osztani fogom az észtKép: a kaja, amit megeszel, nem sok, csak szerintem nem túl szerencsés összetételű, illetve nem biztos, hogy jó időpontban eszed. Ha a 90 napos szempontjából nézem, akkor nagyon keverc, mert van benne keményítő, szénhidrát, fehérje, gyümölcs, csokika. Mondjuk nekem fixa ideám, hogy a krumplis tészta baromira hizlal. De lehet, hogy ez marhaság, talán azért gondolom, mert a tészta és a krumpli is a bűnösök közé tartozik általában. És a müzliben és a szőlőben is bőven van anyag. Én magamról annyit tudok mindenesetre (és aztán befejezem az okoskodást), hogy az egész napos alig evés, majd az estefelé elfogyasztott meleg étel engem hizlal. Akármit is eszem.
A súlyról pedig annyi a tapasztalatom, hogy nekem is volt ilyen, hogy a ruháimon éreztem változást, de a mérleg nem mutatta. Aztán picit később már megmutattaKép A nadrág egyébként tud azért lazább lenni, mert töküres az ember gyomraKép

És a pizzához különben mit szólsz? Csináld velünk a 90 napostKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok,
csak beugrottam egy kicsit.

Gabi, mielöbbi gyogyulast. Egyebkent ejjel ota nekem is annyira faj a torkom, hogy majd be...
Abel pedig tegnap delutan ota üvölt, ejszakat is beleertve es nem tudom mi a fene baja van. Olyan fajdsalmasan, nem unalombol vagy mergesen. El is viszem dokihoz, lehet, hogy neki is a torka? Haromkor van idöpontunk.
Tegnap egesz nap telefonalgattam, munkat hajtottam magamnak a lakas miatt. Persze nem jutottam semmire, de azert megnyugtattam a lekiismeretemet, hogy nem rajtam fog mulni, ha megsem tudunk atköltözni. Nem hivtuk fel tegnap a fickot, mert ma bemegyek a varoshoz es megkerdezem, hogy kaphatunk-e tamogatast a berleti dijra, mert ugye csak egy keresetü´nk van. Aztan ha azt mondjak, hogy van ra esely, akkor megint jobb a helyzet.
Kepzeljetek, a munkan felbuzdulva jelentkeztem a weightwatchershez csoportvezetönek. Ez azt jelenti, hogy van egy tanfolyam aztan en is csinalhatok fogyis csoportot, amiböl minden alkalommal a megjelent emberek letszama utan kapok jutalekot asszem, de ez meg nem tiszta, majd elmondjak. Kb egy-ket honap mulva kezdenek. Legalabb egy kis love. Majd megkerdezem a regi csoportvezetömtöl, hogy kb mennyi penz ez. Szoval azert nem tetlenkedek.

Marti,
szerintem is eleg össze-vissza a kaja, sem a 90 naposnak, sem norbinak nem igazan felel meg. Probald meg valamelyik szerint alakitani a napodat, akkor is ehetsz meleget, csak oda kell figyelni, mit.

Szirom,
hat tenyleg szomoruan hangzik a dolog, en is kiakadnek erre. De hat ez a mi sorsunk.

Na mentem, tisztaba kell tennem Abelt.

Ildi, ez nem igazsag, hogy Oli ennyit alszik!!!!!!

Puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Sziasztok! Majd alvásidőben próbálok jönni, és jó hosszút írok. De most megint Balázs akar gépelniKép Most csak annyi, hogy nem bírtam ki a mérleget és reggel ráálltam: mínusz másfél kilo a 14. napon! Pedig hétvégén bűnöztem nem is kicsit. Balázs meg szopik ezerrel, szóval a tejcsi sem bánja.Kép Még jelentkezem!

cicó
 
 


Szia Motiot, Szirom!

Szuper, hogy jelentkeztetek.

Na, szóval. Én sajnos mint már írtam: D O L G O Z O M. Így sajnos nem nagyon tudok (szerintem legalábbis) annyira pontosan tartani bármiféle diétát is. Talán még ehhez az idő beosztáshoz amit én élek a Norbi állna a legközelebb, mert ott pontosan le van írva melyik napszakban mit lehet enni. Ezért tűnik Nektek talán kicsit kavarcnak amit én ennék ma. Sajnos arra már fizikailag képtelen vagyok és időben is, hogy munka után még nekiálljak otthon grillezni, meg salátákat kevergetni. Szóval a tanács az jöhet dögivel. De azt tartsátok szem előtt, hogy nálam nincs 12 órakor ebéd.
A reggeli levélben leírtakhoz még annyit, hogy a szőlő ma is kimarad mert nincs időm most enni, 12 után meg Norbi szerint nem szabad. Gondolom Benneteket a krumplis tészta zavart meg elég rendesen, és a nyamvadt kefiremre meg a müzli szeletemre akadtatok ki.
Szóval a tanács az úgy nézzen ki, hogy képzeljétek bele Magatokat abba, hogy napi 8 órát ültök egy irodában és nagyjából otthonról kéne hoznotok mindent. Salátákat tudok azért itt bent venni. Ja, most jut esezmbe, hogy a másik irodában van egy mikor esetleg meg lehet ott melegíteni némi főtt ételt is.

Ész osztás indulhat nagy mennyiségben.

Puszi: Márti

u.i. a pizzára én már vagy másfél hónapja gondolni sem merek, nem hogy rá nézni. Most azért kivételt tettem a ránézéssel. Irtó guszta volt, pont tegnap kért volna András pizzát vacsorára, de hát nem volt otthon. A 90 naposat meg egyszerűen elképzelni sem tudom, hogy hogyan tudnék munka mellett neki állni, de azt hiszem már kezdek átmenni papagájba. Csönd.
mártus
 
 


Ja, még az is tetézi talána a dolgokat, hogy mint már párszor írtam én a sült meg párolt meg nem tudom én mit csinált paprikár meg patiszont meg nem tudom meég milyen zöldségeket képtelen vagyok egyszerűen megenni.

Márti
mártus
 
 


Sziasztok!

Mártus! Távol álljon tőlem, hogy megbántsalak, és ki sem akadtam én semmin sem, csak te kérdeztélKép Remélem, nem haragszol, amiért leírtam, amit leírtam. Most építő jelleggel próbálok segíteniKép

90 napos: én már egyszer eszeltem ezen egy dolgozó kolleganőm kérésére, akkor most megpróbálom összeszedni, mi működhet belőle. A gyümölcsreggeli, gyümölcsnap, az ugye tiszta ügy. Én a kávémat se hagyom ki sosem, egy kis tejjel.

Ebédek:

Húsnap: lehet enni húst salátával, egy szelet kenyérrel, utána levest, bár utóbbit én el szoktam hagyni. De ez tulképp szerintem jelentheti azt, hogy bedobsz otthon egy szendvicset, tehát kenyér közé egy szelet húst. Vagy virslit. Sült húst persze, nem rántottat. Vagy tehetsz bele paprikát, paradicsomot, salátát, akármi zöldet, vagy vehetsz egy adag salátá hozzá. Én majonézt is szoktam húsnapon, azt még az Atkins is megengedi. És a sajt is belefér. Ja, a leves meg forró vízben egy zacskó instant leveske. Este hasonló, bár nem emlékszem hogy leves van-e, de én nem szoktam.

Keményítőnap: ez lehet sóba-vízbe krumpli, ezt gondolom nehéz megoldani. Lehet rizs, bármilyen zöldséggel, tehát mondjuk akár rizibizi vagy kukoricás rizs, ilyenek. Ezeket végülis dobozkában be lehet vinni, a mikro gyorsan megmelegíti. De lehet mondjuk kukoricakonzerv, sárgarépa, borsó, bab, tudod, mondjuk egy Bonduelle, én legalábbis azt szoktam enni, ha nagyon nincs más. És nem traktállak többet a sült zöldséggel, de még utoljára megemlítem, hogy a kínaiak jót csinálnak, esetleg lehet befelé útközben venni vagy rendelni. Hú, tényleg, meg a török gyorsbüfékben is vannak tisztán zöldséges kaják, nem tudom, merre dolgozol. Este hasonló.

Szénhidrátnap: van ez a pizza dolog, de tény, hogy csak melegen jó. De lehet enni 2 rendes pogácsát vagy valamilyen péksüteményt, én úgy értelmeztem, hogy sósat. De nem tepertőset, nem hústöltelékest, nem sajtost, hanem simát vagy legfeljebb zöldséggel, pizzaszósszal töltöttet. Este nyami, két süti vagy fagyi, utána egy kis étcsoki.

Gyümölcsnap: bármilyen gyümölcs, szőlő isKép A nagyobbakból egy étkezésre kettő, az aprószeműekből talán egy-két marék azt hiszem. Szerintem bármennyiKép

Én ennyit tudtam segíteni, remélem, vannak benne használható öteletekKép

Mártus! Arra nem válaszoltam, hogy nem vagyok egészségpénztárban tagok, bár nem hangzik rosszul. Csak már annyi felé fizetünk, annyi helyen vagyunk ügyfelek, előfizetők, izék, hogy én már nem akarok többetKép

Képzeljétek lányok, egy barátnőm elkezdett járni akupunktúrás fogyasztásra. Heti 3-szor megy, azt mondja, egyáltalán nem éhes, pedig csak 900 kalóriát ehet. Ígértek neki 10 kilót 1-1,5 hónap alatt. Kíváncsian várom, de az ára elborzaszt, 27 ezer Ft. Én valahogy olcsóbbra emlékeztem, mert már annyiszor kacérkodtam vele, és annyi kolléganő járt. Meg hát heti 3-szor én a boltba nem tudok elmenni, nem a városbaKép De azért nem hagy nyugodni a dologKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Dehogy sértődtem meg, ne viccelj. Távol álljon tőlem még a gondolata is, olyan rendesek vagytok mind egytől egyig.
A leírtakat még emésztem.
Jelentkezem majd még.

Márti
mártus
 
 


Kérdések!

-
mártus
 
 


Mártus!

Válaszok:

-az én gyomrom elvan a gyümölcs-tejeskávé mixxel, nincs rossz tapasztalatomKép
-Uzsonna nincs, de ha mondjuk banánt eszel reggelire, az elég jól telít, és elég gyorsan meg lehet szokni, hogy kibírd ebédig.
-szénhidrátnap: a melegszendviccsel csak az a baj, hogy az husival meg sajttal jó, azt meg csak fehérjenapon ehetsz. Tulképp csak zöldséget vagy paradicsomszószt, ketchupot lehet rátenni, úgy emlékszem. A pizza is csak zöldséggel, szósszal mehet, az enyémen is csak az voltKép És elfelejtettem írni, hogy főtt tésztát is ehetsz, szintén paradicsomszósszal!
-kenyér: nem írták sehol, hogy barna legyen. De persze biztos egészségesebb.
-saláta: majonéz nélkül lehet csak, a majonéz fehérjenapra való. Paradicsomszósz, ketchup mehet rá.
-méz, lekvár: szerintem a sütiben lehet. Müzli: én azt nem tudm besorolni sehová. Túró, kefír, tejföl szerintem fehérjenapon engedélyezett.
-tejcsoki szerintem nem lehet, én szoktam sima étcsokit is enni. Én se nagyon szeretem, de az édes süti után nem is rossz.
-kevesebb tojás szerintem lehet, de én meg bírok enni 3-atKép
vasárnap: tartani kell a körforgást, szerintem nincs szabadnapKép

Nekem ma gyümölcsnapom van, kérdés, hogy mikor kezdedKép

Egészségpénztár: szóval valahogy úgy értettem, hogy már nem akarok több helyre tartozni, levelezni, adóbevallásba írni, így is majdnem kizárólag bankos, meg céges, lízinges, meg szolgáltatós, meg ilyen-olyan hivatalos levelek jönnek. Így is elveszítem a fonalatKép De tényleg jól hangzik, tény.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom, Motiot!

Nézzetek be ide:www.fogyika.blog.tv2.hu

Hátha találtok vmi. jó receptet Magatoknak.

Márti
mártus
 
 


Bocs, de tök hülye helyre irányít benneteket, Pedig jól írtam a címet.
Talán így: fogyika.blog.tv2.hu

Márti
mártus
 
 


Csá!

megjöttemKép
Gyors helyzetjelentés:
Kisbébi OK. szuper jól vanKép
Olivérre reggel rádőlt a tvKép (megúszta), ő is jól van.
Én elájultam az utcánKép. Segítettek rajtam a járókelők.Már én is jól vagyok.
Holnap jövök részletes beszámolóval.
Most rendelek egy cézár salátát magamnakKép

Pusz
ildikó
vas
 
 


Jajj Ildikó!

Micsoda nap! Még jó, hogy mindannyian jól vagytok! És hogy a pocakbabával is minden oké, ennek nagyon örülök Kép Mi volt az utcán, leesett a vérnyomásod? Hirtelen lettél rosszul? Én annak idején sokszor szédelegtem, pl. buszon és metrón, de mindig eljutottam a köv. megállóig, ahol leszálltam és leültem Kép De ettől függetlenül a családom nem engedte, hogy egyedül mászkáljak Kép Hajj, boldog békeidők Kép

Lányok, annyira jól hangzik ez a 90 napos, most hogy ilyen részletesen tárgyaljátok a témát Kép Egész megtetszett! Főként mert egy picikét még én is le szeretnék faragni a súlyomból (ki nem?) Kép

Én már jobban vagyok, de tegnap is a férjem altatta Zsoltikát, mert iszonyúan köhögök. Most is odabent fekszik a párom, hallom hogy röhögnek... Na mindegy, egyszer majdcsak lesz elalvás. Viszont mennem kell teregetni.

Puszi,
Gabi

pgaboka
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!

Jól sikerült a buli. Pont HÉTFÕRE esett. És mint minden hétfőn , jöttek a barátaink . Úgyhogy most is egy kicsit zsibog a gyomrom , meg a fejem is fáj egy picit, de klassz volt.
Szirom! Nagyon jól néztek ki ezek a pizzák! Istenem, Nobi ….! Bezzeg , aki 90 napozik!
Ne szomorkodj ezen a buli dolgon. A barátaitok ,azt hitték , hogy ezzel okoznak örömet neked. És ha belegondolsz ez jó! Na az más kérdés, hogy te mit szerettél volna, ugye? Mosogatni , persze nem maradtak? Te is szeretsz főzőcskézni? Én is ! Érdekes módon én nem rég kezdtem el , mert én amíg anyukám élt , csak „éltem, mint Alízka Csodaországban”. Amikor megbetegedett szakadt a nyakamba az egész háztartás. Most már betörtem. És 36 éves vagyok! Jó mi?
Az a híres 3 órás kaja: Töltött csirke erdélyiesen, őszi burgonya salátával. A leves pedig gomba leves, paradicsommal és sajtos raviólival ( egy pici parmezánnal a tetején) Csupa 3-as kaja. És desszertnek ,mert már nem volt időm keksztekercset csináltam. A levest és a köretet a párom csinálta meg, én pedig az előző este ( vagy éjjel) a csirkét, amikor már mindenki az ágyban dekkolt. De legalább másnap el tudtam menni tornázni. A csirkének pedig jót tett az éjszakai pihenő a hűtőben. És még én csodálkozom, hogy nem fogyok tovább. Szerencsére hétközben tudom tartani magam, de sajnos a hétvége mindent elront. És még vannak a hétfők is!
Ja és még eszembe jutott valami, a pasikról. Tegnap az én párom baconba csavart cs.májat sütött. 2 tepsiben kezdte. Majd olyan sok leve lett ( az egész a sütőm alján !!!!) hogy átöntötte egy másik tepsibe , ami mély. De közben a sütőben kezdett odaégni a kiömlött szaft. Füst! Büdi! Pasik, ha főznek. Ma nekem jutott a romeltakarítás. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Én ezért nem szeretem, ha a pasik főznek.
A barátnőd nehogy belefusson a nagy csapdába. Ugyanis most nem éhes és szépen lefogy 10 kilót 1 hónap alatt. Aztán mi lesz??? Szerintem visszaszedheti pillanatok alatt a dupláját.
Mártus!
Nagyon jól hangzik ez a vadászházas hely! Jó ötletnek tűnik a szilveszter itt.
Gabi! Gyógyulj meg mielőbb!
Ildi!
Jaj de nagyon pici , még ez a kisbaba! De tényleg miért sírna? Olyan csoda ez , amii veled történik! Vigyázz magadra! Képet!
Cicó! Ez a 1,5 kiló jól hangzik! Gratula!
Mártus! És ahol dolgozol , ott van üzemi konyha? Egyébként szerintem is a Norbist jobban be tudod iktatni. Hirtelen az asztalnál bekapni , rágcsálni : Danone Vitalinea, puffasztott búza, egy szelet sonka, sovány sajt, alma, narancs, virsli, hétvégéről megmaradt kaják főleg a husik kevés körettel, ilyesmi.vagy tényleg, hogyan telik a napod „evésügyileg”?
Susi
ssusi
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!!

Ki van már talpon?

Szóval akkor 90napos indul. Döntöttem. Semmiféle Norbi csalogatásnak ellen állok most, pedig idáig azt tartottam kicsit egyszerűbbnek ilyen irodai életet élőnek, mint én. Reggel grilleztem 1 cs.combot. Annak a elhoztam ebédre uborkával, este meg megeszem a másik felét. Reggel ittam 1 bögre tejes kávét de nem bírtam már gyüm. enni hozzá azt majd most kezdem lassan elnyammogni. Majd csökkentem a tej adagot a kávéhoz és akkor a gyüm. is jobban belefér abba az óriási pocakomba. (Szirom, Motioit, sok kérdésem van az előző levelemben, azokat majd lassan válaszoljátok meg, légyszi).

Ssusi!

Írtó, jól hangzik a kaja már névileg is, amit össze hoztál Apucival. A paradicsom milyen formában került a levesbe? Sajnos én is hasonló cipőbe kerültem 2 éve mikor megbetegedtek a Szüleim. Hétköznap Apukám szokott főzni, mikor hazaértem a munkából a tányér meg a kanál is el volt készítve. Hétvégén meg Anyukám főzött, de akkor azért kuktáskodtam mellette. (egy lépcsőházban laktunk Velük). Aztán tavaly 3 hét kölönbséggel meghaltak Szegénykéim és én is úgy jártam, hogy bizony vmi. ehető kaját kellett varázsolnom az asztalra mindig. Én mondjuk úgy tartottam magamról régen, hogy szerintem én soha nem fogok megtanulni főzni. És láss csodát, még itt vagyok meg a Családom is. A legényeknek meg akkora pocakjuk kezd már nőni, hogy lassan külön kell nekik is köszönni. Andrásét már egy ideje úgy hívjuk, hogy döbögi. Ja, a múltkor mesélte a Dadus, hogy mikor A. bevágta az Õ kis dupla adag ebédjét megsimogatta a pocakját és azt mondta: na, most jól lakott döbrögi, a Dadusok először nem értették, aztán mikor leesett Nekik majdnem hátast dobtak a röhögéstől.
Ja, üzemi konyha van, tulajdonképpen azt is ehetném, és akkor én meg írnék könyvet a MÁRTI 0,5-ös kódokról. Azt hiszem ebben minden benne van, ugye? Mármint a minőségét a kalória tartalmát, meg a mennyiségét illetően.

Ildikó!

Gyorsan válaszolni mindenre. Képekkel illusztrált beszámolót kérünk.

Gabi!

Jobbulást részemről is. Nálunk Apuci kezd beteg lenni, szinten megfázás szintjén, úgy. Hogyx most karantén van du. és este, mert ha A. megkapja az 1,5-2 hét nagymamaságot fog jelenteni. Tényleg nem hangzik olyan rosszul ez a 90 napos, el sem tudtam képzelni, hogy ezt otthontól távol meg lehet oldani, de talán működtethető.

Motiot!

Lakás téma? Beszámoló, mikor lesz?

Hirtelen ennyi, majd még jövök, de Ti is.

Márti
mártus
 
 


Csajszik!!!

Írt a Dirtha levelet az email címemre. Mindenkit PUSZIL!!! Hiányzunk Neki, de a költözés óta nincs nagyon net közelben. Jól vannak, röviden ennyi.

Márti
mártus
 
 


őpoi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 11:26-kor.
vas
 
 


Pizza szuper jól néz kiKép
Dirthát én is puszilomKép
vas
 
 


Ildikó!!

Könyörgöm, hogy mehettél el otthonról reggeli nélkül??? Vagy Olivér miatt voltál olyan ideges, hogy nem tudtál enni? Akár melyik sztori végződhetett volna sokkal rosszabbul. A tévésre bele sem merek gondolni…Szűz Anyám.
A fotó fantasztikus, nagyon látszik ám a változás. És a +1 kiló pedig nagyon dicséretes.

Azért jelentkezz be ha gép elé kerülsz, de inkább pihenéssel töltsd a mai napot, ha holnap tele ház idegen palikkal.

Puszi: Márti

u.i. Dirthánal már írtam privben emailt. Mindenkit megemlítettem.
mártus
 
 


Annyira barom voltam , tudom ,hogy milyen rosszullevős típus vagyok.Vittem is egy szendvicset, de végigpofáztam az utat a kocsiba, és elfelejtettem megenni.
De soha többet nem teszek ilyet.Ígérem.Kép
vas
 
 


Sziasztok!

Zsoltika még alszik Kép Mindjárt 9 óra! Mondjuk tegnap nyűgi volt, biztos fáradtság miatt, ma hajnalban is ki akart mászni, de rávettem, hogy alukáljunk még Kép Még szerencse!

Ildikó,
jajj-jajj, így már érthető a rosszullét, a reggeli hiánya meg a meleg, tömeg, levegőtlenség... Szegénykém! Nemsokára vége remélhetőleg ennek az időszaknak. Én annak idején mindig vittem magammal kis üdítőt, vizet, az is sokat tud segíteni! És tessék felállítani az embereket a buszon! Neked van a legtöbb jogod ülni! Kép
Hú, a tévés szroti sem semmi, még jó, hogy nem lett baja Olivérnek!
Nagyon szépen gömbölyödsz Kép Látszik ám mindenhol, pocakon, ciciken Kép De ez így van jól, a + 1 kiló pedig semmi! Nem lesz itt gond, ne aggódj!!!

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat, még elég sokat köhögök, orrom ezerrel folyik... De Zsoltika nem lett beteg, remélem nem is lesz! Ilyenkor persze pláne örülök, hogy szopizik Kép Csak sajnálom szegényt, mert hajnalban fel kellett pattannom mellőle orrot fújni, és hiába mondtam, hogy csak kiszaladok zsepiért, sírni kezdett Kép No mindegy, csak túléljük valahogy ezt is!

Holnap torna!!! Addigra muszáj rendbejönni Kép

Dirthát mi is pusziljuk, remélem idővel tud majd jelentkezni, nagyon kíváncsi vagyok az új házra, és hogy mi van vele és Benjaminnal.

90 naposhoz én is hadd kérdezzek:
- keményítő napon szabad-e enni sült krumplit?
- keményítő napon ehetők-e rántott, panírozott zöldségek?

Mártus,
apucinak jobbulást, remélem gyors lefolyású lesz nála a nyavalya! Sok sikert a 90 naposhoz! Kép

Susi,
hát igen, jobb lenne a következetesség (mondom én, aki szintén csak néhány napig tudom tartani a diétát, aztán elcsábulok). Nálam is gond, ha pl. a 7végét Szentesen töltjük, ott mégsem én vagyok a főnök a konyhában Kép És olyan kajákat főz anyós, amik semmiféle diétába nem illeszthetők Kép 3 órás kaja nagyon jól hangzik, nyamiiii!

Szirom,
ejnye ez a pizza de jól néz ki!

Motiot,
hogy vagy? Torkod? Mi a helyzet a lakással?

Na megyek, ébred Zsoltika!
Jók legyetek!
Gabi

pgaboka
 
 


Rendben. Azt hiszem teényleg jó lecke volt.

Márti
mártus
 
 


Csajok, mindenki on-line? Chatelhetnénk is Kép

pgaboka
 
 


Sziasztok!

Most tudnék írni, de Miksa is most ébredt, tán a front miatt aludt ekkorát.

Mártus! Én már tegnap válaszoltam a kérdéseidre, csak közben írtad azt a linket (amiért köszi, majd átnézemKép), és valszeg nem vetted észre.

Gabi! Ezeket nem nagyon lehet enni, de rántiott patisszont ettem már azért. Inkább párolt dolgokat vagy a cseppnyi olívaolajon sülteket lehet enni. De az ember patisszonból csinálta a hétvégén nekem pörköltet, tök jó lett. Muszáj mennem, a gyerek éhes, és még pizsiben vanKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Visszajöttem mert: Jajj, Ildi, egyél nekem! És nagyon vigyázz magadra!

Ssusinak elmaradtak a jókívánságaim!Kép Fogadd őket szeretettelKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom!

Jogos a 2 pont. Már le is töltöttem a új bibliámat. A vasárnapi kihagyás meg talán Motiot írásaiból jön elő. Õ szokott aggódni, hogy mi lesz vele vasárnap, mert akkor mindent lehet enni.
holnap csinálok rizses húst apucinak, én meg csak rizst meg keverek bele zöldséget. Talán túl élem úgy magába.

Márti
mártus
 
 


Mártus!

Akkor most egy napra kerültünk, nekem is húsnap van maKép Most egyébként lenne egy halom dolgom, de eléggé el nem ítélhető módon itt ülök, mert az ember elment a gyerekkel vásárolni (kacsacombotKép), ma azt ebédelünkKép

A rizssel annyit szoktam csalni, hogy cseppnyi olíván apróra vágott hagymát párolok, esetleg megy rá gomba is, vagy kukorica, borsó, néha paradicsom, paprika, cukkini vagy ami van, arra dobom a rizst, és só, bors, netán vegeta vagy bármilyen fűszer. Egész ehető, Miksa legalábbis mindig elkunyizza egy részétKép

Majd még jövök bővebben, most csak sutyiban benéztemKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Képzeljétek, most kaptam a email címemre a hazipatika. com-ról, hogy 19-én indul az 5 hét 5 kiló fogyi programjuk. Na ezt kapjátok ki? Most mit csináljak? Azt, hiszem maradok a 90 naposnál. Már úgy beleéltem Magamat, meg elterveztem mit hogyan próbálok csinálni, hogy kapkodok minden felé.

A grillezett husikámmal még próbálok várni fél órát, és rávetem Magamat. a pocakom már az előbb jelezte, hogy dél van de még muszály várnia egy kicsit mert akkor meg az este lesz neki túl soká.

Cicó!

Miért nem írsz? Csak nincs vmi. baj Veletek?

Márti
mártus
 
 


Sziasztok,
itt vagyok, ragyogok!

Torkom meg mindig faj, de mar jobb azert egy kicsit. Mindenesetre nem megyek ma futni mert hideg szeles idö van, nem akarok meg jobban lerobbanni.

Lakassal semmi nincs, de addig addig gondolkodtam meg osztottam szoroztam, hogy asszem ma este megmondom a pasinak, hogy köszi, de megse. Aludtam ra parat es arra jutottam, hogy ,most ugy sincs semmink, nekem valami melo kene, hogy a szamlankat fel tudjuk hozni a beka segge alol es meg igy is nagyon de nagyon kene sporolni hozza, tehat elköltözni es majd 300 euroval többet fizetni nem igazan lenne jo ötlet. Inkabb varunk, sporolunk es jövö tavasszal vagy nyaron, ha mar egyenesbe jöttünk, akkor lehet kezdeni valami. Igaz, ezt a gyönyörü lakast mar nem fogjuk tudni akkor kivenni, de biztosan lesz meg kedvünkre valo. Csak hat olyan szep lett volna! De sajnos most mar nem lehet csak ugy belevagni mindenbe, hiszen itt van Abel es ö a legfontosabb, ra kell elsösorban gondolnunk. Mar nem megy csak ugy minden. De nem baj, most, hogy ezt igy atgondoltam, mar nem is banom annyira a dolgot, inkabb felszabadultam egy kicsit. Mert eddig csak azon jart az agyam, hogy mit kene tennem, hogy penzhez jussunk, hol es mit kene dolgoznom, de akkor mit csinalok Abellel stb stb. Szoval most nyugi van.

Kaptam levelet a weightwatcherstöl, ki kell töltenem egy lapot plusz fenykepet kell tennem ra es visszaküldeni. Asszem egyeni vallalkozasban menne a dolog, ami talan nem is olyan rossz, itt tök sok tamogatast adnak ilyesmire. Majd meglatjuk, ma este lehet, hogy benezek a regi csoportomba es megkerdezem a csajszit, hogy hogy is müxik a dolog.

Na most ennyit, mert mennem kell.

Marti, hajra 90 napos!!!

Ildi,
nagyon vigyazz magatokra!!!

puszi
Moitot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Most írtam egy nagyon hosszút és elszálltKép Mártus semmi baj, aranyos vagy hogy aggódszKépMennem kell, de később megpróbálom majd az egészet újra begépelni.

cicó
 
 

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?