Sziasztok!
Ezer éve nem jártam erre, most csak úgy bekukkantottam. ;)
Vas!
Óriási nagy gratula neked, ahogy olvasom jön a 3. lurkó!
Reméljük most már egy kislány!
Nálunk is, ahogy SSusiéknál a nagyok között van 2 év, háááát nem könnyű, de túl lehet élni.
SSusi!
Beának is koszmós még mindig a fejebubja.
Apukája most a nyár közepén fogta és levágta a haját géppel, a legnagyobb fokozattal. Jól szellőzött a fejbőre, és most mintha kevesebb koszmó lenne a fején... mondtaa párom, hogy megint megnyírja, na azt már nem.... Azért az oviba már mégse....
Panny!
Sajnálom, hogy nem sikerült az ovi, de ahogy elnézem Márk nyári születésű, Te otthon vagy GYED-en Oviérrel ezért nem vették fel. Melyik oviba próbáltátok? Nálunk a palotakerti oviban csak a GYED-es, GYES-es anyukák gyerekeit utasították vissza, és még így is gáz van, mert az összes csoportot feltöltötték 28 főre. Bea csoportjában 20 gyerek van, akik valamelyik bölcsiből jöttek, és csak 8 gyereket kell beszoktatni.
A mi csoportunk teljesen tiszta életkorú csoport, és leginkább úgynevezett évvesztes gyerekekkel van együtt, tehát 3 év múlva egyszerre fognak kirepülni az oviból.
Milyen suliba jársz?
Én is most kezdtem egy fősulit, most már elég nagyok a gyerkőcök, megpróbálok távoktatásban lediplomázni Gyöngyösön.
Holnap lesz az első konzultációm, ismerkedünk egy kicsit egymással, aztán gazdasági matek lesz az első tantárgy.... brrrrrrrrrrr, ettől egy kicsit ráz a hideg, de valszeg a vizsgát húzni fogom, ameddig csak bírom, és majd valami mással fogok kezdeni vizsgázni. ;)
Ludmilla!
Látom, Te sem jársz erre mostanság.
Gratulálok neked is kis pocaklakóhoz!
Na, majd igyekszem gyakrabban belesni, de nem ígérek semmit! ;)
Ja, még az ovi, bölcsiről jutott eszembe! Az az igazság, hogy vannak hullámvölgyek, amikor nagyon kevés gyerek születik, és van amikor bébi-bumm van. A fiaimnál és a Beánál is szívunk, mert mindegyiknél kifogtuk a bébi-bumm-os időszakot. Rengeteg gyerek van, aki 2001-2002-ben született. Amikor a fiaim kezdték az iskolát, akkor 30-32 fős osztály létszám volt a Petőfiben, most meg 17-max. 20 fős... Viszont már előre félek, hogy amikor 3 év múlva megy a Bea suliba, akkor megint rengetegen lesznek.
Sziasztok, szép 7végét kívánok nektek, majd jövök, reszkessetek! ;)
Zsuzsa