Ez a Graco nekem is nagyon megtetszett!
Mindjárt meg is nézem a brendon honlapján, remélem megtalálom!
Nicika, nagyon szép az új tábla, így sokkal áttekinthetőbb, a színek is gyönyörűek.
Remélem minden ok lesz ezzel a francos AFP-vel!
Én hétfőn megyek, remélem nálunk minden ok lesz. Utána lesz két hét múlva genetikai UH, már nagyon várom. Érdekes, hogy most szinte egyáltalán nem izgulok az AFP miatt.....valahogy érzem, hogy nem lesz baj, és remélem tényleg így is lesz.
Nekem a héten már két este is annyit ficergett, kuruttyolt a babám, hogy az valami hihetetlen. Nagyon cukimanó volt, de a párom még nem érezte. Remélem hamarosan már ő is fogja érezni, mert csodálatos érzés. Hihetetlen, ahogy egyre többször érzem ezt a különös érzést, amit most már tudom, hogy biztosan a kisbabánk.
Anita, én is izgulok egy picit, hogy két hét múlva az UH-on lehet, hogy megtudjuk fiú-e vagy kislány. Tényleg mindegy nekünk, de azért érdekes lesz tudni, végülis ez az egy, amit esetleg megtudhatunk róla amíg meg nem születik...
Én is a gen. UH után mennék 4D-re, már biztosan nagyon látványos lesz.
Nekem hihetetlenül rohan az idő, nem tudom, nektek??? Amikor megtudtam, hogy lesz baba, szinte alig teltek a napok, most meg szinte már csak szaladnak a hetek, mindjárt félidő, és még alig tudtam meg, hogy babánk lesz.....jujjj.
A Norbi Rúdon nagyon jót nevettem, klassz!
R. R. gondolom jövő héten már kés alá is fekszik, hiszen valahogy meg kell majd jelenni a kamerák és fényképezőgépek előtt, és mutatni kell, hogy mennyire feszesek maradtak a mellei, a hasa, és a feneke. ÁÁHHHH, nem is írok erről, mert felhergel a butaság ilyen foka....
Jó hétvégét mindenkinek, holnap még jövök! Szurkoljatok hétfőn nekem az AFP-hez.....
Eszti
16+2