Viki
Gyerekeid nagyon aranyosak, tényleg! Irigylem, hogy ilyen jól elvannak! Egyszer talán nálunk is lesz ilyen. És én is 3 gyereket szerettem volna, de erre apa azt mondta, akkor ő kiköltözik a kutya házába, mert több szoba nincs. Bővíteni nem tudunk, mert tetőtér. Én abba bízok, hogy ikreink születnek másodszorra, mert megvan az esély.
Hmmc
Tudom, hogy az utánozás majom szokás, de mégis. Na én is nekiálltam Korinak főzni, feltettem VÍZZEL a répát, csak olyan lassan fő meg, hogy én addig ide-oda mentem, mígnem víz nélkül, főtt vagyis grilleződött tovább. Kidob és újra kezd, még szerencse, hogy teflonos az edény. Tudod beszéltük, hogy kéne külön Korinak, pénteken (is) voltunk az Auchanba és kilósan vettünk pici edényt tetővel.
Voltunk csütörtökön vásárolni, hogy elkerüljük a pénteki millió embert. Gyerekruháknál végigmentünk és nagyon szép plüss rugik voltak. Előkaptam akciós újságomba, melybe benne volt, hogy péntektől plüss rugik 999,-Ft. Csütörtökön 1350,- volt, de voltunk olyan szemfülesek és szemetek, hogy eldugtunk két kiszemelt ruhát. Pénteken visszamegyünk, ruhák az eldugott helyen voltak, de az ára csak nem változott. Na én ezt nem hagytam ennyibe, de pofára kellett essek. Nem érkezett plüss cucc, csak helyettesítő rugi, erről inkább nem is beszélek. Nem volt olyan szép szine se, és pamut volt. Ami persze nem hátrány, de a plüss azért szebb! Végül így is megvettük, annyira édi. Hátul van egy kis farkacska a ruhára varrva!
Cas
"mostmár annak is örülni tudok, ha 4-5 (neadjisten 6!) órát is alhatok egyben." Nekem a 4 óra az nagyon max. tegnap este 11-ig beszélgettünk, 2,15-kor kaja, aztán már 5,30-kor megint kaja, persze a csipája 5-kor kinyilt. De olyan kis enni való, nem lehet Rá haragudni! Viszont de. alszik rendesen tegnap is 10.45-kor leraktam, és 13.15-ig aludt. De. én is tudnék aludni, de valami mindig van (kattog az agyam, hogy milyen sorrendbe és mit csináljak), és a kaját is akkor hozzák, szóval azt hiszem lassan megszokom, hogy összesen 4-6 órát alszok.
Eszti
Bár Casnak írtad, de bocsi, hogy belekotyogok. Korinak külön szivacsa van mosogatáshoz, de a mosogatószert ugyan azt használom. És én már újszülöttként sem főztem ki a dolgokat állandóan. Tán havonta egyszer most már szinte nem is. De egyáltalán nem biztos, hogy ez a jó. Viszont én azt mondom, ha annyira óvjuk a kicsiket, avval csak rosszat teszünk, mert nem találkozik a bacikkal, így az immunrendszere egyből beadja a törölközőt. Lehet, hogy csak szerencsém van, de kopp-kopp semmi (szájpenész) baja nem lett Korinak!
Nekünk is a gripe water segített. Nekem direkt meg van a doboz ez áll rajta: 1 hónapos korig nem adható! Korinak a büfi sem ment. Ha az megnyugtat, akkor kinövi! Nálunk már nincs ilyen gond vagy 2-3 hónapja.
Anna nem 2 hetesnek néz ki, nagyon szép fejlett baby!
Tudjátok Timi, aki olvas minket, de nem ír, olcsóbban felajánlja valakinek HA1-es humana tápszereit (3 doboz). Ha valakit érdekel, akkor írjon nekem priviben és én megírom az elérhetőségét!
Myra
Te már herbáliát és homeos gyógyszertárat is nyithatnál a készleted alapján!
Tali: most mi van???? Nem arról volt szó, hogy akkor inkább jövő hét? Végülis nekem semmi programom, csak szóljatok időben, én nem netezek olyan sűrűn.
És így hogy fogunk palacsintázni? Vagy jövő héten Vikiéknél? De ha nem leszünk sokan felajánlhatom kislakásunk, persze nem az a célom, hogy minnél kevesebben legyünk, sőt! Bár nem sok dolog van itthon.