Sziasztok!
No, csajok, végre lement az első kiló
Talán stabilan, mert nagyjából 10 dekánként haladtam, csak a húsnap után van mindig némi visszaesés
Végre
Pedig az este valahogy idetaláltak a szomszédok, és Cuba libre koktélokat kevergetett az én uram a teraszon. Ildikó! Látod, még itt vannak ezek a fránya koktélok is
Aztán nem is vagyok pasi
Ezt az iszogatás dolgot azért ne értsd kórosnak: sört, mint mondtam, nem nagyon ihatok, az egy-egy pohár vörös az nem gáz, a fröccs meg kifejezetten üdítő kategória (ha nem 8-at iszol)), pár ujjnyi bor szénsavas behűtött vízzel.
És harag már hogy a fenébe lenne
, igazából lusta is vagyok, mer amit csinálhatnék, ahhoz meg nincs kedvem. De most elgndolkodtam a hasizmokon, a lányok kicsit beiizzítottak
Ott a legrosszabb nálam a helyzet, meg még a csaszis vágás is csinál egy törést ugye.
Motiot! Én szekszárdi vagyok, úgyhogy borügyben ismerős a helyzet
Én ennyire nem ástam bele magam a borkészítésbe, de azért sok mindennel tisztában vagyok, és persze nekünk is mindig volt szőlőnk, borunk, tanyánk. Apám most adott el tavaly baromi jó áron egy óriási tanyát óriási pincével, ez volt álmai tanyája, végre megvolt, de ő nagyon olcsón vette, és nagyon sokat kínáltak érte. Így megszabadult egy halom gép hitelétől, de most szenved, mert máshoz viszi a szőlőjét meg a borát, és ez nem ugyanaz. De majd szerez magának tanyát, oszt boldog lesz újra
Cicó! Az én fiam is lyen volt, és hidd el, azóta csak rosszabb lett a helyzet
Tényleg figyelj rá, mert mindenre képesek
Mozgás: nagyjából igen, bár azt hiszem, tudom, hol az a pont, és az elég közel van. A másik Achillesem is el fog szakadni, de most nagyon korai lenne, még azért nagyon kicsi Miksa. Egyébként nem voltam profi sportoló, mindig dolgoztam mellette, és csak NB1/B-ben kézilabdáztam. És tulajdonképpen a laza bokámon kívül soha semmi bajom nem volt a tizenakárhány év alatt, csak az utolsó évben jött a váll (mondjuk közben fazekaskodtam, korongoztam, az se tett jót neki), aztán már miután bbahagytam, akkor jelzett a bokám, hogy nem bírja tovább, a vádliizomszakadás egy Nosztalgia-kupa (régi csapattársak, régi ellenfelek bulikupája) után 2 nappal volt, az Achilles pedig egy Nosztalgia-kupán. Ez számomra azt jelzi, hogy kifejezetten veszélyes, ha az ember több évnyi láblógatás után újra azt hiszi, hogy 20 éves és edzett is. Nagyon sok sérülés van az ilyen bulimeccseken, pedig annyira szeretjük. És nem is felejtettünk el kézilabdázni
Ezt csak úgy lehetne, ha hetente 2-3-szor lejárnánk kicsit edzeni. Dehát én Szekszárdon kézilabdáztam, és bár próbáltam itt is (lementem egy kerületi csapatba), ez attól az igazi, hogy haverokkal játszik a ember, és ismeri minden mozdulatukat. Azt hittem, jó lesz azért, de nem szerettem.
Sült zöldség: kínai kajákat egyébként megeszed? Képzeld el az ananászos csirkét vagy a gombás-bambuszrügyes csirkét csirke nélkül. Na olyan a sült zöldség, ha szószosat kérsz
van szósz nélkül is, fogyókúra szempontjából mondjuk az az igazi. Meg én szoktam gombát cukkinit, hagymát, padlizsánt, paprikát sütni vagy grillezni, persze rendesen meg kell fűszerezni, mert anélkül szerinte nem az igaziak. De keményítőnapon ettem már hagymás tört krumplit is, amit meg lehet dobni még az elején paprikával, paradicsommal a hagyma mellett, vagy bármi más zöldséggel, és türelmesen aranyszínűre megpirítani a krumplit. Mondjuk jó lenne hozzá egy kis kacsasült, de anélkül kell megenni
No, megyek, mert bűzlik a fiam.
szirom