Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok GBB-k!

Én sem hagynám annyiban ha kitolnak velem. Főleg ha szemétségből csinálja valami tehén.

Nekem a terhesség alatt gyűlt meg a bajom a dokimmal akit az utolsó hónapban le is kellett cserélnem. Azóta is bánom, hogy a barátaim unszolására nem léptem és nem írtam meg a panaszomat az orvoskamarának. Lehet, hogy nekem nem származott volna belőle semmi hasznom, de talán felelősségre vonták volna az orvosom. Szerencsére nem tudok személyes tragédiáról beszámolni, csak emberi méltóságomon esett csorba. Az is mázli, hogy volt egy doki aki szóba állt velem 8 hónaposan és vállalta egy esetlegesen komplikált kismama nyűgjét. Persze nem tudhatta, hogy nincsenek különösebb panaszaim és nem vagyok egy nyafizós fajta Kép De végül minden jól sűlt el... De még mindig bosszan, hogy vannak méd olyan praktizáló orvosok akik flegmák és akiket nem érdekel más egy terhes anyában csak a pénztálcája... Vermes doki (Õ az új dokim akinél szültem) nagyon rendes figura. Nyugodt, kedves, magabiztos. Szóval ne izguljatok nem hiszem, hogy rosszat tenne a MÁVban. (remélem Kép )

Szóval Bea ne hagyd magad. Keress valakit aki tud tanácsot adni és használd ki törvény adta jogaidat. Asszem ennél nem is kell több.

Kicsit vidámabb téma a fogyókúrám Kép Én is próbáltam Norbi Updatet, de eddig mindössze 5 kiló ment le. Közben calleneticszezek is, mert Anna azt elviseli és tud közben nyaggatni. Próbáltam Schobertné Kép tornáját is, de nehéz egy babával a lábaim alatt.

Dori neked mi a módszered?? Leírnád kérlek?

Mi a Köztársaság tér közelében lakunk és itt is van "baba" játszótér. Anna imád hintázni mivel menni még nem tud ezért mást még nem próbáltunk. De a városligeti játszótér is bababarát. Állítólag.

Na minden jót mindenkinek.

Puszi
Réka
repa
 
 


Ja még annyit, hogy a homeopátia is alkati dolog és ebben teljesen igaza van annak aki ezt írta. Sajnos nem találom ki volt az. És hinni kell benne. Nekem sem használt (gondoltam én) de Annának bejött. A doktornénink az oltások előttre is adott bogyókat, hogy azt adjam be neki, hogy ne viselje meg őt annyira. Nem is volt gond egyik oltásnál sem.
Visszatérve arra, hogy nekem nem használt. A terhesség előtt hüvelyi herpeszem lett amire egy kolléganőmtől kaptam bogyókat. Már nem emlékszem meddig és mennyit kellett szednem de azt állította, hogy többet nem jön elő herpesz. Most visszagondolva tényleg volt 1-2 alkalom amikor viszketett a szám és nem lett belőle semmi.

Nem csodaszer.... azt nem állítom, de ártani nem árt Kép

Anna nagyon nyűgös a fogzástól napok óta és napközben megint kap chamomilla bogyót. Most épp alszik Kép

Puszi
Réka
repa
 
 


Sziasztok,


Réka, jelentem szerényen én voltam aki írta a homeos dologra, hogy nem mindenkire hat úgy!KépKöszi, az elismerő szavakat.
Amúgy már nem emléxem, hogy mit írtál, hogy nektek nem jött be a Dentinox? Vagy ki se próbáltátok!? Mert ha nem, és ennyire szenved akkor én azért javasolnám, hátha nektek is "csodára" lesz képesKépNálunk jelen pillanatban nyugi van a fogak terén;)Amúgy meg tök jó íze van.
Oltások után nekünk mindíg azt mondja a Dr. nénink, hogy fürdés vacsi után kapjon egy kupot, mert általában du.-ra szokott hívni! Így amúgy sokkal jobb mnint de. De eddig 1x amikor de. voltunk akkor meg a rendelőbe kellett már adnom 1 kupot + éjszakára, és kopp,kopp de bejött!Kép

Melóhellyel kapcsolatban meg sajnos ez a helyzet, hogy általában a munkáltatók csakis a saját érdekeiket nézik, és le....ák magasról, hogy benned egy új élet van. Én most nem a szakmámban dolgoztam az utobbi pár évben, pusztán anyagi megfontoltságból, de már emelték annyira /szerencsére/ a pedagógus béreket, hogy egyáltalán nem keresnék többet a vállalkozónál mint a saját és szeretett szkmámban!KépDe, visszatérve ezzel azt akartam mondani, hogy amikor terhesen dolgoztam elengedtek ugyan minden vizsgálatra, de a hátam mögött mentek a megjegyzések, hogy hova kell már ennyit menni??Meg amikor ő volt terhes akkor még nem volt ennyi vizsg. stb.stb. Pedig egy szavuk nem lehet mert problémamentes volt teljesen a terhességem, és csak a kötelezőkre mentem el!!!Azért rosszul estek ezek a dolgok, és persze a szabi kiadással is akartak variálni, de nem hagytam magam, végül kiadta ahogy azt kellKépAztán az eljövetelem sem igazán úgy zajlott ahogy gondoltam, mert én szívem szerint még tudtam volna maradni, csak nem igazán kezeltek úgy mint egy kismamát, hanem úgyanúgy,/néha nagyon gusztustalan stílusban/ment a számonkérés, és ok nélkül a le....ás! Aztán betette nekem a kulcsot amikor elkezdett valami félreértésen kiabálni velem a főnököm, én meg éreztem, hogy sík ideg vagyok, és Eszti tökre mocorgott bennem! Kép Na, abban a pillanatban döntöttem úgy, hogy nem fogsz velem te így beszélni és a megbeszélt időpont előtt lelépek! Aztán szóltam is nekik másnap, hogy 1 hét múlva én már nem jönnék! Persze ment a nagy dúlás, fúlás de kit érdekel. Férjem is mondta, hogy jöjjek el egy percig se maradjak tovább, mert a gyerek a legfontosabb, és annyit nem ér az egész, hogy ezek miatt legyek állandó feszkóba!Meg azt is az én számlámra akarták írni, hogy akkor most ki jön a helyemre, én meg modtam, hogy ne is haragudjanak, de október óta tudják, hogy terhes vagyok,/ez volt áprilisban/lett volna idő kersni valakit, és nem az én dolgom oldják meg!!!
De mondogatja a kolléganőm, ha beszélünk, hogy azóta se emésztették meg, már több mint 1 éve, hogy én így leléptem! De kit érdekel, nekem a gyerekem a legfontosabb!!!Kép
Bocs, ha hosszúra sikerült csak gondoltam megosztom veletek az én sztorimat is, mert engem sem biztos, hogy tárt karokkal várnak visszaKépDe mindegy is azt hiszem.
Puszi, manó
manóci
 
 

 
 

Sziasztok!

Köszi az együttérzést meg a biztatást, és jó érzés tudni, hogy nem vagyok egyedül.
Most jöttünk meg a 4D-sről, hála az égnek minden a legnagyobb rendben van és valóban fiúcska a lelkem.

Puszi
Bea
bigi
 
 


Jaj,Manó szívemből szóltál....úgy imádlak,hogy ilyen tiszta szívből leanyázod azt,aki bántja a kismamákat!!!De jó lenne valami bt.-be tömörülni ilyen nőknek.Úgy értem,találni valami megfelelő elfoglaltságot,és egymást segítve dolgozni.Olvastam ,hogy Gödöllőn elkezdte ezt 2-3 anyucika.Először csak egymás segítségére voltak,aztán egyre többen csatlakoztak hozzájuk,és már egész hálózatuk van,és eljött az az idő,mikor már ez a keresetük is.Abból állt a dolog,hogy mindenki felmutatott valamit,amiben jó,amiben hasznos lehet mások számára.Nem emlékszem pontosan,de enm is ez a lényeg,valahogy így:az egyik tudott könyvelni,a másiknak villanyszerelő volt a férje,a harmadiknak autószerelő,a negyedik varrni tudott,stb.Csináltak egy listát a központjukban,és oda futott be a kérés,hogy mire lenne szükség.De nem ám vadidegeneknek,hanem csak a körön belül,aki beletartozott.Volt olyan,akitől egy évig nem kértek semmit,ő meg kéthavonta járt szereltetni a kocsiját,mert elromlott,de aztán hozzá jöttek,hogy valami bibi van,mert zárlatos valami a lakásban,és alapos átvizsgálás kell.Az a lényeg,ha belegondolunk,egy vagyont lehet megspórolni egy ilyen együttműködéssel.Mára saját központjuk van egy épülettel,támogatják őket cégek meg alapítványok,programokat szerveznek,megoldják a gyermekek felügyeletét,hogy anyuci végre fodrászhoz is eljuthasson,vagy ne kelljen a bankban órákat állni a babuval.Egy újságban volt,és nagyon megfogott a dolog.Annyi ilyenbe lehetne belefogni,amihez az embernek elszántság kellene meg bátorság.Ehhez különösebben pénz sem kell,csak egymás segítése,igaz ugyan,hogy ebből megélni sem lehet,de értitek,itt nem is ez a cél.
Nekem van egy nagy álmom,ami talán álom is marad,mert az a rohadt pénz nem jön csak úgy az embernek.Régen,mikor kicsi voltam,sokat jártunk fagyizni Óbudán a Mc helyén lévő önkiszolgáló étterembe.Puha,olvadós puncsfagyi volt kehelyben.Jaj,de rég vót...Aztán sorban bezárták az ilyeneket,alig maradt pár a városban.Ahogy telt az idő,láttam,hogy persze van rá igény,mert gyorsan,finomat,háziasat,és remélhetőleg olcsón tudsz enni,ha sietsz.Nagyon szerettem volna mindig is egy olyan kis étkezdét,ami ilyen elven működik,önkiszolgáló jellegű.Korán reggel,már hajnalban nyitnék,és aki megy dolgozni,az tud reggelizni.Szalonnát sütnék,meleg lenne a kifli,és illatos a kávé.És ha itt az ebédidő,igazi menzás koszt lenne.Nem tömérdek fajta,hanem napi menü,meg pár kaja változatosságképp.És délután már otthon is lennék.Mert nem a klasszikus kisétterem lenne,ahová beülsz kávézni meg sörözni meg rendelsz és kiszolgálnak,hanem gyorsan beugrasz kajálni,és 30perc múlva ott sem vagy.Sosem volt merszem a sok engedélyhez,bátorság és erő,hogy bízzak magamban.Ebből a szempontból talán a pénz lett volna a legkönnyebb,mert ahogy visszanézem eddigi életemet,ha kell,a föld alól is előteremtek valami hitelfélét,csak aztán győzzem fizetni...Egy picike hely lett volna csak,ahol pörög az emberiség,cserélődik gyorsan.eMondtam is mindig,figyeljétek csak,csinálni kellene,mert nyílnak az irodaházak,a mai fiatalok ott már nem nagyon készítenek otthoni uzsit a munkába,és egyre épülnek ezek,rengeteg a munkásember az építkezésen.Õk mind csak berohannak egy tükörtojásra reggel 7-kor vagy délben egy lecsóra.Hát lecsúsztam róla,mert sorban nyílnak az irodaházak aljában.Itt lakunk az Árpád hídnál,és csak itt fél kezemen megszámolom hirtelen,és mind dögivel televan...Nem kicsik,hanem nagyok,színvonalasak,max.10kajával naponta,és 390-ért hazaviszed a borsólevesedet a tejfölös rakottkáposztával,menüben.390-ért egy rohadt sütit nem kapok a körúton.Most rászoktam,hogy egy séta keretében onnan hozom,és olyan jó,hogy ilyen szép időben nem a konyhában állok,ennyi pénzből pedig változatosan eszem,mert a lányomnak meg nekem bőven elég.Ma szárnyaskrémlevest ettünk milánóival.Néha herótom van,hogy előre főzök,és harmadszor is azt eszem konyhamalac módjára,mert kidobni nincs lelkem.Imádok főzni,szerelmes vagyok a konyhámba meg az edényeimbe,az egész napomat ott tudnám tölteni,csak ilyenkor besokallok...Az álmaimat megvalósították a multik,mert nekem nem volt bátorságom...Ne haragudjatok,hogy ilyen hosszú lettem,de olyan kiábrándító,hogy itt vannak a picikéink,meg a nagyobbjaink,és megyünk vissza robotolni,más lehúzza a hasznot,és a családunkra meg alig marad időnk.Nektek vannak ilyen álmaitok???

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Bea
Én is csinálom a fősulit gyerek mellett,mikor elkezdtem még nem volt,a második félévet terhesen csináltam végig,majd a második évet már vele kezdtem.Õ aug 30-án született,tehát suli kezdésre.De sikerült mellette is befejezni a másodikat és most kezdem a harmadikat.Gondolkodtam és is a halasztáson,de abban biztos voltam ha abbahagyom nem fogom tavább csinálni,így folytattam.

Floci
Az én fiam is mindig kipisilt a pelusból,ez tipikus fiú probléma,ugyanis nekik is feláll akis fütyiük és ilyenkor jön a baleset.Nekünk a pampers nem jött be,ami igazán jó volt az a dm-es baby love pelus,abból sose folyt ki pisi

Manó
Köszi jól vagyunk,kicsit fáradtan,kezdődik a suli van egy halasztott vizsgám jövő héten .Ma voltunk egy éves kontrolon 9.5 kg és 81 cm a lelkem, nem egy nagyevő tipus.pár napja megint csak szopik ,nem is eszik mást.a fogára gyanakszom Kép Kép

Kép
Kép
nikk0830
 
 


Nikk!
Az én lányom 10 és fél kg,és 16 hónapos múlt.Nem baj,karcsú és csinos kis gyermekeink vannak!!!!Olyan kecsesen formás a lányom,amikor kivillan a kis válla,csak szexistennőnek hívom!Gratula a sulihoz!!!És drukk a vizsgára!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Bigi,
hát ez szomorú, mert ha határozott idejű szerződésed volt, és az lejárt a tanév végén, s az igazgatód nem hosszabbította meg, akkor sajnos tényleg igaza volt a munkajogásznak, akit fölkerestél. Az a rossz a határozott idejűvel, hogy ha nincs hosszabbítás, akkor automatikusan megszűnik a munkaviszonyod. Amikor én anno elkezdtem tanítani, engem is határozott időre vettek föl az első tanévre, aztán amint az júniusban végetért, aláírtuk a határozatlan idejűt(az ismeretségi körömben minden tanárt az első évre határozott időre vett föl egy-egy iskola). Rá két hónapra - augusztusban - megfogant az első kislányom, és aztán amikor októberben már bejelentettem, hogy csak a félév végéig maradok, már "védett" voltam. De ha előbb jön össze a pici, nem kizárt, hogy ugyanúgy járok, mint te. Hála Istennek nekem nagyon jó fej igazgatóm van, családcentrikus, ő maga is többszörös nagypapa. De az tény, hogy az idősebb (50 fölötti) nők között akadtak borzalmasak a kolléganőim közt. Azzal dicsekedtek, hogy még a 9. hónapban is dolgoztak, sőt az egyikük büszke volt rá, hogy az áprilisban megszületett babáját szeptemberben bepasszolta bölcsibe (4 hónaposan!!!), és ment is vissza tanítani. A legjobban azt szerettem, amikor mindenben magukat állították elém mérceként, és ha vmi eltért az én viselkedésemben az övéktől, látványosan csodálkoztak.
A te igazgatónőd mit mondott? Visszavárnak azért majd? Vagy nem is nagyon akarsz visszamenni oda? Ez utóbbin nem csodálokoznék...A lényeg szerintem is az, hogy egy egészséges pici fiú van a hasadbanKép !

Manóci,
munkahellyel kapcsolatban teljesen egyetértek a véleményeddel.

Kriszti,
olyan jó volt olvasni az önkiszolgáló éttermes ötletedet! Nagyon éhes lettem Kép!Szívesen betérnék most rögtön hozzád valami finomságra, csak az a baj, hogy Norbi Update-re fogtam (kényszerítettem) magam, mert már muszáj volt Kép.
Ígyhát be kell érnem egy pohár tejjel...
De komolyra fordítva a szót: csak rajtad áll, hogy megvalósítod-e az álmod. Szerintem igenis van igény ilyen kifőzdékre Bp.-en, és biztos vagyok benne, hogy megfelelő taktikával a környéken már üzemelő konyháktól is el tudnál hódítani vendégeket. Csak leleményesnek kell lenni, pl. törzsvásárló kártyarendszert bevezetni, vagy mindig vmi akciót kitalálni, esetleg olyasmit csinálni, hogy akik bedobják a ládába a blokkjukat, azok közül a jövő héten minden nap pl.5-en ingyen ebédelhetnek. Vagy aki hatost dob a dobókockával, az vendéged aznap egy levesre, stb. Persze a legfontosabb az ár és az ételek minősége lenne. Szerintem az ötleted szuper, és igenis valósítsd meg! Vagy legalábbis gondolkodj el rajta. Szerintem mindenki így kezdte, és nézd meg, milyen sokaknak bejött.

Flocika,
örülök, hogy te is bejelentkeztél! Andriska nagyon aranyos lehet. Nekünk a Pampers és a DM-es Babylove vált be, a Liberóból kifolyt a pisi. Bár nekem lányaim vannak, nincs fölfelé álló fütyi...Kép

Sziasztok: Z i t m i
zitmi
 
 


Kedves Doktorkitti!

Nagyon jól megfogalmaztad sokunk álmát. Én már több éve valami olyan vállalkzáson gondolkodok, ami a gyerekek mellett is végezhető. Nekem egy játszóház az álmom, amiből itt vidéken kevés van, de itt az embereknek is kevesebb pénze van, meg persze kismama is kevesebb van, így azt hiszen, nem nagyon tudnék megélni belőle. Talán valami non-profit szervezettel pályázati úton megvalósítható lenne, de még nem találtam meg ezt a szervezetet.
De figyelmetekbe ajánlom a pályázatírást, most én is ezt tanulom, s szept. 13-án lesz egynapos képzés civileknek Budapesten. Bővebb info a www.nonprofit.hu honlapon található.
gya
 
 


Kedves Zitmi és Gya!
Aranyosak vagytok,hogy reagáltatok az álmaimra.Kicsit elragadtattam magam,de ilyenkor olyan jó kiírni magából az embernek,nem???

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Lányok!
Ti nem alszotok??? Kép
Nekem mázlim volt a munkahelyemen, mert mire én terhes lettem a legtöbbnő már szült úgyhogy én csak egy voltam a sok közül. Szegény főnökömnek hullott ki a maradék haja amikor bejelentettem neki, hogy terhes vagyok. De másnapra már megemésztette. Mindenhova elmehettem és ha hibáztam sem volt egetrengető probléma.
Nekem csak az az álmom, hogy visszamehessek az eredeti helyemre és munkakörömbe. És hogy egyszer át tudja aludni az éjszakát és tudjak álmodozni Kép

Az Árpádhíd kicsit kiesik, de egy reggeli bundáskenyérre és egy jó kis tejeskávére beugranék én is.

Manóci, próbáltam a Dentinoxot is tegnap, de ma reggel csak a hideg zuhany használt. Azóta nyudton van, de most épp az unokahúgom kislányát nyúzza Kép

Na ha addig nem találkoznánk mindenkinek kellemes hétvégét. Holnap megyünk vidámparkba egy kolléganőm-barátnőmmel és Annával egyidős kisláynával. Majd felültetjük őket a Ciklonra. Kép vagy az már nincs?

Puszi
Réka
repa
 
 


Sziasztok!

Jó sokat termeltetek, mióta nem voltam. Nem si tudtam rendesen elolvasni mindent, de majd igyekszem bepótolni.

Voltam kontrollon, minde o.k., csak a cisztámat kell ellenőrizni, ami miatt fáj a hasam. Így a köv. mensi után is megyek uh-ra.

Vki kérdezte gyerek mellett a sulit. Én most kezdtem az egyetemet, bár SZonja 1 éves lesz 2 hét múlva, de egyelőre működik a dolog. Persze még vizsgákra nem készülök, sztem az lesz nehezebb, nem az előadásokra való bejárás.

Köszönöm az útlevéllel kapcs. infókat, vhogy kénytelenek leszünk megoldani.

Szonjámra is kérdezték már, hogy fiú-e vagy lány, persze ilyenkor én is "begorombulok", de erőt veszek magamon és udvarias nagylány módjára válaszolok.

Bea!
Gratulálok a kisfiadhoz, a rózsaszín rucikat azért ne selejtezzétek ki, jó lesz majd a huginak Kép

Üdv Mindekinek

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Sziasztok Csajok,

Kriszti ez az étterem egyszuper 5let lenne!Kép A sógorom szakács, és jóKépKép Ugyhogy én máris beszállnék némi támogatássalKép
De sajna azok a piszkos anyagiak is elég fontosak lennének! De gondolom, ha valaki nyerne a lottón akkor talán adna a BBT-nek némi támogatástKépKép

Nikk, az tök jó, nem is kell olyan puffancsnak lenniKép Az én kiscsajom is egy évesen, 8,6kg, és 76 cm voltKépMost nem tudom, mert szerencsére egész nyáron nem kellett védőnő, és doki közelébe menni! De ma kaptuk meg az agyhártya oltásra az időpontot, jövő csütörtökKép Majd akkor szolgálok a méretekkelKép
A sulival kapcsolatban ügyike vagy te is, csak így továbbKépKép

Zitmi, nekem egy nő, és 50 fölötti, meg egy pasi volt a főnököm, és teljesen jók a meglátásaid, mert való igaz, hogy a főnökNÕM dumált a legtöbbet áskálódva a hátam mögött/elmondások szerint/Pedig neki is van 2 gyereke.Ezt én annyira nem értem, hogy mért pont a NÕK ilyenek????Remélem én 50 fölött nem leszek ilyen, mert akkor mondom majd a férjemnek, hogy lökjön le valami sziklárólKépKép
UpdateKépKépKépSikeres már? Mennyi ideje csinálod? Tudod én is most akarom kipróbálni;)))

Meske, sziaKép Örülök, hogy minden teljesen okésKépCisztával mi lesz? Ki kell venni?

Réka, jó vidámparkozástKép Fú, csajok én már ős rlégen nem voltam! Amikor megyünk a barátnőmékhez Újpalotára mindíg nézem a hullámvasútat, meg most van valami újabb,/vagyis nekem új/ ami ilyen hernyós, és a végén vízbe megyKépKép Na, az szupi lehet, de mikor megyek oda??!!Kép

Nekünk nagyon ritkán folyt ki a pisi, csak 1x,2x, de mi punisok vagyunkKép

Jó 7végét mindenkinek, használjátok ki mert most még mindkét nap ilyen idő lesz, aztán ki tudja?Kép
Nálunk is kerti főzöcske lesz, jönnek a sógoromék egy édes pici babával, 2 hónaposKép
Ugyhogy babázok egy kicsit megintKépKép

Puszi, manó
manóci
 
 


Visszajöttem egy percre, mert most kaptam mailen, hogy akit érdekel 20%-os leárazással lehet vásárolni a www.gymboree.com oldalon!
A megrendeléseket pedig a babaruha@hotmail.com címre lehet leadni, de csak holnap estig!
manóci
 
 


Sziasztok!

Zitmi, a helyzet az, hogy engem sajnos nem várnak vissza, sőt a táppénzes papír leadásakor az ig.nő (szüleivel élő magányos 40-es kékharisnya Kép)épphogy csak foghegyről köszönt oda nekem, ami azért elég rosszul esett. Nem vártam el, hogy körülrajongjanak, de azért egy hogy vagyon nem sértődtem volna meg Kép.
A fiúcska által okozott öröm korlátlan a családban, mindenki szörnyen boldog, legfőképp a férjem. Úgy látszik ez ilyen pasi dolog, hogy az első baba fiú legyen. Én azért örültem volna egy Lilinek is, de így is nagyon klassz lesz, Lili meg még várhat.
A sulit megpróbálom, bár kicsit azért tartok tőle. Ügyesek vagytok és iszonyú kitartóak, ha végig tudjátok csinálni a babucik mellett.

Ma kaptam először táppénzt június 30 óta, úgyhogy rohantam is a Brendonba szoptatós párnáért :D. Hogy miért ennyit kaptam, azt nem tudom, mert egy hónapra sok, kettőre viszont igen kevéske. Jól tudom, hogy 70%-a jár a keresetnek?

Puszi
Bea
bigi
 
 


Szió Bea,

A fiúcskához nagy gratula, tudom nagy KÖZHELY,de tényleg való igaz, hogy mindegy is csak EGÉSZSÉGES legyen!!!Kép Arról nem beszélve, hogy a tied, és imádni fogod akármi, és akármilyen ez tutiKép
Fizu,KépKép Amúgy ahogy így visszagondolok az elsőt, én is tök sokára kaptam, mert az én melóhelzem nem volt kifizetőhely, így jól szívtam ezzel a sok qu...a papírral meg kitöltögetéssel, meg beadással, szinte mindent nekem kellett intézni!Meg kell is, ha bármi változás van, pl. TGYÁS-ból GYES stb.stb.
Az összeg megKépKépKépKépKépKépKépés még .....
De igaz a 70% sajna! De az ne tévesszen meg, hogy az nem egy havi kereseted 70%-a ám!!! Nehogy jobban járjál, hanem az egy éves kereseted 70%-a! Így természetesen kevesebb jön azért ki. Én is végigszámolgattam minden lehetőséget amikor megkaptam a lóvém, és sajnos el kellett fogadnom, hogy ez ennyi! A béka s...e alatt!De, ez van!
Manó
manóci
 
 


Mi is megyünk Vidámparkba vasárnap!!
Most kint voltunk a Borfaluban a Felvonulási téren.2000lett volna/fő a belépő(!!!!!),de mivel az Uram bizti őr,talált rögtön protekciót,ahogy szokott,és máris ingyért mentünk be...Nagyon hangulatos volt,elnyamnyogtam egy nagy szelet hagymás-zsíros kenyeret,Dorina is evett belőle.Domi persze csak hagyma nélkül.Olyan nagyfiú,olyan ügyesen bánik a zsebpénzével,olyan büszke voltam Rá.Tegnap Dórivel lesétáltunk az oviba Domiért,és most szembesültem először azzal,mekkorák már a gyermekeim.Eddig mindig rohangászott,most meg hárman kézenfogva lassan,nézelődve,karlóbálva sétáltunk.A két lurkóm és én.Visszafelé meg jégkrém volt.Dorinaának vettem egy nagyon édit.Egy zacskóban van többféle icipici jégkrém icipici pálcikával,icipici gyerekeknek.Egyre több helyen látom.Olyan büszke volt magára ez a leányzó,ahogy sétált és egyedül fagyizott,mellette meg a nagytesó.Meg eddig csak Domi szaladt ki Apához,ha dolgozni ment,már Dóri is szalad,cuppog,ölelgeti,integet...Ma letépte a tapétát a konyhában....Azt hittem meggyulladok mérgemben.Úgy sírt,én meg nem bírtam rá haragudni...
Ja,és a borfalun középen táncolt mindkét kölyök,őket nézte mosolyogva mindenki.Milyen büszkék vagyunk a gyerekeinkre,mi????
A pelusunk mostanában minden alkalommal átázik.Igaz,sokat iszik,de hogy 2 órát ne tartson,az kicsit durva,nem?Most pamperst vettem,de az is átázott.Egy rakat ruhát kell magunkkal vinni mindenhová,nem értem.Most 10és fél kg,lehet,hogy az egyik mérethez túl nagy már,de a következőbe még alkatilag nem nőtt bele(mert a súlya simán megvan hozzá).Nem értem,hogy legalább egy pelust miért nem találunk...

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Manó,egyszerrrrrrre írtunkde megelőztél!!!Kép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Kriszti
Köszi drukkot Kép Remélem hatni fog,ugyanis fiacskám nem nagyon hagy tanulni Kép

Manó
neked is köszi Kép Mi jövő hónapba kapjuk az agyhártya szurit

Ha már a munkahelyről van szó,teljesen elkeseredtem ma,mert felhívott az egyik kolléganőm,és elkezdett kérdezősködni meddig akarok itthon maradni akarunk-e tesót stb.Én biztos vagyok benne hogy főnöki utasításra tette,mert mást nem akart.Gondolom már fontolgatják mi is legyen velem.Ez annyira elkeserített.

Kép
Kép
nikk0830
 
 


Sziasztok!

Manó,
az Update bizony nálam nagyon sikeres eddig, bár még csak 29-én (hétfőn) kezdtem el. Rengeteget kellene fogynom, kb. még 20 kilót. Most az 5 nap alatt leugrott 3 kiló Kép, de tudod még az elején gyorsabban megy. Azt volt a legnehezebb megszokni, hogy vacsorára már csak 1-es kódú ételeket szabad enni, semmi pizza,bundáskenyér és egyéb nagy kedvenceim. De én már azt is nagy eredménynek érzem, hogy 2 napja NEM HIÁNYZIK vacsorára a "töményebb" kaja, ha megeszem 2 szelet eidámi sajtot 2 olajbogyóval, már úgy érzem, kipukkadok. Kíváncsi vagyok, meddig bírom majd, jó lenne sokáig.
Az 50 fölötti nők tényleg külön kategória. Néha szoktam olvasgatni itt az anyós-topikot, hát ott vannak aztán szaftos történetek! Próbáltam már sokat gondolkodni azon, miért ennyire mások, mint mondjuk a mi korosztályunk. Arra jutottam, hogy ez egy nagyon összetett dolog, de bizonyára az is közrejátszik, hogy másképpen nevelték őket, mint bennünket. Épp ezért nem is tudják elfogadni, ha BÁRMIBEN másképp gondolkozol. Úgyis a "kis taknyos liba" maradsz, aki "azt hiszi, hogy szült egy gyereket, és övé a világ". Gyermektáplálási és nevelési kérdésekben pedig különösen csökönyösek, fafejűek és rugalmatlanok. Nem fogadják el, hogy másként is lehet jól, sőt sokkal jobban csinálni, mint annak idején ők. Hogy változik a világ, tökéletesednek, felülíródnak korábban kőbe vésett szabályok, a világért nem fogadnák el.
Na, most aztán jól kimérgelődtem magam, tisztelet a kivételnek, akik azért akadnak szép számban, ezt mindenképpen le kell szögezni!!!

Bigi,
ilyen helyre ne is menj vissza, találsz majd sokkal jobbat, ha újból aktuális lesz!
A gyerekek nemével kapcsolatban: ezen én is sokat gondolkodtam. Az emberek többsége -szerintem - ha a születendő gyermekére gondol, a saját gyerekkora jut eszébe. Azt pedig férfiként csak úgy tudja elképzelni, hogy kisfiúként jaj de jó volt, nőként pedig úgy, hogy Istenem, de szeretnék megint kislány lenni. Talán ezért gyakoribb, hogy a férfi fiút akar, a nő lányt. Mert a saját gyerekkorodat akarod újra látni a gyerekednél. Mi nők mindkét nemet azonnal elfogadjuk, és örülünk neki, hiszen a saját vérünkről van szó. De a nagy közhely tényleg örök igazság: teljesen mindegy, csak egészséges legyen!
Azt viszont én személy szerint nagyon utálom, amikor vadidegenek - látván a 2 kislányomat - elkezdenek biztatni, hogy "nem BAJ, majd a 3. fiú lesz!" Mintha baj lenne a 2 leánygyermek, és mintha én el lennék keseredve, hogy nem fiúk. És mintha tulajdonképpen ez egy verseny lenne, hogy addig meg sem állunk, míg össze nem jön egy fiú. Arról nem is beszélve, hogy mi van akkor, ha nekem esetleg nem is lehetne 3.gyerekem bármilyen okból kifolyólag.

Kriszti,
jó volt olvasni a Borfaluban történteket! Szép családod lehet, biztos nagyon boldog vagy velük. Jó kedvem lett, ahogy elképzeltem a zsíros kenyeret - jaj, de finom - a zsebpénzéből nagy komolyan kifizető Domit, és az apukája elé szaladó Dórit. Hát ezek azok a pillanatok, amelyekért gyerekeket vállalunk!

Szép hétvégét nektek: Zitmi
zitmi
 
 


Sziasztok!

Látom, mindenki visszatért a nyári pihenőből, mert igen sok a hozzászólás 1-2 nap alatt.
Réka, elküldöm a menüt, ha érdelek, de nem akarom itt ezzel foglalni a helyet.
Én hétfőn kezdem el, majd beszámolok az eseményekről. Egyszer már megcsináltam, akkor sikeres volt. Remélem most is lesz türelmem, meg főleg akaratom.

A munkahelyi témákról csak annyit, hogy nekem egy 45 éves német-magyar-román nő a főnököm, aminek 3 gyereke van, de sosincs otthon. 2 vetélésem volt (szerintem az egyik a munkahelyi túlfeszítettség miatt). Akkor nagyon sajnált, aztán ahogy most a 3-kal terhes lettem, a doki azonnal veszélyeztetett terhesnek ítélt. Persze azonnal ki akart rúgni, de szerencsére nem tehette. Gondoltam, hogy a 5-7. hónapokban visszamegyek, de mindenkinek azt terjesztette, hogy micsoda egy szemétláda vagyok, hogy 9 hónapig élősködöm az államon, és nem akarok dolgozni. Na erre én jól berágtam, és arra se dugtam az orrom. Amikor Blanka megszületett küldtem neki sms-t meg képeket, de a mai napig annyit se volt hajlandó mondani, hogy: gratula. Elég szemét. Hozzátesze, hogy 5 évig nyaltam a s...t, minden privát és hivatalos ügyét intéztem, én voltam az egyedüli, aki reggel 7-től este 10-ig túlorázott, amikor magyarországon volt, meg vigyáztam a gyerekére, amikor ő céges vacsira ment, mert persze babysittert nem akart fizetni. Persze plusz pénzt azt nem fizetett. És ez a hála. Szóval ennyit a kedves főnökNÕK-ről!!
Viszont én jó fizuval voltam bejelntentve, és így a táppénzem 126.000 volt, most a tgyás-om ,eg 144.000 :-))) Ez vígasztal, ő meg tehet egy szívességet :-))
Minden esetre igyekszem szülni még egyet, mielőtt visszamennék valahova dolgozni. Így egybe letudom a kettőt :-) meg az itthonlétet.
Persze nem lesz könnyű munkát keresni, én is inkább szeretnék valami sajátot, vagy valami 4 órásat. Igazság szerint már most is dolgoznék valamit, mert hiányzik. ÚGy érzem ,hogy butulok és felejtek. Na mindegy, valami majd csak lesz.

Doktorkitti! Próbáltátok a dm-s pelust? a sógornőméknek csak az jött be ilyen nagy babánál.
Most megyek.
Üdv mindenkinek és jó hétvégét!
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Sziasztok Lányok!

Szomorú ennyi megkeseredett vényasszonyról olvasni, de nagyon jó amikor anyucikák ilyen örömmel és büszkeséggel írnak a gyerkőcökről mint Kitti. Azért van az életnek szép oldala is és ez a fontos, hogy a babucik a mosolyukkal mindent problémát el tudnak oszlatni.
Anyósokkal meg szép finoman lehet közölni, hogy ők már jól vagy rosszul de elvégezték a feladatukat és most adjanak nektek is lehetőséget, hogy bebizonyítsátok, hogy tudtok felnőttként és anyaként is jó döntéseket hozni a magatok háza táján. Õk meg lehetnek nagymamák és szerethetik az unokákat, de csak mértékkel és kérjék ki a véleményeteket/engedélyeteket, hogy mit szabad és mit nem. Nekem bevállt, hogy nem ülök a számra és elmondom ha valami bánt vagy nem tetszik. Lehet ezt úgy is, hogy a mama ne bántódjon meg nagyon. Nem éri meg emiatt búslakodni.

Dóri légyszi küld el a rekatakacs@gmail.com -ra a fogyókúrát. Előre is köszi.

Ja végül nem voltunk Vidámparkban, mert a barátnőmnek közbejött egy munka amit el kellett végeznie ma ezért elmentünk segíteni. Anna megismerkedett egy távirányítós autóval és nagyon tetszett neki amíg az kellő távolságban volt tőle, de amint közelebb jött volt menekülés Kép

Na megyek aludni...
Puszi
Réka
repa
 
 


Sziasztok!


Itt vagyok, mert nem bíííírok az energiámmalKépKépÁÁÁ, nem fáradt vagyok amúgy csak gondoltam benézekKép
Volt ma nagy vendégeskedés, főzés, kaja hegyek.Esztivel meg kisebb balesetek történtek, ami egyébként máskor 1 hónapban ennyiszer, hát ma minden erre a napra jutott kiKép
Bevágta a száját a az üvegasztalba, és ömlött a vér, azt hittem fölrepedt, de szerencse nem csak nagyon megdagadt, most olyan mint egy kacsa!Kép
Aztán nem vettem észre, hogy nyitva van a bejárati ajtó, mert itt annyian voltunk ma mint az oroszokKép, és kiment.Na a lépcsőn egyből legurult! Pedig már megtanulta rég, hogy háttal megyünk lefele, de valahogy kint ezt nem alkalmazza, ott mindíg rendesen akar mint a felnőttek!De ugye ez egyedül nem megyKépSzerencse nem lett semmi, mert ügyi volt és a fejét megemelte, csak a popóját huppant a fokokonKépAztán du. még egyszer sikerült a már fájós száját beütni egy kemény fejü babába!Szóval a mai napra volt itt minden!!!

Zitmi, anyósokKépKépNekem mondjuk szerencsém van, nem szólhatok egy szót se!Nem szól nagyon bele semmibe, és rendes!Ez ritka azt tudomKép
UPDATEKépKépKépKépNa, megint 1 ok, hogy kipróbáljam!Csak mostanában szarakodik a gyomrom, de mihelyt helyre jött elkezdem!Bár két napig nem bírtam mást enni, csak Ht. kekszet, de tegnap ettem, ésKép Meglett a böjtje, mert ma megint fájt a hasam.Nem tudom mi ez, de rosszKép

Dóri, hát a te fönökNÕD is egy szemétláda az már biztos!!!Jól kihasznált téged, de most megszivattad, és tök jó, hogy ilyen sok a pénzed isKépBiztos amiatt is eszi a penész;)))
ButulásKépIgen néha érzem én is, hogy a rejtvényeknél is amit régen megfejtettem 15'alatt most akár a duplájába sőt, Kép időbe is kerül!Olvasni nagyon szeretek, régen le se tudtam rakni egy jó könyvet, hajnalig is olvastam, ha jó izgi volt, hogy befejezzem, most meg......szerintem kb. 2 hónapja tuti nem is vettem a kezembe könyvetKépMax. újságot, bulvárt de azzal mondjuk végzek hamarKépHát ez van, de ez ezzel jár!Mondjuk én még nem kívánkozom vissza a melóba, élvezem a babázástKépMi is egyszerre szeretnénk, 3 évet a babák között, így nincs gond, hogy újra eljönnék, ha új melóhelyre mész akkor meg szerintem fel sem vennének, ha megtudnák, hogy te még szeretnél gyereket! Nehéz ez mindenhogyKépSzóval én tök jól elvagyok, vannak persze fárasztó, kimerítő napok, de hát ez egy melóhelyen is van, nem?Azért a mostani főnökömet mindenkinél jobban imádomKépKépKép

Pussz, manó
manóci
 
 


Sziasztok!
Manó!
Nálunk is voltak hasonló balesetek:kacsaszájú Dorina,meg leesett Dominik.A mentő vitt el minket Domival,mert egy másodpercre elvesztette az eszméletét,és utána rongybaba volt,de csak nézett,hogy anya,mi nínózunk????Meg addig ugrált az ágyon,míg leesett,neki a hűtőnek(hotel),a feje hátul beszakadt,az arca meg leégett a hűtő forró hátuljától.Szerencsére semmi sem látszik belőle,rögtön lekezelték.De ilyenkor a szívünk megáll,akkora a pánik bennem.

Réka,Zitmi!
Aranyosak vagytok,hogy tetszik,ahogy írok a lurkókról.Dorinát csak szexistennőnek hívom,ahogy a válláról lecsúszott topban meg miniszoknyában riszálja magát a zenére,és bökdös,ha nem nézek oda,hogy figyeljem...Mert produkálni tudja magát már most.Meg pántot kell rakni a hajába,meg a papucsomban mászkál,és a sütő elejében nézegeti magát,milyen csinibaba.Dominik meg a helyemen elaludt,várt,hogy menjek aludni,most hozzá is bújok,amíg apa dolgozik(éjjel 3-ig).Bölcsi miatt aggódom,mert most még nem akarom beíratni,majd csak a GYES előtt,mert most még kicsi,meg nekem is ilyen magas szerencsére a pénzem.Bár hiába magas,ha a GYED maximálva lett,cseszhetem...Áprilisban meg nem biztos,hogy beveszik,csak ha van hely.Nagyon jó...Bölcsiről egyébként szinte csak rossz tapasztalataink vannak sajna:Domi száját beragasztották,amiért köpködtek(játékból a többiekkel,magyarázd meg a sok lurkónak...),meg csípőset(ahogy ő mondja)kapott mert nem tudott elaludni,meg úgy kivágták az üres folyosóra büntibe,hogy csuklótól vállig lila véraláfutásos lett,mire mentem érte,és az a rohadék csak sokadikra ismerte be...Aznap dolgozott ott utoljára.
Dóri!Azt a pelust használjuk mi is,most vettem váltásképp másikat,de mindegy,mert 1-2 óra alatt átpisili mindet.Mondta a férjem,ne adjak neki annyit inni,de nagyon mozgékony,nem alszik napközben,csak az éjszakát durmolja végig,kell neki a folyadék a rengeteg energiához.Remélem valahogy megoldódik.Mert most olyan piros a cunija már,hogy visít.
Megyek aludni,mert holnap kidőlök...
Jó éjt mindenkinek!!!
Kriszti

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok!

Nem régóta vagyok köztetek, de eddigi ismereteim alapján én már veteránnak számítok köztetek a három gyermekemmel. Ezért engedjétek meg, hogy megosszam veletek tapasztalataimat.
Természetesen a munka mindenkinek hiányzik és úgy érezzük, hogy egy más világba csöppentünk, de ez a világ rendje. Szerintem ez egy lehetőség, hogy tényleg a magunk urai legyünk, nem kell elviselnünk a főnökünket, nem kell olyan emberek között dolgoznunk,akiket ki nem állhatunk. Helyette a saját gyermekeinket nevelgethetjük, akik olyan gyorsan felnőnek, hogy nemsokára ezt az időt sírjátok vissza. Az első gyermekem után 3 évre jött a második gyermekem, rá 15 hónapra pedig a 3. Így már 7. éve vagyok itthon. Persze nem tétlenkedtem, mert és is diplomát szereztem közben, ezért nem is érzem úgy, hogy szellemileg visszafejlődtem volna. Sőt! Ma szerintem nagyon sok olyan lehetőség van kismamáknak, ahol továbbképezhetik magukat. Természetesen, ha a baba már nagyobb, vagy van segítség.
Főnök és munkatárs ügyben pedig az a véleményem, hogy nagyon kevés emberben lehet ma már megbízni. Mindenki csak a saját pecsenyéjét sütögeti, s ennek érdekében kihasználják azt,aki még hisz az igazi értékekben, barátságban....
Pelus dologgal kapcsolatban: a leggazdaságosabb szerintem a dm-es pelenka, de a piros Rosmann-os is jobb már mint a Pampers. Nagyom meglepődtem, mikor hosszú idő után ismét Pamberst vettünk, de tényleg alig bír ki néhány órát.
Tehát fel a fejjel és élvezzük helyzetünket.
gya
 
 


Küldök Róluk képeket!<!--attachment: 1-260328.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*213.5**1%2ebmp --><center><pre>
Kép
1.bmp (213.5 k)</pre></center><!--/attachment--><!--attachment: 2-260329.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*214.4**2%2ebmp --><center><pre>
Kép
2.bmp (214.4 k)</pre></center><!--/attachment--><!--attachment: 3-260330.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*192.8**3%2ebmp --><center><pre>
Kép
3.bmp (192.8 k)</pre></center><!--/attachment--><!--attachment: 4-260331.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*192.8**4%2ebmp --><center><pre>
Kép
4.bmp (192.8 k)</pre></center><!--/attachment--><!--attachment: gyerekek-260332.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*191.9**gyerekek%2ebmp --><center><pre>
Kép
gyerekek.bmp (191.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


KépKépKépKépKépKépKép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Manó,
szegény Esztinek jobbulást, jól rájárt szegényre a rúdKép
Nem a saját anyósomra gondoltam én sem, csak úgy általában az 50 fölötti nőkre.

Kriszti,
mi ez a horror a bölcsiben???Mi az, hogy kidobták a folyosóra a fiadat???Szabályosan kilökték? Nem hiszem el!!!Mi lett az ügy folytatása, miután kiverted a balhét?
Ezt nevezhetjük kiskorú veszélyeztetésének is?

Gya,
teljes mértékben egyetértek!

Jó éjt: Z i t m i
zitmi
 
 


Zitmi!
Kérdőre vontam a gondozónőt,mert Domi elmondta,hogy a Mariann néni hogy megragadta.De nem látszott a fiamon különösebbben a viselkedésén semmi,mintha nem lett volna ez új dolog,mintha már megszokott lett volna,gondolom nem először fordult elő,csak eddig nem látszott meg rajta.Többször kérdeztem,csak visszamentem a szobába,sarokba próbáltam szorítani,mert láttam a nyomokat,és Domi nem akkoriban nem volt mesélős korszakában,igazat mondott.Mikor közöltem,hogy kivizsgálás lesz,mert reggel nem így adtam be,akkor hebegve,de elmondta,lehet,hogy kissé erősebben,de nem akarta,meg többet ilyen nem lesz,meg stb.10 méter kellett volna,hogy a nyitott kapun a gyerek kijöjjön az utcára a bölcsiből,észre sem vette volna a zárt ajtón keresztül,amíg azt hiszi kint ül Domcsi a büntiben.Mert ugye a gyerekeknek mindig vonzó,mi van kint,és mennek.Szerencsére Domi ült szófogadóan.De előttem van,milyen erővel foghatta és b..hatta ki arra a k..a székre!!!Elszorul mindenem,hogy ennyire kiszolgáltatottak mindennek.Ezért nem mozdultam soha a kórházi ágya mellől egy percre sem,ha valamiért bent voltunk,ott sem más a helyzet sajna,előbb fogják le hatan erővel a gyereket egy sima szemvizsgálathoz,hogy csak belevilágítsanak,mint megbeszélnék vele.Ugyanis a fiam olyan,hogy ha megbeszéled vele,tökéletesen együttműködő.De ott sosincs rá idő,egyszerűbb és gyorsabb a gyereknek esni,és lefogni drasztikusan.Csoda,ha a fehér köpeny látványától szegény megőrült egy időben?Annyi vizsgálatot,mint amit nála elvégeztek ezalatt a pár év alatt,máson egy életen át nem csinálnak.Na bölcsi:egyből mentem a vezetőhöz,és az elküldte,ez lett a vége tömören.Mennem kell,mert a lánykámat apa kitette a kádból egy szál cuniban.Puszi!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok!

Jézusom!!! Akkor hogy adom bölcsibe ezt a kis szörnyet. Igaz én csak jövőre akarom, mert két éves koráig itthon maradunk.

Nekem most sikerült elkezdenem olvasni megint. Anna elalszik elég korán és akkor tévézés helyett olvasok. Sok a bepótolnivalóm.

Szegény Eszter!! Annával is rohantam már kórházba, de szerencsére nem lett komolyabb baja attól, hogy lezúgott az asztalról. Harapta már el a száját is amikor ráhuppant egy labdára és az kigurult alóla.

Ja a profilomba tettem fel egy képet róla.

Na puszi
Réka
repa
 
 


Réka,
gyönyörű a kislányod Kép!
Olvasni én is nagyon szeretek, és szoktam is sokat, tévét már évek óta alig-alig nézek. Miket olvasol mostanában?

Kriszti,
hát ez iszonyú, még olvasni is sokkoló volt, nemhogy átélni Dominak és neked. De nagyon helyesen cselekedtél! Én is rettegek attól, mi lesz, amikor a lányaim már oviba fognak járni, és én nem leszek ott, hogy mindentől megvédjem őket. Egy kisgyerek kiszolgáltatott a dadusoknak, óvónőknek, a társainak, és mi anyukák annyi rossztól megóvnánk őket! Tudom jól, hogy mindentől lehetetlen, de ezt nehezen veszem tudomásul.
Annak mindenesetre örülök, hogy egyiküket sem kell bölcsibe adnom, terveink szerint a kisebbik is pont 3 és fél éves lesz, mire vissza kell mennem dolgozni.

Sziasztok: Zitmi
zitmi
 
 


Azért ez tényleg egy szélsőséges eset volt,biztosan lehet találni megfelelő helyet is,de az a rossz,hogy míg ilyen kicsik,vagy nem mondják el,vagy nem úgy.Nekem Domi nagyobb volt az évvesztessége miatt,ezért tudott mindenről beszámolni.Meg van valami különleges kapcsolat közöttünk,én egyedül neveltem őt,és mivel a szüleimnél laktunk akkor,így nem teljesen rám hárultak egy lakással járó tennivalók,szóval azt akarom kihozni,hogy többet tudtam vele törődni,mint pl.most a lányommal.Ez meg is látszott az átlagon felüli értelmén,amiért meg is kaptam a lecseszést utána az oviban,hogy miért kellett a bölcsivel szarakodni,simán bevették volna az oviba is.A bölcsiben meg azt javasolták,maradjon csak még1 évet...De az utána következő ovit nagyon fájó szívvel hagytuk ott,elköltöztünk,és akkor voltam 9 hónapos terhes,nem mertem vállalni,hogy akár úgy,akár picibabókával majd biztosan meg tudom oldani.Főleg,hogy nálunk csak apa vezet,én meg BKV,és egy kerülettel arrébb,két évig még,az naygon macerás lett volna.Ha Domi csak egyedül van,nem is kérdés,annyira jó volt az az ovi,hogy tuti odahordom.Ma is visszasírom,mert bár ez az ovi is jó,de ott nagyon fölismerték Domi óvónői,hogy nincs általánosítás,nincs előítélet:ha egy gyerek nagyon eleven,akkor is lehet értelmes,ha nagyon undok,akkor is lehet szeretnivaló,ha rosszat tett,akkor is meg lehet ölelni,stb.Én dolgoztam azokkal az óvónőkkel,és sikerült a másik oldalról is megismernem őket,nemcsak szülői szemmel.Olyan jó volt nézni,ahogy a kis sötétbőrű kisfiút,miután nagyon rossz volt,az óvónéni az ölébe ültette,türelmesen,empatikusan beszélt vele,a gyereket meg kenyérre lehetett kenni,és órákig "szerelmes" volt az óvónőbe,minden kérése parancs volt,úgy szót fogadott.Ahogy simogatták annak a kisfiúnak is a buksiját,hogy elaludhjon,aki egy órával előtte még a legundokabb volt a szépen játszó gyerekekkel.Nem volt kivételezés,ott nem érezted,kinek a szülei nyaliznak az óvónőnek,ki visz ajándékot,ki sötétbőrű,kinek az anyja alkoholista,ki értelmesebb kisgyerek,kinek divatos a ruhája.Ott abban a csoportban minden kicsi értékesnek és fontosnak érezhette magát,mindenki egyformán kapott ölelést vagy leszidást.És a leszidás nem abból állt,mint sok helyen,hogy aznapra vagy egy jó időre elvágta magát a gyerek,hanem jóvá tehette,és meg lett beszélve.Nem csak odaültetve a székre,hogy na,bünti kipipálva,hanem hogy értse,mit kellett volna másképp csinálnia és hogyan,hogy értse,és elkerülhesse.Nagyon ritka ilyet látni tényleg,de olyan jó,hogy van.
Réka,én is megnéztem a kislányod,hát Õ egy kis Miss Hölgy!!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok!
Manó,
látom eseménydús volt a hétvége nálatokKép, a pici lánynak jobbulást kívánok. Elég rémisztőek ezek a sztorik a bababalesetekről, csodállak titeket, hogy ilyen higgadtak tudtatok maradni.

A bölcsis történetek is nagyon durvák! Mindig eltűnődök, hogy hogyan kerül ennyi alkalmatlan ember erre a pályára. Ez alól természetesen az óvónők és a tanítónők/tanárok sem képeznek kivételt, legalábbis szerény tapasztalataim szerint (bár ezek leginkább ugye az iskolai tantestületre terjednek ki). A bölcsibe én annak idején szobatisztaként kerültem be, majd rövid idő elteltével újra jött a pelus, mert mindenki ejtett rá, hogy én szólok, hogy pisilni kéne, ehelyett inkább a jóval egyszerűbb megoldást választották Kép A helyzet ezek szerint mostanában még aggasztóbb!!!Kép Kép

Remélem, mindenkinek jól telt a hétvégéje! Mi véglegesítettük a gyerekszoba elrendezését, tapétacsíkot ragasztottunk, dekoráltunk, vásároltunk egy pár holmit a lurkónak meg ilyenek. Nagyon élveztük a dolgot Kép

Puszi nektek
Bea
bigi
 
 


Hahó!

Tettem fel egy képet az ifjú Juniorról a profilomba. Éppen nyelvet ölt ránk a kukucsgálásért Kép

Üdv
bigi
 
 


Sziasztok!
Voltunk kint a Vidámparkban.Dorinát a maga majdnem másfél évével nem engedték fölülni a kicsik parkjában semmire.Ki volt írva,hogy 3 évtől.Meg,hogy zsetont nem váltanak vissza.Rafkósak,mert gondolom sok szülő,ahogy én is majdnem,megveszik a zsetonokat,aztán kiderül,gyermeküket nem engedik semmire.Szegény,olyan szomorú lett,de azért azon a kis ingyenes csónak alakú hintán hintázott kicsit,azt nagyon élvezte,ki sem akart szállni belőle.A nagyobb játékok között a barlangos csónakázásra beengedték,ott meg volt szeppenve rendesen,pedig nagyon vagány egyébként.Kellett kis idő,amíg integetni kezdett a figuráknak.A legjobban az tetszett neki,amikor meglátta,hogy vége van.A hernyóra is felültünk,csak úgy lobogott a haja!!!Dominik megint nem volt egyszerű eset,mert a 6 évével(többnek néz ki) határeset.Ezeket mind unja már,de a nagyobbakra még nem engedik fölülni.A family expresszen azért jót száguldottak,az nagyon tetszett neki,most először fölült a hullámvasútra is apával,kétszer is.Föl akart nagyon ülni a looping starra,arra,ami átpördülős hullámvasút,de szerencsére nem engedték meg...A főnök viszont megígérte neki,ha visszamegy inkább a hullámvasútra,ott ingyen mehetnek apával mégegy kört.A szellemvasútra a papával ültek föl,velem pedig az új hajóra.Az is gyengus volt neki,én viszont élveztem,ahogy lágyan hullámzunk.Elképzeltem,ahogy a hugom után hajókázom Görögbe....épp pénteken ment ki álmaink országába...hjajjjjj...A vadvízi csónakra is felültek,ami a vízbe érkezik.Próbáltam fotózni,de esélyem sem volt az ilyen gyorsabbakon,mert csak a csobbanást kapta el a gép.Akinek van digitális gépe,annak olyan,mint nekem,hogy megnyomom,és 2másodperc után kattan?Mert így a sok jelenetről lemaradok....
Megyek csicsikázni,éjjel megvártam Pistit,és csak 3 körül aludtam el,ma délután ki is dőltem,azóta meg kelekótya vagyok.Ja,és az is röhej,hogy egy ekkora kisgyerkőcnek,mint Domi,600 mindenhová a jegy,és mivel egyedül nem ülhet föl,egyből 1200 lesz...
Puszi!
Kriszti

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok!

Manó!
Cisztámmal még nem tudni mi lesz, remélem elmúlik magától, és aztis, hogy jövő hónapban tud rá vmit mondani a doki.
És ami Esztivel történt...Nem öregedtél azalatt az egy nap alatt 20 évet?

Kitti!
Nem semmi ez a bölcsis sztori, bár túlzottan nem lepett meg, mert anyu mesélt nekem dolgokat, abból az időből, amikor én jártam bölcsibe. Akkor az anyukák fogtak össze komplett és rúgattak ki 2 gondozónőt. Épp ezért én eléggé kritikusan állok hozzáa bölcsődékhez, lehet, hogy változott azóta egy s más, de nem nagyon hiszem.
Vidámpark, tényleg nem egyszerű eset, de ahol a zsetont lehet venni, ott nincs kiírva, hogy mi a korhatár?

Réka!
Kicsi Junior nagyon édes, jó, hogy sikerült elkapni egy ilyen pillanatot Kép

Legyetek jók,
puszi

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Sziasztok!

Szonibaba, Junior az én kicsi fiam, de tudom, hogy nehéz kiigazodni ennyi hozzászólás között.

A Vidámpark tényleg nagyon drága, de az Állatkert sem olcsóbb sajnos.

Ma vettünk egy csomó babarucit a Kenguruban, meg még egy pár cuccot a lurkónak, ami hiányzott. Lassan minden meglesz, legalábbis most még azt hiszem, de gondolom majd menet közben derülnek ki a valódi szükségletek Kép

Puszi
Bea
bigi
 
 


Sziasztok!
A picurjaimat nem látta senki???Kép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Kriszti,
dehogynem, én láttam őket, ezer bocs, amiért nem reagáltam!
Gyönyörű gyerekek, látszik rajtuk, milyen kiegyensúlyozottak, és biztosan nagyon szeretik egymást!Kép Büszkék lehettek rájuk!
Ja, és női szemmel: a kisfiadon már most látszik, mekkora szívtipró lesz belőle, nagyon jóképű Kép Kép !

Zitmi
zitmi
 
 


Zitmi!
Olyan aranyos vagy....Kép
Föltettem a képeket,imádok dicsekedni a kölykökkel,mint gondolom minden szülőKép Kép Kép.És láttam,hogy csak írnak a Lányok sorban,mindenki,aztán a dejekeimje meg szenki....
Köszi,hogy észrevettél!Kép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok,

Krisztikém, ÉDESEK, SZÉPEK, DRÁGÁKKépKépKépDe én látom őket többször isKépKépA fényképezőnk nekünk is olyan, hogy késve kettanKépSoxor én sem azt az arcocskát kapom vissza amit szerettem volna, de ez van!Még majd fejlődik a technika biztosanKépVidámparkKépTiszta anyagi csőd!ÁllatkertKépdettó!
Ez a bölcsis sztori tényleg nagyon durvaKépÉn is úgy gondolom, hogy ebben a szakmában is, és az egészségügyben is kéne valami alkalmassági, mert akárki nem való ezekre a pályákra!!!Alakalmassági alatt min. pszichológiai vizsgálatot értenék, mert a felvételin helyzetmegoldó volt ugyan, de ezek szerint az ló...sz!Már bocsánat, azért nem is írtam ki mert nagyon csúnya, de aki ilyet megcsinál pici gyerekkel.....aggyon tudnám...ütni vagy ilyesmiKépKép
De félre a durvaságtól,én nem hiszem, hogy bölcsibe fogom adni a manócskát, már csak azért sem mert ugye mi úgy szeretnénk, hogy 3 év korküli legyen köztük, így ha itthon leszek terhesen/remélem/akkor minek adjam be! A másodiknál meg még nem tudom, de akkortályt szeretnék valamit tanulni a GYES-es lehetőséggel!Szóval meglátom, de nem hiszem! Mondjuk nekem bölcsivel végülis nincs különösebben gondom, mert ez az eset akár oviban is megeshetett volna, embertől függKépDe akinek sajna melóhely miatt muszály az mondjuk amúgy sem tud mit tenniKép

Ha már a dicskvésnél tartunk,;))barátnőm javallatára csináltam én is Fotóalbumot Esztikének, a profilomból eléritek az oldalátKépKépAkinek van kedve nézze meg!

Lányok, arik vagytok az együttérzésekért a balesetekkel kapcsolatban!Hááát...mit ne mondjak nem kicsit vert a szívem minden egyes történés után!De olyan jó volt megnyugodni, hogy semmi komolyabbKépSajna ez egy ilyen időszak, gondoltam is már rá, hogy azért jöv. nyáron már 2 évesen sokkal biztosabban fogom engedni, és nem kell állandóan utána rohanni, hanem ő fog utánamKépDe az a jobbik, szem előtt leszKép

Réka, nagyod édes a kislányodKépAzt néztem, hogy Esztinek is még csak ilyen kis babahaja vanKépReméljük azért majd több is lesz nekik;)

Bea, ez a 3D azért tényleg tök jó!Nem semmi nagyon profin látszik!Vásásrlás, szobarendezgetésKépKépKépÉn imádtam ezt az időszakot, mi is olyan örömmel raktuk fel a díszcsíkot/macisKép/A vásárlás örömeiről meg már nem is beszélek, az még most is megvan. Nem tudok úgy bemenni egy szupermaketbe, hogy a babaholmikat ne nézegessem megKépDe szerintem így vagytok ezzel ti is!

Meske,nem tudsz fölrakni Szonáról képeket???Naaa, arra a régire már alíg emlékszemKép
Olyan jó nézni ezt a sok szebbnél szebb babácskátKép

Most viszont amúgy is nézelődnünk kellene, mert le szeretném cserélni már a 0-13kg-ig levő kocsiülés hordozkát egy nagyobbra.9-18-ig,vagy 36-ig ra!Vannak jobbnál jobbak, csak azért az áruk is, többnél több!KépDe muszály már, mert ki se lát belőle a kocsiba, meg ha jön a hüvi idő, és ráadok egy vastagabb szerkót már szűkös isKép
A télre kellő szerkókat meg már nem is sorolom!Cipő, kabát, gatyák, pulcsik és stb.stb.Mondjuk imádok vásárolni, csak lóvé legyen elég hozzá!!!KépKép

Pussz, mónika
manóci
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy megint felteszem a kérdést, de nem tudtok valamit dr Szőcsről? Annyira jó lenne valami megerősítés, hogy ez a doki az, akit kerestem. Nekünk szimpi volt, de azért ez nem minden.

Előre is köszi!
Bea
bigi
 
 


Szia Bea!
Van két oldal,ahol részletesebben tudsz olvasni róla,én is csak látásból ismerem.
www.maganorvosok.hu/drszocsgyula
www.orvostkeresek.hu
A másodikon kikeresed a szakterületet a listából,és a városokból Budapestet,és megtalálod majd a felsorolásban a nevét is.Rá tudsz kattintani a nevére.Nem tudom,segítettem-e,remélem!Állítólag a másodiknál hozzászólások is vannak.
Kriszti

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Szia Kriszti!

Köszönöm a segítséget!

Puszi
Bea
bigi
 
 


Sziasztok Lanyok!

Mindenkinek koszonom a bokokat Annaval kapcsolatban. Kriszti a te gyerkoceid is nagyon aranyosak. Kép Bocs, hogy nem irtam eddig de elromlott a gepem es ezen meg nincsenek ekezetek.

Zitmi!
En mindenfelet szeretek olvasni, most egy Barbara Wood konyvet olvasok ami annyira nem is nyalas Kép Csak akkor jut idom amikor Anna alszik este vagy delutan. Este 8-kor mar elalszik es akkor a kevesbe erdekes tevemusorok kozben (vagyis barmelyik kozben) tudok olvasni. Regen Stephen King rajongo voltam, de mostanra mar jobban szeretem a nokrol szolo kalandregenyeket. Ajanlom Barbara Woodot ha meg nem ismered.

Moni!
Meg cak egyszer vagtam Anna hajat, de ugy dontottem megiscsak lany... Kép ugyhogy marad a haj.

Elvileg ma mar lesz gepem es akkor majd megint fogok kuldozgetni hasznos informaciokat Kép

Puszi mindenkinek,
Reka
repa
 
 


Sziasztok!

Bea!
Ne haragudj, hogy áttestáltam másra a pocaklakódat, ezer bocsánat. Nem is értem, hogy mit néztem így fére????

Kitti!
Persze, hogy édesek a gyerkőcök, de hát ezt mondani kell? Hülye kérdés, tudom, hogy igen Kép

Majd teszek fel Szonáról én is, csak anniyra nincs időm mostanában, hogy örülök, ha 1-2 sort tudok írni.

Vásárlással én is úgy vagyok, mint Te Manó. Hétvégén voltunk a Prince Oliver-ben, 11ezret hagytunk ott, de gyönyörűűű bodykat vettünk.

Puszi:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Sziasztok!

Jó sokan lettünk, és én jól lemaradtam. Balcsin voltunk a telken, végig 30 fokkkal. Klassz volt, csak Levi ordított 6 napig megállás nélkül. Eredmény újabb két fog, és még mindig nem a fölső 1-esek, hanem a 2-esek... Én ezt nem értem.

Nagyjából olvasgattam át mikről írtatok mostanában. Én eredetileg vendéglátós vagyok, de 2 évig egészségpénztárban dolgoztam pénzügyi adminisztrátorként. Egészen a terhességem 8. hetéig. Akkor ugyanis kirúgott a főnökNÕM!! Azóta tengődök itthon, nem tudom mi lesz ezután, de nem is igazán foglalkoztatom magam ezzel most, hisz még csak 7 hónaposak vagyunk. Következő babit Levi 2 éves korára szeretnénk. Ez ugyebár anyagilag sem rossz.

Jövő héten is megyünk Balcsira, remélem jó időnk lesz, fürcsizni szeretnék!

Puszi:

Reni

Hogy kell mosolygósokat-szomorúakat tűzdelni az irományba??

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Sziasztok,

Ma megkaptuk az Agyhártya elleni oltástKépKépKépDrága manókám naon sírtKépÉs persze majdnem én is, alíg szoktam kibírni ezeket az anomáliákat!De mondták, hogy szépen fejlődik, minden okés, ezt viszont mindíg olyan megnyugtató hallaniKép9350g, és 78 cmKépKépAmúgy be nem lzasodott, de annnnnyira nyügös volt, hogy már fogytán volt a türelmem,de visszafogtam magam, a szurira való tekintettel!2 napja nem eszik ebédet, és vacsit, de jön megint egyszerre 2 foga, és nyálzik eléggé, szóval remélem azért!
Képzeljétek egy barátnőm mondta, hogy ma mondták be reggel a hírekben, hogy mától kötelező ez az oltás, és az az anyuka aki nem viszi el a babáját, és ne adja isten megbetegedne, akkor bezárják az anyát!!!Lehet, hogy ezzel esetleg megbántok valakit, de én egyetértek ezzel!Szerintem szükséges ez az oltás, ugyanis nekem a fogyi intézetben ahol dolgoztam történt egy olyan "baleset" a gyerekkel amit egy életre megjegyeztem! 2 éves koráig teljesen egészséges volt a kisfiú, szobatiszta, már beszélt stb. Aztán megcsípte egy kullancs, és .........középsúlyos ért. fogy. lett belőle, természetesen elfelejtve mindazt amit addig tudott! A szülők, értelmiségi házaspár totál kiborulva, anyuka idegösszeomlás hegyek, és nem sorolom tovább!KépSzóval én már csak ezért is beadattam, és nagyon helyes, hogy köteleznek rá mindenkit!

Na, kellemesebb témaKép
Végre kezembe tudtam venni egy könyvetKépKépKépHurrrrá!Ajánlom mindenkinek annyira aranyos, de már lehet, hogy olvastátok!Az a címe, hogy A baba memoárja. Kis szórakoztató könyvecske, egy baba meséli el egészen a szülők kiválasztásától kezdve a megszületésig, úgy 1 éves koráig!És lehet, hogy csak én beszélem be, de talán a MI kórházunkban született, mert úgy írta, hogy "kórház a városliget szélén"meg amikor kitolták a szülőszobából akkor egy babakocsin tolták hosszú folyosókon át a többi kis pajtáshozKépKép

Meske, nem is akarlak én piszkálni,tudod én ráérek itthonKépKép tudom neked a suli, meg a többi csak jó azért ha tudsz jönniKépKépDe megvárjuk a képeket türelemmelKép

Reni, akkor veled is jó bunkók voltakKépDe ha nálatok is hamarosan lesz majd a tesó akkor tényleg ne is foglalkozz most ezzel!Menjenek a fenébe, a babád és te vagytok most a legfontosabbak!
Amúgy akkor már nincs is olyan sok hátraKépGondolom egyre jobban várod a nagy napotKépMegvettetek már valamit?
Remélem jó időtök lesz még a Balcsin;)
Mosoly:schift kettőspont és ez a )/fölső 9-esKép
Szomorú, ugyanígy csak a másik(/fölső 8-asKép

Krisztikém, mizus veletek?Na, és veled?Fogak, rendeződnek már???Kép

Manó
manóci
 
 


Sziasztok!

Judit vagyok a 2005 januári babás topikból, de néha szoktalak benneteket is olvasni, mivel Marci fiamat én is a MÁV-ban szültem (idén február 18-án), és persze kíváncsi vagyok más MÁV-os babákra, anyukákra... Kép Bocs, hogy így belekotyogok, csak lenne egy kérdésem.

Manó, ez az oltás, amiről írtál, ez a kullancs-agyhártya elleni szuri? Ez lesz kötelező? Vagy az a másik agyhártyagyulladás elleni szuri, amit már egyéves kor előtt is meg lehet kapni (mi két hét múlva kapjuk)? Mert az ugye két különböző dolog, ha jól tudom. Előre is köszi a válaszodat!

Sziasztok, további jó babázást!!!

Judit

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a baba-gratulákat,már lenyugodtam...Kép
Reni!
Nagyon jó,hogy ilyen jó időtök volt,irigyellek benneteket(jó értelemben),nekünk csak 3 nap jutott a nyaralásból idén,és pont a rossz idő miatt kellett hazajönnünk.Bár a fogacskák miatt Ti sem élvezhettétek igazán,sajnálomKép.
Milyen érdekes,hogy akinek nincs pénze,az tele lenne ötletekkel,hogy hová menjen nyaralni,akinek van pénze,az meg csak mártírkodva válogat(felső tízezerre gondolok) és húzzák a szájukat.Akinek lenne ideje,annak pénze nincs,ha meg végre lett pénzünk,akkor meg az idő romlott el...Nincs igazságKép.
Manó!
Köszönöm érdeklődésed,a fogaim lentre bekerültek végre.Ez a lecsiszolt másfél hét evésileg maga volt a pokol.Mert naggggyon imádom a hasam,főleg a tv előtt.Tudod,sósat az édes után,aztán gyümi,majd előlről...Kép Kép Kép
Szegény kiscicád ilyen nyűgös,úgy sajnálom őket ilyenkor!!Olyan tehetetlennek érzem magam,mikor látom,mennyire kiszolgáltatottak nekünk,és csak sírnak,mi meg már mindent kipróbáltunk,és semmi nem segít.Emlékszem,Domit hányszor altattam el magamon,meg mellettem,valahogy a hirtelen temperamentumom ellenére ilyenkor olyan végtelen türelmem van,és egyre jobban tudom megnyugtatni őket akár sírásnál,akár hisztinél.Domival kapcsolatban is mondta óvónéni,hogy nyáron nagyon megváltozott,szemtelen és dacos lett,de nagyon durcás!!!Hát mit gondolt,májusban volt utoljára oviban ez a 6 éves kisfiúcska,és "tűrnie" kellett itthon a másfél éves hölgyikét,barátok nélkül.Ez kit nem viselne meg?Majd visszarázkódik a helyes mederbe,és kezdjük a felkészülést a sulira!Jó egyszerű lesz,amilyen eleven és türelmetlen.De legalább rettenetesen értelmes és okos.Ma egy kissé elővettem a viselkedése miatt,de nem mérgesen,hanem elkeseredetten adtam elő.Guggoltam előtte,mire odalépett hozzám,és megfogta mindkét kezével a kezeimet,mint egy hős szerelmes királyfi,és azt kérdezte:"-Anya,most ezzel arra akarsz célozni,hogy nem szeretlek???"-hát azt hittem,elolvadok a kis cifra fogalmazásától,és hogy a vesémbe lát.Össze van zavarodva,mióta meghalt az óvónénijük.Mindig fél,hogy ő nem akar megöregedni,meg mi lesz utána,meg nem akarja,hogy én is meghaljak,de tudja,hogy meg fogok,mert látja,ahogy vérzik a fogam,és ha kifolyik a vérem,akkor mi lesz...és állandóan ez foglalkoztatja.Látja a sok foghúzást május óta,és megrémül,de egyszerűen nem tudok elbújni előle a lakásban.Ilyenkor inkább vigyorgok,vidám vagyok,véletlenül se gondolja,hogy nekem fáj,de akkor is visszaszalad indulás előtt az ajtóból,és remeg a szája,úgy mondja,mennyire félt engem.Ha elbújik,és keresem,mindig megkérdi:"-mi van anya,aggódtál értem?"-de nem flegmán,hanem olyan kis szerelmesen.Imádom...Kép Kép De beszéltünk az óvónénivel,és valószínűleg megkeressük az ovi pszichológusát,mert látom,sok volt neki,ami az elmúlt másfél évben történt,és nem tudja feldolgozni.Látom,hogy sikeresek a próbálkozásaim,de csak rövid ideig,ezért kellene pár jó tanács a nőtől.
Manó,az oltással kapcsolatban egyébként teljesen egyetértek,mindkét gyerek be van oltva nálunk is!!!
Puszi
Kriszti

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?