Sziasztok,
Krisztikém, ÉDESEK, SZÉPEK, DRÁGÁK
De én látom őket többször is
A fényképezőnk nekünk is olyan, hogy késve kettan
Soxor én sem azt az arcocskát kapom vissza amit szerettem volna, de ez van!Még majd fejlődik a technika biztosan
Vidámpark
Tiszta anyagi csőd!Állatkert
dettó!
Ez a bölcsis sztori tényleg nagyon durva
Én is úgy gondolom, hogy ebben a szakmában is, és az egészségügyben is kéne valami alkalmassági, mert akárki nem való ezekre a pályákra!!!Alakalmassági alatt min. pszichológiai vizsgálatot értenék, mert a felvételin helyzetmegoldó volt ugyan, de ezek szerint az ló...sz!Már bocsánat, azért nem is írtam ki mert nagyon csúnya, de aki ilyet megcsinál pici gyerekkel.....aggyon tudnám...ütni vagy ilyesmi
De félre a durvaságtól,én nem hiszem, hogy bölcsibe fogom adni a manócskát, már csak azért sem mert ugye mi úgy szeretnénk, hogy 3 év korküli legyen köztük, így ha itthon leszek terhesen/remélem/akkor minek adjam be! A másodiknál meg még nem tudom, de akkortályt szeretnék valamit tanulni a GYES-es lehetőséggel!Szóval meglátom, de nem hiszem! Mondjuk nekem bölcsivel végülis nincs különösebben gondom, mert ez az eset akár oviban is megeshetett volna, embertől függ
De akinek sajna melóhely miatt muszály az mondjuk amúgy sem tud mit tenni
Ha már a dicskvésnél tartunk,;))barátnőm javallatára csináltam én is Fotóalbumot Esztikének, a profilomból eléritek az oldalát
Akinek van kedve nézze meg!
Lányok, arik vagytok az együttérzésekért a balesetekkel kapcsolatban!Hááát...mit ne mondjak nem kicsit vert a szívem minden egyes történés után!De olyan jó volt megnyugodni, hogy semmi komolyabb
Sajna ez egy ilyen időszak, gondoltam is már rá, hogy azért jöv. nyáron már 2 évesen sokkal biztosabban fogom engedni, és nem kell állandóan utána rohanni, hanem ő fog utánam
De az a jobbik, szem előtt lesz
Réka, nagyod édes a kislányod
Azt néztem, hogy Esztinek is még csak ilyen kis babahaja van
Reméljük azért majd több is lesz nekik;)
Bea, ez a 3D azért tényleg tök jó!Nem semmi nagyon profin látszik!Vásásrlás, szobarendezgetés
Én imádtam ezt az időszakot, mi is olyan örömmel raktuk fel a díszcsíkot/macis
/A vásárlás örömeiről meg már nem is beszélek, az még most is megvan. Nem tudok úgy bemenni egy szupermaketbe, hogy a babaholmikat ne nézegessem meg
De szerintem így vagytok ezzel ti is!
Meske,nem tudsz fölrakni Szonáról képeket???Naaa, arra a régire már alíg emlékszem
Olyan jó nézni ezt a sok szebbnél szebb babácskát
Most viszont amúgy is nézelődnünk kellene, mert le szeretném cserélni már a 0-13kg-ig levő kocsiülés hordozkát egy nagyobbra.9-18-ig,vagy 36-ig ra!Vannak jobbnál jobbak, csak azért az áruk is, többnél több!
De muszály már, mert ki se lát belőle a kocsiba, meg ha jön a hüvi idő, és ráadok egy vastagabb szerkót már szűkös is
A télre kellő szerkókat meg már nem is sorolom!Cipő, kabát, gatyák, pulcsik és stb.stb.Mondjuk imádok vásárolni, csak lóvé legyen elég hozzá!!!
Pussz, mónika