Na, mostanra olvastalak titeket végig, reggel nem volt netünk... Akkor szépen sorban:
Először is mindenkinek köszi a bókot
Babetta: A Te megjegyzésed nagyon tetszett: szőnyeg, babakocsi
Nicika
Nem pici a pocid, csak a kép becsapós, mert a bugyidat nagyon felhúztad a pocidra!
Bartika
Te aztán igazán vékony vagy!!! De a pocid már szépen alakul
Vas
Valamit elírtál szerintem. Nem 20+6 vagy? Mert ha december 31-re vagy kiírva, akkor nem lehetsz 10+6.
De gratula a 3. babóhoz
Becsi
Jobbulást!!!!
Ágiboszi
A hepatitisz eredményt a védőnőhöz küldik? Komoly????
Cory
Megy a drukk a nyaki redőhöz
Mariannka
Örülök, hogy bejött a cukros tej
Anita
jó sok vizsgálatod lesz, de legalább egyszererre túl leszel rajta! Drukk hozzá!!
Holdviola
Mitől lenne nagy poackod 8+5-nél?
Én 10 héttel előbbre vagyok nálad! Azért az rengeteget számít. 8 hetesen még nekem se volt hasam!
Esztipeszti
Aha, jól kiszúrtad, az tesó buksija
Ügyi vagy
Igen még sima nacikban rohangálok, de ma nőtem ki egyet, szóval közeleg a KM nadrágok ideje...
Tünde
De jó, hogy már sejted milyen babád lesz
Szombati Uh után várjuk a pontos infót
Hány hetes is vagy?
Ráadás: nekem meg egyáltalán nem fáj a keresztcsontom. Vajon miért? Mert nem első baba??
Lányok: egy időben olyan ügyesen odaírta mindenki, hogy mennyi idős, de ez elmaradt... kérhetem újra, hogy mindenki bökje oda legalább a hetet???? Köszi
Képzeljétek, ma hogy jértam
Ennyit a NAGY hasamról
Üzemorvosnál gyorsan megmérettem a vérnyomásom, kiváncsi voltam. Kérdezi, miért, valami panasz van? Mondom nincs, csak terehs vagyok. Odasasol a hasamhoz: maga terhes?Mondom igen... Mennyi idős? 19 hetes vagyok... Erre újra szemügyre vett, de nem akarta elhinni
Igaz ma nem túl fezsülős a fölsőm...
Titati 18+6