Jóóóóóóóóóóóó reggelt!
Hajnalok, hajnalán gondoltam, ha már aludni nem tudok
, takarítani még nem(bár a szomszédok jó messze vannak
), akkor jövök nézelődni!
Stucihoz hasonlóan én is nagytakarítás kellős közepén vagyok, bár már lassan, de biztosan látom a végét!
Tényleg Stuci! Most nekem is jól jönne egy szőnyegtisztítógép, de azt hiszem 4kézláb, vanish-sel a kezemben én fogok szőnyegtisztítógépet játszani.
Mohácska!
Grat-grat! A könyveid különösen tetszenek!
Babi!
Hááát ennyi szépséget! Miközben nézegettem próbáltam kiválasztani melyik tetszik a legjobban, de aztán jött a következő kép és és ... nem tudtam dönteni!
Mindegyikben van valami, ami nagyon tecc! A hegedűsnél én is csak kapkodtam a levegőt, hihetetlen jó lett!
Jubi!
Szuper lett a borhűtőd!
Kitartás az építkezéshez! Nekem ugyan nincs jogsim, de lehet nem is lesz, mert mindig is féltem a vezetéstől.
Anyko!
Sok sikert a vásárhoz, meg mindenhez!
Jól látom, hogy az epres órára számok kerültek? Örülök, hogy sikerült felpingálni.
Alapozásról jut eszembe, a múltkor már én is megkérdeztem a férjemet, hogy nincs-e kedve egy kicsit alapozni?!
Kodácska!
Csak tátom a számat a képek láttán, írtó ügyes vagy!
Gondolom nem kis idő egy ilyet elkészíteni, bár te már profi vagy!
Annyira szépek a dobozaid, nem gondolkoztál azon, hogy eladásra csináld? Vagy már?
Ja és Te egy tündér vagy!
Krimo!
Én is a 2.-at választottam volna!
Mian!
Jobbulást kívánok!
Lányok!
A köcsögöket, facuccosokat hogyan teszitek vízállóvá? Eddig én dekuraglakkot használtam mindenre(szalvi alá, fölé), de elbizonytalanított a hobbiboltos csajszi, miszerint ez nem elég!
Jó a köcsögöknél a végén impregnálóval is lekezelem... Említettétek a KÖBER lakkot, mindenre kenhető?
Off: Olyan szalvik senkinek sincsenek?
brühühü...
Sztigris