Új privát üzeneted érkezett!

Aniko!

Ha nagyon kell a sárga, fesd falfestékkel és vizeskrétázz rá, vagy reszelj krétát a fehér festékbe, vagy nemtom.... De ha világos fa borosdobozra kell, arra szuper a kréta ala´festés nélkül is. Meg tök jo a vizessel krétázásban, hogy nem kell fixálni, elég ovatosan lakkozni. ImádomKép

4 pzs, nem semmi, ügyes vagyKép

Igen, van turis hely, csak felhozatal változo, ma szinte semmi se volt.

Krétázom, de nagyon sárga még a kisszekrény, megyek sötétiteni, a tálca viszont jo lettKép
lingonbabi

Szia Lányok!

Micsoda szépségek születnek itten míg én nagytakarítok!
5*mindekinek! Kép
Krimuszkám, nagyon helyes, hogy végre csinálsz már valamit, éppen ideje volt! Kép

hajnali fél hétkor meghozták a szőnyegmosógépet, de nem merek még nekiállni, mert szerintem itt verné az ajtót az összes szomszéd. Kép

Kellemes napot Nektek!
szorgosstuci

Sziasztok!

Stucim!
Tegnap majdnem lett fúrógépünk, akkor most furnék Kép Ha egy házban laknánk, elnyomnám a szőnyegtisztítód hangját, és engem lincselnének meg Kép
Anikó!
Az a gyümitálas szalvi, aminek kitoltam a keretre a részeit, igazából feles kép lenne, de szerintem olyan féloldalas, mert az egyik fele zsufi a másikon meg alig van valami. Nem is volt feles keretem, úgyhogy kicseleztem Kép

Valamiért bannán-t olvastam, és abszolút még a szót sem értettem, nem hogy az összefüggést. Pedig már korán sincs Kép Lökött vagyok Kép

Kép
krimo

Sziasztok!

Krimo!
Gyönyörűűűek!

Hát lányok!
Semmit sem kapok, amit mostanában megvennék.
Volt a Plusban akciós kisgép: fúr, farag, csiszol, nem kaptam. Hetek óta keresem a Köber lakkot, nem kapok. Teljesen le vagyok törve KépKépKép. Pedig már a akrilan lakkom nagyon fogy...Esetleg valami lelőhelycímmel meg tudnátok dobni?

Anikó!
Emilt megkaptam, köcike szépen. Azt hiszem egy kicsit bátrabbnak kellene lennem Kép....

Puszi

Kriszta

Köcike

mohácska

Anyko!

Tök jó a fruttis szett Kép, én valami modernebb konyhába tudom elképzelni…
..igen a citromos kaspónál a szalvétára is került a krétából, hogy ne legyen olyan élénk a színe, a pipi viszont made in china Kép A virág eddig nem nagyon kapkodta magát, de lehet, hogy azért, mert nem erősségem a rendszeres viráglocsolás… Kép

Krimo!

Nekem is a keretre lógos teccc a legjobban!! Kép

Paat!
Én is várom a fotókat!!!

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

...ja, és lett egy borhűtőm:

http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/1125909062.jpg

off: ha valakit érdekel, teszek fel újabb képeket az építkezésről (www.judit-lak.gportal.hu)

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi!!!

Utállak!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép Hogy csináltad vagy miijazza fehér rajta?
(Csináltam én is egy borhütöt multhéten, csak az persze nem ilyen gyönyörüKép )

Szépen haladtok a házzal, gondolom kedvenc dalod a "Ha felépül egyszer a házunk..."

Ez a link szerintem passzolna a linkgyüjteményedhez: http://www.konyhaweb.hu/konyha/otletek/
lingonbabi

Jubi!

Mé nem tudok a portálodra felmenni?

Pusz: Vali
váradi_vali

Jubi!

Mé nem tudok a portálodra felmenni?

Pusz: Vali
váradi_vali

Kép
krimo

Sziasztok!

OFF:
Légyszi kukkantsatok át a Szalvéta csere-berés topicba, mert nagyon keresek 2 szalvit!

Köszi
Sztigris
sztigris

Sziasztok!

Sztigris!
Melyik az a két szalvi?

Na kész lettem a művekkel: http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6860&page=1&image=160837 innen és a másik: http://www.babanet.hu/album/main.php?album=3985&page=4&image=156776 innen.

És egy kérdés: hol veszitek a KÖBER lakkot? Már nagyon elfogyott a lakkom, kellene az utánpótlás.

Puszi
Kriszta

mohácska

Szia Kriszta!

Én egy egyszerű festékboltban vettem. 1190,- Ft volt a 0,75 l kisvödör! Próbáldd ott!
Puszi: Tünde
totne

Tettem fel képeket (nálam visszafele lapozni kéretik):
http://gportal.hu/picview.php?prt=33591&gid=206554&index=47
http://gportal.hu/picview.php?prt=33591&gid=131232&index=85
http://gportal.hu/picview.php?prt=33591&gid=127523&index=69
http://gportal.hu/picview.php?prt=33591&gid=127522&index=39
http://gportal.hu/picview.php?prt=33591&gid=529218&index=3

Van még egy, csak elfelejtettem fotozni.

Tigriske!
Milyen szalit keresel?

Mohi!
Lecsaplak, utállak és gyere lécci, mert lányom matekkönyvének kellene keményboritást csinálni, ne legyen szamárfüles és napok ota azon agyalok, hogy a csudába csináljam jo legyen?

pussz Babi
lingonbabi

Babi!
A békás, a nyelvöltögetős-boros szett és a hegedűs kép láttán leesett az állam...de a többi is jó Kép
off: köszi a linket!!! Kép

Mohácska!
Nem tudom megnézni a műveidet Kép

Én ma kaspókkal bíbelődtem, most meg rohanok az oviba, suliba összeszedni a fiúkat. Egyenlőre még nem fejeztük be az építkezést, így egy ilyen délutáni gyerek begyűjtő akció 3 óra hosszába telik - merthogy busszal csináljuk végig...- több mint tíz éve van jogsim, de félek vezetni Kép...

http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/1126007050.jpg
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/1126007083.JPG
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/1125762254.JPG

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Hűűű...nagyon szépeket alkottatok már megint Babi és Jubi!
Le a kalappal.
pill és felteszem a bortartót naturban. Már megcsináltam azóta, de még nincs lakkozva és a fülecskét is fel kell tenni még. Az apára vár!

Jubi...neked aztán van energiád..építkezés...gyerekbegyűjtés...alkotás! Kép Kép Kép nem vagy semmi. Én ma lepasszoltam Gerit és alkotni akartam, de nem megy úgy,mint ahogy elképzeltem. Jött az ügyvéd is, dumáltunk egy kicsit, füvet nyírtam és azon agyalok, hogyan töltsem meg azt a hosszú asztalt! Kép
Vettem dekorációt is. Lepkéket és virágokat.
A képek, amiket pediga kiállításra és vássárra csináltam....szóval mind elkelt már! Kép És még lesz hozzá pár kép.Kép + ez az! Kép
Karácsonyig van munkám bőven és egy virágos, ajándékos boltos nő szeretné, ha folyamatosan szállítanék neki mindenfélét bármilyen mennyiségben! Kicsit félek ettől, mert nem vagyok felkészülve ( pl amit Mini csinált megfutamodtam volna...dobozok ). Azt mondta Gabi ( férjem ) hogy kitanulja a "szakmát" és beáll alapozni, festeni. Kép

Na szóf.....om van. Jön a kép pill...

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Jöjjenek a képek. Kép

Kép Kép

És egy kis ízelítő az alkotásokból. Persze majd fotózok szépen egyenként! Kép
Kép Kép

Puszi nektek!

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!
Az előbb írtam, elszállt Kép.

[color=#ff0000]

Babi!
Köszi a dícséretet, meg a szíves invitálást, csak vigyázz, nehogy szavadon fogjalak egyszer!! Ugyanis a nagyobbik hímnemű családtagnak egyik álma Svédország és a benne levő auto- és kamiongyárak megkukkantása.
Amúgy sztem a matekkönyv bekötéséhez féle könyvkötés,amelyet sajna nem találok Kép, pedig elküldtem volna Neked a linkjét, jobb lenne.

Visszatérve Babikám a műveidre, csak ámultam. Főleg a facuccosaid (kulcsos, magnoliás tálca, Wc papír tartó) és a képeid, kaspóid tetszenek!

Jubika!
Én sem tudom megnyitni a tied KépKép. De az enyémet megnézhezet a Mohácska munkái2 és Mohácska műveiben. És csak csodállak Titeket...

Anykó!
Háááááááát... további jó sok munkát! Lassan nekem is el kellene gondolkodni a karácsonyi árukészletemen. Bár nem elég csak gondolkodni, tőke is kellene...
Megyek én is... vasalni...

Puszi Kriszta

mohácska

Sziasztok!Kép
Már vagyok én is újra! Mindent visszaolvastam és megnéztem...több órámba tellett! Most csak össznépi dicséret vagy inkább úúútállllat jut nektek!Kép Komolyan mondom nem jutok szóhoz a látottaktól...Nem merek senkit sem megemlíteni külön, mert tényleg MINDENKI fantasztikusakat alkotott!!!
Mi nyaralni voltunk Zalakaroson 2 hétig, nagyon élveztük és az idő is kegyes volt hozzánk! Majd ha teszek föl képeket akkor szólok, mert még max. csak azt tudom mutizni. De nem menekültök, nekem is alkotnom kell mert hála, van egy pár megrendelésem ismét és ajándékba is kell csinálnom 1-2 dolgot no meg magamat sem hanyagolhatom elKép
Minden jót!
abby
ja és természetesen nagyon köszönöm én is a köszöntéseket! Én csak annyit mondanék rá..amenKép
Stuci nagyon aranyos vagy, de Hangusom május 18.-án ünnepli, mert Szent Erik a védőszentje. De átadtam és nagyon örült neki!
abby

OFF:
Szóval ezeket a szalikat keresem:
Kép Kép

Sztigris
sztigris

Sziasztok Lánykák!

Már nem is fogadkozom, hogy nem fogok lemaradni a gratulációkkal, mert úgysem tudom betartani:-(((
Beleolvasni néha meló közben a topicba még marad is időm, de írni nem nagyon :-(

Minden termékeny alkotónak nagyon nagy gratula, nem merek belefogni a felsorolásba, mert semmiképp sem szeretnék senkit megsérteni, azzal. hogy váletlenül kihagyom:-))))

Jubi a múltkor említette, hogy indulhat a köcsögexpress, ha valaki szeretne októberben köcsögölni akkor írni kellene a rendeléseket, mert most fogok a fazekastól rendelni, kellene küldeni S.O.S., hogy időben leérjen.

Szép álmokat mindenkinek!
mini
minimaxi

SziasztokKép

Én is olvasok minden nap, csak Marcit most szoktatjuk a bölcsibe és nekem is ott kell lennem vele órákig. Mire hazaérek, teljesen ki vagyok purcanva. A többi gyerkőc ugyan is azt hiszi, hogy azért vagyok ott, hogy velük játzakKép Tündériek, de több órán ár vonatozni, homokozni, minden kérdésre és miért-re válaszolni.....Kép
Itthon meg vár több doboz és egyéb munka. Na meg van nekem férjem és háztartásom is...)

SztigrisKép
Sajna nekem nincs ilyen szalvim és nem is láttam a hobby boltokbanKép
Picurodnak is ajándékot készítek, ha megszületett, megkapjaKép

JubiKép
Szuper a borhűtű, én bortartót készítettem, alul ott lesznek a fázisképek!
A házatok nagyon jól néz ki! Lassan lehet is költözni nem?

AnykoKép
Nagyon jók, amik a képen vannak! Egy kalappal neked!

BabiKép
Húúúúúúúú!!!!! Hírtelen nem is tudnék választaniKép Az a napraforgós kulcsoska igen jó lett!

Itt vannak a bortartóm fázisképei. A füle még hiányzik...
http://www.babanet.hu/album/albumimages/4767/161181.jpg
http://www.babanet.hu/album/albumimages/4767/161182.jpg
http://www.babanet.hu/album/albumimages/4767/161183.jpg
http://www.babanet.hu/album/albumimages/4767/161184.jpg
http://www.babanet.hu/album/albumimages/4767/161186.jpg

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Babi! Végignéztem a műveidet és nagyon tetszenek, különösen a talpas kaspók, mert - ki tudja miért - én teljesen belevagyok a talpas kaspókba szeretve.

Koda!
Ez nem semmi sima kartonból ilyen szépet alkotni, ez tényleg kreatívitás. Először fogalmam nem volt az első képnél, hogy mi a fenét akarsz ezekkel a lapokkal, de a végeredmény csúcs.

Pusszantás mindenkinek: Valcsi
váradi_vali

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de ide pakolom a cuccokat fel.
Holnap pakolok ki a vásárra és kiállításra. Ezeket viszem + egy csomó gipszképet, amik még tavalyról maradtak meg!
Kép

Na többet nem bírok valamiért feltenni.
Nyög a netem!
majd még ma pakolok!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Segiiijetek!

Kép

Kép

Melyik szalvit tegyem ebbe a keretbe???
Döntésképtelen vagyok Kép
Olvasok addig, remélem jár erre valaki.

Kép
krimo

KrimoKép
Az alsót, az alsót!!!Kép

Koda

Kép

Kép
koda

Krimo!
Csatlakozom az előtttem szólóhoz: az alsót Kép).

Puszi
Kriszta

mohácska

Hát sok olvasni való nem vót! Kép
Koda!
Te nagyon belevetetted magad ezekbe a dobozokba, kupácsolni már nem is fox? Kép Vicces lehet a bölcsi! Kép Ingyé szereztek egy munkaerőt! Kép
Szóval az alsó. Ok ez 1 szavazat Kép Még várok kicsit. Igazából a felsőnek csináltam, és pirosasbarnás volt, de nem tetszett, és megrepesztettem. Így már nem pirosasbarnásos, viszont legalább sárga. Az emberem, mint 'színszakértő' Aszondja túll sárga, az alsó szalival. Pedig én is afelé hajlanék.
No mindeggy molyolok addig a "magdinéniféle" Mit vegyek táblácskámmal. Abby fotója alapján egész kivitelezhető, főleg hogy a nagypapi is besegített Kép

Kép
krimo

Elnézést, az előző hozzászólásomban a "játszak" szót sikeresen elírtam "játzak" -ra. Csak kijavítom, nehogy butusnak nézzetekKép

KrimoKép
Szerintem szuper a színe és a repesztés is No.1.! Látod?! Kriszta is adott 1 szavzatot!
És fogok még biztos kupálni, de arra most nincs időm. Meg ötletekből is ki vagyok fogyva....

ValiKép
Igen, pont azért fényképeztem fázisonként, hogy lássátok, miből lesz a cserebogárKép

Koda

Kép

Kép
koda

Na, alig, hogy vissza tudtam térni, elragadott a vírusfertözés! Kép
..ez azé is nagy baj, mert nem tudtam még kupálni sem, csak a számat nyitogatom, meg csukogatom itt, hogy egyesek hogy be vannak indulva! Kép Nagyon szép dolgok születtek ismét!

Babi,
jó volt otthon, de rövid volt, s az a rövid is stresszes. De ezt Te is biztos nagyon jól tudod. Én is készülök megint haza, valamikor novemberben; remélem sikerülni fog!
Klasszak az újak; (nem is csoda; ha valakinek ilyen irígylésre méltó mühelye van, ott csak szupi cuccok bírnak születni! Kép )

Jubci,
a háztól teljesen el voltam elélva! Meséltem a férjemnek, majd Ö is megnézi a fotókat, mert nekünk is nagy álmunk egy ilyen ház! (bár asszem nekünk meg kell elégedni a mostanival; hacsak nem üt be a lottó fönyeremény!) Ne lepödj meg, ha jövö nyáron megyünk ház nézöbe!!! Kép
Mikor költöztök?
Gondolom Te a teharautón is kupálni fogsz, menet közben! Kép

Anyko,
Le a sipakkal! Rengeteg sok szépet csináltál! Sok sikert kívánok a vásárhoz! A virágos nö miatt pedig szerintem ne siránkozz, hanem dógozz ezerrel! Kép Mit nem adnék, ha nekem lenne egy ilyen lehetöségem!!!!
Figyi! Ha érdekel! Biztos emlékszel, hogy a fiainknak közel azonos problémája van. Mi voltunk otthon egy kineziológus, bioenergetikus hölgynél. Nagyon szuper volt. Ha gondolod, szívesen megadom a számát, meg írok róla bövebben is. Szólj!

Mohi Kriszti!
Neked is jár a nagy gratula! Az én kedvencem a félköríves borostyános! De a könyvek is nagyon teccenek! Kép

Koda!
Csúcs a dobozod! Én tutira nem tudnék egy ilyentet összehozni. Nagyon ügyes vagy!

Stucc!
emilke ment! Kép

Na, dugulok!
mian

Halika!

Kettőből kettő Kép Köszi csajok asszem győz az igazság. De ma már nem. Megcsináltam azt a bigyuszt, majd lefotózom. Most itt rohangáltam vele, de persze sehova sem tudtam fellógatni Kép
Mostmáraztán tényleg kell egy fúrógép!

Stuccim, jut eszembe, tiszta mán a szőnyeged? Kép

Anikó! Mutizd a többit is, ha lessz időd rá. Tök jó kis kavalkád.

Ma megtettem az első lépést a lámpaernyőm ügyében. Vettem egy textilragasztót...remélem nem fog beszáradni, mig megjön az ihlet.

Minike!
Riadóztattam a csajokat én is köcsögügyileg, nekem még mindig itt pucérkodnak, egyszerüen még nem tudom hova teszem majd, és ahoz képest, mi lészen belőllük Kép

Mian! Néked jobbulást!

Jóéjt mindenkinek!

Kép
krimo

Mondjatok man meg legyszi a patinat hogy kell hasznalni! Gondoltam repesztek, s a repedesekbe bekenem, de mindent beszinezett Kép Holnap megprobalom fotozni.
Jubi, nagyon tetszik a szolos cserep, aruld el kerlek hogy szuletett!
Joejt, Hajni.
hajciho

Jóóóóóóóóóóóó reggelt!Kép

Hajnalok, hajnalán gondoltam, ha már aludni nem tudokKép, takarítani még nem(bár a szomszédok jó messze vannakKép), akkor jövök nézelődni!Kép Stucihoz hasonlóan én is nagytakarítás kellős közepén vagyok, bár már lassan, de biztosan látom a végét!Kép
Tényleg Stuci! Most nekem is jól jönne egy szőnyegtisztítógép, de azt hiszem 4kézláb, vanish-sel a kezemben én fogok szőnyegtisztítógépet játszani.Kép

Mohácska!
Grat-grat! A könyveid különösen tetszenek!Kép

Babi!
Hááát ennyi szépséget! Miközben nézegettem próbáltam kiválasztani melyik tetszik a legjobban, de aztán jött a következő kép és és ... nem tudtam dönteni!Kép Mindegyikben van valami, ami nagyon tecc! A hegedűsnél én is csak kapkodtam a levegőt, hihetetlen jó lett!

Jubi!
Szuper lett a borhűtőd!
Kitartás az építkezéshez! Nekem ugyan nincs jogsim, de lehet nem is lesz, mert mindig is féltem a vezetéstől.Kép

Anyko!
Sok sikert a vásárhoz, meg mindenhez!Kép Jól látom, hogy az epres órára számok kerültek? Örülök, hogy sikerült felpingálni.
Alapozásról jut eszembe, a múltkor már én is megkérdeztem a férjemet, hogy nincs-e kedve egy kicsit alapozni?!Kép

Kodácska!
Csak tátom a számat a képek láttán, írtó ügyes vagy!Kép Gondolom nem kis idő egy ilyet elkészíteni, bár te már profi vagy!Kép Annyira szépek a dobozaid, nem gondolkoztál azon, hogy eladásra csináld? Vagy már?Kép
Ja és Te egy tündér vagy!Kép

Krimo!
Én is a 2.-at választottam volna!

Mian!
Jobbulást kívánok!

Lányok!
A köcsögöket, facuccosokat hogyan teszitek vízállóvá? Eddig én dekuraglakkot használtam mindenre(szalvi alá, fölé), de elbizonytalanított a hobbiboltos csajszi, miszerint ez nem elég!Kép Jó a köcsögöknél a végén impregnálóval is lekezelem... Említettétek a KÖBER lakkot, mindenre kenhető?
Off: Olyan szalvik senkinek sincsenek?Kép brühühü...

Sztigris
sztigris

Sziasztok!

Itt vagyok még egy kicsit. Kép
Köszi a biztatást!
A boltot még nem tudom, túl nagy falatnak látszik így elsőre! Most megpróbálom azt, hogy a maradékot, amit nem visznek el a vásárban ( biztos sok lesz Kép ) Azt adnám oda neki. Abból meg tunánk állapítani, hogy mennyire fogynának és utána talán átláthatóbb lenne.

Képzeljétek mit csinálok!
Van egy csomó szórólapom a vásárra és plakát. A honlapom címét lefelejtették és most kézzel odadedikálom őket!

Ja..és napraforgós, lepkés, virágos dekorációm lesz konyhai stílussal ötvözve! Kíváncsi leszek! Kép

Sztigrig, nekem sincs ilyenszalvi és nem is látok itt a boltban! Kép

Mian! Írhatsz nyugodtan erről a kezelésről, bár most gyermekpszichológushoz járunk. Képzeld el, hogy a doki egy 50-es éveit taposó nagyon sármos faszi, aki elég ősz! Kép És olyan egy kezelés, ami most lesz, hogy az utcán fogunk sétálni Gergővel, játszunk a játszótéren, mint egy család! Nagyon szuper! Kép Ja...és a férjem nincs ott!!! Kép Kép Ez nekem is jó terápia! Kép Kép Kép

Krimo!
Rakok majd még fel, meg még ma gyors megpróbálom külön is lefotózni őket! ha sikerül!

Puszi mindenkinek!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!

Na most kicsit lazítok és dícsérek :-)))

Koda !
Ez fantörpikus, hogy mik jönnek ki a kezed alól:-)
Kénytelen vagyok manuálisan emelgetni a leesett államat:-)

Krimóca!
Bár már eldőlt a dolog, de megerősítem a szavazás eredményét:-) Nekem is ez a verzió tecc:-)

Ancsa!
Végre sikerült elhozni a szalikat Valcsitól, mégegyszer köszi:-) Majd hamarosan viszontláthatod őket :-)))
Gyógyulj meg, én is hasonló cipőben jártam, múl héten előadtam a hattyú halálának összes felvonását :-(, de reszkessenek az ellenségeim, mert megint megmaradok.

Stuci, Tigriske!
Takarítani való szőnyegek nálunk is vannak, szóljatok ha végeztetek, lehet itt folytatni :-)))
És Tigriske nálam még négykézláb se kell mászni hozzá, van egy tuti szerkentyűm, egyetlen hibája, hogy magától nem működik, és nekem most még kevés időm sincs, hogy működtessem:-(
Szalviban sajna én sem tudok segíteni:-(

Anykó!
Sok vevőt, és nagyon jó időt neked a kirakodáshoz, biztosan nagy lesz a siker :-)

Na lejárt a kikapcsolódásra szánt idő:-(((((
Irány a gálya:-(
Szép napot mindenkinek :-)))
minimaxi

Jajajj!
Tigriskének akartam még, hogy én mindent Köberrel lakkozok és a köcsögök így tuti vízállók:-) Belül impregnáló még rá a mázra, kívűl Köber és ennyi.
minimaxi

No, megmaradok! Már sokkal jobb, minek után kénytelen voltam doki bácsihoz elkúszni.
Köszönöm a bíztató szép szavakat! Kép

Minike;
hallottam már hírét a dolognak. Iparkodj, mert látni szeretném a szépségeket! Kép

Anyko,
járjatok csak most szépen a cicológushoz, aztán majd meglátod. Egyébként sem hiszem, hogy a két dolog menne együtt. Drukkolok nektek!

Jubci!
el is felejtettem kérdezni, mert engem is izgat, hogy mi a fittty az a fehér szölöfürt? Hogy bírtad azt csinálni? Gyertya?

Stucek!
Te hova vagy tünve? Nem jellemzö, hogy napokig nem hallatsz magadról! Kidöltél a takarításban; vagy beszippantott a szönyeg-gép? Kép

Puszi!
mian

Sziasztok!

Mian!
Csak gyógyulgass tovább!!

Mini!
Nagyon erősen gondolkodom cserepeken. Azt írtad az egyiknél, hogy lehet mázas belsővel rendelni. Mindegyiket? És akkor is kell az az impregnáló lötyi? És hogy kellene rendezni a rendeznivalót, hogy kapnám meg őket?

Lányok!
Híííííííííztam 3 kg-ot KépKépKép! De most feladták a leckét: kellene egy naplót csinálnom, vastag legyen, tartós legyen és lelakatolható legyen... Na, valami 5let? Arra sajna nem lesz időm, hogy megtanuljam a ragasztott könyvet Kép. Meg nem is igazán értem a leírást, a menetet KépKépKép. Ugyanis időközben megtaláltam. És MÉG MÍNDÍG EGY KÉRDÉS: HOL A BÁNATBAN VESZITEK A KÖBER LAKKOT? Plííííííííííííííííííííííííííííííííííííz, segítséééééééééééééééééééééééééééééééég!

Köcike
Kriszta

mohácska

Mohácska!

Köber lakkal kapcs. sajnos nem tudok segíteni. Én debreceni vagyok, és itt egyetlen boltot találtam, ahol forgalmazzák, de ott sem volt éppen...

Mian, Hajcihó!

A borhűtőn az a fehér szőlőfürt rajta volt, én csak kiemeltem egy kis krétával, meg dekupáltam mellé egyet-egyet.

Hajciho!
Én sajnos még sosem használtam patinát, talán Stuci tudja...

Mian!
Gyertek nyugodtan, addig mindenképpen beköltözünk! Kép ...a tervek szerint néhány hét múlva...bízom benne, hogy tényleg...

Anyko!
Sok vevőt és sok bevételt kívánok!!! Kép

Koda!
wow!!!!!!!!!!! ilyet tuti, hogy egyikünk sem tud!!! Kép

mindjárt mutizok is...

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Kép
Kép
Kép
juborka

Szisztok!

Köszi köszi köszi! Ragasztom is befele a ketteskét. Azért szegény emberem elszomorodott, hogy mindenki leszavazta Kép Kép

Hajci!
A patinát ahogy rákened, egyből le is kell törölni! Úgy csináltad? Pzs vel, vagy puha ronggyal. Addig törlöd amig meg nem tetszik a szine, a repedésekben mindenképpen bent marad.

Tigris!
Nekem sincs Kép Voltam boltban is tegnap, de ott sem láttam.

Jubi!
A másodikat nem látom, de az első az tecces!

Stuci, szerintem varr ezerrel, biztos azért nem néz ránk se Kép

Mohácska!
Nekem sosem volt Köberlakkom, de asszem mostmár nekem is kell!!!!! Kép

pussz.

Kép
krimo

Sziasztok!

Ezek szerint Érd a világ közepe:-)))))
Itt ugyanis ven Köber lakk:-)))
Azt tudom ajánlani, hogy a www.kober.hu lapon vannak elérhetőségek és telefonon érdeklődjetek, mert szerintem azért nekik van viszonteladójuk szerte az országban. Ha végképp nem találtok akkor a köcsögökkel együtt esetleg küldök ha kell valakinek.

Mohácska!
Ezeknek a köcsögöknek alapból mázas a belseje, de a fazekas azt javasolta anno, hogy az a tuti, ha kezeljük a mázat impregnálóval, ugyanis ő is ezt teszi a saját piacra dobott köcsögeivel.
Ezért azóta én így csinálom és be is vált:-)))
Van egy-két lapos tál amit én kifejezetten máz nélkül kérek, mert azt belül is kupálom, de ez csak az én saját dilim.

Jubi!
Megvetted a gyárat akik ezt a köcsögöt gyártják? Mert ha igen akkor jól tetted, mert csuda szépeket alkotsz belőlük:-)))

Stuci!
Télleg hun vagy? Rádborultak a rongyok?
jelentkezzé mán!!!!!!
minimaxi

Hoppá!

Azt elfelejtettem, hogy itt van ugyan Köber lakk, ellenben nem annyiba kerül, mint amit láttam a napokban valakinél beírva, valami 1200-ra emlékszem.
Nálunk sajna már 1423 Ft, pedig nemrég még itt is 1298 volt.
Úgyhogy ezek szereint elég jelentősen emeltek:-(((
Csak azért szólok, hogy ha valaki kér akkor tudjatok róla, hogy itt drágább, viszont van
minimaxi

Sziasztok!

Végre sikerült kipakolnom a standra. Hát nem semmi volt ez a szervezés. Annyi veszekedést lányok...komolyan....röhely, ami ezen a kiállításon most van és lesz.... Ami 2 embernek elegendő hely, az most 6 embernek lett kiosztva. Mondta a rendező, hogy nekem nemhogy 2 asztal nem jut, egy féllel ha megelékszem, az neki jó lenne. Na ekkor Anikó agya eldurrant és lekiabálta a rendező haját. ( már kopasz!!!! ) Így 1 óra veszekedés után lett 2 asztalom és egy paravánom! + 1 paravánt még loptunk, hogy barátnőmnek is jusson!
Mint az óvodában... röhelyes...
Ja és ez még semmi. Egy kaputechnikást raktak mellém, pont úgy, hogy én teljes takarában vagyok. Vagyis voltam....elpakoltuk a kaputechnikást kicsit hátrébb 4 méterrel. Kép

Én abban azért reménykedek, hogy valamennyi cucc elkel, de olyan forgalmat, mint Paat, nem fogok bonyolítani, az tuti. Ítt olyan zsugori emberek élnek, hogy mindent a szemnek...
Igaz képek már keltek el jócskán, de azt is neten rendelték meg!

Egy viszont nagyon sok energiát ad...az pedig az, hogy a férjem büszke rám, de nagyon...és persze a ti lelkesítésetek is nagyon jól jön! Kép

Most megyek, mert elfáradtam. Majd lesznek képek is, mert fotóztam, csak nincs erőm feltenni őket a gépre!

Mindenkit hétfőn tüzetesen megnézek és írok, de most pihi!

Puszi mindenkinek!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok

Aniko, ne csuggedj, minden kezdet nehez.. Meglasd, holnap mar elvezni is fogod! Persze a vasart!

Megvannak a tegnapi munkaim.
A patinassal kezdem. Ilyen narancssarga a patina, csak ahogy kentem puha ronggyal mar nem tudtam letorulni, mindenhova ragadt,es minde rikit Kép A repedesekbe tobb kerult, az igaz. Probaltam vizes ronggyal torulni, de az oldotta a repesztolakkot... Ilyen lett
http://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=5957&page=1&image=161488
Tovabba meg 1 pipacsos
http://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=5957&page=1&image=161487
es az elso hotomagneseim
http://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=5957&page=1&image=161487
Udv, Hajni
hajciho

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=5957&page=1&image=161485
Inenntől kell nézni Hajci? Felülrepesztő volt, a pipacsosszivecskén? Jót nézek?

Aniko!
Hajrá, hajrá! Ügyes voltál, hogy kivívtad a helyet! Én biztos lapítottam volna egy félasztalon, egy nagy kapu mögött...

Kép
krimo

Igen , innen kell nezni, kosz a kiigazitast Kép
Bocs, de milyen a felulrepeszto? Ez csak 1 kence. Mindkettot egyszerre, ugyanazzal repesztettem. Csak ovalisra festek jott, szivecskesre patina...
hajciho

Régen jártam, bocsi...
Akkor Mohácska mi kéne pontosan? Vagy már nem kell? Esküvői albumokat csinálok most minden szombatra, meg indult Áronnak ovi, kicsit zűrös. Hétvégenként kertet alapítunk, ásunk napestig, majd talán két hét múlva üzemképes leszekKép
bocsi
paat

Szia Paat!
Igazából megtaláltam a ragasztott könyv leírása kellett volna, de azt megtaláltam. Azonban jó lenne valami segítség hozzá, mert nemigazán értem Kép.

Köszike
Kriszta

mohácska

Szia Lányok!
Vagyok és majd jövök! Kép
szorgosstuci

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?