Sziasztok
NAgyon nagyon szépen köszönöm a sok sok szavazatot mindenkinek, nagyon rendi csajok vagytok, tökre meglepődtem este mikor megnéztem az állást
Mariannka
Én is nehezen alszom mostanában, de sokat szokott segiteni a zenehallgatás, valami jó kis meditativ zenével szép álomba lehet magát ringatni az embernek
Amugy a sima langyos tej is segit, ha mondjuk a cukorral kombinálva nem éppen jön be
Babetta
A joghurthoz egyél egy korpovit kekszet, már ha szereted és az gyorsan felszívja a savat és nem fogja marni a pocid. Amugy ha szereted a kefir ilyenkor jobb, kevesebb savat csinál.
Mért ne lehetne olyan a szülésed mint az álmodban?? tessék pozitivan hozzáállni
Maminti
Hu ez az álom császár kicsit huzós lehetett
Amugy elég az uh papir amin igazolva van hogy babát vársz a védőnőhöz, a többi leletet meg ugy is szépen beszerzed, aztán majd ha mész hozzá bemutatod neki szép sorjában.
Alina
Köszi a dicséretet aranyos vagy
Titati
Tuti jó lesz az AFPd, ne izgulj
A hepatitis szürést mindenkinek megcsinálják az afpvel együtt, ennek a leletét majd a védőnő fogja odaadni nekünk, vagyis neki küldik majd ki.
Nagyon jók a képek, szép pocid van nagyon
Medike
Tök természetes hogy igy érzel még, van mikor még én is elfelejtem egy két órára hogy babát várok, még tul pici a babó, hogy igazi fizikai jeleket küldjön nekünk, de már csak pár hét és klasszul fog zongorázni a bordáinkon
A vvédőnőt sajna területi alapon osztják, igy marad ő, ha csak el nem akarsz költözni. Fel a fejjel, járj hozzá csak két havonta, ugy se az ő pecsétja a mérvadó hanem a dokié.
Lyly
Terhességi tünet apánál, ez nagyon jó
tényleg nagyon várja ő is a babót, mi lesz majd a szülésnél ?
Cory
Drukk megy minden rendben lesz az uhán
Én is kétszer moziztam Danival, mert nem volt kire hagynom, de nagyon aranyos volt végig, tök csöndben elvolt a kölök
Annácska
Köszi a dicséretet.
A szülésfelkészitő a II. nőin szeptember 13án indul fél háromkor lesz a földszinti könyvtárteremben, utána ha minden igaz lesz kismama torna is
Ne izgulj, nem vagy elkésve a védőnőtől, én már betöltöttem a 12. hetet mikor mentem, általában ez a bevált protokol náluk.
Katicuska
A gyógynővényteákat terhesség alatt felejtsd el!!!! NEm szabad semilyet sem fogyasztani, mert az élettani hatása nem ugyanaz, mint a nem terhes időszak alatt.
Csema
Pénteken akkor küldöm neked MSN en, mert jó nagy adag, a mesekönyvet is átküldöm, jól gondolom hogy az a változat kell amit már lehet majd füzni?
Bori
Köszike neked is a dicséretet
Holdviola
Vigyázz magadra ne hajtsd tul magad, mert annak a babóca látja a kárát. Pihenj amikor csak tudsz
Tünde
Gratula az uh jó eredményéhez és várjuk az élménybeszámolót a 4Dről, és nem utolsó sorban hogy ki lapul a pociban
Anita
Köszike
nem késtél még el, szeptember végefeléig lehet szavazni
MAgunkról gyorsan
Tegnap voltam nőgyogyinál, elküldött uhra, hogy mostmár biztosra menjünk a babóca korát illetőleg, mivel jó vaskos anyai hasfalam van, ezért a hasi uh elég pocsék képet adott, igy utoljára még csináltak egy hüvelyi uht, 14. hetet löttük be, igy szept 21én megyek AFPre, utána meg ha megvan a lelet (telefonon fogom megkérdezni) megyek bejelentkezni az I. nőire a genetikai vizsgálatra. Megkapta a magzati kedvezményhez az igazolást, igy ma apa le is adhatta, majd megy az egész napi zrika náluk hogy ujra apuka lesz
Ne hari hogy ilyen sokat irtam, de nagyon feldobott hogy ennyire aranyosak voltatok és szavaztatok meg megdicsértetek. Mégegyszer mindenkinek köszönöm aki szavazot.
puszi
Ági
14