Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Topicolvasó!

Ha konkrétan a Jahn Ferenc Kórházzal kapcsolatban van kérdésed, azt tedd fel itt.
Ha viszont a Jahnban szültél és olyanokkal szeretnél beszélgetni akik szintén ott szültek, gyere át a Jahn Ferenc Kórház - babásai topicba.

marq
Kép
Kép
marqueza

Kizso, bocs.

Marquezanak akartam írni, csak felületesen olvastam el a levelét.

Judy!

Szeptember 6-án 14 órától lesz, a nővérszállóra kell menni, a főbejárattól jobbra , kisebb épület, asszem a 4. emeletre.Onnan megyünk át szülőszoba látogatásra.
(Ezt elvileg a 8.emeleten mondta az egyik nővér a Ctg-vel szemben lévő pultnál, de még júniusban.)
Nekem ugyan már megmutatta az orvosom, de csak a lila szülőszobát.
Na meg nem árt ismerkedni az ott dolgozókkal.

Pocak!

Lányos apukák.........több időt tölt ruhanézegetéssel, meg cipőnézegetéssel, mint énKép

KépKép
tibicsoki75

Sziasztok!

Tibicsoki!
Köszi az infot, biztos találkozunk. A nővérszállót tudom hol van.

A lila szülőszoba egy különlegesség?

Tud valaki a Tgyással kapcs. viszonylag pontos infókat? Én most munkanélkülin vagyok, ill. már a munkahelykeresési ösztözőn, azt tudom, hogy innen nem lehet táppénzre menni, de azt nem tudom, hogy a Tgyást ebben az esetben is megkezdhetem-e a szülés előtt 28 nappal (összegbe több lenne, mint amit most kapok)

Judit
judy68

Judy68!

Én a lila szobában szültemKép Csúcs jó volt, de komolyan. El sem tudom mondani, tuti jó a szülőágy ahogy pillanatok alatt átalakítják! Én még egy rádiót is kaptam, a férjemmel végig ketten voltunk semmi nem zavart minket a vajúdásban, ami nekem 18 óra voltKép A szülésznő jött gyakran, a doki eleinte ritkábban aztán sűrűbben. Sajnos csak egy ilyen van, nagy mák, ha kifogod, én nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ott szülhettem, szerintem pazarKép
picipocak19

Vantal!
Tényleg nem láttam. O,44 MOM igen alacsony, először tusztázni kell, hogy jó időben vették-e le, mert ha túl korán veszik le akkor is ilyen alacsony. Ilyen alacsony értéknél helyes genetikai konzultációt kérni, magzaviz vétel is szóba jöhet.

Picipoc!
Ha a baba szépen fejlődik, nem mindegy, hogy mennyit eszik? Jól hasznosít. Direkt jó, hogy kevesebbet eszik, nem hízik el.
gyuri
Szeged

Judy68!

En is a lila szobaban szultem, es tenyleg csucs jo volt! En a 16.hettol azin drukkoltam, hogy oda keruljek, es sikerult! Eloszor is, kulon ajtaja volt, teljesen el van kulonitve a tobbitol, es nem kell hallgasd a tobbi kismami "orditasat" Amikor en szultem egy fiatal lany ugy orditott, hogy en azt hittem elajulok. A ferjem azt mondta, mint az Ordoguzo c. filmben. (en a filmet nem lattam) Igy csak becsugtuk az ajtot, es kesz. Nekunk is volt zene, hangulatvilagitas. Sokkal tagasabb az egesz. En nekem nagyon tetszett. Az agy is szuper.

Az egesz szules egy csodalatos elmenykent maradt meg. Minden ugy tortent, ahogy szerettem volna.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Ezvicc!
Ezt hogy csináltad, még most sincs 10.22 nálam csak 10.20 van.
gyuri
Szeged

Judy!

Tgyás ha jár, akkor a törv. szerint már a terminus előtt 4 héttel igényben lehet venni és ekkor is 168 napig jár.
A lényeg az igényléshez, hogy előtte fél évig biztosított voltál....

Én is a lilaszobában szültem és csak megerősíteni tudom az általam elmondottakat. Tök jó, ha lehet és üres kérd magad oda!
Pocak , Ezvicc, ti hogy kerültetek oda, mondtátok, hogy oda szeretnétek menni az ügyeletes szülésznőnek és kész?
Vendég

Bocsi, a többiek által elmondottakat szeretett volna lenni Kép
Vendég

Dori!
En a fogadott szulesznomnek mondtam, de mar akkor amikor meglattam a szobat a 16.het korul Kép Iszonyatosan rettegtem a szulestol, es mondtam, hogy legalabb ennyi segitseg had legyen. Erre mondta, hogy ez nem tole fugg, majd a szules napjan kiderul. Aztan, amikor mentunk CTG-re, mert ugye 3perces fajasaim voltam mar, akkor ez volt az elso kerdesem. Hat telt haz volt aznap a szuloszoban is, de szerencsere senki nem szult ott, igy en mehettem be Kép Nem is tudom mi lett volna, ha ott nincs hely, mert az a csaj ugy sikitott, hogy szornyu. Meg az en dokim,es szulesznom is atment hozza, hogy lecsillapitsak.

Doktor ur!
Kerdezhetek valamit az orvosomrol itt Ontol. Szerettem volna priviben, de nem latok email cimet. Igazabol a velemenye erdekelne, sokat szamit, mert nagyon tanacstalan vagyok.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Judy!

Nekem ugye még csak megmutatta az orvosom a lila szülőszobát, de rögtön szimpatikus volt, van külön ágy is a szülőágyon kívül, bordásfal, labda, magnó, inkubátor, újraélesztő stb... és tevés kép a falonKép
Nagyon reménykedek abban, hogy oda kerülünk!!!
Valószínűleg kellemesebb egy ilyen környezetben, mint a függönnyel elválasztott részlegen hallgatni mások ordítását.
Mi a Bajcsy kórházba jártunk eddig szüléselőkészítőre, mivel a X. kerületben lakunk és a védőnő szerint mindegy volt hova megyünk, de nem voltam elájulva az ottani szobáktól, pedig azok is modernek( franciaágy, kád, stb...)
Nekem az egész kórház rendezettebbnek tűnik, valószínűleg azért mert újabb.
És a férjem volt állítólag az első beteg , anyósom szerint, még meg se nyitották a kórházat, de neki nagyon fájt a füle és oda vitték, mivel közel laktak a kórházhoz. Lehetett vagy 5 éves, nem tudom.
Szóval ez lehet akár a sors keze, hogy itt szülünk majdKép

KépKép
tibicsoki75

Dori_bp

Hol az októberi babás topic?

KépKép
tibicsoki75

Doktor!
Hát féltem, hogy tőle, hogy ezt mondja, bár számítottam rá Kép
Köszönöm a válaszát!

Mira: na mi újság szopi ügyben?
vantal

Doktor!
Én is éppen ezt írtam, hogy a hasznosítás lehet csak a kulcsKépÉn már csak hetenet mérem Fuzsit. A dokinénije szerint az általa megevett átl:800ml egy 5,5 kg körüli baba adagja, (Fruzsi 7kg). Már ez sem izgat egyáltalán, mert mikor megmondjuk, hogy kb. 200-250g a heti gyarapodás csak néz rám, hogy hát igen, de azért leszögezi, hogy azért adjak tápszert, ha sír a kajáért, de Ön már tudja, hogy én küzdök a tejértKép

Dóri!
Én mikor bekerültem a függönyös részen kezdtem vajúdni, kaptam labdát, aranyosak voltak a szülésznők nagyon, beszélgettünk is, eszembe sem jutott a lila szoba (én nem voltam szülőszoba látogatáson), bár hallottam róla jókat. Aztán egyszer csak jött az egyik szülésznő és megkérdezte, hogy én a Csákány doki "betege" vagyok? Akkor menjek át a lila szobába, az ő páciense nehogymár itt szüljön. Nem mondom, hogy nem örültemKép Ja, aztán szülés után reggelinél beszélgettünk, kinek milyen volt a szülés, és egy anyuka, mondta, hogy ő nagyon szeretett volna a lilába szülni, de valaki egész napra bedunctolta magát oda, na az voltam én, persze mikor mondtam jót nevettünk rajtaKép
picipocak19

Ezvicc!
csmgy@t-online.hu
De nem biztos, hogy válaszolok, kollégáról jót vagy semmit.

Picipoc!
Hmmm. Ez van, a főnök "kívánságát" akkor is lesik, ha neki nincs ilyen. Sose mondtam senkinek, hogy az és betegem nem szülhet ott ahol a többi. Az igazság az, hogy tényleg szeretem a lilát, mert szeparált, otthonosabb, de a szülésznők kevésbé, mert kiesik az útirányból, plusz munka. dehát a főnökért persze ... Bár, ha valaki kéri és üres, biztos, hogy oda teszik.
gyuri
Szeged

Doktor Ur!
Irtam Onnek. Koszonom, hogy meghallgat. Kicsit hosszura sikerult, remelem lesz turelme elolvasni. Nem tudtam rovidebbre venni.
Koszonom!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Drága dr. Úr! Kép)))

Szeretném megkérdezni, hogy az orvosom Dr. Csütörtöki Attila megjött-e már a szabadságáról. Sajnos nem emlékszem, hogy erre a hétre vagy pedig a következőre igérte magát??

Köszönetel Kira
kira

Vantal!

Köszi, kicsit fáj a bal cickó, de már össze sem hasonlítható, ha így maradna...Kép
Örök hála Neked!

Ezvicc!
Szerintem tuti nem fog írni Csákány doktor semmi rosszat, de okos döntés volt, hogy leírtad neki a történteket. Szerintem is maradj a JFK-ban másik orvosnál, akkor a szülésznőd is maradKép Talán így a dokid is elgondolkodik. Mellesleg a szülés utáni kontroll benne van a szülésért adott hálapénzbe nem? Hiszen a szüléshez tartozik.
tmira

Tmira!
Szerintem nincs benne, pedig szerintem benne kene legyen, hisz ez meg a szuleshez tartozik. Szoval engem csak az duhit, hogy ha kevesli, akkor miert nem mondja, hogy ennyi es kesz a szules. Ha azt mondja, hogy amennyit gondolok, akkor vallalja.
A kontrolra mindenkepp visszamegyek, es azert rakerdezek miert is nem tudott fogadni a korhazban.

Ma volunk csiposzuresen, es hala Istennek minden rendben van. Szuper aranyos a kispesti doki bacsi

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok Lányok!
Tegnap megkérdeztem,így akit érint:
09.06. 14.00 nővérszálló első emeleti előadó -
gyülekező a szülőszoba látogatásra
liu

Mira: ez már így is marad, sőt csak jobb lesz, majd meglátod! Nekem már kicsit sem fáj a szoptatás soha, pedig ugyanezt végigjátszottam.

Ezvicc: lemaradtam Kép Mi volt a gond a dokiddal? Bocs, hogy kiváncsiskodom! Kép A kispesti doki tényleg nagyon aranyos bácsi! Kép
vantal

Szia Liu!
Engem érdekel a szülőszoba látogatás, köszi az infot.

Mindenkinek szép napot
Judit
judy68

Vantal!

Kedden elkiabáltam nagyon a dolgot! Estére kezdett jobban fájni mára már szinte épp úgy, mint előtteKép nagyon nagyon szomorú vagyok, most azt hiszem fejni fogom, az kevésbé fáj és úgy adom neki... szerinted?
tmira

Szerintem el kéne menned egy normális bőrgyógyászhoz, aki ad olyan krémet, amit csak receptre adnak Kép A garmastan jó, de azért nem az igazi. Nekem a bőrgyógyász írt fel fürdetőkrémet is, meg krémet is. A második. Az első simán legyintett rám, hogy ugyanmár, semmi bajom! Szóval ne add fel elsőre. A poén, hogy a magán bőrgyógyász volt az, aki legyintett rá négyezerért - bár a gyereknek írt fel ezért koszmóra is egy valóban hatékony cuccot - míg a "sima körzeti" simán mondta, hogy kezdődő bőrgyulladás.
A fejéssel az a gond, hogy önmagában sokaknak nem ad elég ingert, és elég hamar elapad a tejük Kép
Úgyhogy én még mindig azt mondom, hogy keress meg egy normális bőrgyógyászt.
vantal

Tibicsoki!

Tudnál adni ekem egy mail címet?
Szeretnék valami privit kérdezni...

Jöhet a mailcímemre is : clara_450@hotmail.com
Vendég

Doktor Ur!

Remelem nem en uldoztem el Kép Kép Kép

Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sokat melóztam, van ilyen.

Ezvicc! nem kaptam semmit ...
csmgy@t-online.hu (régebben csmgy@axelero.hu)

Kira!
Dolgozik.
gyuri
Szeged

Drága doktor úr!
Köszönöm válaszát

Zsófi
kira

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni. Orvos ill. kórház választás előtt állok és mint ilyenkor lenni szokott, egy rakás kérdésem lenne. Már van egy kislányom, aki 2003-ban császármetszéssel született, de mivel sem az orvosommal, sem a kórházzal nem voltam elégedett ezért most szeretnék egy olyan orvost találni, aki a szülés után azért néha megkérdezi, hogy mégis, hogy vagyok... Persze nem várom azt el, hogy az ágyam szélén üljön egész nap, csak szeretném, ha figyelmes lenne és nem "katonás" stílusú. Tudtok nekem ajánlani vkit?
Mivel az első szülésem ugye csaszi volt sajnos, így esélyes vagyok arra, hogy a második is az legyen. Ha jól emlékszem, ebben a kórházban is a Misgav-Ladach módszer szerint végzik, ugye? Persze örülnék, ha sikerülne természetesen szülnöm, de ehhez nem ragaszkodom ész nélkül, a baba és az én épségem, egészségem a legfontosabb. Kép
Szeretnék még megtudni pár dolgot a csecsemőosztályról is. Mivel nálam gondok voltak a szoptatással is, így már előre félek, hogy lesz mindez a második babámnál. Mennyire segitőkészek ezen a téren a csecsemősnővérek? Van tápszeres hozzátáplálás? Lehet, hogy nem vagyok nagyon "trendy" ezzel a nézettel, de én nem utasítom el a pótlást, sajnos lelkileg így is eléggé megviselt az első év a kisbabámnál, amikor sokan ferde szemmel néztek rám, hogy nem tudok szoptatni és tápszeren nőtt fel a babám. Kép (Sokáig a Péterfy kórházat gondoltam az ideálisnak, de több helyen is utánaolvasgattam és jópáran írták, hogy ott max. cukros vizet kap a baba, ha nincs tejcije az anyukának.) Légy szíves, írjatok erről is, ha tudtok.
Köszönöm szépen!

sziasztok: Ch. Kép
ha esetleg vki priviben írna, légyszi erre a mail címre küldje a levelét: chrissy@citromail.hu)

Chrissy

Kép
chrissy

Chrissy!
A kórházat mi csak dícsérni tudjuk Kép
Nem egy 4 csillagos szálló, de az orvosok, szülésznők és ápolók felkészültsége és figyelme minden ellen kárpótol.
Ha jól emlékszem van tápszeres hozzátáplálás, de természetesen a csecsemősök a szopiztatás hívei, én kértem külön, hogy ha éhes, akkor adjanak neki nyugodtan.
Csaszival kapcsolatban én nem tudok nyilatkozni, talán vmelyik másik lyány.
A dokival kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy rengeteg ajánlást fogsz kapni, mert mindenki (majdnem) meg volt (van) elégedve a sajátjával. Nekem spec. dr. Jávorkai az orvosom, nagyon figyelmes, segítőkész, mindent elmesél. Ha kérdezel mindenre válaszol. Ja, és lehetőség szerint maximálisan a természetes úton történő szülés híve.
Ha van konkrét kérdésed, akkor kérdezz nyugodtan!

Kép Kép
fricky

Chrissy!

Én még szülés előtt állok(35+6),sokmindent nem tudok írni, de eddig mindenképp pozitív dolgokat tapasztaltam. Az orvosommal elégedett vagyok, bárkit megállítasz a folyosón készségesen válaszol, remek büfé vanKép,szép nagy kert stb...
Erzsike a vérvételen remek munkát végez, sose lilult be pl a karom!
Rendezettnek és szervezettnek látom az egészet egyenlőre.
Üdv

KépKép
tibicsoki75

Chrissy!
Én is császárral szültem az első kislányomat, de nem ebben a kórházban.Felettem is ott lógott, hogy a második is az lesz. Igazából nem döntöttünk el előre senmmit az orvosommal, de bármit kérdezhettem erről, mindig készségesen felelt a doktor úr. Végülis úgy hozta a sors, hogy a második is császár lett, és maximálisan figyelembe vették, hogy én mit szeretnék. Nekem volt rossz tapasztalatom az EDA-val is, úgyhogy engem elaltattak. De ezt is egy olyan profi csapat aszisztálta végig, hogy én rá egy órával már tisztára magamnál voltam és még a kislányomat is behozták és apával gyönyörködhettünk benne. A császárosokat 24 órára megfigyelés alatt tartják, és utána átkerültem egy másik szobába. A csecsemősökről is csak jót tudok mondani, egy a lényeg, ha valamit nem tudsz vagy segítség kéne bátran szólj, biztosan segíteni fognak. Ha valami még érdekel kérdezz nyugodtan, szívesen válaszolok, csak most másmerre jár az agyam (anyukám kórházban van).
Kizsó

kizsó

Chrissy!
Dr Csütörtökinél szültem császár után simán, nagyon meg voltam vele elégedve, nem hitegetett, de nem is idegesített feleslegesen, teljesen korrekt volt. Szép élmény volt a szülés.
Szoptatás miatt szerintem jobban jársz a többágyassal, az egyágyasban nem nagyon zavartak a növérek, talán ha kérem, jönnek, de nekem nem kellett. Úgy tudom a többágyasba jobban bejárnak, meg ott vannak az anyatársak is. Van egy katonás stílusú védönö, aki jött és elöírta, hoyg hány óránként mittudomén hány deci cukros vizet rakjak a gyerekbe, na öt jobb figyelmen kívül hagyni (nem mintha esetleg nem kellene víz a gyereknek, ha késöbb indul a tej, vagy sokat fogy a baba, vagy ki akar száradni, na de ezt elöre normatívan mindenkire egyformán így kiadni VSZ hülyeség. ) Ha gondod van, szerintem Ármay doktornövel (neonatológus) érdemes konzultálni, ha tudsz, szerintem ö tud személyre szabottabb tanácsot adni.
moncaberta

Szia Chrissy!

Én is szülés előtt állok és itt a neten találtam meg a jelenlegi orvosomat, dr. Csütörtöki Attilát, igaz rengeteg ajánlatot kaptam, végül őt választottam. Nagyon szimpatikus, mindent elmond, mindenre válaszol, olyan nyugodt leszek, ha meglátom, gondolom a szülésnél is ilyen lesz. Bár még csak párszor találkoztam vele, de ugy érzem, teljesen megbizhatok benne. (pedig az elvárásaim az előző - nagyon szupi - dokim után elég magasak voltak). De én ugy vettem észre, mindenki meg volt - van elégedve a saját dokijával, ugyhogy sztem bárkit is választasz a Dél-pestiből, jó választás lesz. Kép
judy68

Sziasztok!

Nagyon-nagyon szépen köszönöm mindenkinek a hozzászólását, nagyon örültem neki, hogy ennyien írtatok!

Kizsó, mindenek előtt szeretném nektek, anyukádnak CSAK A LEGJOBBAKAT kívánni!!!
Csaszi: ki volt az orvosod? És csaszi után a párod bent lehetett veled a szobában? Gondolom, a műtétnél nincsen bent, ugye? Én sokat nem tudok az EDA-ról, nálam spinál volt. A 24 órás megfigyelésnél azért ugye rendszeresen bejárnak a nővérek és megnézik, minden okés-e?

Fricky, számomra is az osztályon dolgozó emberek szaktudása, felkészültsége és embersége stb. a legfontosabb. Persze tudom, hogy lehetnek mufurc nővérek, csecsemősök is ott, de ha már egy műszakban van egy aranyos, akkor én annak nagyon örülök. Kép A másik kórházban emlékszem, hogy szinte állandóan elbőgtem magam, mert elég fura stílusban beszéltek az emberrel, hát nem volt éppen felemelő. Kép Dr. Jávorkainak merre van a magánrendelése?

Tibicsoki, ó, akkor nemsokára lesznek friss infóid! Kép A hátralevő hetekhez kitartást! Kép
A vérvétellel kapcsolatban örülök, hogy írtad, hogy Erzsike profi. Komolyan, én az egész 9 hónapot tök jól viseltem, de az állandó megcsapolásokat nehezen bírtam. Kép A remek büfének meg kimondottan örülök. Kép

Moncaberta, de jó, hogy sikerült a természetes szülés csaszi után! Kép A hegvastagságot hogyan nézik szülés közben? Az egyágyas szobák alapítványiak? A többágyasban hányan vannak?
Bocsi, de nem tudom pontosan, mi az a "neonatológus"? Te jó ég, rég szültem, már el is felejtettem ezeket... Kép

Judy, dr. Csütörtöki Attila hol rendel? A sok jó ajánlás közül próbálom kiválasztani, aki a legközelebb esik hozzám, mert mi Érd mellett lakunk, nem szeretnék órákat utazgatni a rendelésre. Szóval akkor te is kórházat és orvost váltottál... Neked is minden jót a hátralevő hetekhez! Kép

Az ottdolgozók nevét igyekszem megjegyezni, köszi szépen, hogy ennyi mindenről írtatok! Kép Tényleg egyre szimpibb a kórház. Kép

sziasztok: Ch.

Chrissy

Kép
chrissy

Chrissy!
Jávorkai dokinak Erzsébeten van a magánrendelője. Tudod, hol van Erzsébeten a tűzoltóság? Na azon a lakótelepen van a rendelő. Ha érdekel, megírom a címét, tel.számát.

Kép Kép
fricky

Judy

Engem is Érdekelne a Csütrötöki dr magánrendelése. Merre van? Meg az elérhetősége is. Néhány napja is kérdeztem már (nem biztos, hogy tőled!) de nem kaptam választ.
köszi előre isKép

marq
Kép
Kép
marqueza

Sziasztok!
Én is sok jót hallottam a Csütörtöki dokiról,és mivel a második babámat a délpestiben szeretném megszülni,aki a Csütörtöki dokinál szült kérem írjon egy pár szót róla,meg hogy hol rendel,vagy csak magánrendelése van?
Előre is köszi az infókat:Ari
zsari

Sziasztok!
Én májusban szültem Dr. Csütörtökinél és maximálisan meg voltam vele elégedve. A terhesgondozás és a szülés alatt is nagyon rendes, alapos, figyelmes volt. Már a második alkalommal tudta a nevemet, ami eddig nem volt jellemző az ovosaimra. A szülés alatt is mindig mondta, mikor mit fog csinálni, mi fog történni, nagyjából mennyi idő van még hátra (16 órát vajúdtam, így sok időt töltöttünk együtt).
A magánrendelő címét nem tudom, mert én a kórházba jártam hozzá, de ha megírjátok az elérhetőségeteket, megadom a telefonszámát: adrvir@axelero.hu
Adrienn
vadri

Chrissy!
Először is köszönöm a jó kívánságot! Szerencsére már jobban van anyu, összetörték a vesekövét.
Az én orvosom Dr. Csákány M. György. Végtelenül emberséges, bármit kérdeztem, mindig korrekt választ kaptam. Mivel engem altattak tényleg nem lehetett bennt a férjem, de ő már pár másodpercesként láthatta Zsófit, mert kinnt várta, ahol megfürdették. A 24 órás megfigyelésnél kb. óránként rámnézett a nővér, pedig én este kerültem oda, és éjjel is ugyanúgy jött. Onnan tudom, hogy olyan eufórikus hangulatban voltam az örömtől, hogy nem tudtam elaludni, csak kb. hajnalban.
Ha valamit kifelejtettem, kérdezz!
Jó éjt mindenkinek!

kizsó

Sziasztok !

Én egyszer voltam Csütörtöki A. magánrendelőjében, és az az Üllői ut végén, ha jól emlékszem 644. hsz.

Angi
zsixx

Sziasztok!

Én a Csütörtöki doki magánrendelőjének cimét nem tudom, mert a kh-ba járok hozzá, de ha adtok elérhetőséget, megirom priviben a telcsi számát stb. judy68@freemail.hu

Most rohanok, mert a du-i szülőszoba látogatásra készülök.

Puszi mindenkinek

Judit
judy68

Sziasztok!

Köszi szépen az infót mindenkitől! Kép

Fricky, Erzsébeten annyira nem vagyok ismerős. Mondjuk már jópárszor jártam arrafelé, de a tűzoltóság passz, hogy merre van. Kép Megkérdezem a párom, ő sztem biztos jobban tudja. Kép

Kizsó, örülök, hogy anyukád már jobban van! Kép Dr. Csákány M. György meg nekem már elég régóta szimpi az itteni hozzászólásai alapján, nagyon jó dolog, hogy próbál segíteni így, a Babaneten keresztül is. Kép

Dr. Csütörtökivel kapcsolatban is nagyon örülök, hogy ilyen jókat írtatok, tényleg, a bőség zavara lassan,hogy kit válasszak. Kép

Dr. Farkasinszkyról derült ki időközben, hogy hozzánk viszonylag közel van a magánrendelése, nem kell átautóznom a fél városon, ha esetleg őt választom.
Egyébként, ha a kórházba megy az ember rendelésre, akkor gondolom ezren vannak, nem? Nekem ez azért nem nagyon fog működni, mert közben Noncsi agyon unná magát a várakozások alatt. Kép

Ja, még egy-két kérdés: a többágyas szobák hány ágyasak? Van olyan szoba, ahol bent lehet velem a párom?
Meg esetleg arról tudtok vmit, hogy itt hogyan működik az, ha csaszi van: a másik kórházban az volt a szokás, hogyha éppen megcsászároztak egy anyukát, a csecsemősnővér bent volt a műtőben, magyarán addig a picik egyedül(!) voltak bent a csecsemőosztályon. Szóval itt hány csecsemős van egy "műszakban"? Emlékszem, egy ilyen alkalom során nem tudtam bemenni a kisbabámhoz reggel, mert be volt zárva az ajtó és ott bent sírtak a bébik, hát az vmi iszonyat volt... Kép Kép

Judy, írj majd a szülőszobai látogatásról! Kép

sziasztok:Ch.

Chrissy

Kép
chrissy

Chrissy: a többágyas négyágyast jelent. Egyik szobába sem lehet bent a párod, sem más. A babát is csak a látogatási időben, egy üvegablakon keresztül láthatják. Te kimehetsz, de senki más nem mehet be. Több csecsemős van egy műszakban, szerintem 2-3.
vantal

Chrissy!

Én is csaszival szültem 1 hónapja. Azt nem tudom, hogy a műtétnél ott volt e a csecsemős növér, de ahogy Vantal is írta 2-3 nővér van egy műszakban.
Én este szültem, és a műtét után betóltak a szobába, és oda bejöhetett a párom. Behozta a cuccaimat meg ilyenek. Másnap átköltöztettek egy 4 ágyasba. Oda már nem jöhett senki be.

Jucus

jucus1

Én látogatási időben kerültem le a szobákba. Nem jöhetett be a párom - mondjuk én négyágyasba voltam - de az elég érdekes volt, ahogy bejutottam az osztályra. Ezer ember nyüzsgött a folyosón, és arrébb nem álltak volna, ahogy látták, hogy tolnak be! Szinte félre kellett lökdösnie őket a műtősnek, hogy egyáltalán bejussunk. Hihetetlen bunkó módon tudnak viselkedni az emberek...
vantal

Chrissy!
Szerintem éjjelente 2 csecsemős van ügyeletben. Akkor is van lenn valaki amikor egyikük a szülőszobán van. De a csecsemőosztályra te sem mehetsz be, hanem ők hozzák ki a babákat. Hajnaltól azért itt is nagy bömbölőkoncert hallatszik, mire mindet végigfürdetik, pelenkázzák, stb. Nekem bejött az egyágyas, és hogy éjjel is velem lehetett.
nyeste

Virág!
Mi van veletek?
nyeste

Chrissy!

Én is a Farkasinszky doktorhoz járok, nagyon meg vagyok vele elégedve. A kórházban esetleg többet kell várni, a magánrendelőben időpontot kapsz és nyugi van.
(de néha ott is van csúszás)

Üdv

KépKép
tibicsoki75

Chrissy!

A császár után a papa meglátogathatja a mamát a gyermekágyas osztályon a szobába, hiszen akkor a kismama még nem tud felkelni. Másnap viszont mát őt is kiparancsolják az ágyból. Tapasztalatból mondom, hogy ilynkor egy zuhanytól újjá lehet születni:-) Ezek után már tényleg nem jöhet be a papa.
Én Dr. Hartman Gábornál szültem. Hozzá járok már több, mint 10 éve, és semmi pénzért nem mennék máshoz. Mindig tud rólam minden korábbi történést, nem klle mindig újra felfrissíteni a memóriáját velem kapcsolatban. A szülés után minden nap vizitelt a gyerekágyon, megnyugtató volt. AZ egész ember nagyon megnyugtató, és még vicces is:-)
A II. kerületben van a magánrendelője.

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?