Sziasztok!
Nagyon-nagyon szépen köszönöm mindenkinek a hozzászólását, nagyon örültem neki, hogy ennyien írtatok!
Kizsó, mindenek előtt szeretném nektek, anyukádnak CSAK A LEGJOBBAKAT kívánni!!!
Csaszi: ki volt az orvosod? És csaszi után a párod bent lehetett veled a szobában? Gondolom, a műtétnél nincsen bent, ugye? Én sokat nem tudok az EDA-ról, nálam spinál volt. A 24 órás megfigyelésnél azért ugye rendszeresen bejárnak a nővérek és megnézik, minden okés-e?
Fricky, számomra is az osztályon dolgozó emberek szaktudása, felkészültsége és embersége stb. a legfontosabb. Persze tudom, hogy lehetnek mufurc nővérek, csecsemősök is ott, de ha már egy műszakban van egy aranyos, akkor én annak nagyon örülök.
A másik kórházban emlékszem, hogy szinte állandóan elbőgtem magam, mert elég fura stílusban beszéltek az emberrel, hát nem volt éppen felemelő.
Dr. Jávorkainak merre van a magánrendelése?
Tibicsoki, ó, akkor nemsokára lesznek friss infóid!
A hátralevő hetekhez kitartást!
A vérvétellel kapcsolatban örülök, hogy írtad, hogy Erzsike profi. Komolyan, én az egész 9 hónapot tök jól viseltem, de az állandó megcsapolásokat nehezen bírtam.
A remek büfének meg kimondottan örülök.
Moncaberta, de jó, hogy sikerült a természetes szülés csaszi után!
A hegvastagságot hogyan nézik szülés közben? Az egyágyas szobák alapítványiak? A többágyasban hányan vannak?
Bocsi, de nem tudom pontosan, mi az a "neonatológus"? Te jó ég, rég szültem, már el is felejtettem ezeket...
Judy, dr. Csütörtöki Attila hol rendel? A sok jó ajánlás közül próbálom kiválasztani, aki a legközelebb esik hozzám, mert mi Érd mellett lakunk, nem szeretnék órákat utazgatni a rendelésre. Szóval akkor te is kórházat és orvost váltottál... Neked is minden jót a hátralevő hetekhez!
Az ottdolgozók nevét igyekszem megjegyezni, köszi szépen, hogy ennyi mindenről írtatok!
Tényleg egyre szimpibb a kórház.
sziasztok: Ch.