Sziasztok!
Megvagyok én is, csak elég sűrű volt a hétvégénk. Tegnap meg ugye szülinapoztunk.
Kicsit fáj, hogy elfelejtettétek a fiamat:-P na de megbocsájtok, egye-fene
Beszámolót és képeket a naplóban találtok, egyelőre félig töltve, de igyekszem.
Gyerekek betegek, azaz Kevin már kezd jobban lenni, Mendi most tetőzik a 39°C-os lázzal+hasmenéssel.
Momo!
Hát azt kell mondjam, hogy ez ilyen, fárasztó a beszoktatás, de az tök normális, hogy Timi nem akart senkivel játszani, hisz tele idegenekkel az ovi, ha jól emlékszem azok a gyerekek már összeszokottak is, vagy nem? Szóval idegen környezet meg minden, hirtelen nem tudta mit akarsz te itten vele. És a sírásra is felkészülhetsz, mert biztosan lesz az is. De majdcsak lesz vmi. Az biztos hogy nem egyszerű ez az egész, főleg ahogy írod, nagymamák segítsége nélkül! Most vmit nem értek, hogy jövőre a kettőt oda akarod íratni, ahova Mendi jár? De Mesi csak két éves lesz akkor,nem? biztos félreolvastam vmit
bocsika.
Bölcsivel kapcsolatban nincs tapasztalatom, sőt, én csak egyetlen bölcsit ismerek, ahova az öcsém járt anno, az is itt a Közt. úton, csak az ami közelebb van hozzánk. Én is oda fogom adni Kevet jövőre, úgyhogy lehetnek akár csoporttársak is. Azt mondják jobb bölcsibe beszoktatni, mint oviba, mert jobban foglalkoznak velük, és kisebbek a csoportok is, aztán meg az oviban már könnyebb lesz. Főleg, ha ott is csoporttársak lesznek a kölkeink
Kata!
Az önkormányzat miatt van ez így, hogy nem mehet csak novemberben. Gondolom addig nem adnak rá lóvét, vagy nemtom, nem értem én ezt..
Sajna nem tudom rászoktani a cumira, beveszi a szájába, de nem csinál vele semmit.
Ma viszont leharapta a mellbimbómat úgy fogzásra fogva a dolgot.
Mica!
Hát igen, nekünk is friss még az élmény az autóvásárlásról
. Majdcsak túlestek rajta, aztán elfelejtitek, és már csak havonta egyszer jut eszetekbe majd
Heppivel beszéltem szombaton, mondta hogy besűrűsödtek a tennivalók a ház körül, meg egyre többen érdeklődnek a lakásuk iránt, és készenlétben állnak, hogy meg tudják mutogatni a potenciális vevőknek
Szilvivel nem találkoztam egy ideje, kb. két hete dumáltunk, mondta hogy kismamarucikat keresgél majd. Akartam is kérdezni Heppit, hogy neki nem maradt e egy-két darab, mert kb. egy alkatúak. Na, majd talán priviben vagy valami.
Na, megyek, mert Kevin se akar ám aludni, itt vinnyog a lábamnál.. ehh..
Betti