Sziasztok!
Cinci, természetesek a félelmeid, de én hiszek benne, hogy a babák tudják, mikor jött el az idejük
Az én lánykám is másfél éves, februárban lesz két éves, márciusban jön a kistesó. Õ mondjuk az én fogalmaim szerint jó kislány
. Kellek neki, de azért lehet mellette mást csinálni. Én azzal oszlatom el a kételyeimet, hogy legfeljebb ha máshogy nem megy, kistesót magamra kötöm, és úgy megyek a nagy után. Egyébként tényleg döbbenetes, hogy Kata is hogy megérzi ezt a kistesó dolgot. Mi Bababónak hívjuk a pocaklakót, ezt Kata is nagyon hamar megtanulta, mondogatja is sokat, ha megkérdezzük, hol van Bababó, akkor mutatja a hasát - és puszilgatja az én hasamat.
Egyébként a gyereknevelés témában vagy egy Egyik kicsi, másik pici topik - Cory, te is benézhetnél
Szép babavárást!
Lyly, isten ments, hogy azt állítsam, az alvó babák lányok
Különben is minden tünetre hallottam már jóslást mindkét nemre, úgyhogy én ilyenkor csak mosolygok. Mi nem akartuk tudni, és most sem szeretnénk tudni, hogy fiú vagy lány. Kata már tíz perce megszületett (amint megszületett, a pocakomra tették, 10 perc után bebugyolálták egy lepedőbe, hogy meg ne fázzon), amikor eszünkbe jutott megkérdezni
Medike, azért három gyerek egyszerre az tényleg a mélyvíz
De így utólag biztos már csak a szép jelenetek jutnak róla eszedbe
Cory, a Praxisba jársz magánrendelésre? (Én igen.
)
Tunka, nekem lettek csíkjaim az előző terhességemnél (csipő-pocak + mell), de lényegében eltűntek. Úgyhogy azt hiszem, én legfeljebb a masszírozás miatt fogom kenegetni
Többiek, van olyan, akinél még mindig látszanak a terhességi csíkok?
Kinga, én voltam úszni előző terhesség alatt is, és most is szándékszom, mivel nekem a csillaghegyi van legközelebb, ide. De nem tudom, mit jelent az, hogy tiszta uszoda, mert ma már csak olyan uszoda működhet, ahol vízforgató rendszer van.
GyeZsu (aki az előbb evett meg egy szelet juhtúrós kenyeret sós mangalicaszalonna darabokkal megszórva, zöldpaprika karikával díszítve
)