Sziasztok,
Mi is Pamperst használunk, az vált be. A kórházi kis ajándékcsomikban adnak minden fajtából egyet-egyet, és ott volt alakalmam kipróbálni. Az összes közül nekem a P. volt a legjobb. Nem rossz még a Babylove-os sem, de annak az anyaga szerintem szörnyű, olyan fura hozzáérni, nekem
Ágas, de jó, hogy te is GONOSZ BANYA vagy
És még Pedagógus is, hát ez azért már durva!!
Bt-ben én is beszállnék, ha lehet valami kültagnak!
Bea, gondolom akkor azért ki lehetsz egy kicsit borulva
Szar a helyzet nem mondom, de szerintem most sz....rd le magasan mert sokkal fontosabb, hogy pár csodálatos évet töltesz majd a picikéddel
Aztán majd ha megint ott tartasz, hogy eljön a meló ideje ráérsz kersgélni. Elvileg tanárhiány van;)
Krisztikém, csak tanulás témához még egy szóra , hogy le a kalappal előtted, de én ezt már régen is írtam, hogy ÉN NEM BÍRNÁM az biztos!
Segítségem nekem sincs, így Rékával egy cipőben járok
Általában fürdetésre megjön apa, de soxor még később
Könyvet elolvasni nincs időm, nemhogy tanulni!!!
Pont most vasárnap beszélgettünk a barátnőmmel is erről, hogy ki szeretném használni én is a GYES-es tanulás támogatást, de nem most az tuti! Majd a második után, ha már őt is oviba küldtem
Pedig Eszti már 14 hós, nem pólyás de akkor is. Most van más ami miatt nem érnék rá tanulni, meg fárdt is vagyok azért általában estére! Igaz szopi annyi már nincs, de van szaladgálás utána. Kiscsajnak ugyanis kilóméterhiánya van, mert állandóan tudna menni, menni, menni
De gondolom a hasonló koru babások is így vannak ezzel!
Fogyi,ühüm.......hát én szintén zenész mint Floci
A terhességem alatt csak 7 kg-ot híztam amiből szülés után 2 héttel már nem is volt semmi!Viszont most a szopi egy éve alatt!Fú inkább le se írom, annyira gáz, hogy súlyosabb vagyok, mint 9 hónapos terhesen!
De végülis, én nem fogyiztam, és a kaját sose fogtam vissza, ha megkívántam vmit, vagy éhes voltam!Vacsizni meg imádok, apával ha hazajön! Ok. tudom most itt az eredmény, de viszont elmondhatom, hogy 6 hóig csak anyatejet tudtam adni, és soha nem volt gondom a tejem tápértékével, vagy a mennyiséggel!Pótlásokra nem volt szükség szóval megérte, úgy érzem, és nem bántam meg. Majd most, hogy azért elkezdem leválasztani a ciciről,/mert regg. este még mindíg van/ kicsit odafigyelek.
Én nem biztos, hogy a mindmegettét be tudnám tartani, mert az első az a csak gyümölcsnap.....hát az számomra halál lenne!
Szóval megpróbálom a Norbiék módszerét, azaz:Update!
Sokan fogytak tőle, pár hónap alatt 8-10-15 kg-okat! Remélem nálam is bejön!;)
Hajógyári játszón még nem voltunk, nekünk elég messze van, de lehet, hogy ha arra járunk benézünk
Új mamiknak, üdv.
Bea, gondolunk rád holnap az UH-on!
Ja, még Rékának akartam írni a homeopátiához, hogy én jót is hallottam meg olyat is akinél egyáltalán nem jött be! Szerintem ez is alakati kérdés,mert mi Dentinoxoztunk, és nekünk az 10'elteltével totál hatott! Pedig azt mondta egy barátnőm, hogy hát vegyek, de csodát ne várjak tőle! Én vártam, és bejött
Pusszancs, manó
Ja, most már tünök, de még egyet elfelejtettem, hogy nálam nem így kell képet föltenni ahogy a Kriszti leírta???!!!Igaz én nem vagyok egy PC-guru, de lehet, hogy attól is függ kinél milyen program van?Vagy ez baromság?Na, mindegy nekünk XP van!