Sziasztok!
Titati, köszi a részletes kocsileírásokat, legalább most már azt is tudom, hogy mi a különbség a 2-3-4 funkciós között
Én nem hiszek abban, hogy a legdrágább és legmárkásabb a legjobb...szeretem az ár/érték arányt betartani + épp elég régóta dolgozom reklám-marketingesként ahhoz, hogy tudjam a márka legtöbbször azt jelenti, hogy többért adják el, de az olcsóbb nem takar rosszabb minőséget. Főleg, amióta ilyen termékdömping van (minden téren).
Az ABC Design-t hol lehet kapni? Azt is bármilyen bababoltban, vagy van valami spéci lelőhely?
Elindítottátok a lavinát, és még kérdeznék tőletek: érdemes mózes kosarasat venni? (Titati, ez ugye akkor a 3 funkciós...) Mert kezdőként úgy gondolnám, hogy jól ki lehet használni, hogy ki lehet venni és külön is lehet használni a mózes kosarat.
Lyly, Csirippiri, nagyon örülök, hogy minden rendben volt, dehát ez nem is lehetett másként!!!
Cory, örülök, hogy minden ok volt, és a drukk tovább megy!!!!
Nicika, tényleg ugrabugrál bent a kicsid? Biztos nagyon jó lehet, én is úgy várom, hogy ilyen aktívan érezzem a picibabámat. Én nagyon ritkán, 2-3 naponként érzek valami kis icipici furcsaságot bentről, de amúgy semmit. Mondjuk, még nem is vagyok olyan idős, de remélem hamarosan az én babám is beindul.
A kajákhoz még hozzá sem szóltam, pedig imádok főzni, szóval, ha nem gond, elküldenétek nekem is recepteket?
e.krivacsy@freemail.hu KÖSZÍÍÍÍÍÍ!
Ja, és Nicika, és többiek, anyukám a máglyarakást mindig kalácsból csinálja, és még egy kis baracklekvárt is tesz az alma és dió közé. Így is isteni, bár a kalóriákat számolva, ez jóval kiadósabb, de aki szereti az édeset, az próbálja ki. Ja, én egy kis mazsolával is megspékelem, mert imádom!!!!
UHHH, de éhes lettem, de este már ugye kismama diéta szerint nem ehetek...
Jó éjt! Puszi mindenkinek!
Eszti (14+6)