Új privát üzeneted érkezett!

Szti:
Fénykép "Melléklet feltöltése..." gomb, csak arra vigyázz, hogy előtte kicsinyítsd a képet, azt hiszem 600*450-est szoktam feltenni.

Nálunk a bölcsiben két hétig tart a beszoktatás, ha jól értettem, akkor az első héten még csak délelőtt szokjuk a dolgokat, a 2. héten már ki lehet próbálni az ott alvást.

Megyünk Ikeázni, mert sok mindent kell venni.

Klarissza és Laca baba
klarissza
 
 


Szti,

Köszönöm az infót. Kihez jártok? Zuglóba? Melyik rendelőbe? Ha nem publikus, jöhet emailben is a válasz
Kép

Nem feltétlenül akarok én sem senkit ugráltatni, de legalább telefonon tudjak konzultálni valakivel, hogy hogyan ill. hova tovább, ha gond van.

Egyébként a Bethesdában tényíleg nagyon korrektek voltak, de ott is iszonyú sokan vannnak (kivéve persze a hétvégi éjszakákat, most abból is volt részünk), de ott eddig mindig más doki volt.


Kópé
Vendég
 


Sziasztok!

Én is zuglói anyuka vagyok, aki rendkívül tud unatkozni, amikor a babuci alszik. (Õ egyébként 6 hetes múlt). Jó lenne dumálni valakivel.

Mesi
jnmesi
 
 

 
 

Sziasztok!
Én is előkerültem.Nyaraláson túl vagyunk-1 hét Balaton-még viszonylag jó időben,nagyon klassz volt.Nálunk is 1-én kezdődik az ovi,már nagyon kiváncsian várjuk.
Egyébként itt is 2 hónap a nyári szünet,mivel az iskolával együtt nyitnak és zárnak.Sőt van őszi,téli.tavaszi szünet is.
Hát nem mondom,hogy egyszerű lesz megoldani majd ha már minkét gyerkőc jár vhova.
Mesi,üdv!Írj magatokról többet.Nekem egy 3éves kisfiam van-DINI és egy 6hós kislányom-KAMILLA.
Sajna ők már nem sokat alszanak és eléggé lekötik az időmet így nem sűrűn irogatok de majd most ha elkezdődik az ovi akkor talán több időm lesz egy gyerekesként.
Szti,gratulálok a munkához,hogy sikerült végül?
Ja én megyek erre a bababözére szeptember 3-án,jön még vki?
sziasztok
nyetus76
 
 


Szia Mesi!

Sziszi vagyok 24éves,2gyermekem van egy 4 éves fiú és egy 3hónapos lány.
Ha van kérdésed szívesen válaszolok..vagy csak levelezzünk.
Te hány éves vagy? Fiad vagy lányod van?
Merre felé laktok?
Hogy alszik a picurkád?

Kép
sziszike1000
 
 


Nyetus:
Hogy bírod? Kép
Elég furcsa az óvoda, ahová jártok. Nem önkormányzati?
Én még bababörzén sohasem voltam, de mindig szerettem volna elmenni szétnézni. Lehet, hogy most??? Kép

Mesi:
Üdv itt! Van egy rokonom kábé Te piciddel egyidős a babája, de ő nem unatkozik, ha alszik a kisfiacskája. (Bocsi Móni!)
Másoddipoma? Egész jó nyugalom ellen Kép

Én lázasan készülök a böcsis dolgokra, meg a munkahelyemre Kép
Ma egész nap azon filóztam, hogy lehet egy szuper ruhatartó zsákra esernyőt varázsolni, majd egy pohár bor után erőt vettem és rajzoltam rá egyet Kép (Kép is lesz ígérem.)

Eri:
Hogy haladtok a zsákokkal és az etetőkendőkkel? Kép Nem beszélve a pótruhákról és a váltócipőkről...anyagilag csőd, pedig nálunk csak egyet kell venni...

Klarissza
klarissza
 
 


Sziasztok!
Nyetus:
Valószínűleg szerencsém volt/elment egy tanerő + rájött az iskolavezetés, hogy jogilag és pénzügyileg is nehezen lehetett volna rendezni az ügyet. Augusztusban felhívtak, hogy francia óra is van illetve művészeti ismereteket kellene tanítanom. Ez utóbbi nem áll messze tőlem, de azért jelentős készülést is igényel.
Mvel 15-16 órám van, még egy szabadnap is beleférhet. Azonkivűl van egy esélyegyenlőségi program és ennek alapján a kisgyerekeseknek nincsen első órájuk. Nekem ha lenne, nagyon nehéz lenne megoldódni a gyerekek elvitelét és, hogy én beérjek / 3/4, 1óra az utazás.

Hogyan tudud megoldani a két gyerkőcöt együtt egész nap, különösen ha rossz az idő.
Bababörzére a Zuglói napok keretében mész? Mi is tervezzük, lehet, hogy tudunk majd találkozni.

Mesi! Üdv itt. mennyit alszik a csemetéd? Későbbre javaslok egy kistesót, és egy szusszanni nem lesz időd. De ahogy ő is cseperedik, egyre több idődet fogja igényelni.

Sziszi! Írtam neked kérdést az ovitokról, lehet, hogy elkerülte figyelmedet mivel Szilviként szólítottalak.

Klarissza!Kicsit lemaradtam, melyik bölcsibe fogtok járni? Mennyi ruhát kell bevinnetek?
Én ma váltószandit hajkurásztam, mert fehér talput kell vinni. Kerestem őszi cipőt is, de még alig volt néhány fajta, és még ami tetszett is mérethiányos volt/ persze a mi méretünk/

Kópé! Írtam Neked e-mailt.

Szti
szti
 
 


Szia Sziszike!
Szia Mesi!
Én vagyok a rokon, akiről Klarissza írt. Kép
Persze, hogy nem unatkozom, amikor a 2 hónapos babám alszik, mert olyan szinte alig van...mármint nappal.. Kép
Ha van kedved, akkor csatlakozz a következő topichoz, ahol csupa hasonló korú baba van, és nagyon sokat tudunk egymásnak segíteni:
http://csaladinet.hu/forum/viewtopic.php?t=208

Klarissza, szépek vagytok! Kép Hogy megnőttek a gyerkőcök! Az a hölgy Laci anyukája? Hol készült a kép? Nem ismerem föl ilyen kicsiben..
Nos, látom, ma sem sikerült eljutni hozzánk.. anyu hétfőn jön valszeg, esetleg akkor???

Kép

Kép
mzx
 
 


Sziasztok!

Köszi a szívélyes fogadtatást.
Én 27 éves vagyok, kisfiam pedig 6 hetes és 5 napos. Mostanra állt be a napirendünk (azért nem akarom elkiabálni), de nappal is viszonylag sokat alszik. Egyhuzamban kb 1,5 órákat szundít. A délután kicsit húzósabb, 5 óra körül kezd nyűglődni. 8-kor fürdetjük meg, 9-kor eszik, aztán betesszük az ágyába, hátha elalszik. Na ez az, ami nem szokott sikerülni. Nem tudom, hogy egyedül nem szeret lenni, vagy a sötétet nem szereti, de ekkor kezdődik a bömbölés.

Ti hogy szoktattátok a gyerkőcöket a kiságyba? Az éjszakai szopizások száma mikor fog csökkeni? Én ezeket a felkeléseket bírom a legnehezebben, másfél órákat aludni elég fárasztó. Pont mire jó mélyen elkezdenék aludni, fel kell újra kelni.

Szti!
Akarunk kistesót, jövőre szeretnék megint szülni.

Klarissza!
Másoddiploma kilőve, mert most szereztem meg. Szeptembertől megint suliba is járok, csinálom a doktorimat, majd meglátjuk utánna mennyit fogok panaszkodni.

Sziszike!
Mi az Örstől 10 percre lakunk.

Mesi
jnmesi
 
 


Móni:
Hétfőn 9-kor bölcsi, aztán Siesta márkabolt. Majd meglátjuk, hogy Lackó milyen állapotban lesz, bár akkor lenne jó, ha mire megyünk hozzátok kipurcan és akkor nem kell utána rohangálni.
Mikor hazautaztunk 20-án Debrecenbe, elugrottunk Tokajba kirándulni, mert az Anyós még nem járt ott. Nagyon tetszett a gyerkőcöknek.

ESzti:
A Bácskai bölcsibe járunk majd. Váltóruhát kell vinni, bentit, kintit. Benti szandált, kinti rohangálós cipőt, benti mamuszt. Minden ruhából bőven, hogy le lehessen cserélni, ha valami történik. Most indulunk mi is az Árkádba mamuszt venni.
Miért kell, hogy a benti cipő fehér talpú legyen? Mondjuk egy Siestát sem láttam még fehér talppal Kép vagy eddig nem figyeltem.

Klarissza
Kép
klarissza
 
 


Sziasztok!

Sziszike! Kép Mesi! Kép
Üdv a topikban Kép

Klarissza! Kép
Még szinte semmi sincs meg. Kép
Majd apránként beszerzem. Kép
Nem hiszem, hogy komolyan gondolták, hogy mindent pár nap alatt be lehet szerezni, pláne 2 gyereknek. Ráadásul a nyáron nőttek a fiúk, majd még kell venni néhány ruhát, cipőt, oviszsákot ...Kép
2 gyerekkel pedig nem egy leányálom a vásárlás. Kép Nagyik nem segítenek, még a szülőire is el kellett vinni a gyerekeket Kép

Eri
simones
 
 


Sziasztok, régiek és újak!

Ó, azért nem eszik olyan forrón a kását ezzel az ezt vigyünk, azt vigyünk bölcsibe/oviba témával ám Kép Mi a bölcsit és az ovit is megúsztuk eddig a fiammal minimális plusz beszerzésekkel, és sose volt se meztelenül, se mezítláb se itt, se ott Kép
A lányomnak sem óhajtok 5 váltóruhát és 3 lábbelit venni, pláne Siestát... Bentre megkapja váltónak a nyári szandiját, mamusznak meg vmi bebújós papucsot, tök mindegy, akármilyen. Úgyis csak arra kell, ha lefekvés után ki kell mennie pisilni. Lehet, hogy sose ki se megy Kép Ez olyan, mint az oviban a tornacipő. Volt rajta vagy 10-szer egész évben, arra bőven jó vmi kis olcsó csuka.
Szerencsére minket sem bölcsiben, sem oviban nem szivattak ezekkel a dolgokkal a kelleténél jobban Kép Kell tudni gyököt vonni abból, ami egy szülőin elhangzik. Kép

Eri, köszi szépen a mélt!!! Beküldtem, elfogadták. Kép

Eszti, amikor ezer éve egyszer megbeszéltünk vmi talit, tulképp ott voltál? Mert mi igen, de nem találkoztunk. Próbálkozzunk újra? Kép

Mesi, mi sehogy nem szoktattuk őket a kiságyba. Kép Annyira utálták első perctől, hogy reménytelennek ítéltük. Úgy 2,5 éves koráig mindkettő velem aludt, így sokkal kevesebbet is ébredtek, mint külön tették volna, mert félálomban érzékelték, hogy ott vagyok, megnyugodtak, és visszaaludtak. A kiságyat végül teljesen új állapotban el is adtuk Kép Éjszakai szopik: minálunk még mindig van... Kép Gyereke válogatja, hogy mikor csökken, és csökken-e egyáltalán. De ha együtt alszik velük az ember, ez is sokkal egyszerűbb, én fel sem ébredtem rá teljesen, ezért nem is tudom, mikor hányszor keltek. Kép De hogy sokáig keltek, az biztos Kép Egész addig, amíg csak egyáltalán szopiztak/nak...

Sziszike, tesó-téma: na erről napokig lehetne beszélgetni Kép Idővel azért megszokja a nagyobbacska a helyzetet és beletörődik, de a trónfosztás sose könnyű senkinek. A szülőnek sem. Kép

Klára
klara
 
 


Sziasztok!

Most olvastam, hogy a Cserepesházban lesz baba-mama torna 10 hetes kortól 10 hónapos korig.
Tud valaki erről valami bővebbet?

Mesi
jnmesi
 
 


Klára!
Ennek örülök. Kép

Rájöttem, hogy miből lesz az oviszsák. Kép Nagy párnahuzatból. Kép Úgyis van most pont 2, amit nem is használtunk, mert nem tiszta pamut. Na erre pont jó lesz. Kép

Eri
simones
 
 


Mesi!
Én ilyenre nem tudtam járni, mivel nem támogatják az ikreseket. Kép Sőt a cserepesházi zenebölcsis zenetanárnő sem. Kép

Eri
simones
 
 


Sziasztok!

Tegnap írtam és errorozott a babanet Kép Pedig még képet is tettem fel.

Eri:
Mi a múlt héten beszereztünk mindent. Jól ki is vagyok purcanva. Laca alvásidejében mentünk vásárolni.
(5 pelenka helyett most csak kettőt viszünk, a többi 8 db Debrecenben van. Nem igazán akarok újat venni emiatt.)
Mondjuk a mamusz tuti nem lesz jó. A fehér flanel 1600 Ft/m volt, tiszta rablás, csak 40 cm-t vettem, mindjárt beszegem. Elég érdekes lesz, remélem sikerül.

Mindenből egyszerre dupla, nem semmi, ha belegondolok. Egyformát szoktál venni?
Terveztek még gyereket, vagy gyerekeket?
klarissza
 
 


Szia Szti!

2hónap a szünet június 20-tól tartott és aug 29-től vihetem újra. Újpesten van az ovi JMK(játék,mozgás,kommunikációs). Most adják ki az ovónők szabiját nyáron ezért ilyen hosszú. 1hónapra zár be itt is csak az ovi, de 29-ig csak összevont csoportok vannak,ahol a kiscsoportos együtt van a nagyokkal-idegenekkel. Ezért csak akkor viszem, ha a saját csoportjukban lesznek-csoporttársaival.
Már nagyon várja ez neki is hosszú volt,pedig nagyon igyekeztem.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Köszi a kedves fogadtatást mindenkinek!

Anna nagyon jó baba,érdeklődő,eleven.
Csütörtökön voltunk méreckedni és 3hónap alatt 2kilót híztunk. Ez nem rossz. De nem a számok számítanak, hanem, hogy látom nyugodt,kiegyensúllyozott(csak szopik).
Elég nagy baba:képzeljétek 4400grammal és 59cm-rel született.
62-es ruhákkal tudtunk kezdeni és most már a 68-as vége felé járunk..

Melyik játszótérre jártok?
Mi a Róna utca környékén lakunk..lakik valaki erre felé?

Mesi: az Örstől 10percre,de merre felé? Nagy Lajos?
MZX: megnézem a topikot,amit javasoltál.
Klára:hány gyereked van? Milyen koruak?
Hogy viseltétek ti?

Kép
sziszike1000
 
 


Zsolti 2éves korától szobatiszta és kb ekkortól van külön ágya is!
Õ első pillanattól fogva külön szobában alszik tőlünk,ami jó dolog, de nagyon éberen kell aludnom-főleg az első idő volt a nehéz.
Anna most vele egy szobában alszik,a kiságy az ő ágya mellett van, így ő incs egyedül..nagyon örült neki..most mennem kell.

Sziasztok.

Kép
sziszike1000
 
 


sziasztok!

örömmel tapasztalom, hogy megélénkéltünk a topicon, látszik, hogy közeledik az ősz és lassacskán mindenki hazatér.

Klára! ha jól emlékszem az történt, hogy reggel elég vacak idő volt és vmit el kezdtem csinálni és az időjavulás után már nem idultunk el. Csak éppen rendetlen módon nem írtam és nem telefonáltam Neked.
Újra megpróbálhatjuk, bár azt hiszem most már csak a hétvégék működnek majd, mert mire esténként mindkét csemetével előkeveredünk. Bár amig jó idő van még beleférhet. Ha meg vannak az órarendjeink akkor jelzem.

Klarissza!Azért kell fehértalpú mert az ovi
szerint a sötéttalpú koszolja, csíkokat csinál a termek linóleumára.
A nyári szandálja még jó lesz itt a jó időben, utána úgyis kinövi, ezért vettünk új bentit.
Ruháink vannak a nagyobbtól, így nagy beruházásokra nincs szükség.

Mesi. Mi jártunk Ancsával baba-mama tornára, nagyon szerettük.Addig jó amig a babák nem kezdenek el mászni, mert utána ez jobban érdekli őket. Először közös torna van a babákkal, aztán kicsi az anyukáknak, majd megint együtt. Akkor egy Nóra nevű hölgy tartotta, ő babaúszással is foglalkozik a Pólus hotelban.Én tudom nektek ajánlani a tornát.

Sziszike!
Nálunk a nagyobbik nagyon várta a tesó érkezését és a korából adódóan/7éves Volt/ nem igazán volt féltékeny,Ancsa sokkal inkább morcos volt ha a nagyobbikkal foglalkoztam.
Idén tettük őket közös szobába. Na ennek az letta következménye, hogy Ancsa hosszú ideig nem engedett el sehová nélküle, nem maradt azokkal sem akik korábban vigyáztak rá. Ez csak nyár elején kezdett el helyrerázódni. Kiváncsi vagyok az óvodára.
Ja, és szinte minden éjjel vándorol át hozzánk és bevackol.

Simones! Azért még teljesen van rendben a dolgozó. Mivel az óraim zöme az iskolánk alapítványi gimnázumában van, míg a kinevezésem az állami intézményre vonatkozik és ott most az előző állpothoz képest jelentősen csökken az óraszámom. Úgy tudom, hogy ennek ellenére a különbözetet ki kellene fizetni, de erre nem találtam jogszabályt. Ráaádsul, elég sok dologban keresztbe lehet tenni egy iskolában ha sokat ugrálok.

Szerintetek mitől függ, hogy mennyi haja van egy gyerkőcnek. Ancsának eddig a három és fél év alatt egyszer vágtunk egy keveset a hajából és még csak a nyakáig ér, egy csenevész copfot sem lehet neki csinálni, állandóan fiúnak nézik.

Hú, milyen sokat írtam, be is fejezem mielőtt még nagyon megunnátok.
Szti
szti
 
 


Sziasztok!

Eszti, Jankának is rövid haja van, igaz, legalább már sűrű Kép Szerintem ez alkati dolog. Más kislányoknak 1 évesen már lófarka is előfordul... Mutatok egy képet, ilyen most: Kép

Kép

Melyik oviba mentek? Végül kaptál fehér talpút? Nekünk van egy 23-as körüli, de gondolom, az nektek már kicsi lenne Kép

Sziszike, nálunk hasonló a felállás, mint nálatok. Van egy 5,5 éves fiam, és egy 2,5 éves lányom. Kép
Nálunk eléggé kutya-macska viszony ez a testvérség, most, ezen a nyárom kezdtek el egymással rendesen játszani, szerepjátékokat pl, előtte max az együtt-őrjöngés ment. Mivel 3 év a korkülönbség, ez ahhoz pont sok volt, hogy teljesen együtt nőjenek fel és hasonló dolgok érdekeljék őket, ahhoz viszont kevés, hogy a nagyobbik ne legyen féltékeny. De most már tényleg sokkal jobb a helyzet, talán néha már örül is neki, hogy van egy huga Kép

Nálunk csak 1 hónapig volt zárva az ovi, de az összevont csoportokba sem mentünk. Jövőre ezt már sajnos nem tudjuk majd megtenni, hiszen vége a GYES-nek. Arra leszek kíváncsi, mi van akkor, ha a bölcsi meg az ovi más-más időpontban zár be. Na de elég a mának a maga baja.

Hali,
Klára
klara
 
 


Sziasztok,
A mi ovink önkormányzati(horvát nemzetiségi)de mivel az iskolával egy épületben működik ezért a szünetek is úgy vannak.Tulajdonképpen itt a mályvában is hasonló a helyzet,igaz tovább vannak nyitva és előbb kezdenek de aki gyeden van kistesóval azt szépen megkérik,hogy ne hozza a gyerekét,szóval itt is 2 hónap lett volna a nyári szünet.Mivela horvátba csak 14en lesznek egy csopiba e mellett döntöttünk annak ellenére,hjogy nem vagyunk horvátok.Persze asszem csak egy horvát kislány lesz a csopiban.
Hát nálunk is 3 év a korkülönbség de én rosszabbra számítottam.Eddig persze kisebb féltékenységeket leszámítva nagyon szeretik egymást.Kamilla egyenesen rajong a Diniért,ha meghallja a hangját akkor teli szájjal nevet és akárhogy nyúzza csak röhög neki.Meglepően jól viseljük a rossz időt is bár Dini már nem nagyon alszik délután de rákapott a mesékre és a végtelen hosszú autó sorok gyakorlatilag behálózzák a lakást.Persze ha nem esik már kinnt vagyunk a kertben vagy a játszón.
Ma pedig állatkertben voltunk.Ezt mindennap bírná.
Alvás:míg szopi volt éjszaka addig velünk aludt egy ágyban vagy az ágy végében mózesban.Ha jól emlékszem 3-3,5hónap után elhagyta és a mózest is kinőtte így ment Dini szobájába a kiságyba.Azóta is egy szobában alszanak,Kamilla kb.5-6kor kel akkor áthozom magunkhoz,eszik és alszunk még egy kicsit.Dinit nem zavarja ha ki be mászkálok szerencsére.
Sokáig csak cicin aludt el de most azt csinálom(cici már nincs sajna),hogy este fürdetés,evés,lefárasztás majd ágyba teszem.Kétszer háromszor még kiabál,bemegyek megsimizem,betakarom és magától elalszik.Nálunk ez bejött de szerintem mindenkinél más válik be meg gyerekfüggő is.Tulajdonképpen ők a főnökökKép
Gyertek a börzére ha tudtok(zuglói)!Én viszek sok szép rucit,van közte vadi új is és a legtöbbet olszországból kaptuk.A barátnőm meg egy kétszer használt utazóágytól szeretne megválni ha érdekel vkitKép
Janka hihetetlenül nagy csajszi lett!
na eldugulok,sziasztok
nyetus76
 
 


Sziszike!

Nem, nem a Nagy Lajoson lakunk, hanem a Vezér utcában.

Szti!
Köszi a baba-mama tornás infót. Amíg csak a mamák tornáznak, addig a babákkal mi történik? Én nagyon szívesen mennék, de attól félek, hogy Zsolti elkezd üvölteni.

Mutatok én is egy képet Zsoltikáról!

MesiKép
jnmesi
 
 


Mesi,nagyon édes a kisfiad!
Szti,örülök,hogy összejött a meló végül.
Ha vkit érdekel,eladnám a babakocsinkat.
NEONATO COMBINATO TRIS-multifunkcionális kocsi-autósülés-hordozó-mózesrész ami a vázra csatlakoztatható-sportkocsi.
Van hozzá hátizsák,télitető,nyáritető,lábzsák.
35eft.Kérésre küldök róla képet.
sziasztok
nyetus76
 
 


Igen, Zsoltika nagyon aranyos. Kép

Nyetus, irtó rendesek a gyerekeid Kép Azért azt megsúgom, hogy az igazi gondok akkor kezdődtek tesó-fronton, amikor Janka önjáró lett, és kedvtelve rombolta szét a bátyja építményeit, pakolta el a dolgait, rontotta szét a kirakóit, tette lehetetlenné a társasozást. Kép Ahogy a hugi is értelmes emberke kezd lenni, csökken a fesz ez ügyben, hisz már meg lehet beszélni vele az ilyesmit, általában Kép

Sajnos nekünk nem aktuális ez a szuper babakocsi, de ha valaha vennék még, akkor vmi ilyesmit Kép

Janka nem nagy ám, éppenséggel inkább kicsi, csak ebben a ruhában olyan nagylányos, a képen Kép

Sziszike, mi a Paskál közelében lakunk, és szinte mindenhová járunk játszóra Kép Merthogy a változatosság gyönyörködtet.

Klarissza, minek kell a bölcsibe 5 pelus? textil? Elalváshoz, megnyugtatásra, vagy? És a flanell? Nálunk tudtommal nem kell ilyen, bár már nem vagyunk pelusosok sem. Kép

Klára
klara
 
 


Sziasztok!

Este írok is, de szeretnék képet küldeni is Nektek. Klarissza a módszert már megírta, a képeket is kiválasztottam, de méretezni nem tudok. Várom a tanácsot.
Köszi.

Szti
szti
 
 


Eszti, milyen képszerkesztő program van a szgépeden? Vhol kell legyen benne egy Resize menüpont, ott állítsd be a képméretet 3-400*3-400 körülire, akkor biztos jó lesz Kép
Klára
klara
 
 


Klára,hát igen nem rád gondoltam babakocsi ügyben,vagy mégis?Gondolkoztok esetleg harmadik gyerkőcben?Kép
Én is szeretnék felrakni képet de én sem tudom lekicsinyíteni.Nekünk van paint és fotoshop képszerkesztőnk de hiába kicsinyítem le vmi miatt mégsem engedi.Lehet vmit mégis csak rosszul csinálok?
nyetus
nyetus76
 
 


Nyetus, milyen hibaüzenetet kapsz? Küldjétek át mélben a képet, és felrakom nektek, ha végképp nem megy! kisklarus kukac freemail.hu

Hármaska egyelőre nem aktuális Kép
klara
 
 


Bocsika gyors leszek Kép

Első nap bölcsiben megvolt.
1 óra hossza, Laca nagyon élvezte, semmi tét Kép Majd ha el kell bújnom, meglátjuk.

Klára:
5 textil pelus az átpelusozáshoz kell. Például a lábuk alá rakják, ha a kádba teszik őket, nehogy mgfázzanak, elcsússzanak, vagy például mikor kiemelik őket onnan. Nem semmi ahogy működik ez a bölcsi, olyan rend van, hogy csak na. De elég szigorú a vezető néni is, nekeünk szülőknek az csak jó Kép

Klarissza és Laca baba
klarissza
 
 


A profilomba sikerült képet tenni,igaz ott még Kamilla kisebb volt de asszem rájöttem a kicsinyítésre végre.Klára azért köszi!
sziasztok
nyetus76
 
 


Sziasztok!

Klarissza!
Egyelőre nem lesz kistestvér. Apának elég ennyi is. Kép
Nem szoktam egyformába öltöztetni őket. Kép Õk 2 külön személyiség. Kép
Néha kapnak egyforma ruhát a nagyiktól. Pedig direkt szóltunk nekik, hogy nem szeretnénk. Kép

Eri
simones
 
 


Eri:
Egyébként remélem, hogy holnap tudunk két szót váltani, mert mindig rohanunk Kép

Most varrom az etetőkendőket Kép Kép Lasssú és unalmas, ráadásul elég rondán varrok, na mindegy, remélem kibomlani nem fog.

Nyetus:
Nagyon édes a két picid!

Klára:
Janka nagyon szép! Másik picidről kép esetleg?

Klarissza
klarissza
 
 


Na megint én.Bölcsi kezdéshez,kitartás!
Csütörtökön mi is kezdjük az ovit.
Klára,lakásnézéssel hogy álltok?Maradtok egyenlőre?
Egy friss kép a csajsziról annak örömére,hogy tudok kicsinyíteni.
Kép
nyetus76
 
 


Oké, akkor egy Gellértről is. Úgy emlékeztem, hogy nemrég raktam be egyet, de akkor az a XV. ker-be mehetett. Kép
Kép
Édes ez a Kamilla is, tiszta Dini. Kép Viszont Dini is nagyon megnőtt, a profilod szerint Kép
Költözés egyelőre posztponálva Kép De ha tudtok vkit, akit érdekelne a lakásunk, bármikor szívesen továbbállunk. Kép
Klarissza, azért kicsit faxnis bölcsi ez a tiétek számomra Kép Ahová Gellért járt régen, ott asszem textilpelust azt tudtak adni, ha kellett egyáltalán. Ez az etetőkendő ez mi a nyű? Kép
Ágyneműt is kell vinni?
klara
 
 


Klára:
Etetőkendő a nyakukba, ha kajcsiznak. Mondjuk Laca kapásból letépi majd magáról Kép De már mondtam a gondozónéninek, hogy ne csodálkozzon.

Ez a Gellért fiú ilyen nagy!!!!! Akkor Te vén csaj vagy!!! Kép

Nyetus:
Milyen kis gömbölyű a Kamilla baba. Gondolom szopizik rendesen Kép

Klarissza
klarissza
 
 


Klarissza, jaja, naná, hogy vén vagyok Kép Mint az országút! De Gellért csak 5,5 éves, az nem olyan nagy azért Kép
Amúgy 72-es vagyok. te? Kép
Etetőkendő akkor is vicces Kép Hisz már elég régen feltalálták a partedlit Kép Van belőle sokféle, mi szem-szájnak ingere. Mondjuk Janka sem tűrte meg sose egyiket sem, dehát ilyen az élet Kép
klara
 
 


Én is 72-es vagyok, akkor már két dolog közös bennünk Kép
Meg is magyarázták a "partedli helyett etetőkendő elmélet"-et, állítólag veszélyes, mert rögzíteni kell a nyakban.
Kíváncsi vagyok, hogy beválik-e a dolog Lacánál...
De még tudok ám ilyen furcsa dolgokat mondani, pl: 40 lapos keményfedeles füzet 5. oldalon a gyermek jellemzésével, továbbá az 5. oldal alján megnevezni azokat, akik elvihetik a gyereket a bölcsiből Kép Kép
Ittas felnőttnek nem adnak át gyermeket, tehát "a megfelő állapotban kell megjelenni a gyermek elvitelekor" Kép Ezen mindenki jót derült.

És most kivasalom a legyártott etetőkendőim...

Klarissza
klarissza
 
 


Klarissza, kiket nevezel meg, mint bölcsibőlgyerekelvitelrejogosultakat? Mi van, ha egyikük sincs kéznél, vagy éppen egy új bébiszitter megy érte, aki még nincs a füzetben?

Kép

Kép
mzx
 
 


Móni:
Kedves Rokon Kép, hááát még senkit sem jelöltünk meg.
De nyugi, azért egy általam sem ismert bébiszittert nem küldök a gyerekért. Hmmm mondjuk előtte egyszer azért látni szeretném Kép
Tényleg Téged is felveszünk majd a listára Kép Kép heheheee, csak rettegj Kép

Klarissza
klarissza
 
 


Ez a füzet nálunk is megvan, sőt, régen is volt, de akkor láttam utoljára, amikor a jellemzéssel együtt beadtam Kép
Az meg, hogy ki megy érte, az szvsz teljesen okés, ha véletlenül senki nem tud menni a listáról, akkor be kell telefonálni, elmondani, hogy ki megy, név, személyleírás Kép és az illetőnek magát igazolnia kell, hogy odaadják a dedet. Ez főleg olyan gyereknél fontos, aki még nem tud beszélni. A nagy cula lányom már megnevezi simán a sógornőimet pl Kép De komolyra fordítva, pl elvált szülőknél iszonyú ciki lehet, ha odaadják pl apukának, jóllehet, épp vmi per folyik az elhelyezésről, ő meg pl lelép vele. Szóval ezt a kekeckedést kivételesen el tudom fogadni. Kép

Eszti, nem írtál éjjel, se kép, se hang Kép Pedig kíváncsi vagyok a lányokra!

Klára
klara
 
 


Klarissza- Te jó ég, csak kutyafuttában olvasok, hogy 50 oldalas keményfedeles füzet? És a tobbi (5. kívuli) oldalra mit kell írni?
Egyébként, mi jövo héten megyunk pótszuloire.

Klára, lehet már késon szólok, de ma délelott megyunk Kassaira.Jottok? Jankát mikor kezded szoktatni a bolcsibe?

Mindenkinek udv, de surgetnek.
Bella

Bella



Kép


Kép
bella2
 
 


Sziasztok!

Most rossz hangulatom van, mert a gondozónéni rosszul lett, hogy milyen későn megyek Lacáért majd. Így is korábban kezdek majd a munkahelyemen, reggel kongani fog az irodaépület ég.
Hát remélem, hogy ebből nem lesz hátránya Lacának Kép Az már tuti, hogy nem mi leszünk a kedvencek...

Bella:
Majd mindent elmondanak, csak győzzetek fülelni Kép

Klára:
Semmilyen telefonra nem adják ki a gyereket, azt mondták, hogy ne is prróbálkozzunk.
klarissza
 
 


Klarissza, ez nagyon durva. nekünk a szülőin mondták a telefon-dolgot, a régi bölcsiben is így működött, az oviban is. A
Egyre jobban örülök, hogy nem azt a bölcsit választottuk. pedig először nekem is nagyon tetszett, meg tök jól irányban van a város felé, megmegmeg. Kép
Reméljük, nem lesz hátránya, tényleg. A gondozónénik is faxnisak, vagy csak a vezetőség?

Bella, jaj, már késő. Esetleg holnap délelőtt? És kb mikor mentek ki? Nekünk amúgy a délután a jobb általában.

puszi

Klára
klara
 
 


Klarissza-
hát ez engem is meglep, hogy csak a fuzetben lévo nevek vihetik a gyereket. És akkor személyivel és lakcímkártyával? Mert amúgy bárki bemondhat bármi nevet. Hánykor mennél Lacáért? És a bébiszitter nem tudná hamarabb hazahozni, hogy neked se kelljen még érte beugrani? Másrészt, ha az ember bébiszittert is meg bolcsit is meg stb fizet, akkor meg minek is ment vissza dolgozni.
Ne szomorkodjál, no.

Klára, asszem holnap délelõtt is kimegyunk, 11 korul. Délutánokról semmi biztosat nem tudok mondani.

Bella



Kép


Kép
bella2
 
 


Sziasztok!

Klára!
Hozzánk nem jöttök? Kép

Klarissza!
Örülök, hogy ma tudtunk picit beszélni. Kép
Azért szerintem nem eszik olyan forrón ... Majd meglátjuk mi lesz később Kép

Eri
simones
 
 


Sziasztok!

Tudtok valamit mondani neken az anyatejes kiütésről? csak az arcon van, vagy egyéb testrészeken is?

Mesi
jnmesi
 
 


Mesi, emlékeim szerint az arcon. Olyan, mintha a baba kamaszodna. Kép Miért, nektek hol van?

Eri, dehogynem megyünk, ha hívsz Kép Holnap du?

Bella, Klarissza: én úgy tudom, hogy a füzetbe beírt hazavivő személyeket be kell mutatni a gondozónéniknek egy alkalommal. Más kérdés, hogy ha épp csak az egyik van benn a bemutatáskor, viszont a másik, amikor az illető a gyerekért megy, akkor vajon mi történik... Kép

Holnap délelőtt próbálunk kimenni a Kassaira. Újvidék tér nem jó? Az közelebb lenne nekünk jóval Kép

Klára
klara
 
 


Klára!
Gyertek! Kép

Eri
simones
 
 


Sziasztok!

Aranyosak a képek..tetszettek.

Ki hány éves? Klára,Klarisssza 72-esek..és ti?
Amúgy melyik bölcsibe jártok?
Mi a Bácskaiba jártunk..tudnék róla mesélni..

Most amíg Gyesen vagy még megtudod oldani a gyerek nyarát,de utánna?
Nekünk ez most nagyon jól jött ki,de amúgy nehezen oldanánk meg..
2gyerekkel és 2 különböző időben nehéz lesz majd-nincs annnyi szabadság.
Nálunk még a nagyszülők is dolgoznak.

A börzére ki jön?

Kép
sziszike1000
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?