Sziasztok, régiek és újak!
Ó, azért nem eszik olyan forrón a kását ezzel az ezt vigyünk, azt vigyünk bölcsibe/oviba témával ám
Mi a bölcsit és az ovit is megúsztuk eddig a fiammal minimális plusz beszerzésekkel, és sose volt se meztelenül, se mezítláb se itt, se ott
A lányomnak sem óhajtok 5 váltóruhát és 3 lábbelit venni, pláne Siestát... Bentre megkapja váltónak a nyári szandiját, mamusznak meg vmi bebújós papucsot, tök mindegy, akármilyen. Úgyis csak arra kell, ha lefekvés után ki kell mennie pisilni. Lehet, hogy sose ki se megy
Ez olyan, mint az oviban a tornacipő. Volt rajta vagy 10-szer egész évben, arra bőven jó vmi kis olcsó csuka.
Szerencsére minket sem bölcsiben, sem oviban nem szivattak ezekkel a dolgokkal a kelleténél jobban
Kell tudni gyököt vonni abból, ami egy szülőin elhangzik.
Eri, köszi szépen a mélt!!! Beküldtem, elfogadták.
Eszti, amikor ezer éve egyszer megbeszéltünk vmi talit, tulképp ott voltál? Mert mi igen, de nem találkoztunk. Próbálkozzunk újra?
Mesi, mi sehogy nem szoktattuk őket a kiságyba.
Annyira utálták első perctől, hogy reménytelennek ítéltük. Úgy 2,5 éves koráig mindkettő velem aludt, így sokkal kevesebbet is ébredtek, mint külön tették volna, mert félálomban érzékelték, hogy ott vagyok, megnyugodtak, és visszaaludtak. A kiságyat végül teljesen új állapotban el is adtuk
Éjszakai szopik: minálunk még mindig van...
Gyereke válogatja, hogy mikor csökken, és csökken-e egyáltalán. De ha együtt alszik velük az ember, ez is sokkal egyszerűbb, én fel sem ébredtem rá teljesen, ezért nem is tudom, mikor hányszor keltek.
De hogy sokáig keltek, az biztos
Egész addig, amíg csak egyáltalán szopiztak/nak...
Sziszike, tesó-téma: na erről napokig lehetne beszélgetni
Idővel azért megszokja a nagyobbacska a helyzetet és beletörődik, de a trónfosztás sose könnyű senkinek. A szülőnek sem.
Klára