Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Mariskaris
A zsömi receptet előre is köszi!

Borkadorka
A kért receptek elküldve Kép

Bartika:
Kitartás a rosszzullétekhez!
Én az elején csak fogytam...5 kilót. Folyamatosan hánytam, és nem is kívántam enni semmit. Ha van miből fogynod, akkor semmi gond. Mondjuk én etióp lettem az 5 kilótól...

Szisz:
Palacsintát ide is Kép

Cory
Most én is a szűk családihoz "ragaszkodom", de ha ajánl valaki segítséget, 1-1 nap jöhet délelőttre főzni Kép De többet nem kérek.. Mondjuk kérdés, párom mennyi ideig tud otthon maradni velünk. Ahogy szisz írta, majd később jöhetnek látogatóba, meg pluszba segíteni, ha akarnak...
titati
 
 


Bartika!
én a nyaralásunkig 12.hét-ig tartottam az 56 kg-t.ennyire stabil még sose volt,nem volt hányingerem.majd miután visszajöttem a szabiból azóta 57 vagyok.van olyan hogy eltűnik 20 dkg lehet hogy a babák szerették az elözö esti vacsit.most a 14. hetet kezdjük.

Bori! nektek aztán szükség lesz a segítségre 4 gyerek mellé. a lányok hogy fogadják a pocilakókat?
tunka
 
 


Bori: szombaton 3x vérzett ebből az egyik elég durva volt...Már más is mondta , hogy volt neki. Annyira nem aggódom csak gondoltam megkérdezem!

Bartika:Bár nem egy helyen lettem lemázsálva de 3 kg volt a különbség és 5 hét! Most fogok a védőnőhöz visszamenni és akkor konkrétabbat tudok írni. Szerintem 4-5 kg lehet.
Nagyon remélem , hogy nem több! :-))

Ilu
czuli
 
 

 
 

Bartika! Szerintem sem baj hogy nem híztál. Én mivel már súlyfelesleggel indulok azt sam bánnám, ha a terhesség első felében sem híznék 1 gr-ot sem, s csak utána egy pár kilót, de szerintem erre nem sok esélyem van, pedig azt hiszem nem eszem sokat. Szerintem örülj neki, hogy még nem híztál csak 1 kg-ot.

Paga 12+6

Gabi
paga
 
 


Tunka
Én régen az Elek utcában laktam, aztán mega Dávid Ferencben Kép szüleim a mai napig az Elekben élnek, tök szupi környék szerintem.

Titati
titati
 
 


Czuli! Mi a 4-5 kiló? Annyi lehet az első 8 hétben? Mondjuk tutti alak függő... én elég sovány voltam 52 kilóról indultam.
Csak megijedtem, hogy ennyit zabálok... és azt hittem jól meg fogok hízni. Most nem tudom eldönteni, hogy ehetek-e ilyen tempóban, vagy csak trükkösen később ugranak fel a kilók? Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Titati, Cory! Én veletek értek egyet abban, hogy nem kellene hogy valaki hozzánk költözzön segíteni. Megoldjuk mi magunk, de olyan sok idő van még addig, hogy majd meglátjuk mi lesz addig!

Paga 12+6

Gabi
paga
 
 


Bartika, nekem sincs még választott dokim. Még nem aggaszt (11+3), azt mondják, hogy igazából 5. hónap körül is ráér, de a környezetemben sokat szekálnak emiatt. (Legtöbb házastársi vitánk is ebből volt.)
Különben azért nincs, mert nem ismerek nőgyógyászokat, és nincs senki, aki ajánlhatna.

Súlykérdés: nekem nagyon durva, alig merem megmondani: már most (11+3) +5kg.
Igaz, hogy a baba miatt hagytam abba a dohányzást, de elég rosszul esik ez a túlsúly.
mariskaris
 
 


hülye vagyok, csak 10+3
mariskaris
 
 


Bartika! Én holnap leszek 16 hetes és eddig 4-5 kg hizhattam. 55 kg-ról indultam.
És én is zabálok! :-))))))
czuli
 
 


Bartika!

Én eddig 1,5 kilót fogytam! Talán azért is, mert változtattam az étkezési szokásaimon, a csülkös bableves meg ilyesmi helyett inkább zöldségezem... Mondjuk az étvágyam se a régi! Hányingerem az nincs, csak állandóan szédelgek. Szerintem nem kell izgulnod, lesz még időd hízni...

Holdviola
7+3
Vendég
 


Bartika, Mariskaris!
Mit értetek választott doki alatt? Én sztk-ba járok dokihoz, és még nem beszéltem vele a szülésről. Majd decemberben felkérem. De filózok még nagyon. Lehet, hogy az UH-os dokimat fogom felkérni a szülésre!? Még nem tudom. 2 külön kórház, tök különböző stílusú a 2 doki, de mindkettőben megbízom tejesen.

Titati 17+3
titati
 
 


súlykérdés: én most kezdek izgulni, másfél hete szedem az elevitet, és azóta állandóan ennék Kép Na nem nasit, hanem rendes kaját, de iszonyatos mennyiségben. Most a -5 kilóhoz képest 2 már visszajött. És a dokim meg a hízásra háklis, így kicsit parázom.

Titati 17+3
titati
 
 


Titati! Én arra gondoltam, hogy fogalmam sincs hol fogok szülni és kinél... Akit választottam volna az Istvánban, kiderült, hogy egész márciusban szabin lesz és azt tanácsolta, hogy célszerűbb lenne, ha már így az elején kiderült, másik dokit választani. Nekem az Uzsoki lenne nagyon közel (rálátok, az ablakunkból!), de ott senkit nem ismerek... Szóval egy kicsit tanácstalan vagyok, de még van 3 hetem AFP-ig, addigra jó lenne dönteni. Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Én meg azt vettem észre, hogy a krémtúró, túrókrém, joghurt és társait kívánom, de ilyeneket sem ettem régen, mert úgy gondoltam tele vannak cukorral, inkább megcsináltam magamnak, a natur joghurt, gyümi + méz vagy túró, joghurt, gyümi és méz a turmixgépbe kombinációt. De most nincs türelmem pancsolni.. Kép
Titati, szerintem egyáltalán nem sokat híztál ahhoz képest, hogy a 17 hétben vagy!!!

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Bartika:
Az Uzsokiban tudok valakit ajánlani Kép A XIII. kerületi sztk-ban rendel, magánban pedig a Ferenciek terénél... Nekem nagyon szimpi doki, 60-65 körüli lehet, nyugodt, nem ijesztget feleslegesen, pozitív gondolkodású, és mindig megnyugtat.

Titati 17+3
titati
 
 


Választott doki: mindig hozzá menni, nála szülni, ilyesmi.
Nekem nincs bajom a dokikkal, nem is idegeskedem amiatt, hogy vajon kinél fogok szülni. Csak SZTK-ban voltam még, és semmi negatív tapasztalatom nincs. Csak éppen van egy ilyen igény, hogy választott orvos. (Szerintem ha nincs komplikáció a 9 hónap alatt, nincs nagy jelentősége.) De nem vagyok tapasztalt.

A védőnő mondta a magzatvédőkre, hogy jó étvágyat csinálnak.
mariskaris
 
 


Bartika
még nem híztam sokat, (eddig ugye -3-nál járok), de úgy érzem ha nem figyelek, most fogok beindulni... szóval kontroll indul. Kép
titati
 
 


Titati!! Megadod annak a dokinak nevét? Te is hozzá jársz majd?

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Mariskaris:
Mondom, én is sztk-ba járok, és az sztk-s doki mindig a saját rendelésére hív vissza de sztk alapon. Én majd a 8. hónapban kérem fel a dokit a szülésre. Majd ha NEM-et mond, akkor ráérek kapkodni Kép De miért mondana nem-et, hisz a szülés is pénz neki.
titati
 
 


Bartika:
dr. Batiz Ákos... magánrendelője számát sajna nem tudom, de az sztk-sat meg tudom adni: 350 2077
Igen én hozzá járok az sztk-ba, és nála tervezem a szülést is.
titati
 
 


Titati: hja, értem, persze.:-) Elhallgattam egy fontos infot: nálunk kiderült, hogy ő már nem vállal szülést.
mariskaris
 
 


Kisült az első pár adag pali. Titati mielőtt beindulna a kontroll röpítem a palikat Kép

Hát Lányok én most tök magam alatt vagyok, hogy csak én vagyok ilyen béna, hogy a 3. gyerek mellé még mindig segítséget hívok. Dehát ez van.
Megyek,inkább sütöm a palacsintát tovább.

Szilvi és Katababa
szisz2
 
 


Titati!
Köszönöm, megérkezett!Kép

Szisz!
Ide is küldenél palacsintát?Kép

Nem tudom, mitöl, de én 1,5 kg-ot fogytam. Pedig az émelygés ellenére rendesen eszem. Ki érti ezt?

Kép
Kép
maminti81
 
 


titati! merre van az Elek utca ?annyira nem ismerem a környéket 2 éve lakom itt de imádom a hangulatos utcákat.

Czuli! 60 kg vagy hát ez a képen egyátalán nem látszik olyan szép sovány vagy.
én is azt mondtam hogy az a lényeg hogy a babák megfelelő méretüek legyenek és az hogy mekora a pocim nem érdekel.de szerintem lassan növöget már észre lehet venni.

Nőgyógyász! szerintem állati fontos hogy időben találj egy jó orvost én már 5 éve járok az enyémhez és a magán száma van meg .nekem biztonság érzetet adott hogy amikor nyaralt mondta hogy akkor is hívhatom ha baj van.
tunka
 
 


Tunka
A Késmárki folytatása. A Villányi Karolina sarkától a Móricz felé az első keresztutca jobbra.
Én meg 2 éve nem lakom ott...
titati
 
 


Szisz! miért lennél hülye hát akinek már van gyereke ott még jobban elkél a segítség.nem csak apa van akinek tudod mondani hogy drágám ma is hideget szünk vacsira már a 4. hete (persze csak viccektem) de a gyerkőcöket ek lell látni. Szerintem egyátalán nem ciki hogy mindenki rászorul a segítségre!

Én is kaphatok a palacsintából????????????
tunka
 
 


Titati!! Köszönöm! Felírom őt is a választhatók közé!! Aztán még meditálok egy kicsit rajta... Kép

Szisz! Ne butáskodj! Szerintem is ahány család annyi körülmény és nem azon múlik, hogy ki milyen béna... szóval inkább örülni kell, hogy egyáltalán van lehetőségünk azon filózni, hogy kell-e vagy nem a segítség. A barátnőm szívesen vette volna, de neki nem adatott meg. Én jártam legalább vasalni néha... szóval én örülök, hogy van min gondolkodni!! Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Szisz!
Köszi a csintalant Kép
Szerintem sincs benne semmi rossz, hogy fogadsz segítséget magad mellé, lehetne a pocaklakód akár a 8. gyerek is. Az első 2 hétben szerintem mindenkinek jól jöhet a segítség. Mint egy korábbi hozzászólásomban írtam, valahol nekem is jól esne egy kis segítség (pl főzés), csak kicsit most arra vágyom, hogy 4-esben élvezhessük ki a családot. Talán a páromtól és a lányomtól nem akarom elvenni ezt az érzést, hogy átélhessék milyen családban lenni a kezdetekkor. (páromnak első gyereke). Aztán apuci úgy is megy dolgozni sajna...
Szóval ha magamat nézem, kérnék segítséget, ha a páromat nézem, miatta nem akarok senkit. De szerintem nehéz lesz.
titati
 
 


Bori,
köszi az infót a varrógépről! nekem is egyre jobban tetszik!!!Kép

Bartika,
ne aggódj, rókamama el fog tűnni hamarosan, KITARTÁS!!! Kép
nekem volt egy maszek nőgyógyászom (senkit nem ismertem, amikor Pestre költöztem), egy rakás pénzt nála hagytam még a baba előtt is (rákszűrés, rutinvizsgálatok, stb.), aztán amikor az 5. héten barnáztam és pánikban felhívtam, hogy mit tegyek, kapásból lenyomta a mobilja számát (amit úgy kellett kinyomoznom!) Kép Na, ott is hagytam azonnal, be a MÁV-ba, így kerültem a mostani dokimhoz. Asszem, nála is maradok. Szimpi...

Hízás: az egyik helyen 74 kg-ot mértek legutóbb, két napra rá 77 kg-ot, otthon 76-ot mutat a mérleg, anyuéknál 75-öt... most fogalmam sincs, híztam vagy sem. Kép Az biztos, hogy 7-sel kezdődik a dolog...de hogy hol ér véget?!
A 7. hétig a szöget is meg akartam enni, aztán jött egy étvágytalan időszak a múlt hétig, és most megint kezd visszajönni az étvágyam. A húst elég messze elkerültem, pedig korábban megettem, de most már megint kezdek barátkozni vele.

Czuli,
csini a pocakod, te is az vagy!Kép Szerintem ne aggódj az orrvorzos miatt, de azért legközelebb beszéld meg a védőnővel vagy a dokival. Én folyamatosan tüsszögök, az orrom hajnalra-reggelre totál eldugul... Ez sem jobb.Kép

Lyly
12+5

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Sziasztok! Ma is szépen termeltetek! Alig győztem visszaolvasni és reagálni! Ma végre vettem egy kismamanadrágot. Végülis nem farmert, mert azt nem találtam eléggé kényelmesnek, hanem egy fekete pamut-gyapjú nadrágot! Csináltam benne pár 15 hetes pocakos fotót is! Íme itt nézhetitek meg: http://gportal.hu/picview.php?prt=119027&gid=463770&index=12

Védőnőnél is voltam délelőtt: még mindig 63 kg vagyok! Azt mondta hogy vigyázzak ez után is a súlygyarapodással, hogy nehogy magas legyen a vérnyomásom, mert akkor félő hogy császárral kell majd szülnöm! A mai vérnyomásom egyébként 123/83 lett! Azt mondta kismamáknál a 130/80 a határ!

Voltam Baba boltban is nézelődni! Kinéztem egy komódot (két ajtós + egy fiók) 22900Ft-ért, egy babahordozót (Piere Cardin – nem tudom hogy kell írni!) 15000Ft-ért és egy kombi babakocsit 40000Ft-ért ajándék esővédővel és pelenkázó táskával! Aztán ami még nagyon megtetszett az egy pihe puha babatakaró édes kis mintával, csak az ára nem ilyen csábító, ugyanis majdnem 7000Ft! Szóval igazából mindent megnéztem és feltérképeztem! Nagyon jó dolgok vannak!

KépKép
nicika
 
 


Vpetra! A toxoplazma egy fertőzés, amit főként macskáktól, nyers hústól és mosatlan zöldség-gyümölcstől lehet elkapni. A baba betegedhet meg tőle! Nekem négy cicám van és ezért csináltattam meg. Ha egyszer már elkaptad akkor utána már védett vagy. Én még sosem kaptam el, tehát nagyon kell vigyáznom a cicákkal!

Csirippiri! Akkor megy a drukk holnapra!

Cory! Természetesen neked is megy a drukk holnapra!

Maminti! Igazán örülök hogy bejött a máglyarakás recept!

Ágiboszi! Akkor a sógornődért is izgulunk! Nem akarsz megtanítani hogy hogy kell igyen könyvecskét csinálni? Nagyon felcsigáztál vele! Ja és köszi a naci ötletet, de én attól félnék, hogy nem lesz jó! Én fel szeretem próbálni a dolgokat mielőtt megveszem!

KépKép
nicika
 
 


Képzeljétek! Apuci már beszélget a babával és énekel neki! Annyira nagy előrelépés ez nála! Most már talán elfogadta az apaságot! De azért a 19. héten mindenképpen elviszem 4D UH-ra!

Paga! Én sem bírnám elviselni ha az első napokban folyton ott csüngene valaki a nyakamon és mindig beleszolna hogy mit hogyan csináljak! Azt hiszem pár óra alatt kikészülnék!

Lyly! Neked is megy a drukk holnapra!

Titati! Ha megkérlek nekem is elküldöd emailban a recept könyveket? pickwicktea@freemail.hu Köszönöm!

Csema! Majd ha megtalálod a keresztszemes rendelős web címet akkor az engem is érdekelne! Köszi! Ja és keresztszemes mintáknak is nagyon örülnék!

Czuli! Helyes a pocakod! Irigylem is hogy ilyen vékony vagy!

Bartika31! Nyugodj meg a hízás miatt! A 16. hétig teljesen normális hogy nem hízol sokat. Én például 15 hetes vagyok és még semmit sem híztam! Mindenki azt mondogatja hogy biztos fiam lesz mert a popómról lement a felesleg és ráhúzódott a hasamra. Állítólag aki kislányt vár az pakol is a popsira Mihályt!

KépKép
nicika
 
 


Nicika
szépen növőget már a pocid. Tök jó, hogy kaptál csini kismamanadrágot magadnak!

A recepteket elküldtem Neked is.

A vérnyomásodra valóban vigyázz! Próbáld a sót minimálisra csökkenteni az életedben! Az sokat tud segíteni.

Titati 17+? (mennyi is Nicika?)
titati
 
 


Nicika!

Nagyon helyes gatyót vettél, a héten valszeg én is megyek venni 1-2-t!
Köszönöm a drukkot holnapra, nagyon izgulok, ugye, minden rendben lesz?!
Neked is küldök majd keresztszemes mintákat is!

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Na akkor itt a tábla!
Kép
Kép

KépKép
nicika
 
 


Titati! Eddig is kevés sót ettem! Az igazság az hogy nem nagyon szeretem a sós ételeket!

KépKép
nicika
 
 


Lyly! Ne aggódj a holnap miatt! Hidd el minden rendben lesz! Ha valami nem lenne oké azt éreznéd a szíved mélyén!

KépKép
nicika
 
 


Nicika:
köszi a friss táblát Kép A napokkal mindig gondban vagyok Kép

Lyly:
Minden rendben lesz... drukk!!!!! Kép
titati
 
 


Nagyon drágák vagytok, olyan jólesik a drukkotok!
Ha minden oké, küldöm holnap az uh-os képet is! Kép

Puszi nektek!

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


SZiasztok!
Még nem tudtalak benneteket visszaolvasni délelött óta majd mindjárt!
Itt van mindenekelött a keresztszemes cím:
http://www.kezimunkabolt.hu/shop/termek_adat.php?aptus=238_280&termek_szam=2604& PHPSESSID=b705a7d20cc3ce15e361091800dfd320

KépKép
csema
 
 


NicikaKép
szuper jól nézel ki a kismamanaciban!A hétvége felé ugyis megyünk vásárolni, én is rászánom magam!Aztán küldök képet Nektek!
TitatiKép
Mindjárt szedek össze!

KépKép
csema
 
 


Nicika: Köszi! Bár vékonyságom kezd lassan de biztosan eltünni.....azért remélem nem örökre!!

Ilu :-))
czuli
 
 


TitatiKép
Arra az eimail címre küldhetem a recepteket amiről te is küldted?

KépKép
csema
 
 


Sziasztok!

Ágiboszi, köszi, jó ötleteket adtál Kép Nálunk tavaly karácsonyra az volt a nagy meglepetés, hogy Kataképek címmel "kiadtam" egy könyvet - családi példányszámban (digitális nyomdában nyomtattam). Az írásaim voltak benne gyerekvárásról, szülésről, a kórház utáni hetekről, szoptatásról stb. Ha valakit érdekel, szívesen elküldöm - talán segít azoknak is, akik a szülés utáni segítség elfogadását fontolgatják.

Egyébként azt ugye tudjátok, hogy apukát KÖTELES a munkahelye egy hétre elengedni a szülés után, akkor, amikor ő kéri. Ha ezt a hazajövetel utáni hétre időzítitek, máris van egy hét, amikor még nem kellenek szülők, és kettesben vállhattok új családdá Kép (Azért arra vigyázzatok, hogy az első fürdetésre nagyon érzékenyek szoktak lenni az anyukák Kép Nagymamám például mai napig emlegeti, hogy amikor engem hazahoztak, eljöttek hozzánk a dédivel, hogy ott legyenek és segítsenek az első fürdetésnél, de anyuék a szomszédot hívták Kép) Így második gyereknél lehet, hogy az egy hét kispapa szabit kénytelen lesz akkor kivenni a párom, amikor mi kórházban leszünk - hát majd meglátjuk. Szerencsére jó munkahelye van.

Bartika, ez a kívánósság biztos nem véletlen. Az első hetekben az előző terhességemnél meg most is zöldséget, gyümölcsöt és tejtermékeket kívántam, most (10.hét után) kezdem a krumplikorszakot - ez is így volt az előző terhességnél.

Nicika, gratula!!! Kép Úgy érzem, most nagyon fel vagy dobva Kép

GyeZsu
gyezsu
 
 


NicikaKép
Ma egy pár keresztszemes mintát beszkennelek és majd az msn-n átkűldöm,hogy mikor még nem tudom mert reggel megyek az itteni védőnőhöz.
Ha a géphez férek utána....??Kép
Lylynek meg eimailon küldöm majd!

KépKép
csema
 
 


Bartika, Titati
Köszi. De azért nem ennyire gáz mint ahogy leírtam. Csak nem vagyok ma jó passzban.

GyeZsu
Igen ez a hét szabi tényleg kötelező jellegűen jár, de hiába járt mi nem tudtuk kihasználni.

Szilvi és Katababa
szisz2
 
 


Sziasztok!

Alig győztem visszaolvasni!

Czuli, nagyon csini a pocid, és ne aggódj a kilókkal, első látásra nem vagy hízékony, szóval csak így tovább! Kép
Nicika, aranyos a pocis fotó, főleg a legutolsó, amin olyan kedves-aranyos-anyucisan mosolyogsz! Kép
És gratula a kilókkal, én már 2 kilót híztam, pedig nagyon figyelek...asszem, én egész terhességem alatt kénytelen leszek figyelni... na mindegy, ez van.
Nagyon nagy drukk a holnapi UH-osoknak. Tudjátok: Kép

Ja, és Nicika, örülök, hogy a párod már ilyen nagyot haladt az apává válásban. Mert bizony apává sem lehet válni egyszerűen. Biztosan bennük is nagyon sok minden kavarog! Hajrá! Így tovább! Kép

Én nem tudok varrni.....Kép Kép
Kötni egy kicsit, és horgolni is egy kicsit, de ennyivel ki is fújt az otthoni tudományom.

Ami a segítséget illeti: párom szülei vidéken vannak, ők biztosan effektíve nem tudnak majd segíteni, mikor hazamegyünk, viszont kajákban biztosan számíthatok rájuk. Ahogy ismerem őket, egy szállítmánnyal két heti kajánk lesz biztosítva....Kép
Anyuék viszont a mellettünk lévő házban laknak, szóval anyu azért biztosan fog segíteni, főleg egy kis háztartásvezetésben. Szerencsére nem nyomulósak, szóval hagyni fognak minket érvényesülni, és igazi családdá válni, de azért ha kell, biztosan örömmel jönnek. Én pedig örömmel fogom venni, mert első babásként biztosan elkel majd egy kis segítség.
Azt viszont én is úgy szeretném, hogy az első egy-két hétben inkább hármasban legyünk sokat! És már nagyon várom!!! Kép

Amúgy baba jól van, pár napja elég sokat feszül a pocim alul, biztosan megint növekszik az én kis babucim, hihi Kép

Puszi nektek és nagyon várom az UH képeket, az élménybeszámolókat és a további pociképeket.


Ja és még annyit! Tapasztalt anyukák: ma néztünk babakocsikat, és nagyon tetszett a Bergon babakocsi, jónak tűnt, nem drága, szép.

Ti tudtok erről? Tényleg jó, vagy csak én vagyok tapasztalatlan???

Eszti (14+5)
Vendég
 


Én csak képen és a netten láttam a Bergon kocsit, de én is ezt tervezem ha élőben is olyan jó!

KépKép
csema
 
 


Én láttam élőben, Csema, és úgyis tök jók. De tényleg. Kép

Még csak most jutottam odáig az olvasásban, de Anita, tök szép a pocid. Kép Hasonlít az alakja az enyémre (párom szerint is). Jó a farmerod is! Kép

Lehet, hogy kihagytam oldalakat a visszaolvasásban - szinte lehetetlen követni, ha kihagyok két napot Kép - de tudott valaki mondani valamit az illóolajos kérdésemre??
Szóval hogy a rózsafaolajat lehet-e használni már pocira? Mert azt tudom, hogy az illóolajjal vigyázni kell, és nem nagyon találok megbízható infót erre.

Köszi és puszi nektek
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?